Finsko – Kanada 1:3 (kon.) | Slovensko – Česko 4:3 (kon.) | USA – Švýcarsko 4:0 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
3:4 (0:1, 2:1, 1:2) Stav série: 1:3
St. Louis Blues
Středa 20.04.2016, 03:30 • United Center, Chicago • Play-off NHL • Čtvrtfinále Z. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:25 Neuznaná branka Alexandera Steena kvůli ofsajdu.
     
    59:25
    St. Louis právě vstřelilo branku, který nebyla uznána!
    Alexander Steen dovezl puk do prázdné brány po přihrávce Paula Stastnyho, gól by ovšem neměl být uznán kvůli kvůli ofsajdu a nakonec také nebyl. Trest Andrewa Shawa trvá, stejně jako skóre 4:3 pro St. Louis Blues.
     
    57:56
    Andrew Shaw v nejméně vhodnou chvíli posílá svůj tým do čtyř! Chicago potřebuje vyrovnat, v oslabení už to ale bude mít během závěrečných dvou minut hodně těžké.
     
    57:56
    Andrew Shaw (CHI) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    55:50
    Brent Seabrook předvedl vleže nádherný defenzivní zákrok, kterým zablokoval přihrávku Blues a založil rychlý protiútok svého týmu. Andrew Ladd vzápětí vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování, Brian Elliott ale jeho střelu po rychlém zakleknutí vyrazil a poté nepustil Jonathana Toewse k dorážce.
    54:40 Duncan KEITH - 3:4
     
    54:40
    Chicago právě vstřelilo branku!
    DUNCAN KEITH střílí kuriózní gól a Blackhawks se dostávají na dostřel jedné branky!! Duncan Keith vypálil od modré čáry a jeho následnou střelu zápěstím přizvedl do vzduchu nešťastně Vladimir Tarasenko, od jehož hole se puk odrazil do vzduchu a poté se jako padající list snesl za záda vyjetého Briana Elliotta, který šel příliš rychle do kolen. Asistence: Artěmij Panarin, Andrew Shaw.
     
    52:16
    Chicago podniklo nebezpečný útok a vzápětí přišla střela, která se s největší pravděpodobností podle zvuku odrazila od pravé tyče brány Briana Elliotta, při kterém nyní stálo velké štěstí!
    44:46 Alexander STEEN - 2:4
     
    44:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER STEEN nádherným způsobem potrestal obrovskou chybu Blackhawks a St. Louis poprvé v dnešním utkání vede o dvě branky!! Trevor van Riemsdyk v obranném pásmu zbytečně přihrával na slepo bekhendem a jeho přihrávku vystihl Alexander Steen, který se mezi kruhy pro vhazování dostal do samostatného úniku a poté střelou nad lapačku Coreyho Crawforda vymetl přesně pravý horní roh brány. Bez asistence.
    41:36 Jaden SCHWARTZ - 2:3
     
    41:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    JADEN SCHWARTZ střílí gól a Blues po dvou gólech v řadě otáčí vývoj utkání zpět na svou stranu!! Jaden Schwartz se v levém kruhu pro vhazování dostal po zablokované střele Kevina Shattenkirka k odraženému puku a přesnou ránou letící těsně nad ledem zamířil k levé tyči. Asistence: Kevin Shattenkirk, Vladimir Tarasenko.
     
    41:01
    Duncan Keith (CHI) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    39:40
    Patrick Kane se v blízkosti levé tyče ocitl ve velké šanci, z blízkosti ale ani tentokrát mezi betony Briana Elliotta propálit nedokázal! Brankář Blues podržel svůj tým skvělým zákrokem nad vodou.
     
    38:49
    Andrew Shaw společně se svými spoluhráči vytvořil před bránou Briana Elliotta velký závar, v pádu se mu ale pozorného brankáře St. Louis podruhé v utkání překonat nepodařilo.
    37:31 Vlasimir TARASENKO - 2:2
     
    37:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR TARASENKO využívá přesilovou hru a svým druhým gólem v utkání vyrovnává v závěru druhé části vzrušujícího utkání na 2:2!! Alexander Steen našel v pravém kruhu pro vhazování přihrávkou přes šířku útočného pásma Vladimira Tarasenka, který v jeho střelu zamíchal s pukem a poté ho poslal nad levým betonem Coreyho Crawforda přesně k pravé tyči. Asistence: Alexander Steen, Kevin Shattenkirk.
     
    37:09
    Andrew Ladd (CHI) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
    36:45 Útočník Patrik Kane předvedl úžasnou akceleraci.
     
    36:45
    Patrick Kane předvedl svou rychlost, když na pravém křídle dokázal přebruslit ve středním pásmu jednoho z hráčů St. Louis a poté se dostal do úniku, který zakončil střelou mezi betony Briana Elliotta, ten je ale včas sklapl k sobě!
    33:09 Duncan KEITH - 2:1
     
    33:09
    Chicago právě vstřelilo branku!
    DUNCAN KEITH využívá přesilovou hru a po sérii šarvátek otáčí vývoj utkání na stranu Chicaga Blackhawks, které dnes potřebuje nutně vyhrát!! Andrew Shaw skvěle tečoval puk před bránou po střele Patricka Kanea z pravého křídla, Brian Elliott ale tentokrát dokázal jeho pokus pravým betonem zastavit, jenže u levé tyče se dostal vzápětí k dorážce Duncan Keith a krásnou střelou mezi tělem a vyrážečkou brankáře St. Louis poslal puk do brány. Asistence: Andrew Shaw, Patrick Kane.
     
    32:15
    Artěmij Panarin (CHI) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    32:15
    Alexander Steen (STL) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    31:54
    Andrew Ladd (CHI) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    31:54
    Corey Crawford (CHI) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    31:54
    Kevin Shattenkirk (STL) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    31:54
    Alex Pietrangelo (STL) dostal mešní trest, 2 minuty hrubost.
     
    31:54
    Robby Fabbri (STL) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění brankáře.
    31:54 Bitka mezi Corey Crawfordem a Robbym Fabbrim.
     
    31:54
    Robby Fabbri bezprostředně po šanci zajel nepříjemně do Coreyho Crawforda, který si to nenechal líbit, a oba dva borci si to ručně rozdali v pěstním souboji v pravém kruhu pro vhazování!! To jsou věci. Brankář Chicaga se pustil do bitky s útočníkem St. Louis, což se jen tak nevidí.
     
    31:49
    Robby Fabbri spálil obrovskou šanci, když na dvakrát nedokázal z blízkosti překonat výtečného brankáře Coreyho Crawforda, který v rychlém sledu vytáhl dva spektakulární zákroky!! Brankář Chicaga nejprve jeho pokus z blízkosti zastavil levým betonem a následnou dorážku vyrážečkou.
    29:12 Andrew SHAW - 1:1
     
    29:12
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ANDREW SHAW se prosazuje skvělou tečí a vyrovnává stav utkání k radosti zaplněného United Center na 1:1!! Marián Hossa na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho následnou střelu v blízkosti pravé tyče skvěle tečoval na úrovni horní tyče Andrew Shaw, od jehož hole se puk odrazil do pravého horního rohu brány. Asistence: Marián Hossa, Erik Gustafsson.
     
    27:05
    Joel Edmundson (STL) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    27:05
    Patrick Kane zakončil obrovský tlak Chicaga střelou z pravého kruhu pro vhazování, která mířila do pravého horního rohu brány, Brian Elliott ale předvedl další skvost v podobě pěkného zákroku lapačkou a přerušil hru!
     
    25:49
    Brian Elliott dokázal zareagovat na nepříjemně tečovanou střelu Chicaga a s obtížemi ji u své levé tyče po bleskovém přesunu vyrazil! Neskutečný zákrok nyní předvedl brankář St. Louis.
     
    23:36
    Alexander Steen tvrdě vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho následná rána těsně minula bližší levý horní roh brány Corey Crawforda, jehož brána se nyní otřásá v základech!
     
    20:54
    Vladimir Tarasenko mohl rychle využít úvodní přesilovou hru Blues v dnešním zápase, když se před ním otevřel prostor, jeho následná střela z pravého kruhu pro vhazování ale zamířila pouze do těla Coreyho Crawforda, který ji hrudí vyrazil a připsal si dobrý zákrok!
     
    20:39
    Richard Pánik (CHI) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    19:57
    Duncan Keith na pravém křídle předvedl nádhernou otočku a poté přihrál do dobré pozice Artěmijovi Panarinovi, který bez přípravy z mezikruží mířil k pravé tyči, Brian Elliott ale vytáhl skvělý zákrok a jeho pokus zneškodnil!
    14:02 Vladimir TARASENKO - 0:1
     
    14:02
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR TARASENKO střílí nádherný gól a z ničeho nic posílá Blues do vedení 1:0!! Vladimir Tarasenko si najel na přihrávku Joriho Lehtery zpoza brány a ze středu pravého kruhu pro vhazování puk napálil bez přípravy střelou s příklepem do bližšího pravého horního rohu. Asistence: Jori Lehterä, Jaden Schwartz.
    07:31 Brian Elliott zastavil puk po Anisimově střele na brankové čáře, což muselo potvrdit video a potvrdilo!
     
    07:31
    Artem Anisimov zdánlivě otevřel skóre zápasu, když u levé tyče dokázal z bezprostřední blízkosti propasírovat puk za záda Briana Elliotta, ten měl ale obrovské štěstí, když si včas všiml skákajícího puku na brankové čáře a vzápětí ho lapačkou bleskově přikryl!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 30. Shaw (Hossa, Gustafsson), 34. Keith (Shaw, Kane), 55. Keith (Panarin, Shaw) – 15. Tarasenko (Lehterä, Schwartz), 38. Tarasenko (Steen, Shattenkirk), 42. Schwartz (Shattenkirk, Tarasenko), 45. Steen


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Keith (A), Hjalmarsson, van Riemsdyk, Seabrook (A), Rundblad, Rozsíval – Ladd, Toews (C), Hossa – Panarin, Anisimov, Kane – Fleischmann, Teräväinen, Pánik – Desjardins, Kruger, Shaw. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    St. Louis Blues: Elliott (Allen) – Bouwmeester, Pietrangelo (A), Edmundson, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko – Schwartz, Lehterä, Tarasenko – Steen (A), Stastny, Brouwer – Fabbri, Berglund, Backes (C) – Upshall, Brodziak, Ott. Hlavní trenér: Ken Hitchcock.

    Rozhodčí: Chris Rooney, Francois St. Laurent – Derek Amell, Tim Nowak
    Chicago 3 4 St. Louis
    #1 Čtvrtek 14.04.2016 • 03:30
    St. Louis - Chicago 1:0 po prodl.
    #2 Sobota 16.04.2016 • 02:00
    St. Louis - Chicago 2:3
    #3 Neděle 17.04.2016 • 21:00
    Chicago - St. Louis 2:3
    #4 Středa 20.04.2016 • 03:30
    Chicago - St. Louis 3:4
    #5 Pátek 22.04.2016 • 03:30
    St. Louis - Chicago 3:4 po prodl.
    #6 Neděle 24.04.2016 • 02:20
    Chicago - St. Louis 6:3
    #7 Úterý 26.04.2016 • 02:35
    St. Louis - Chicago 3:2
    bahis siteleri