Mannheim – Sparta 1:5 (kon.) | Třinec – Eisbären 1:6 (kon.) | Zürich – Salzburg 4:8 (kon.)
Rögle BK – Kloten 1:6 (kon.) | Davos – Mannheim 7:1 (kon.) | Okanagan – Třinec 3:5 (kon.)
Sparta – Rögle BK 4:3 (kon.) | Eisbären – Zürich 3:7 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:6 (0:1, 1:4, 0:1)
Eisbären Berlín
Pátek 08.04.2016, 08:00 • Malá sportovní hala, Praha (CZE) • Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 08:00.
     
    V pátek pokračuje v pražské Tipsport areně a vedlejší malé sportovní hale nejlepší mezinárodní klubový turnaj hráčů do 18 let druhým hracím dnem, v jehož úvodu HC Oceláři Třinec vyzvou Eisbären Berlin, který na rozdíl od českého týmu v prvním vystoupení nebodoval. Soubojem mezi českým a německým týmem Vás přímo z Malé sportovní haly s velkým potěšením a radostí provede Tomáš Reiner.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Ochman) – Rufer, Marguš, Brabec, Homola, Adámek, Michálek, Radzienciak, Patlevič – Kalus, Hladoník, Vochozka – Przybyla, Najsar, Molin – Papaj, Kvasnica, Peterek – Indrst, Plandor, Tománek. Hlavní trenér: Vlastimil Wojnar.

    Eisbären Berlin: Festag (Bohn) – Chroder, Robel, Puttkammer, Mick, Karrer, Kubler, Klotz, Bolke – Demmler, Knobloch (C), Kunz – Kinder, Jentzsch, Neuparth – Cornett, Kuschell, Noack – Warttig, Donat..
     
    Hokejisté obou týmů vyrazili na rozbruslení, které právě dokončují, a do začátku utkání zbývá jen několik málo okamžiků. Třinec bude chtít na soupeře vlétnout od začátku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:43
    Michal Kvasnica při poskytnuté výhodě krásně vypálil od modré čáry a jeho střela mířila přesně mezi betony brankáře Fertaga, který jeho pokus vyrazil poté, co včas zavřel vrata!
     
    1:08
    Třinec otevřel skóre dnešního utkání střelou od modré čáry, ten ale nebyl uznán kvůli ofsajdu. Slova rozhodčího zněla jasně: "Omlouvám se, čuměl jsem do blba. Kolega, ale říká, že se jednalo o ofsajd.
     
    1:59
    Hokejisté Třince skutečně na svého soupeře pořádně vlétli a od úvodních sekund jsou lepším týmem. Jakub Adámek dokonce vstřelil gól, ten ovšem nebyl uznán.
     
    2:50
    Filip Indrst vypálil na levém křídle z úhlu, jeho následná střela z úhlu ale přes dvojici protihráčů neprošla.
     
    3:35
    Cornett se dostal v blízkosti pravé tyče do zakončení a hned nadvakrát se snažil překonat brankáře Štěpánka, ten si ale skvěle pohlídal prostor u své levé tyče a oba jeho pokusy zneškodnil!
     
    4:27
    Hra byla přerušena poté, co se hráči německého týmu na levém křídle ocitli v postavení mimo hru.
     
    5:10
    Jonáš Peterek vypálil dobře z levého kruhu pro vhazování, brankář Festag byl ovšem připraven a po rychlém zakleknutí ukryl puk ve svém náručí.
     
    5:57
    Klotz se na levém křídle krásně prosmýkl mezi dvěma protihráči, třinečtí hokejisté ho ale vzápětí vytlačili ze střeleckého úhlu.
     
    6:56
    Bölke dvakrát v rychlém sledu vypálil od modré čáry, brankář Štěpánek byl ale v obou případech úspěšný a připsal si dva dobré zákroky, nejprve levým betonem a poté hrudí!
     
    8:25
    Třinec se vymanil z tlaku německého týmu a nyní jsou to jeho hráči, kteří se po levém křídle mohou vydat směrem vpřed.
     
    8:49
    Eisbären v levém kruhu pro vhazování nepustil Jana Kaluse do šance, vzápětí se ale osvobodil pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    9:36
    Warttig (EIS) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    10:16
    Filip Indrst chtěl vypálit na levém křídle z ostrého úhlu, jenže v rozhodující chvíli podklouzl.
     
    11:28
    Jakub Adámek byl zřejmě tím hráčem, který dvakrát tvrdě vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování, jeho následná střela ale byla těsně před Bohnem zablokována.
     
    11:53
    Třinec v přesilové hře pronikl po vyhození Eisbärenu do útočného pásma, jeho hráči se ale ocitli v ofsajdu, který byl posouzen jako úmyslný.
     
    12:42
    Michal Kvasnica na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a vzápětí motal hlavu jednomu z hráčů německého týmu, jenže poté o kotouč přišel.
     
    12:58
    Eisbären právě vstřelili branku!
    KINDER otevírá skóre dnešního utkání a posílá Berlin do vedení!! Třinec nedokázal využít tlak v přesilové hře a poté inkasoval, když Kinder napřáhl z levého křídla a ostrého úhlu k pěkné střele po ledě a mezi betony propálil brankáře Štěpánka. Asistence: Mick.
     
    14:03
    Eisbären nyní působí mnohem koncentrovaněji a snaží se rychle přidat druhý gól. Štěpánek měl nyní v bráně Třince plné ruce práce, nakonec ale puk skvěle zasedl!
     
    14:24
    Tomáš Vochozka (TRI) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    15:10
    Třinečtí mladíci se ocitli na pravém křídle v postavení mimo hru a vhazovalo se ve středním pásmu.
     
    15:26
    Brankář Festag zastavil vyhozený puk Třince holí a vzápětí rychle rozehrál.
     
    16:29
    Kunz se ocitl v levém kruhu pro vhazování ve velmi slibné střelecké pozici, jeho následná střela s příklepem ale byla zablokována.
     
    17:31
    Třinec přečkal úvodní přesilovou hru soupeře a stále mu stačí jeden jediný gól k tomu, aby vyrovnal stav utkání.
     
    18:31
    Mick (EIS) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    18:42
    Timotej Marguš krásně vypálil od modré čáry a jeho střela zápěstím mířila přesně do pravého horního rohu brány, jenže brankář Festag dokázal okrajem lapačky jeho pokus vytěsnit mimo! To bylo hodně těsné.
     
    19:56
    Jan Hladoník vypálil na pravém křídle z kruhu pro vhazování, jeho střela čtyři sekundy před koncem první třetiny byla zablokována.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Třinec měl během první třetiny několik pěkných momentů a dobrých brankových příležitostí, jenže je nedokázal využít a vzápětí přišel trest, když se prosadil Kinder, který střelou mezi betony jinak bezchybného Štěpánka poslal Eisbären do vedení. O to mohl německý tým v závěru první části připravit krásnou střelou od modré čáry Timotej Marguš, jeho následný projektil ale brankář Festag okrajem lapačky vytěsnil mimo. Opomenout ale nesmíme jeden z klíčových momentů, během něhož Třinec v úvodu utkání skóroval, jeho gól ale nebyl kvůli postavení mimo hru uznán. Těžko říci, zda správně nebo ne. Skóre po první třetině. HC Oceláři Třinec 0 Eisbären Berlin 1.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 8:54.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Kapitán německého týmu KNOBLOCH skóruje čtrnáct sekund po zahájení druhé třetiny a posílá Eisbären Berlin do dvoubrankového vedení!! Knobloch se dostal na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke střele, která vymetla přesně vzdálenější pravý horní roh.
     
    20:28
    Jentzsch krásně vypálil na pravém křídle od mantinelu a Štěpánek měl co dělat, aby jeho pokus pravým ramenem vyrazil!
     
    21:17
    Adam Raška (TRI) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    21:40
    Bolke si sjížděl mezi kruhy pro vhazování, jenže přihrávku od svých spoluhráčů nedostal.
     
    22:04
    Jan Hladoník (TRI) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    22:15
    Eisbären právě vstřelili branku!
    KUBLER bleskově využívá přesilovou hru 5 na 3 a posílá Berlín přesnou střelou k levé tyči do tříbrankového vedení!! Kubler napřáhl na modré čáře ke krásné střele s příklepem, která nad vyrážečkou Olivera Štěpánka zamířila k levé tyči.
     
    22:41
    Eisbären právě vstřelili branku!
    KUBLER vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho následná střela zamířila do brány těsně předtím, než byla vyrvána ze svých úchytů. Gól platí a Eisbären vede po necelých třech minutách od zahájení prostřední části 4:0!!
     
    23:50
    Kubler dobře vypálil od modré čáry a mohl vstřelit hattrick, jenže jeho následná střela skončila na pravém betonu brankáře Štěpánka, který si připsal skvělý zákrok!
     
    24:44
    Třinec si nyní vytvořil dobrý tlak a v blízkosti pravé tyče se dostal do zakončení, brankář Festag ale po tygřím skoku puk ukryl pod lapačkou.
     
    24:56
    Klotz (EIS) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    25:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH BRABEC střílí nádherný gól a v přesilové hře snižuje na rozdíl tří branek!! Vojtěch Brabec vypálil od modré čáry a jeho následná střela zamířila přesně do levého horního rohu brány.
     
    26:10
    Třinec mohl rychle přidat druhý gól, když tentokrát od modré čáry krásně vypálil Jakub Adámek a jeho následná střela byla jedním z hráčů před bránou přizvednuta nad horní tyč!
     
    27:38
    Oba týmy do toho pořádně šláply, zejména ale Třinec, který potřebuje vstřelit tři góly, pokud chce utkání poslat alespoň do nájezdů.
     
    28:02
    Warttig nabral na levém křídle rychlost a z levého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, která mířila pod horní tyč, brankář Štěpánek ji ale nadvakrát výborně zneškodnil!
     
    28:50
    Na obou stranách se nyní vylučovalo a čtyři minuty se bude hrát ve hře 4 na 4.
     
    29:17
    Donat v pravém kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele, která mířila pod horní tyč, brankář Ochman ji ale lapačkou vytáhl do ochranné sítě! To byl spektakulární zákrok.
     
    30:09
    Vojtěch Brabec vypálil z pravého kruhu pro vhazování, jeho následná střela po ledě ale byla zablokována.
     
    30:42
    Jan Kalus v levém kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy k nádherné střele s příklepem, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Festag ji ale dokázal lapačkoou vyrazit mimo!
     
    31:15
    Třinec je během posledních okamžiků utkání lepší, jenže se mu až na jednu výjimku nedaří zaměstnat brankáře Festaga.
     
    31:40
    Jakub Michálek vypálil od modré čáry, jeho následná střela ale byla mezi kruhy pro vhazování sražena mimo.
     
    32:31
    Filip Indrst nabral na pravém křídle velkou rychlost a jeho následná střela byla přizvednuta do ochranné sítě. Brankář Festag se za střelou Třince jen ohlédl.
     
    33:26
    Krásně to teď sehráli Jan Hladoník a Tomáš Vochozka, který po pěkné přihrávce prvního jmenovaného mířil v blízkosti pravé tyče mezi betony Festaga, propálit ho ale nedokázal!
     
    33:58
    Bölke tvrdě vypálil od modré čáry a jeho následná střela byla nepříjemně tečována, puk ale naštěstí pro brankáře Ochmana zamířil těsně vedle pravého horního rohu brány!
     
    34:20
    Kunz se ocitl u levé tyče v obrovské šanci, z blízkosti ale výtečného brankáře Ochmana propálit nedokázal! Radek Ochman měl velké štěstí, protože Kunzova střela se od jeho vyrážečky odrazila k ledu a těsně vedle levé tyče.
     
    36:50
    Oceláři se na pravém křídle dostali do dobré střelecké pozice, střela jednoho z hráčů českého tým ale zamířila přímo do náruče připraveného brankáře Festaga.
     
    37:16
    Radek Ochman po vystřídání brankáře Olivera Štěpánka předvedl několik skvělých zákroků a zatím neinkasoval.
     
    37:55
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (2 min. – hákování).
     
    38:15
    Hokejisté Eisbärenu se ocitali ve slibné brankové příležitosti, jenže ta následně byla přerušena kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    39:24
    Eisbären právě vstřelili branku!
    JENTZSCH se dostal v blízkosti levé tyče k dorážce a nad ležícím Fesdtagem poslal puk do brány. Eisbären střílí necelou minutu před koncem druhé části pátý gól a německý tým vede nad Třincem 5:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Třinci vůbec nevyšel vstup do druhé třetiny, když během necelých tří minut inkasoval tři góly, z nichž dva padli po přesilové hře Eisbärenu 5 na 3 a následně 5 na 4. Nejprve se prosadil Knobloch, na jehož gól vzápětí dvakrát navázal Kubler a zvýšil už na 4:0. Třinec si poté vyžádal oddechový čas a do brány poslal Radka Ochmana. Českému týmu se podařilo lavinu Němců zastavit zásluhou Vojtěcha Brabce, v závěru druhé části ale poslal Eisbären Berlin znovu do čtyřbrankového trháku dorážející Jentzsch. Skóre po 40 minutách. HC Oceláři Třinec 1 Eisbären Berlin 5.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 9:40.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Jiří Plandor (TRI) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry.
     
    41:13
    V úvodu třetí části nastala velice kontroverzní situace, správce ledu sdělil lavičce Třince, že po vypršení času přestávky mají ještě k dispozici pět minut, protože na časomíře jim nejde nastavit 15 minut. A tak hráči českého týmu zůstali v kabině o něco déle a po návratu na led dostali dvě minuty za pozdní příchod!
     
    41:17
    Karrer na levém křídle nabral rychlost a v blízkosti levé tyče vypálil, tváří v tvář brankářovi Ochmanovi ale neuspěl!
     
    43:11
    Cornett se v rychlém sledu řítil do dvou šancí, z nichž ta druhá byla obrovská! Cornett se dostal do samostatného úniku a poté předvedl krásný bekhendový blafák, jenže nedokázal puk vzápětí zvednou nad levý beton ležícího brankáře Festaga.
     
    44:24
    Třinečtí hokejisté si vytvořili na pravém křídle tlak a Eisbären vzápětí vyhodil puk podél mantinelu u střídaček na zakázané uvolnění.
     
    45:02
    Tomáš Vochozka šlápl do pedálů a snažil se dojet prudkou přihrávku svého spoluhráče, po které by se řítil sám na bránu, jenže jeho pas byl příliš dlouhý a puk skončil na zakázaném uvolnění.
     
    45:52
    Tomáš Vochozka se vzápětí dostal do šance, když na pravém křídle pláchl jednomu z hráčů Eisbärenu a poté z ostrého úhlu napřáhl ke střele, která skončila na hrudi připraveného Festaga, jenž si vzápětí poradil i s následnou dorážkou Jana Kaluse!
     
    46:57
    Puttkammer (EIS) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    47:12
    Oceláři šli dobře do brankáře a Festag měl co dělat, aby vleže na brankové čáře nepustil puk za svá záda. Festag tam ležel jako nějaký pohodář, snadný zákrok to ale rozhodně nebyl!
     
    49:07
    Adam Raška se na modré čáře parádně probil přes trojici protihráčů, ten čtvrtý ho ale následně o puk připravil.
     
    50:15
    Brankář Radek Ochman v pohodě zastavil nahození Eisbärenu z pravého křídla a poté rychle rozehrál, aby zbytečně nedaroval soupeři vhazování v útočném pásmu.
     
    51:18
    Filip Indrst (TRI) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    51:43
    Eisbären právě vstřelili branku!
    DEMMLER si sjel před bránu na přihrávku Bölkeho z pravého křídla a z blízkosti puk usměrnil vedle pravého betonu Radka Ochmana k pravé tyči. Asistence: Bölke.
     
    52:52
    Adam Raška napřáhl v levém kruhu pro vhazování po zavezení puku do útočného pásma ke tvrdé střele s příklepem, která byla byla zablokována a Festag mohl zůstat v bráně Eisbärenu v klidu.
     
    53:55
    Vojtěch Brabec přihrával doprava najíždějícímu Michalovi Papajovi, tomu ale puk odskočil od hole.
     
    54:38
    Filip Indrst zkusil vypálit z pravého kruhu pro vhazován a jeho následná střela zamířila pouze doprostřed brány, kde ji zastavil v náručí připravený brankář Festag.
     
    55:55
    Kubler se probíjel podél hrazení, cestu mu ale skvěle zakřižoval bodyčekem Jakub Adámek.
     
    56:18
    Jentzsch vypálil v blízkosti levé tyče, jeho pokus ale Radek Ochman po rychlém zakleknutí bez problému zastavil.
     
    57:27
    Schrode (EIS) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    58:17
    Bölke (EIS) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    59:01
    Třinec dohrává utkání v přesilové hře 5 na 3, marně se ale snaží dostat do nějaké slibné šance.
     
    59:45
    Jonáš Peterek krásně vypálil z levého kruhu pro vhazování, jenže brankář Festag si na jeho střele smysl lapačkou!
     
    59:57
    Jakub Adámek (TRI) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    Konec zápasu.
     
    Třinec ve třetí části odehrál svou nejlepší pasáž hry, vstřelit další gól se mu ale nepodařilo, zatímco na straně Eisbärenu udělal tečku za vysokým vítězstvím svého týmu Demmler. Konečný výsledek. HC Oceláři Třinec 1 Eisbären Berlin 6.
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Jakub Michálek (TRI)
    Jentsch (EIS) (10:14:58)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. Brabec – 13. Kinder (Mick), 21. Knobloch, 23. Kubler, 23. Kubler, 40. Jentzsch, 52. Demmler (Bölke)


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (23. Ochman) – Rufer, Marguš, Brabec, Homola, Adámek, Michálek, Radzienciak, Patlevič – Kalus, Hladoník, Vochozka – Przybyla, Najsar, Molin – Papaj, Kvasnica, Peterek – Indrst, Plandor, Tománek. Hlavní trenér: Vlastimil Wojnar.
    Eisbären Berlín: Festag (Steffer) – Chroder, Robel, Puttkammer, Mick, Karrer, Kubler, Klotz, Bolke – Demmler, Knobloch (C), Kunz – Kinder, Jentzsch, Neuparth – Cornett, Kuschell, Noack – Warttig, Donat.
    bahis siteleri