Mannheim – Sparta 1:5 (kon.) | Třinec – Eisbären 1:6 (kon.) | Zürich – Salzburg 4:8 (kon.)
Rögle BK – Kloten 1:6 (kon.) | Davos – Mannheim 7:1 (kon.) | Okanagan – Třinec 3:5 (kon.)
Sparta – Rögle BK 4:3 (kon.) | Eisbären – Zürich 3:7 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
1:6 (0:1, 1:4, 0:1)
Eisbären Berlín
Pátek 08.04.2016, 08:00 • Malá sportovní hala, Praha (CZE) • Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    59:57
    Jakub Adámek (TRI) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    59:45
    Jonáš Peterek krásně vypálil z levého kruhu pro vhazování, jenže brankář Festag si na jeho střele smysl lapačkou!
     
    58:17
    Bölke (EIS) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    57:27
    Schrode (EIS) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    51:43
    Eisbären právě vstřelili branku!
    DEMMLER si sjel před bránu na přihrávku Bölkeho z pravého křídla a z blízkosti puk usměrnil vedle pravého betonu Radka Ochmana k pravé tyči. Asistence: Bölke.
     
    51:18
    Filip Indrst (TRI) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    47:12
    Oceláři šli dobře do brankáře a Festag měl co dělat, aby vleže na brankové čáře nepustil puk za svá záda. Festag tam ležel jako nějaký pohodář, snadný zákrok to ale rozhodně nebyl!
     
    46:57
    Puttkammer (EIS) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    45:52
    Tomáš Vochozka se vzápětí dostal do šance, když na pravém křídle pláchl jednomu z hráčů Eisbärenu a poté z ostrého úhlu napřáhl ke střele, která skončila na hrudi připraveného Festaga, jenž si vzápětí poradil i s následnou dorážkou Jana Kaluse!
     
    43:11
    Cornett se v rychlém sledu řítil do dvou šancí, z nichž ta druhá byla obrovská! Cornett se dostal do samostatného úniku a poté předvedl krásný bekhendový blafák, jenže nedokázal puk vzápětí zvednou nad levý beton ležícího brankáře Festaga.
     
    41:17
    Karrer na levém křídle nabral rychlost a v blízkosti levé tyče vypálil, tváří v tvář brankářovi Ochmanovi ale neuspěl!
     
    41:13
    V úvodu třetí části nastala velice kontroverzní situace, správce ledu sdělil lavičce Třince, že po vypršení času přestávky mají ještě k dispozici pět minut, protože na časomíře jim nejde nastavit 15 minut. A tak hráči českého týmu zůstali v kabině o něco déle a po návratu na led dostali dvě minuty za pozdní příchod!
     
    40:01
    Jiří Plandor (TRI) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry.
     
    39:24
    Eisbären právě vstřelili branku!
    JENTZSCH se dostal v blízkosti levé tyče k dorážce a nad ležícím Fesdtagem poslal puk do brány. Eisbären střílí necelou minutu před koncem druhé části pátý gól a německý tým vede nad Třincem 5:1.
     
    37:55
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (2 min. – hákování).
     
    34:20
    Kunz se ocitl u levé tyče v obrovské šanci, z blízkosti ale výtečného brankáře Ochmana propálit nedokázal! Radek Ochman měl velké štěstí, protože Kunzova střela se od jeho vyrážečky odrazila k ledu a těsně vedle levé tyče.
     
    33:58
    Bölke tvrdě vypálil od modré čáry a jeho následná střela byla nepříjemně tečována, puk ale naštěstí pro brankáře Ochmana zamířil těsně vedle pravého horního rohu brány!
     
    33:26
    Krásně to teď sehráli Jan Hladoník a Tomáš Vochozka, který po pěkné přihrávce prvního jmenovaného mířil v blízkosti pravé tyče mezi betony Festaga, propálit ho ale nedokázal!
     
    30:42
    Jan Kalus v levém kruhu pro vhazování napřáhl bez přípravy k nádherné střele s příklepem, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Festag ji ale dokázal lapačkoou vyrazit mimo!
     
    29:17
    Donat v pravém kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele, která mířila pod horní tyč, brankář Ochman ji ale lapačkou vytáhl do ochranné sítě! To byl spektakulární zákrok.
     
    28:02
    Warttig nabral na levém křídle rychlost a z levého kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, která mířila pod horní tyč, brankář Štěpánek ji ale nadvakrát výborně zneškodnil!
     
    26:10
    Třinec mohl rychle přidat druhý gól, když tentokrát od modré čáry krásně vypálil Jakub Adámek a jeho následná střela byla jedním z hráčů před bránou přizvednuta nad horní tyč!
     
    25:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH BRABEC střílí nádherný gól a v přesilové hře snižuje na rozdíl tří branek!! Vojtěch Brabec vypálil od modré čáry a jeho následná střela zamířila přesně do levého horního rohu brány.
     
    24:56
    Klotz (EIS) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    23:50
    Kubler dobře vypálil od modré čáry a mohl vstřelit hattrick, jenže jeho následná střela skončila na pravém betonu brankáře Štěpánka, který si připsal skvělý zákrok!
     
    22:41
    Eisbären právě vstřelili branku!
    KUBLER vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho následná střela zamířila do brány těsně předtím, než byla vyrvána ze svých úchytů. Gól platí a Eisbären vede po necelých třech minutách od zahájení prostřední části 4:0!!
     
    22:15
    Eisbären právě vstřelili branku!
    KUBLER bleskově využívá přesilovou hru 5 na 3 a posílá Berlín přesnou střelou k levé tyči do tříbrankového vedení!! Kubler napřáhl na modré čáře ke krásné střele s příklepem, která nad vyrážečkou Olivera Štěpánka zamířila k levé tyči.
     
    22:04
    Jan Hladoník (TRI) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    21:17
    Adam Raška (TRI) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    20:28
    Jentzsch krásně vypálil na pravém křídle od mantinelu a Štěpánek měl co dělat, aby jeho pokus pravým ramenem vyrazil!
     
    20:14
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Kapitán německého týmu KNOBLOCH skóruje čtrnáct sekund po zahájení druhé třetiny a posílá Eisbären Berlin do dvoubrankového vedení!! Knobloch se dostal na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke střele, která vymetla přesně vzdálenější pravý horní roh.
     
    18:42
    Timotej Marguš krásně vypálil od modré čáry a jeho střela zápěstím mířila přesně do pravého horního rohu brány, jenže brankář Festag dokázal okrajem lapačky jeho pokus vytěsnit mimo! To bylo hodně těsné.
     
    18:31
    Mick (EIS) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    14:24
    Tomáš Vochozka (TRI) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    14:03
    Eisbären nyní působí mnohem koncentrovaněji a snaží se rychle přidat druhý gól. Štěpánek měl nyní v bráně Třince plné ruce práce, nakonec ale puk skvěle zasedl!
     
    12:58
    Eisbären právě vstřelili branku!
    KINDER otevírá skóre dnešního utkání a posílá Berlin do vedení!! Třinec nedokázal využít tlak v přesilové hře a poté inkasoval, když Kinder napřáhl z levého křídla a ostrého úhlu k pěkné střele po ledě a mezi betony propálil brankáře Štěpánka. Asistence: Mick.
     
    9:36
    Warttig (EIS) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    6:56
    Bölke dvakrát v rychlém sledu vypálil od modré čáry, brankář Štěpánek byl ale v obou případech úspěšný a připsal si dva dobré zákroky, nejprve levým betonem a poté hrudí!
     
    3:35
    Cornett se dostal v blízkosti pravé tyče do zakončení a hned nadvakrát se snažil překonat brankáře Štěpánka, ten si ale skvěle pohlídal prostor u své levé tyče a oba jeho pokusy zneškodnil!
     
    1:08
    Třinec otevřel skóre dnešního utkání střelou od modré čáry, ten ale nebyl uznán kvůli ofsajdu. Slova rozhodčího zněla jasně: "Omlouvám se, čuměl jsem do blba. Kolega, ale říká, že se jednalo o ofsajd.
     
    0:43
    Michal Kvasnica při poskytnuté výhodě krásně vypálil od modré čáry a jeho střela mířila přesně mezi betony brankáře Fertaga, který jeho pokus vyrazil poté, co včas zavřel vrata!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. Brabec – 13. Kinder (Mick), 21. Knobloch, 23. Kubler, 23. Kubler, 40. Jentzsch, 52. Demmler (Bölke)


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (23. Ochman) – Rufer, Marguš, Brabec, Homola, Adámek, Michálek, Radzienciak, Patlevič – Kalus, Hladoník, Vochozka – Przybyla, Najsar, Molin – Papaj, Kvasnica, Peterek – Indrst, Plandor, Tománek. Hlavní trenér: Vlastimil Wojnar.
    Eisbären Berlín: Festag (Steffer) – Chroder, Robel, Puttkammer, Mick, Karrer, Kubler, Klotz, Bolke – Demmler, Knobloch (C), Kunz – Kinder, Jentzsch, Neuparth – Cornett, Kuschell, Noack – Warttig, Donat.
    bahis siteleri