Rögle BK – Davos 6:4 (kon.) | Zürich – Okanagan 4:3 (kon.) | Kloten – Sparta 3:6 (kon.)
Salzburg – Eisbären 8:3 (kon.) | Mannheim – Rögle BK 7:8 (0:1 po s.n.) | Třinec – Zürich 4:1 (kon.)
Davos – Kloten 4:3 (2:0 po s.n.) | Okanagan – Salzburg 2:13 (kon.)
konec
ZSC Lions
4:3 (1:1, 2:0, 1:2)
Okanagan Hockey Academy
Sobota 09.04.2016, 08:10 • Kunsteisbahn im Chreis • Memoriál Jana Marka
Partner:
     
    58:43
    Lions právě vstřelili branku!
    Lvi využívají dvojnásobnou početní výhodu a 77 sekund před třetí sirénou se potřetí v zápase ujímají vedení! Po velkém závaru před brankou Okanaganu se nakonec puk třepetá v síti, když ho za Razova záda dotlačil Nils Pfister!
     
    57:14
    A během krátké chvíle se situace úplně otáčí, Mostovoy (OHS) vyloučen na dvě minuty za sekání a nyní budou mít možnost přesilovky 5/3 hráči curyšského hokejového klubu!
     
    57:00
    Neubaer (OHS) vyloučen na dvě minuty za držení, bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    55:36
    Okanaganský klub si vyžádal oddechový čas a bude se snažit vymyslet taktický plán na využití přesilové hry!
     
    55:36
    Veliká nepříjemnost pro Curych však přichází vzápětí! Pfister (ZSC) trestán dvěma minutami za vysokou hůl, na Okanagan tak čeká přesilová hra pěti proti třem a to po dobu 75 sekund!
     
    55:10
    Jenže byli to hráči švýcarského klubu, kteří mohli v závěru třetího dějství strhnou vedení na svou stranu a to rovnou při vlastním oslabení! Okanagan však mohou děkovat brankáři Razovi, který zastavil skvělým zásahem střelu Sigrista a následně si poradil i s dorážkou stejného hráče!
     
    54:51
    Burger (ZSC) oslabuje svůj tým krátce před koncem třetí třetiny, když dostává menší trest za krosček.
     
    53:53
    Lukaszek předvedl parádní individuální akci, když dokázal přelstít hned dva protihráče, ale sám před Razem již neuspěl a gólman Okanaganu jeho velkou šanci zneškodnil!
     
    46:30
    Velký závar před brankou Curychu nyní vytvořili hráči okanaganské hokejové akademie, jenže poslat puk počtvrté za Werrenova záda se jim nepodařilo, ačkoliv brankář soupeře přišel v mlýnici o svou hůl, i tak ale stačil dvěma perfektními zákroky podržet svůj tým!
     
    46:07
    A se Lvy může být krátce po třetí inkasované brance ještě hůře! Za napadení usedá na lavici trestů Guggisberg (ZSC) a jeho tým tak znovu půjde do čtyř!
     
    45:14
    Okanagan Hockey School právě vstřelilo branku! Čepice na led, chtělo by se říct, protože CHRISTOS STAMBOLIDIS právě dovršil hattrick v tomto utkání a zároveň tím srovnal stav zápasu na 3:3, když střelou zápěstím po Bardhově přihrávce překonal brankáře Werrena! Asistence: Nicolas Bardh.
     
    43:01
    Okanagan Hockey School právě vstřelilo branku! Parádní vstup do třetího dějství pro Okanagan! Hned zkraje periody se při hře čtyři na čtyři žádný z týmů neprosadil, po skončení okanaganského trestu se však v přesilové hře prosazuje CHRISTOS STAMBOLIDIS!
     
    39:37
    Vyloučení v týmu ZSC Lions (Diezi – 5 min. + osobní trest do konce utkání).
    Vyloučení v týmu Okanagan Hockey Academy (Kurochkin – 2 min.).
     
    39:01
    Lions právě vstřelili branku!
    Závěr druhé třetiny vychází Lvům na výbornou a během krátké chvíle se dostávají do dvougólového vedení! FELIX VOXBUN napálil puk na Razovu branku od modré čáry a ten prošel klubkem těl až za záda okanaganského brankáře, který vůbec nic neviděl! Asistence: Gianluca Barbei.
     
    37:32
    Lions právě vstřelili branku!
    Švýcaři opět nedokázali využít přesilovou hru, jenže krátce po jejím konci se přeci jen dostávají do vedení! JUSTIN SIGRIST dostal přihrávku před branku a sám před Razem nezaváhal, když krásnou střelu nad lapačku okanaganského gólmana poslal puk do sítě! Asistence! Gianluca Burger, Tim Berni.
     
    33:10
    Stupak (OHS) si dnes pobytu na trestné lavici užije víc než je asi zdrávo, za následné protesty totiž inkasuje ještě menší trest na nesportovní chování, na Curych tak čeká čtyřminutová početní výhoda 5/4.
     
    33:10
    Další přesilová hra čeká na Curych a znovu usedá na trestnou lavici Stupak, který odkopl hůl protihráče, jenž ji krátce předtím ztratil v osobním souboji.
     
    32:40
    Krátce po skončení přesilové hry se mohli Švýcaři podruhé v zápase ujmout vedení, jenže autor první branky utkání Fabian Berri trefil pouze břevno okanaganské branky!
     
    30:29
    Stupak (OHS) je potrestán menším trestem za vysokou hůl, hráči Curychu tak mohou pokračovat ve svém tlaku v přesilové hře.
     
    26:03
    Tlak Okanaganu vyústil v další přesilovou hru. Tschudi (ZSC) dostává menší trest za sekání.
     
    21:48
    Také hráči Curychu si vyzkouší hru v početní převaze. Reisinger (OHS) inkasuje menší trest za hákování.
     
    19:07
    Stambolidis byl nyní blízko vstřelení vedoucí branky, jenže sám proti Werrenovi neuspěl a vyprášil pouze jeho betony!
     
    17:53
    Guggisber (ZSC) měl ještě sudímu k avizovanému vyloučení zřejmě co říci a tak navrch ještě inkasuje desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    17:53
    Další přesilová hra pro Okanagan. Guggisber dostává menší trest za držení protihráče.
     
    14:19
    Okanagan Hockey School právě vstřelilo branku! Tlak Okanaganu však nakonec přeci jen nese své ovoce a stav utkání je tak vyrovnaný! Koudelka se na modré čáře krásně uvolnil přes protihráče, přesným pasem našel CHRISTOSE STAMBOLIDISE, který propálil Wernera střelou mezi betony!
     
    11:22
    Rosenberger byl nyní velice blízko vyrovnání stavu zápasu, když se jeho rána otřela o tyč curyšské branky a puk zůstal ležet na brankové čáře! Hráči Okanaganu už se radovali ze vstřelené branky, té se jim však dosáhnout nepodařilo!
     
    10:57
    Další trest na straně Curychu! Vonbun inkasuje menší trest za hrubost a jeho tým tak bude hrát pouze se třemi hráči v poli, avšak jen pouhé dvě vteřiny.
     
    09:24
    Lions právě vstřelili branku!
    Curyští Lvi se ujímají vedení v zápase a to rovnou při vlastním oslabení! FABIAN BERNI se trefuje střelou z vrcholu kruhů, kterou poslal mimo dosah Razovy vyrážečky – 1:0!
     
    08:59
    Vyloučení v týmu ZSC Lions (Oeggerli – 2 min., napadení).
     
    07:21
    Obrovskou příležitost nyní zahodili hokejisté curyšského týmu v čele s Nilsem Phisterem, který dostal přihrávku před Razovu branku, jenž již navíc ležel na ledě, jenže v poslední chvíli vytáhl brankář Okanaganu neuvěřitelný zákrok lapačkou a puk chytil!
     
    06:07
    Jen o pár vteřin později se dostal Koudelka k další střele a ta již byla tuze nebezpečná, jenže k jeho smůle se otřela pouze o tyč Werrenovy branky!
     
    04:30
    První velká šance zápasu, hráči Curychu se dostali do přečíslení dvou proti jednomu, jenže rána Pfistera z první končí pouze vedle Razovy svatyně!
     
    01:34
    Úvodní přesilovou hru utkání si zahraje dnes v zápise uvedený hostující celek, Romrig (ZSC) dostává menší trest za hrubost.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 10. Berni, 38. Sigrist (Burger, Berni), 40. Voxbun (Barbei), 59. Pfister – 15. Stambolidis (Koudelka), 44. Stambolidis, 46. Stambolidis (Bardh)


    ZSC Lions: Werren (Johnson) – Berni, Widmer, Hauser, Kohli, Leuenberger, Vonbun, Burger, Buggisberg – Tschudi, Lukaszek, Diezi, Rusi, Barbei, Oana, Oeggerli, Arnicans, Caizimiglia, Berri, Sigrist, Pfister.
    Okanagan Hockey Academy: Raz (Reisinger) – Shornikov, Bartashevich, Broderick, Mostovoy, De Scheper, Ilencik, Kosukhin – Prosenz, Bardh, Cantor, Koudelka, Kurochkin, Romrig, Rodin, Stupak, Luisetti, Neubaer, Stambolidis, Rosenberger, Wimmer.
    bahis siteleri