CSKA Moskva – Saransk 7:1 (kon.) | Perm – Zenit 0:2 (kon.) | Kazaň – Dynamo 4:1 (kon.)
konec
FC Rubin Kazaň
4:1 (3:1)
Dynamo Moskva
Sobota 09.04.2016, 18:30 • Kazan Arena, Kazaň. Kapacita: 45,105 diváků. • Ruská Premier Liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a zcela zasloužený zisk tří bodů slaví domácí Rubin Kazaň. Ten si již ve druhém poločase hlídal náskok a nakonec přidal ještě čtvrtou branku. Úspěšným střelcem byl z penalty Marko Děvič. K tomuto utkání je to ode mě vše, ale již za pár minut se na vás těším u střetnutí z belgické Jupiler league. (20:22:41)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Dinamo ještě kombinuje na útočné polovině a snaží se o druhý zářez. Ke střele se však hosté nedostali a po chvíli má míč Sergej Ryžikov.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje dvě minuty.
     
    89
    Utkání se pomalu chýlí ke konci a tempo hry je naprosto odpovídající. Ani jeden z celků se už nikam moc nežene.
     
    88
    Hosté pokračují v aktivitě směrem dopředu, avšak nyní se prodrali jen k centru z pravé strany, který zamířil do rukavic vyběhnuvšího brankáře Rubinu Kazaň.
    86. Sám před brankářem Drahun naprosto selhal
     
    86
    Tlak Dinama teď mohl přinést ovoce v podobě snížení, ale naprosto osamocený Stanislav Drahun se nedokázal dobře zorientovat a před Ryžikovem vystřelil slabě jen doprostřed brány.
     
    85
    Na hranici šestnáctky si nyní míč na střelu chystal Zobnin. Záložník Dinama nevystřelil a nakonec si ani nevymodlil faul po ataku jednoho z domácích.
     
    84
    Centr od rohového praporku v pohodě zlikvidovala obrana moskevského Dinama. Rubin se i poté udržel na útočné polovině.
     
    83
    Na druhé straně zaváhala obrana Dinama, když jmenovitě Živogljadov nedůrazně zpracovával míč pro Šunina. Hostující gólman byl nakonec donucen k rychlému zákroku a odvrátil míč na roh.
     
    81
    Rohový kop kopnutý do zajímavého prostoru sice stáhl Ryžikov, ale po ztrátě domácích se hosté dostali k dalšímu centru, po kterém musel Ryžikov rychle na zem. Jedovatou hlavičku dokázal zkrotit před brankovou čárou.
     
    80
    Pokus o přímou střelu byl nadzvednut vysokou zdí hostujícího týmu a vysoký míč tak pouze spadl do náruče Antona Šunina. Snahu o rychlý útok Dinama pak čistým skluzem zastavil Achmetov.
     
    79
    Kuzmin měl na pravé straně dostatek prostoru a dokázal najít mladičkého Achmetova. Ten byl povalen Sosninem a je tady velmi příjemná standardní situace.
     
    78
    V souhře obou týmů se začínají kupit nepřesnosti. Za prakticky rozhodnutého stavu se domácí nemusí nikam tlačit a tak se soustředí především na obrannou činnost, což se zatím daří.
     
    77
    Opět se nám s míčem předvedl Marko Děvič. Tentokrát se tento ukrajinský fotbalista dostal až k centru, avšak sražený přízemní míč zamířil jen do rukavic hostujícího brankáře.
     
    75
    Do pokutového území se po nějaké té době prodírali také domácí hráči. Ojedinělý atak v podání Děviče však skončil u vyběhnuvšího Šunina.
     
    74
    Hodně nepovedený centr z přímého volného kopu odvrátila defenzíva Kazaně. Po chvíli se míč u rohového praporku dostal za brankovou čáru.
     
    73
    Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Mijo Caktaš, přichází Ilzat Achmetov.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 3. G. Karadeniz (Caktaš), 14. Kanunnikov (Kuzmin), 30. Portňagin (Kanunnikov), 67. Děvič (pen.) – 17. Ionov (pen.)


    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Kuzmin (C), S. Kvěrkvelija, Bergström, Cotugno – Kisljak, Ozdojev – Kanunnikov, Caktaš (73. Achmetov), G. Karadeniz (62. Tkačuk) – Portňagin (65. Děvič).
    Náhradníci: Akmurzin, Jurij Nestěrenko – Nabiullin, Děvič, Biljaletdinov, Ďaďun, Tkačuk, Ustinov, Džalilov, Pyljavskij, Achmetov.

    Dynamo Moskva: Šunin (C) – Živogljadov, Djakov (46. Tašajev), Holmén, Morozov, Hubočan – Sosnin, Drahun, Zobnin – Bećiraj, Ionov.
    Náhradníci: V. Gabulov, Leščuk – Pogrebňak, Kuzmin, Ješčenko, Katrič, Obolski, Tašajev, Těrechov.

    Rozhodčí: Levnikov – Semenov, Bolchovitin
    bahis siteleri