Rögle BK – Davos 6:4 (kon.) | Zürich – Okanagan 4:3 (kon.) | Kloten – Sparta 3:6 (kon.)
Salzburg – Eisbären 8:3 (kon.) | Mannheim – Rögle BK 7:8 (0:1 po s.n.) | Třinec – Zürich 4:1 (kon.)
Davos – Kloten 4:3 (2:0 po s.n.) | Okanagan – Salzburg 2:13 (kon.)
konec
ZSC Lions
4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
Okanagan Hockey Academy
Sobota 09.04.2016, 08:10 • Kunsteisbahn im Chreis • Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 08:10.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:26
    První zásah na své konto si připisuje brankář okanaganské hokejové akademie Raz, který přikryl nahozený kotouč a přerušil hru.
     
    01:34
    Úvodní přesilovou hru utkání si zahraje dnes v zápise uvedený hostující celek, Romrig (ZSC) dostává menší trest za hrubost.
     
    03:16
    Přesilová hra zatím příliš mnoho zajímavých okamžiků nepřinesla, osmnáct vteřin před koncem Romrigova trestu skončil puk na střídačce týmu Okanaganu.
     
    03:34
    Tým Okanagan Hockey Academy hraje v plném počtu.
     
    04:30
    První velká šance zápasu, hráči Curychu se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, jenže rána Pfistera z první končí pouze vedle Razovy svatyně!
     
    05:49
    Hráči Okanaganu si vytvořili menší tlak před brankou Curychu, kde se k zakončení dostal Koudelka, jenž pálil pouze do výstroje připraveného gólmana Werrena.
     
    06:07
    Jen o pár vteřin později se dostal Koudelka k další střele a ta již byla tuze nebezpečná, jenže k jeho smůle se otřela pouze o tyč Werrenovy branky!
     
    07:21
    Obrovskou příležitost nyní zahodili hokejisté curyšského týmu v čele s Nilsem Phisterem, který dostal přihrávku před Razovu branku, jenž již navíc ležel na ledě, jenže v poslední chvíli vytáhl brankář Okanaganu neuvěřitelný zákrok lapačkou a puk chytil!
     
    08:59
    Vyloučení v týmu ZSC Lions (Oeggerli – 2 min., napadení).
     
    09:24
    Lions právě vstřelili branku!
    Curyští Lvi se ujímají vedení v zápase a to rovnou při vlastním oslabení! FABIAN BERNI se trefuje střelou z vrcholu kruhů, kterou poslal mimo dosah Razovy vyrážečky – 1:0!
     
    10:57
    Další trest na straně Curychu! Vonbun inkasuje menší trest za hrubost a jeho tým tak bude hrát pouze se třemi hráči v poli, avšak jen pouhé dvě vteřiny.
     
    10:59
    Oeggerli je zpět na ledové ploše a Lvi tak již hrají ve čtyřech.
     
    11:22
    Rosenberger byl nyní velice blízko vyrovnání stavu zápasu, když se jeho rána otřela o tyč curyšské branky a puk zůstal ležet na brankové čáře! Hráči Okanaganu už se radovali ze vstřelené branky, té se jim však dosáhnout nepodařilo!
     
    12:17
    Okanaganskému týmu se daří držet v pásmu a nyní vybojoval další vhazování před brankářem Werrenem, přijde vyrovnání?
     
    12:57
    Curych hraje v plném počtu.
     
    13:15
    Werren si připisuje na své konto další zásah i po skončení přesilové hry soupeře, když zastavuje tvrdou ránu Bardha.
     
    14:19
    Okanagan Hockey School právě vstřelilo branku! Tlak Okanaganu však nakonec přeci jen nese své ovoce a stav utkání je tak vyrovnaný! Koudelka se na modré čáře krásně uvolnil přes protihráče, přesným pasem našel CHRISTOSE STAMBOLIDISE, který propálil Wernera střelou mezi betony!
     
    15:21
    Zakázané uvolnění okanaganského celku přesune dění na ledové ploše přímo před brankáře Raze.
     
    15:41
    Hra je nyní na malou chvíli přerušena. V rohu kluziště zůstal ležet po Leuenbergerově zákroku Philipp Wimmer. Hráči Okanaganu se dožadují vyloučení..
     
    16:45
    Další zákrok na své konto si připisuje curyšský brankář Werner, jenž chytá nepříjemnou střelu zápěstím v podání Rodina, jeho spoluhráči následně vyhazují puk mimo pásmo do bezpečí.
     
    17:53
    Další přesilová hra pro Okanagan. Guggisber dostává menší trest za držení protihráče.
     
    17:53
    Guggisber (ZSC) měl ještě sudímu k avizovanému vyloučení zřejmě co říci a tak navrch ještě inkasuje desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    18:23
    Hosté se hned usadili v útočném pásmu a snaží se obrátit vývoj utkání ve svůj prospěch, Werner však dokázal lapit Rodinovu střelu, kterou ztlumil na své hrudi.
     
    18:56
    Čas utkání nyní na malou chvíli stojí, branka Curychu se totiž vychýlila ze své polohy a vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    19:07
    Stambolidis byl nyní blízko vstřelení vedoucí branky, jenže sám proti Werrenovi neuspěl a vyprášil pouze jeho betony!
     
    19:48
    Ještě jedno vhazování vybojovali hráči Okanaganu před koncem první třetiny v útočném pásmu. Do konce Guggisbergova menšího trestu chybí již jen pár vteřin.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Skončila úvodní třetina utkání mezi týmy ZSC Lions a Okanagan Hockey Academy a oba týmy se rozcházejí za vyrovnaného stavu.

    Lvi poslal do vedení v 10. minutě brankou při vlastním oslabení Fabian Berni, za Okanagan vyrovnal na začátku patnácté minuty Christos Stambolidis.
     
    Další třetina začne přibližně v 08:52.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:48
    Také hráči Curychu si vyzkouší hru v početní převaze. Reisinger (OHS) inkasuje menší trest za hákování.
     
    22:45
    Pfister se dostal k zakončení blízko okanaganské branky, jenže trefuje pouze betony brankáře Raze.
     
    23:50
    Přesilová hra se hráčům švýcarského týmu příliš nevyvedla a její závěr tak trochu symbolicky orámoval odpískaný ofsajd.
     
    24:55
    Lvům se v úvodu druhého dějství kombinačně daří, jenže dostat se ke střelbě se hráčům švýcarského týmu zatím nedaří.
     
    25:14
    Nyní však budou mít šanci přiblížit se brance soupeře poté, co okanaganští odehráli pouze na zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude před brankářem Razem.
     
    25:34
    Buly v útočném pásmu patřilo hráčům Curychu, po něm se dostal ke střele Tschudi, jehož střelu zápěstím dokázal Raz zastavit svým ramenem.
     
    25:55
    Až na konci šesté minuty druhé třetiny se hokejisté okanaganské hokejové akademie dostali přes útočnou modrou čáru, Werren se měl ve své brance nyní co ohánět,
     
    26:03
    Tlak Okanaganu vyústil v další přesilovou hru. Tschudi (ZSC) dostává menší trest za sekání.
     
    26:36
    Curych se však při oslabení zatím dobře brání a nyní se poté, co byla branka opět vychýlena ze své polohy, bude opět vhazovat ve středním pásmu.
     
    27:19
    Tvrdou ránu Stambolidise posílá Werren vyrážečkou mimo hrací plochu, hra je přerušena.
     
    28:03
    Tschudi se vrací z trestné lavice zpět na hrací plochu, přesilová hra Okanaganu je tak u konce.
     
    29:44
    Švýcaři se hned poté, co se vyloučený Tschudi vrátil zpět do hry, znovu vrhli do útočení a Raz si hned musel připsat několik úspěšných zákroků na své konto.
     
    30:29
    Stupak (OHS) je potrestán menším trestem za vysokou hůl, hráči Curychu tak mohou pokračovat ve svém tlaku v přesilové hře.
     
    31:30
    Početní výhoda však jakoby zcela utlumila počínající nápor hráčů švýcarského klubu, kteří v této činnosti nejsou schopní cokoliv vymyslet.
     
    32:29
    Stupak zpátky ve hře, Okanagan tedy v plném počtu.
     
    32:40
    Krátce po skončení přesilové hry se mohli Švýcaři podruhé v zápase ujmout vedení, jenže autor první branky utkání Fabian Berri trefil pouze břevno okanaganské branky!
     
    33:10
    Další přesilová hra čeká na Curych a znovu usedá na trestnou lavici Stupak, který odkopl hůl protihráče, jenž ji krátce předtím ztratil v osobním souboji.
     
    33:10
    Stupak (OHS) si dnes pobytu na trestné lavici užije víc než je asi zdrávo, za následné protesty totiž inkasuje ještě menší trest na nesportovní chování, na Curych tak čeká čtyřminutová početní výhoda 5/4.
     
    34:24
    Raz si však na první zákrok v probíhající přesilové hře soupeře musel počkat více než minutu herního času, když zastavil střelu Pfistera.
     
    35:53
    Přesilová hra Curychu poměrně rychle utíká a ze čtyř minut zbývá do konce Stupakových trestů již jen něco málo přes minutu. Raz zastavil technickou střelu Lukaszeka a přerušil hru.
     
    37:03
    Widmer byl nyní tvrdě naražen na mantinel ve středním pásmu a zůstal ležet na zemi. Jednalo se však o čistý zákrok a tak je hra pouze přerušena a bude pokračovat vhazováním.
     
    37:32
    Lions právě vstřelili branku!
    Švýcaři opět nedokázali využít přesilovou hru, jenže krátce po jejím konci se přeci jen dostávají do vedení! JUSTIN SIGRIST dostal přihrávku před branku a sám před Razem nezaváhal, když krásnou střelu nad lapačku okanaganského gólmana poslal puk do sítě! Asistence! Gianluca Burger, Tim Berni.
     
    39:01
    Lions právě vstřelili branku!
    Závěr druhé třetiny vychází Lvům na výbornou a během krátké chvíle se dostávají do dvougólového vedení! FELIX VOXBUN napálil puk na Razovu branku od modré čáry a ten prošel klubkem těl až za záda okanaganského brankáře, který vůbec nic neviděl! Asistence: Gianluca Barbei.
     
    39:37
    Menší potyčka se nyní strhla na ledové ploše mezi hráči obou týmů, sudí rozhodně budou vylučovat..
     
    39:37
    Vyloučení v týmu ZSC Lions (Diezi – 5 min. + osobní trest do konce utkání).
    Vyloučení v týmu Okanagan Hockey Academy (Kurochkin – 2 min.).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je u konce a po čtyřiceti minutách se půjde lépe do šaten hráčům švýcarského týmu, který zásluhou dvou branek ze závěru periody vede o dva góly, 3:1.
     
    Další třetina začne přibližně v 09:38.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    43:01
    Okanagan Hockey School právě vstřelilo branku! Parádní vstup do třetího dějství pro Okanagan! Hned zkraje periody se při hře čtyři na čtyři žádný z týmů neprosadil, po skončení okanaganského trestu se však v přesilové hře prosazuje CHRISTOS STAMBOLIDIS!
     
    44:40
    Dlouhý trest Dietze je u konce a Curych tak již hraje znovu v plném počtu hráčů na ledě.
     
    45:14
    Okanagan Hockey School právě vstřelilo branku! Čepice na led, chtělo by se říct, protože CHRISTOS STAMBOLIDIS právě dovršil hattrick v tomto utkání a zároveň tím srovnal stav zápasu na 3:3, když střelou zápěstím po Bardhově přihrávce překonal brankáře Werrena! Asistence: Nicolas Bardh.
     
    46:07
    A se Lvy může být krátce po třetí inkasované brance ještě hůře! Za napadení usedá na lavici trestů Guggisberg (ZSC) a jeho tým tak znovu půjde do čtyř!
     
    46:30
    Velký závar před brankou Curychu nyní vytvořili hráči okanaganské hokejové akademie, jenže poslat puk počtvrté za Werrenova záda se jim nepodařilo, ačkoliv brankář soupeře přišel v mlýnici o svou hůl, i tak ale stačil dvěma perfektními zákroky podržet svůj tým!
     
    47:55
    Švýcaři se při vlastním oslabení vůbec poprvé v této třetině dostali k zakončení, jenže rána Berriho končí mimo soupeřovu klec.
     
    48:07
    Curych hraje v plném počtu.
     
    48:30
    Hned po skončení přesilové hry soupeře se hráči curyšského týmu vydali do útočného pásma, Raz ale podržel svůj tým několika jistými zákroky.
     
    49:15
    Parádní hokej z obou stran je k vidění ve třetí třetině, hraje se nahoru – dolů a to musí diváky v hale rozhodně bavit! Po zákazaném uvolnění Curychu se bude vhazovat před brankářem Werrenem.
     
    49:26
    Švýcaři vyhráli buly před svou brankou a rychle se vydali vstříc soupeřově brance, dalekonosnou ránu Hausera ale ukryl Raz ve své výstroji.
     
    49:51
    Okanaganští hráči pod mírným tlakem raději posílají puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    50:13
    Jenže dlouho se hráči Curychu v útočném pásmu neohřáli a už se znovu musejí bránit, rána Koudelky zápěstím ale skončila jen na pozorném brankáři Werrenovi.
     
    50:28
    Buly v útočném pásmu patřilo hostům, tvrdou ránu Rodina ukryl Werren někde ve své výstroji.
     
    52:42
    Po krátké mezihře, ve které toho oba týmy nepředvedly, se bude vhazovat ve švýcarském obranném pásmu..
     
    53:23
    Hra se opět rychle přelila na opačný konec kluziště, kde se ke střele zápěstím dostal Oeggerli, tu však dokázal Raz s přehledem zachytit.
     
    53:53
    Lukaszek předvedl parádní individuální akci, když dokázal přelstít hned dva protihráče, ale sám před Razem již neuspěl a gólman Okanaganu jeho velkou šanci zneškodnil!
     
    54:22
    Hráčům Curychu se nepovedla dlouhá rozehrávka z obranného pásma, po které je pískán ofsajd švýcarskému týmu. Vhazovat se tak bude z místa přihrávky, tudíž před Werrenem.
     
    54:51
    Burger (ZSC) oslabuje svůj tým krátce před koncem třetí třetiny, když dostává menší trest za krosček.
     
    55:10
    Jenže byli to hráči švýcarského klubu, kteří mohli v závěru třetího dějství strhnou vedení na svou stranu a to rovnou při vlastním oslabení! Okanagan však mohou děkovat brankáři Razovi, který zastavil skvělým zásahem střelu Sigrista a následně si poradil i s dorážkou stejného hráče!
     
    55:36
    Veliká nepříjemnost pro Curych však přichází vzápětí! Pfister (ZSC) trestán dvěma minutami za vysokou hůl, na Okanagan tak čeká přesilová hra pěti proti třem a to po dobu 75 sekund!
     
    55:36
    Okanaganský klub si vyžádal oddechový čas a bude se snažit vymyslet taktický plán na využití přesilové hry!
     
    56:20
    Dvojnásobná početní výhoda se však hráčům akademi z Okanaganu nedaří. Ve hře je hodně přihrávek, ale střelba nulová.
     
    57:00
    Neubaer (OHS) vyloučen na dvě minuty za držení, bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    57:14
    A během krátké chvíle se situace úplně otáčí, Mostovoy (OHS) vyloučen na dvě minuty za sekání a nyní budou mít možnost přesilovky 5/3 hráči curyšského hokejového klubu!
     
    57:22
    Čároví sudí hrubě chybovali, odpískali icing proti hráčům Okanaganu, jenže tento klub nyní hraje v oslabení! Vhazovat se tak bude na středovém kruhu.
     
    57:50
    Lukaszek zaměstnal Raze tvrdou střelou, brankář Okanaganu ale svůj tým podržel.
     
    58:43
    Lions právě vstřelili branku!
    Lvi využívají dvojnásobnou početní výhodu a 77 sekund před třetí sirénou se potřetí v zápase ujímají vedení! Po velkém závaru před brankou Okanaganu se nakonec puk třepetá v síti, když ho za Razova záda dotlačil Nils Pfister!
     
    59:21
    Hokejisté okanaganské hokejové akademie jsou již v plném počtu, krátce poté chytá Werren tvrdou střelu Stambolidise.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno a že to tedy bylo utkání! Curych se nejprve v závěru druhé třetiny dostal do dvougólového vedení, jenže to stačili hráči Okanaganu zásluhou dovršeného hattricku Stambolidise ve třetí části dorovnat. Body se však mezi oba týmy dělit nebudou, protože 77 sekund před koncem třetí třetiny využili Lvi dvojnásobnou přesilovou hru a rozhodli tak o svém vítězství!
     
    Nejlepší hráči utkání:

    ZSC Lions – Werner Rad
    Okanagan Hockey Academy – Nils Pfister
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již úplně vše, přeji Vám krásné prožití dnešního dne. Nashledanou. (10:10:31)

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 10. Berni, 38. Sigrist (Burger, Berni), 40. Voxbun (Barbei), 59. Pfister – 15. Stambolidis (Koudelka), 44. Stambolidis, 46. Stambolidis (Bardh)


    ZSC Lions: Werren (Johnson) – Berni, Widmer, Hauser, Kohli, Leuenberger, Vonbun, Burger, Buggisberg – Tschudi, Lukaszek, Diezi, Rusi, Barbei, Oana, Oeggerli, Arnicans, Caizimiglia, Berri, Sigrist, Pfister.
    Okanagan Hockey Academy: Raz (Reisinger) – Shornikov, Bartashevich, Broderick, Mostovoy, De Scheper, Ilencik, Kosukhin – Prosenz, Bardh, Cantor, Koudelka, Kurochkin, Romrig, Rodin, Stupak, Luisetti, Neubaer, Stambolidis, Rosenberger, Wimmer.
    bahis siteleri