Mannheim – Sparta 1:5 (kon.) | Třinec – Eisbären 1:6 (kon.) | Zürich – Salzburg 4:8 (kon.)
Rögle BK – Kloten 1:6 (kon.) | Davos – Mannheim 7:1 (kon.) | Okanagan – Třinec 3:5 (kon.)
Sparta – Rögle BK 4:3 (kon.) | Eisbären – Zürich 3:7 (kon.)
konec
Eisbären Berlín
3:7 (0:3, 1:4, 2:0)
ZSC Lions
Pátek 08.04.2016, 18:00 • Tipsport Arena, Praha (CZE) • Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    57:20
    Eisbären právě vstřelili branku!
    NOACK se prosazuje z dorážky a střílí třetí gól Eisbärenu v tomto utkání!! Neuparth ani Warttig z blízkosti neuspěli, a tak to vzal na sebe Noack, který z blízkosti zamířil do pravého horního rohu. Asistence: Neuparth, Warttig.
     
    51:51
    Eisbären právě vstřelili branku!
    KUNZ využívá přesilovou hru a snižuje na 2:7 z pohledu německého týmu! Kuschel našel před bránou přihrávkou z rohu ledové plochy Kunze, který vzápětí zamířil k pravé tyči.
     
    35:30
    Lions právě vstřelili branku!
    Stefan Diezi našel před bránou LEEROYE RUSIHO, který se v blízkosti levé tyče sice napoprvé neprosadil, vzápětí ale z dorážky přece jen propasíroval puk za záda střídajícího Steffera. Asistence: Stefan Diezi.
     
    32:05
    Lions právě vstřelili branku!
    AXEL LUKASZEK z levého kruhu pro vhazování zamířil přesně ke vzdálenější pravé tyči a Zürich vede dámy a pánové už 6:1!! Asistence: Stefan Diezi, Gianluca Barbei.
     
    29:47
    Eisbären právě vstřelili branku!
    DONAT střílí gól a Eisbären zaznamenává alespoň čestný úspěch!! Hráči Zürichu udělali před bránou obrovskou chybu, kterou po přihrávce Jentzsche potrestal z blízkosti střelou k pravé tyči Donat. Asistence: Jentzsch.
     
    24:37
    Lions právě vstřelili branku!
    SAMUEL OANA napřáhl od modré čáry na pravém křídle ke krásné táhlé střele, která zapadla přesně ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Yves Kohli.
     
    22:19
    Lions právě vstřelili branku!
    GIAN LEUENBERGER střílí gól po necelých třech minutách od zahájení druhé třetiny a zvyšuje na 4:0!! Gianluca Barbei našel přihrávkou z pravého křídla mezi kruhy pro vhazování nikým nehlídaného Giana Leuenbergera, který zamířil přesně ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Gianluca Barbei.
     
    19:02
    Lions právě vstřelili branku!
    GIANLUCA BARBEI střílí krásný gól a zvyšuje už na 3:0!! Gianluca Barbei se dostal v mezikruží k puku a krásnou střelou zamířil přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Asistence: Gabriel Widmer.
     
    18:14
    Lions právě vstřelili branku!
    SAMUEL OANA střílí během dnešního dne svůj druhý gól a zvyšuje na 2:0!! Samuel Oana se skvěle protáhl mezi dvěma protihráči do samostatného úniku a bekhendovým zakončením vzápětí dokázal doslova propasírovat puk za záda ležícího Festaga, který skončil za brankovou čárou společně s ním. Asistence: Nils Pfister.
     
    13:37
    Lions právě vstřelili branku!
    YANNICK BRÜNSCHWIELER otevírá skóre zápasu a Zürich vede 1:0!! Lars Oeggerli zpětnou přihrávkou zpoza brány našel mezi kruhy pro vhazování Fabiana Berriho, který z blízkosti zamířil střelou zápěstím k pravé tyči. Asistence: Lars Ooggerli, Axel Lukaszek.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 30. Donat (Jentzsch), 52. Kunz (Kuschel), 58. Noack (Neuparth, Warttig) – 14. Brünschwieler (Ooggerli, Lukaszek), 19. Oana (Pfister), 20. Barbei (Widmer), 23. Leuenberger (Barbei), 25. Oana (Kohli), 33. Lukaszek (Diezi, Barbei), 36. Rusi (Diezi)


    Eisbären Berlín: Festag (14. Steffer) – Chroder, Robel, Puttkammer, Mick, Karrer, Kubler, Klotz, Bolke – Demmler, Knobloch (C), Kunz – Kinder, Jentzsch, Neuparth – Cornett, Kuschell, Noack – Warttig, Donat.
    ZSC Lions: Johnson (Werren) – Berni, Widmer, Hauser, Kohli, Leuenberger, Vonbun, Burger, Guggisberg – Tschudi (A), Lukaszek, Diezi – Rusi, Barbei, Oana – Oeggerli, Arnicans, Calzimiglia – Berri, Sigrist (C), Pfister (A). Hlavní trenér: Paul Berri.
    bahis siteleri