Mannheim – Sparta 1:5 (kon.) | Třinec – Eisbären 1:6 (kon.) | Zürich – Salzburg 4:8 (kon.)
Rögle BK – Kloten 1:6 (kon.) | Davos – Mannheim 7:1 (kon.) | Okanagan – Třinec 3:5 (kon.)
Sparta – Rögle BK 4:3 (kon.) | Eisbären – Zürich 3:7 (kon.)
konec
Eisbären Berlín
3:7 (0:3, 1:4, 2:0)
ZSC Lions
Pátek 08.04.2016, 18:00 • Tipsport Arena, Praha (CZE) • Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    57:29
    Neuparth (EIS) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    57:20
    Eisbären právě vstřelili branku!
    NOACK se prosazuje z dorážky a střílí třetí gól Eisbärenu v tomto utkání!! Neuparth ani Warttig z blízkosti neuspěli, a tak to vzal na sebe Noack, který z blízkosti zamířil do pravého horního rohu. Asistence: Neuparth, Warttig.
     
    54:28
    Jeden z hráčů Zürichu zahodil svého soupeře jako papír a Lerroy Rust vzápětí mohl vyrazit do rychlého protiútoku a dost možná i samostatného úniku, jenže ve středovém kruhu zakopl a zajíce těžko říci, zda chytil, ale zřejmě ano!
     
    51:51
    Eisbären právě vstřelili branku!
    KUNZ využívá přesilovou hru a snižuje na 2:7 z pohledu německého týmu! Kuschel našel před bránou přihrávkou z rohu ledové plochy Kunze, který vzápětí zamířil k pravé tyči.
     
    48:02
    Yannick Brünschwieler dostal větší trest, 5 minut nesportovní chování, plus osobní trest do konce utkání.
     
    47:19
    Kubler se ocitl v bezprostřední blízkosti pravé tyče v obrovské šanci a dobře puk zvedal do horní části brány, jenže trefil pouze lapačku připraveného brankáře Nilse Johnsona!
     
    45:38
    Tim Berni (ZSC) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    44:47
    Donat vypálil z levého kruhu pro vhazován na bližší tyč, tam byl ale připravený Nils Johnson, který jeho střelu pravým betonem vyrazil mimo!
     
    43:08
    Felix Vonbun (ZSC) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    41:26
    Kristers Arnicans v levém kruhu pro vhazování nebezpečně vypálil z otočky a jeho následná střela skončila těsně nad horní tyčí!
     
    40:33
    Knobloch se z pravého křídla krásně proháčkoval až před bránu, tam ale vzápětí nedokázal skórovat, když jeho střelu letící těsně nad ledem Nils Johnson pravým betonem vyrazil!
     
    38:09
    Leeroy Rusi na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a jeho následná střela se od ramene Nilse Johnsona odrazila do ochranné sítě! To byla velká možnost.
     
    36:50
    Jentzsch (EIS) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    35:30
    Lions právě vstřelili branku!
    Stefan Diezi našel před bránou LEEROYE RUSIHO, který se v blízkosti levé tyče sice napoprvé neprosadil, vzápětí ale z dorážky přece jen propasíroval puk za záda střídajícího Steffera. Asistence: Stefan Diezi.
     
    33:10
    Puttkammer na pravém křídle napřáhl k nebezpečné střele, která těsně nad ledem mířila k přední pravé tyči a ještě před brankářem Johnsonem nepříjemně skočila, přesto ji levým betonem dokázal vyrazit vedle levého horního rohu brány!
     
    32:05
    Lions právě vstřelili branku!
    AXEL LUKASZEK z levého kruhu pro vhazování zamířil přesně ke vzdálenější pravé tyči a Zürich vede dámy a pánové už 6:1!! Asistence: Stefan Diezi, Gianluca Barbei.
     
    29:47
    Eisbären právě vstřelili branku!
    DONAT střílí gól a Eisbären zaznamenává alespoň čestný úspěch!! Hráči Zürichu udělali před bránou obrovskou chybu, kterou po přihrávce Jentzsche potrestal z blízkosti střelou k pravé tyči Donat. Asistence: Jentzsch.
     
    29:00
    Střídající brankář Steffer se uvedl v Tipsport Areně spektakulárním zákrokem, když zneškodnil ne stoprocentní, ale tisíciprocentní šanci Zürichu po přečíslení 2 na 1!! Hráči Zürichu nádherně sehráli přečíslení dva na jednoho a jeden z jeho hráčů mohl puk na vzdálenější pravé tyči uklízet do prázdné brány, což také udělal, Steffer se ale roztáhl na brankovišti a levým betone vleže jeho pokus zastavil.
     
    27:11
    Mick nahodil puk od modré čáry před bránu a v blízkosti levé tyče jeho nahození skvěle tečoval Cornett, puk za záda Nilse Johnsona ale usměrnit nedokázal!
     
    26:16
    Eisbären právě vstřelili branku, která nebyla vzápětí uznána!
    Kübler se na pravé straně ledové plochy skvěle protlačil před bránu a poté bekhendem protlačil puk do sítě, gól Eisbärenu ovšem nebyl uznán kvůli nedovolenému bránění brankáře.
     
    24:37
    Lions právě vstřelili branku!
    SAMUEL OANA napřáhl od modré čáry na pravém křídle ke krásné táhlé střele, která zapadla přesně ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Yves Kohli.
     
    23:15
    Yannick Brünschwieler (ZSC) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    22:19
    Lions právě vstřelili branku!
    GIAN LEUENBERGER střílí gól po necelých třech minutách od zahájení druhé třetiny a zvyšuje na 4:0!! Gianluca Barbei našel přihrávkou z pravého křídla mezi kruhy pro vhazování nikým nehlídaného Giana Leuenbergera, který zamířil přesně ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Gianluca Barbei.
     
    19:02
    Lions právě vstřelili branku!
    GIANLUCA BARBEI střílí krásný gól a zvyšuje už na 3:0!! Gianluca Barbei se dostal v mezikruží k puku a krásnou střelou zamířil přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány. Asistence: Gabriel Widmer.
     
    18:14
    Lions právě vstřelili branku!
    SAMUEL OANA střílí během dnešního dne svůj druhý gól a zvyšuje na 2:0!! Samuel Oana se skvěle protáhl mezi dvěma protihráči do samostatného úniku a bekhendovým zakončením vzápětí dokázal doslova propasírovat puk za záda ležícího Festaga, který skončil za brankovou čárou společně s ním. Asistence: Nils Pfister.
     
    13:37
    Lions právě vstřelili branku!
    YANNICK BRÜNSCHWIELER otevírá skóre zápasu a Zürich vede 1:0!! Lars Oeggerli zpětnou přihrávkou zpoza brány našel mezi kruhy pro vhazování Fabiana Berriho, který z blízkosti zamířil střelou zápěstím k pravé tyči. Asistence: Lars Ooggerli, Axel Lukaszek.
     
    12:43
    Kunz se vzápětí ocitl v další šanci a tentokrát o poznání větší! Útočník Eisbärenu mířil dobře ke vzdálenější pravé tyči, brankář Nils Johnson ale jeho pokus dokázal lapačkou vytáhnout mimo!
     
    10:45
    Samuel Oana mohl v blízkosti levé tyče uklízet puk do téměř prázdné brány, jenže brankář Ferstag vytáhl úžasný zákrok a svým pravým betonem puk vykopl mimo!
     
    09:04
    Gianluca Barbei se ocitl před bránou po zablokované střele svého spoluhráče v obrovské šanci, jenže nedokázal puk v tísni dorazit do prázdné brány!
     
    08:39
    Klotz (EIS) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    06:29
    Ramon Hauser mohl poslat Zürich nenápadným nahozením do vedení, když jeho nahození z pravého křídla mířilo po ledě ke vzdálenější levé tyči, brankář Festag ale jeho pokus pravým betonem vytěsnil mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 30. Donat (Jentzsch), 52. Kunz (Kuschel), 58. Noack (Neuparth, Warttig) – 14. Brünschwieler (Ooggerli, Lukaszek), 19. Oana (Pfister), 20. Barbei (Widmer), 23. Leuenberger (Barbei), 25. Oana (Kohli), 33. Lukaszek (Diezi, Barbei), 36. Rusi (Diezi)


    Eisbären Berlín: Festag (14. Steffer) – Chroder, Robel, Puttkammer, Mick, Karrer, Kubler, Klotz, Bolke – Demmler, Knobloch (C), Kunz – Kinder, Jentzsch, Neuparth – Cornett, Kuschell, Noack – Warttig, Donat.
    ZSC Lions: Johnson (Werren) – Berni, Widmer, Hauser, Kohli, Leuenberger, Vonbun, Burger, Guggisberg – Tschudi (A), Lukaszek, Diezi – Rusi, Barbei, Oana – Oeggerli, Arnicans, Calzimiglia – Berri, Sigrist (C), Pfister (A). Hlavní trenér: Paul Berri.
    bahis siteleri