Boston – Detroit 5:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 1:4 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:4 (po pr.)
Washington – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | New Jersey – Tampa 2:4 (kon.) | Carolina – Montreal 2:4 (kon.)
Ottawa – Florida 3:1 (kon.) | Nashville – Arizona 3:2 (po pr.) | Chicago – St. Louis 1:2 (po pr.)
Dallas – Colorado 4:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 7:3 (kon.) | San Jose – Winnipeg 4:5 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 2:1 (kon.)
po prodl.
Washington Capitals
3:4 (0:1, 1:2, 2:0 - 0:1)
Pittsburgh Penguins
Pátek 08.04.2016, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:00 Sidney CROSBY - 3:4p
     
    64:00
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    SIDNEY CROSBY rozhoduje prodloužení a rozhoduje o vítězství Pittsburghu 4:3!! Sidney Crosby se dostal do samostatného úniku a po krásné kličce do bekhendu puk poslal pod horní tyč.
    53:26 Andre BURAKOVSKY - 3:3
     
    53:26
    Washington právě vstřelil branku!
    ANDRE BURAKOVSKY skvělou tečí vyrovnává na 3:3 a Capitals předvádí v domácím Verizon Center skvělý comeback!! Jjohn Carlson z levého kruhu pro vhazování nahodil puk na vzdálenější pravou tyč, kde puk ze vzduchu poslal do pravého horního rohu skvělou tečí Andre Burakovsky. Asistence: John Carlson, Justin Williams.
    49:55 Marcus JOHANSSON - 2:3
     
    49:55
    Washington právě vstřelil branku!
    MARCUS JOHANSSON se prosazuje podruhé v utkání a Capitals na domácím ledě prohrávají s Penguins pouze o gól!! Matt Niskanen v blízkosti modré čáry přenechal puk Marucovi Johanssonovi, který si ho potáhl doleva a z vrcholu levého kruhu pro vhazování mezi vyrážečkou a pravým betonem Matthewa Murrayho zamířil k levé tyči. Asistence: Matt Niskanen, Jevgenij Kuzněcov.
    37:19 Marcus JOHANSSON - 1:3
     
    37:19
    Washington právě vstřelil branku!
    MARCUS JOHANSSON se prosazuje a v druhé třetiny dostává Capitals na dostřel dvou branek!! John Carlson z vrcholu levého kruhu pro vhazování našel na vzdálenější levé tyči nádhernou diagonální přihrávkou Marcuse Johanssona, který poté skóroval do prázdné brány. Asistence: John Carlson, Andre Burakovsky.
    29:03 Conor SHEARY - 0:3
     
    29:03
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    CONOR SHEARY procedil puk po bleskově sehraném přečíslení Penguins mezi betony Bradena Holtbyho a posílá Pittsburgh do vedení 3:0!! Tom Sestito našel přihrávkou z pravého křídla v mezikruží Oskara Sundqvista, který si puk zpracoval a poté ho předložil doleva najíždějímu Conorovi Shearymu, který se štěstím propasíroval puk mezi betony Bradena Holtbyho do brány. Asistence: Oskar Sundqvist, Tom Sestito.
    20:28 Matt CULLEN - 0:2
     
    20:28
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    MATT CULLEN střílí svůj druhý gól v utkání a také ve druhé třetině se prosazuje po necelé minutě. A navíc v oslabení, to je neuvěřitelné!! Matt Cullen ve středním pásmu zachytil rozehrávku Capitasl a po úprku po pravém křídle si sjel před bránu, kde lehkým bekhendovým nahozením procedil puk mezi betony Bradena Holtbyho do brány. Bez asistence.
    00:44 Matt CULLEN - 0:1
     
    00:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    MATT CULLEN střílí gól po necelých šedesáti sekundách a posílá Pittsburgh do vedení 1:0!! Matt Cullen dostal na levém křídle přihrávku od Toma Kühnkackla a poté střelou zápěstím zamířil nad levým ramenem Bradena Holtbyho přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Tom Kühlhackl.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 38. Johansson (Carlson, Burakovsky), 50. Johansson (Niskanen, Kuzněcov), 54. Burakovsky (Carlson, Williams) – 1. Cullen (Kühnhackl), 21. Cullen, 30. Sheary (Sundqvist, Sestito), 64. Crosby


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Alzner, Niskanen, Orpik (A), Carlson, Orpik, Schmidt – Ovečkin (C), Bäckström (A), Williams – Burakovsky, Kuzněcov, Oshie – Chimera, Johansson, Wilson – Winnik, Richards, Beagle. Hlavní trenér: Barry Trotz.
    Pittsburgh Penguins: Murray (Zatkoff) – Daley, Letang, Cole, Schultz, Doumolin, Lovejoy – Kunitz (A), Crosby (C), Hornqvist – Hagelin, Bonino, Kessel – Kühnhackl, Cullen (A), Sestito – Sheary, Sundqvist, Fehr. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Dave Jackson, Brad Watson – Derek Nansen, Brian Murphy

    Diváci: 18506
    bahis siteleri