Frosinone – Inter 0:1 (kon.) | Chievo – Carpi FC 1:0 (kon.) | Sassuolo – Janov 0:1 (kon.)
AC Milán – Juventus 1:2 (kon.)
konec
Chievo Verona
1:0 (0:0)
Carpi FC 1909
Sobota 09.04.2016, 18:00 • Marco Antonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Chievo Verona zvládlo v domácím prostředí roli favorita a Carpi FC 1909 porazilo 1:0!

    První poločas dnešního utkání bohužel branku nenabídl. Chievo ukázalo svou kvalitu a svého soupeře po většinu času přehrávalo. Ve 29. minutě Verona také měla velkou šanci, avšak Meggiorini mířil těsně vedle. V závěru poločasu se dostalo ke slovu také Carpi, nicméně to se do nějaké slibné šance nedostalo.

    Ve druhém poločase mělo více ze hry opět domácí družstvo, avšak to se stále nemohlo prosadit. Až v 83. minutě se dokázal prosadit po rohovém kopu Sergio Pellissier. V závěru utkání domácí podržel brankář Bizzarri!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:58:18)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Letizia se dokázal uvolnit na pravém křídle, avšak jeho následný centr nebyl příliš povedený. Obrana Chieva dokázala centr zablokovat!
     
    90+2
    Následného rohového kopu se ujal Letizia, jehož centr se snesl na zadní tyč, avšak obrana Chieva dokázala centr odvrátit.
    90+1. Povedenou ránu Zaccarda vytáhl nad branku Bizzarri
     
    90+1
    A další velká šance Carpi! Ve středu hřiště se dostal k míči opět Zaccardo, který neváhal a natáhl ke střele. Domácí hráče opět zachránil Bizzari, který vyrazil střelu na rohový kop!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Carpi vybojovalo rohový kop, kterého se ujal Crimi. Jeho následný centr se dostal ve vápně na nohu Zaccarda, jehož střelu však vyrazil Bizzarri!
     
    88
    Následného rohového kopu se ujal Pellissie, na jehož centr si naskočil na přední tyči Gamberiniho, který poslal míč těsně nad břevno!
     
    87
    Naopak, domácí mohli navýšit své vedení! Chievo postupovalo do zajímavého protiútoku, který táhl Hetemaj. Ten dostal míč do vápna na Rigoniho, jehož střelu vyrazil Belec na roh!
     
    86
    Carpi je pochopitelně po úvodní brance dnešního utkání velmi aktivní a momentálně se pokouší něco vymyslet na útočné poloivně a vyrovnat!
     
    85
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Riccardo Meggiorini, přichází Nicola Rigoni.
    83. Sergio PELLISSIER - 1:0
     
    83
    Chievo právě vstřelilo branku!
    A máme tu úvodní branku dnešní utkání, která možná rozhodně o vítězi tohoto střetnutí! Chievo vybojovalo rohový kop, kterého se ujal Meggiorini. Jeho následný centr se snesl na zadní tyč, kde se k míči následně dostal SERGIO PELLISSIER, který poslal míč do sítě!
     
    83
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Raffaele Bianco, přichází Gaetano Letizia.
     
    81
    Chievo bylo nastěhováno na polovině svého soupeře a pokoušelo se dostat do nějaké zajímavé pozice. Následně odcentroval z levé strany Gagliolo, který však našel pouze rukavice Belece!
    80. Hlavička Mbakogu se mezi tři tyče nevešla
     
    80
    A teď mělo i Carpi velmi dobrou příležitost! Na pravé straně se dokázal uvolnit Crimi, který posadil míč na hlavu Mbakogu, jenž byl však v záklonu a jeho hlavička tak přesná nebyla!
     
    79
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Valter Birsa, přichází Sergio Pellissier.
     
    77
    To centr Gamberiniho prošel až za hostující obránce do vápna pro Birsa, avšak ten se nedokázal protlačit do zakončení a Chievo pokračuje v kombinaci.
     
    76
    V posledních minutách je hra poměrně vyrovnaná a Carpi se pokouší hrozit hlavně z rychlých protiútoků. O jeden takový se pokoušel Romagnoli, avšak jeho centr nebyl přesný!
     
    75
    Carpi se dostalo velmi rychle zpět k míči a postupovalo vpřed. Následně odcentroval z pravé strany Zaccardo, avšak míč skončil v rukavicích Bizzarriho, který rychle rozehrál!
     
    74
    Na hranici pokutového území domácího celku fauloval záložník Carpi, který poslal k zemi stopera Cesara. Hlavní rozhodčí však v tomto případě žlutou kartu neudělil!
     
    72
    Crimi dokázal krásnou patičkou uvolnit na pravém křídle Crimiho, který však pohotově odcentroval. Jeho nepřipravený centr však nikoho ve vápně nenašel.
     
    71
    Hosté se po delší době dostali do kombinace na útočné polovině. Spolupráce Lasagny s Crimim však k ničemu kloudnému nevedla a u míče jsou domácí.
    Momentky z prvního poločasu, který bohužel branku nenabídl

     
    70
    Domácí celek dokázal na vlastní polovině vybojovat míč a může pomalu zamířit na útočnou polovinu. Carpi však zatím v dnešním zápase předvádí velmi dobrý taktický výkon!
     
    68
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Lorenzo Lollo, přichází Marco Crimi.
     
    67
    Exekuce následné standardní situace se ujal Birsa, jehož centr odvrátil Romagnoli pouze k Radovanovićovi, který si však míč příliš předkopl a do zakončení se nedostal!
     
    66
    A další žlutá karta! Hostující záložník Lollo ve středu hřiště nestíhal v souboji s Hetemajem, a tak finského záložníka poslal k zemi. Následuje zajímavá standardní situace!
     
    65
    Verona je v posledních minutách jednoznačně aktivnější a pokouší se dostat co nejdříve do vedení. Obrana Carpi však zatím pracuje velmi dobře!
     
    64
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Antonio Di Gaudio, přichází Kevin Lasagna.
     
    62
    Verona vybojovala rohový kop, kterého se ujal Birsa. Jeho centr byl nebezpečný, avšak brankář Belec dokázal míč vyboxovat!
     
    61
    Aktivní Radovanović si udělal prostor na levé straně, kde obešel Gagliola a dokázal nebezpečně odcentroval. Jeho centr však nakonec skončil v zámezí, neboť žádného z domácích hráčů nenašel.
    59. Dva důležité zákroky Belece
     
    59
    Teď si Chievo vypracovalo další velkou šanci! Do středu hřiště dostal povedenou přihrávku Meggiorini, jehož následnou střelu Belec vyrazil před sebe. Slovinský brankář však stihl míč píchnout před sebe!
     
    58
    Útočnou akci domácího celku táhl po levé straně Birsa, který následnou křížnou přihrávkou našel ve vápně Meggioriniho. Jeho střela však mířila mimo!
     
    56
    Hlavní rozhodčí nyní udělil druhou žlutou kartu v dnešním zápase! Hostující Pasciuti ve středu hřiště ostře zajel pod nohy Hetemaje a musela následovat žlutá karta!
    Fotografie z nástupu obou týmů na Marco Antonio Bentegodi

     
    56
    Teď zahrozilo i Carpi! Cofie skvěle načasoval přihrávku do vápna na Lolla, který si míč zpracoval a pohotově vystřelil. Jeho rána se však mezi tři tyče nevešla!
     
    55
    Gamberini dokázal dostat míč nadýchaným centrem za obranu Carpi, kam si naběhl Meggiorini. Jeho střela z voleje však mířila nad branku!
     
    53
    Zaccardo se dostal až na útočnou polovinou a následnou rychlou přihrávkou hledal v náběhu Floro Florese, avšak před ním míč odkopnul do zámezí Romagnoli!
     
    52
    Carpi je zatím ve druhém poločase překvapivě aktivnější a svého soupeře do žádné šance nepouští. Nováček nejvyšší soutěže momentálně kombinuje na útočné polovině.
     
    51
    Chievo se dokázalo usadit na útočné polovině a dlouho kombinovalo před pokutovým územím svého soupeře. Následně měl Cacciatore odcentrovat, avšak mu klička přes Gagliola nevyšla a u míče jsou hosté.
     
    49
    Hostující celek tentokrát zahrozit centrem z pravé strany, o který se postaral Pasciuti. Brankář Bizzarri však šel ven z branky a pro míč si v pohodě došel.
     
    48
    Carpi mohlo postupovat do zajímavého protiútoku, avšak Lollo nedokázal na levé straně projít přes Cacciatoreho, který čistým způsobem vybojoval míč.
     
    47
    Domácí Meggiorini už jednu žlutou kartu má, a teď navíc šel hodně ostře do souboje s Di Gaudiem, kterého zasáhl rukou do obličeje. Hlavní rozhodčí však domácímu záložníkovi druhou žlutou neudělil.
     
    46
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Antonio Floro Flores, přichází Roberto Inglese.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas dnešního utkání bohužel branku nenabídl. Chievo ukázalo svou kvalitu a svého soupeře po většinu času přehrávalo. Ve 29. minutě Verona také měla velkou šanci, avšak Meggiorini mířil těsně vedle. V závěru poločasu se dostalo ke slovu také Carpi, nicméně to se do nějaké slibné šance nedostalo.

    Druhý poločas začne přibližně v 19:03!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    V nastaveném čase vybojoval rohový kop hostující Bianco, který poslal ostrý centr na přední tyč. K hlavičce se dostal Cofie, avšak mířil mimo.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem jednu minutu nad rámec základní hrací doby!
     
    43
    Veronský celek dlouze kombinoval na útočné polovině, avšak do zakončení se nedostal. Následně o míč přišel Meggiorini, který hned poté poslal faulem k zemi Bianca a dostává zaslouženě žlutou kartu!
     
    42
    Hostující celek se dostal při vlastní rozehrávce pod velký tlak napadajících hráčů, nicméně to vypadalo, že hráči Carpi situaci zvládl. Poté však o míč přišel Gagliolo a dopředu míří Chievo!
     
    41
    Na druhé straně se naopak mohlo dostat do šance Carpi. Bianco se dostával na hranici vápna k odraženému míči a už natahoval ke střele. Na poslední chvíli mu však míč vypíchl Birsa!
     
    40
    Domácí postupovali do zajímavého protiútoku. Ve středu hřiště však dostal prostor Castro, který vystřelil, avšak jeho střelecký pokus mířil nad branku!
    Pohled do šatny domácího celku, který je považován za favorita utkání. Zatím je však stav bezbrankový!

     
    38
    Hráči Carpi opět skvěle napadali ve středu hřiště, tentokrát se podařilo vybojovat míč Biancovi. Jeho následná přihrávka našla Mbakogu, avšak ten se nacházel v těsném ofsajdu.
     
    37
    Chievu se v posledních minutách příliš nedaří a domácí celek stále nemůže najít recept na pevnou hostující obranu!
     
    36
    Hostující tým se dokázal ubránit na vlastní polovině a dostal se k míči. Zaccardo následně hledal dlouhým nákopem Lolla, avšak ten si při náběhu nacházel v ofsajdu!
     
    35
    Carpi v posledních minutách kontroluje hru na vlastní polovině a svého soupeře zatím drží v dostatečné vzdálenosti od branky svého brankáře!
     
    33
    Exekuce standardní situace se ujal Romagnoli, jehož ostrý centr sice našel ve vápně Suaghera, avšak jeho hlavička nebyla dostatečně silná a Bizzarri dokázal zasáhnout.
     
    32
    Carpi se dostalo rychle na útočnou polovinu, kde byl faulovaný při průniku Pasciuti a hostující celek bude mít k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    30
    Verona následně vybojovala rohový kop, kterého se ujal Birsa. Jeho centr se nebezpečně snášel před branku Belece, avšak Carpi se nakonec dokázalo ubránit.
    29. Hlavička Meggioriniho mířila vedle
     
    29
    Chievo pokračovalo v aktivní hře a dostalo se k velké šanci! Obránce Gobbi postupoval po levé straně, následně poslal centr do pokutového území, kterým našel Meggioriniho, avšak jeho hlavička mířila těsně vedle!
     
    28
    Domácí celek měl k dispozici zajímavou standardní situaci, které se ujal Hetemaj. Finský záložník nacentroval míč před branku, avšak Belec míč vyboxoval.
    Hostující celek dnes nastoupil ve své bílé kombinaci

     
    26
    Domácím se následná rozehrávka rohového kopu vůbec nevyšla a dopředu mohlo jít Carpi. Rychlý protiútok Mbakogu však dokázal zastavit skluzem Gamberini!
     
    25
    Radovanović se dostal na levé straně k míči, dokázal obejít Zaccardo a nebezpečně odcentroval. Jeho centr hledal na zadní tyči Floro Florese, avšak míč odhlavičkoval na roh Cofie!
     
    24
    Hráči Chieva momentálně kontrolují hru na vlastní polovině a postupně se přesouvají na půlku svého soupeře. Carpi však velmi agresivně napadá.
     
    23
    Domácí celek je zatím v dnešním utkání aktivnějším týmem, nicméně se stále nemůže dostat do nějaké větší šance.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Chievo Verona: Bizzarri – Cacciatore, Gamberini, Cesar, Gobbi – L. Castro, Radovanović, Hetemaj – Birsa – Meggiorini, Floro Flores.
    Náhradníci: Bressan, Seculin – Spolli, N. Rigoni, Pinzi, Izco, Sardo, Frey, Pellissier, Costa, M'Poku, Inglese.

    Carpi FC 1909: Belec – Zaccardo, S. Romagnoli, Suagher, Gagliolo – Pasciuti, Cofie, R. Bianco, Di Gaudio – Lollo – Mbakogu.
    Náhradníci: Brkić, Colombi – Sabelli, Letizia, Porcari, Verdi, Lasagna, de Guzmán, Crimi, Mancosu, Martinho.

    Rozhodčí: Michael Fabbri – Valeriani, Liberatore (vš. Itálie).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Příjemný sobotní podvečer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám. Italská Serie A má dnes na programu své zápasy 32. kola. My se společně zaměříme na utání Chievo Verona s Carpi FC 1909. Úvodní výkop je naplánován ve Veroně v 18:00 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    CHIEVO VERONA
    Verona se dokázala v poslední sezoně v pohodě zachránit a stejně to vypadá i letos. Momentálně se Chievo nachází na velmi slušné deváté pozici se ziskem 41 bodů. Na osmnácté Palermo má tento italský celek náskok třinácti bodů. Do dnešního souboje navíc Chievo vstupuje v pozici favorita, který by si měl připsat tři body.

    Před reprezentační přestávkou se Chievo představil na hřišti Sampdorie Janov, která v letošním ročníku tápe a nepředvádí ideální výkony. Svěřenci trenéra Marana toho dokázali využít a po jediné brance Meggioriniho zvítězili 1:0. V posledním ligovém kole se Verona střetla s dalším celkem bojujícím o sestup – Palermem. Chievo rozhodlo o svém vítězství ve druhém poločase a po výsledku 3:1 si připsalo další tři body do tabulky!
     
    CARPI FC 1909
    Carpi je nováčkem italské nejvyšší soutěže a přesně, jak se očekávalo, tak tento italský celek hraje o záchranu. Momentálně se nachází na sedmnáctém, tedy prvním nesestupovém místě. Osmnácté Palermo má však stejný bodový zisk, tudíž by se nováčkovi soutěže narámně hodilo, pokud by dnes dokázal bodovat, avšak to bude na půdě rozjetého Chieva velmi těžké!

    Carpi si před reprezentační přestávkou připsalo dvě cenná vítězství. Nejdříve v domácím prostředí dokázala porazit Frosinone a následně uspělo i na půdě Hellasu Verona v poměru 2:1. V posledním ligovém kole se však svěřencům trenéra Castoriho příliš nedařilo a doma prohráli se Sassuolem 3:1.

    Jan Havlovic

    Branky: 83. Pellissier

    Karty:   43. Meggiorini (CHV) – 56. Pasciuti (CAR), 66. Lollo (CAR)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 11:6. Rohy: 10:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:15.
    Chievo Verona: Bizzarri – Cacciatore, Gamberini, Cesar, Gobbi – L. Castro, Radovanović, Hetemaj – Birsa (79. Pellissier) – Meggiorini (85. N. Rigoni), Floro Flores (46. Inglese).
    Náhradníci: Bressan, Seculin – Spolli, N. Rigoni, Pinzi, Izco, Sardo, Frey, Pellissier, Costa, M'Poku, Inglese.

    Carpi FC 1909: Belec – Zaccardo, S. Romagnoli, Suagher, Gagliolo – Pasciuti, Cofie, R. Bianco (83. Letizia), Di Gaudio (64. Lasagna) – Lollo (68. Crimi) – Mbakogu.
    Náhradníci: Brkić, Colombi – Sabelli, Letizia, Porcari, Verdi, Lasagna, de Guzmán, Crimi, Mancosu, Martinho.

    Rozhodčí: Michael Fabbri – Valeriani, Liberatore (vš. Itálie)
    bahis siteleri