Rögle BK – Davos 6:4 (kon.) | Zürich – Okanagan 4:3 (kon.) | Kloten – Sparta 3:6 (kon.)
Salzburg – Eisbären 8:3 (kon.) | Mannheim – Rögle BK 7:8 (0:1 po s.n.) | Třinec – Zürich 4:1 (kon.)
Davos – Kloten 4:3 (2:0 po s.n.) | Okanagan – Salzburg 2:13 (kon.)
konec
ZSC Lions
4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
Okanagan Hockey Academy
Sobota 09.04.2016, 08:10 • Kunsteisbahn im Chreis • Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    58:43
    Lions právě vstřelili branku!
    Lvi využívají dvojnásobnou početní výhodu a 77 sekund před třetí sirénou se potřetí v zápase ujímají vedení! Po velkém závaru před brankou Okanaganu se nakonec puk třepetá v síti, když ho za Razova záda dotlačil Nils Pfister!
     
    45:14
    Okanagan Hockey School právě vstřelilo branku! Čepice na led, chtělo by se říct, protože CHRISTOS STAMBOLIDIS právě dovršil hattrick v tomto utkání a zároveň tím srovnal stav zápasu na 3:3, když střelou zápěstím po Bardhově přihrávce překonal brankáře Werrena! Asistence: Nicolas Bardh.
     
    43:01
    Okanagan Hockey School právě vstřelilo branku! Parádní vstup do třetího dějství pro Okanagan! Hned zkraje periody se při hře čtyři na čtyři žádný z týmů neprosadil, po skončení okanaganského trestu se však v přesilové hře prosazuje CHRISTOS STAMBOLIDIS!
     
    39:01
    Lions právě vstřelili branku!
    Závěr druhé třetiny vychází Lvům na výbornou a během krátké chvíle se dostávají do dvougólového vedení! FELIX VOXBUN napálil puk na Razovu branku od modré čáry a ten prošel klubkem těl až za záda okanaganského brankáře, který vůbec nic neviděl! Asistence: Gianluca Barbei.
     
    37:32
    Lions právě vstřelili branku!
    Švýcaři opět nedokázali využít přesilovou hru, jenže krátce po jejím konci se přeci jen dostávají do vedení! JUSTIN SIGRIST dostal přihrávku před branku a sám před Razem nezaváhal, když krásnou střelu nad lapačku okanaganského gólmana poslal puk do sítě! Asistence! Gianluca Burger, Tim Berni.
     
    14:19
    Okanagan Hockey School právě vstřelilo branku! Tlak Okanaganu však nakonec přeci jen nese své ovoce a stav utkání je tak vyrovnaný! Koudelka se na modré čáře krásně uvolnil přes protihráče, přesným pasem našel CHRISTOSE STAMBOLIDISE, který propálil Wernera střelou mezi betony!
     
    09:24
    Lions právě vstřelili branku!
    Curyští Lvi se ujímají vedení v zápase a to rovnou při vlastním oslabení! FABIAN BERNI se trefuje střelou z vrcholu kruhů, kterou poslal mimo dosah Razovy vyrážečky – 1:0!

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 10. Berni, 38. Sigrist (Burger, Berni), 40. Voxbun (Barbei), 59. Pfister – 15. Stambolidis (Koudelka), 44. Stambolidis, 46. Stambolidis (Bardh)


    ZSC Lions: Werren (Johnson) – Berni, Widmer, Hauser, Kohli, Leuenberger, Vonbun, Burger, Buggisberg – Tschudi, Lukaszek, Diezi, Rusi, Barbei, Oana, Oeggerli, Arnicans, Caizimiglia, Berri, Sigrist, Pfister.
    Okanagan Hockey Academy: Raz (Reisinger) – Shornikov, Bartashevich, Broderick, Mostovoy, De Scheper, Ilencik, Kosukhin – Prosenz, Bardh, Cantor, Koudelka, Kurochkin, Romrig, Rodin, Stupak, Luisetti, Neubaer, Stambolidis, Rosenberger, Wimmer.
    bahis siteleri