Třinec – Zlín 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Letňany 5:4 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 3:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:4 (2:2, 2:2, 1:0)
HC Letci Letňany
Úterý 02.08.2016, 13:45 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:45.
     
    Příjemné úterý od soutoku Labe a Orlice. Mládežnické týmy právě v těchto dnech startují zápasovou přípravu na novou sezónu, dnes budeme sledovat bitvu starších dorostenců Mountfieldu HK proti Letňanům. Pro oba celky jde o první utkání, tak se nechme překvapit, jak se budou rozjíždět.
     
    Úvodní sestavy:

    Mountfield HK: Kouba (Dvořák) – Kukla, Martinec, Pohl, Jonáš, Voňka, Viktorin, Lelek, Kynčl – Jirásek, Štohanzl, Hašek – Sklenář, Pažourek, Havelec – Šedivý, Matouš, Vaňát – Jakubec, Šlaicher, Síla. Trenér: Miroslav Krupka.

    HC Letci Letňany: Vlas (Pařík) – Antoš, Prepsl, Lytvynov, Novák, Hlinka, Homola, Nedorost, Rousek, Larsen, Kocík, Soukup, Bílek, Jelínek, Kalina, Kubíček. Trenér: Martin Rousek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:53
    Hradečtí měli v úvodních vteřinách práci s dobrým napadáním soupeře, po chvíli se ale osvobodili a projektilem z levé strany poprvé otestovali Vlasovu pozornost.
     
    01:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ani ne po minutě a půl tu máme první změnu skóre, o kterou se postarali Hradečtí! Exletňanský Dominik Sklenář vypálil z levé strany a i když se zdálo, že Vlas bude mít puk v náručí, černá guma mu vypadla. Toho nejrychleji využil KRYŠTOF PAŽOUREK, jenž rychlou bekhendovou kličkou zakončil do prázdné brány – 1:0. Asistence: Dominik Sklenář.
     
    02:29
    Letci se snaží vrátit úder. Nejprve donutili Mountfield k zakázanému uvolnění, pak jeho brankáře k přerušení hry.
     
    03:08
    Štepán Kouba musel znovu zasahovat proti Larsenově ráně z levé strany, kotouč s jistotou kryl.
     
    03:43
    Zato elitní hradecká formace vymyslela pěknou kombinační akci. Jirásek přiťukl od pravého hrazení Martinu Štohanzlovi, jehož švihovka jen těsně minula letňanský růžek.
     
    04:29
    A nápor domácích po kratičké pauze pokračoval. Obráncům nadělaly problémy nahození Jonáše i Pohla, následně se puk motal před brankovištěm, ale Hradečtí ho nezvládli dorazit.
     
    04:59
    Vynikající pasáž mladíků Mountfieldu vede k první přesilovce, Hlinka (LET) je vyloučen za držení protihráče.
     
    05:28
    Rychlým přístupem se Letňany dokázaly osvobodit, ale teď už se znovu musí bránit ve čtyřúhelníku.
     
    05:48
    Hradečtí se s tím nemazali, z pravého kruhu to zkusil Filip Jirásek, ale gólman Vlas měl dobrý výhled a kotouč ukryl do lapačky.
     
    06:27
    Důsledný rozhodčí kontroloval situaci před Vlasem a za Sklenářovo postavení v brankovišti vykazuje Hradec do středního pásma.
     
    07:15
    Početní nevýhoda se hostům povedla, soupeře v ní příliš k ničemu nepustili.
     
    07:31
    Rousek natáhl ke krásné střele přes beka, která orazítkovala hradeckou tyčku!
     
    07:48
    A pokračující aktivita Letňan je odměněna jejich první přesilovkou. Jakub Lelek (HKM) si odpočine na dvě minuty za podražení.
     
    08:23
    Především neústupný Filip Jirásek se postaral o to, že Hradec měl velkou šanci v oslabení. Martincovu ránu dorážel střelec prvního gólu Pažourek, jenže Vlase nedokázal zblízka přehodit!
     
    09:32
    A další hradecké možnosti. Pěknou švihovku Šedivého vytáhl Vlas koncem lapačky, pak měl Šlaicher přečíslení se Sílou, ale obětavý obránce zabránil katastrofě.
     
    10:06
    Mountfield byl ve svém oslabení lepším týmem, teď už hraje v plném počtu. A dopustil se zakázaného uvolnění.
     
    10:29
    Pokus Filipa Jiráska z úhlu se zastavil doslova o vlající Vlasův dres, potom už byl Štohanzl na úrovni brankové čáry a dorazit puk nestihl.
     
    10:44
    Pro domácí z toho plyne když ne branka, tak aspoň druhá početní výhoda. Larsen (LET) pyká za sekání.
     
    11:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ovšem tuhle přesilovku sehráli hradečtí mladíci ná-dher-ně! Dlouho kombinovali v kompletní pětici na ledě, čímž zamotali Letcům hlavy. Kryštof Pažourek pak mohl od pravého mantinelu vrátit puk DOMINIKU SKLENÁŘOVI, který byl mezi kruhy zcela nehlídán a nekompromisně rozvlnil síť za Vlasem – 2:0! Asistence: Kryštof Pažourek.
     
    12:48
    Aktivně hrají také Letňany, ale v gólovkách sledujeme jenom Hradec. Teď to byl Dominik Šedivý, kdo se s hokejkou v jedné ruce protáhl kolem obránce do sóla, ale když obkroužil Vlase, přece jenom už byl z úhlu. A letňanský gólman měl u tyčky pevně přitistknutý beton.
     
    13:54
    Hraje se skutečně ve strhujícím tempu, o které se starají obě strany. Rozhodčí nemají důvod přerušovat.
     
    14:15
    Další pěkná akce rozjetého filuty Jiráska. Jeho střelu z levého kruhu vyrazil Vlas lapačkou před sebe, Jirásek ještě dorážel, ale zblízka nemohl protlačit puk přes beton.
     
    14:33
    Letňany právě vstřelily branku!
    Do brankového osudu pohledné první třetiny se zapisují také Letňany! Po přejezdu modré čáry zkusil štěstí PETR KOCÍK a protože jeho střelu hradecký bek jemně tečoval přesně do růžku klece, Kouba byl téměř bez šance zasáhnout – 2:1! Bez asistence.
     
    15:00
    A Letci navíc dostávají přesilovku. Kryštof Pažourek (HKM) – 2 minuty za držení protihráče.
     
    15:34
    Hosté si v rozehrávce zahrávali s ohněm, ovšem podle rozhodčího asi měli domácí jenom čekat v obranném pásmu se založenýma rukama. Jak jinak si vysvětlit, že za krosček vylučují Mikuláše Matouše (HKM) a hosté si zahrají téměř minutu a půl v pěti proti třem?
     
    16:29
    Mikuláš Pohl se odmítl stát slavným, v oslabení tří proti pěti neproměnil obrovskou šanci! Filip Jirásek na sebe navázal dva hráče a pak cizelérsky přenechal úplně volnému Pohlovi bekhendovou zadovkou, jenže hradecký bek zaváhal a pak už byl příliš blízko k Vlasovi.
     
    17:50
    Hradec zvládl těžkou pasáž znamenitě, teď už hraje v plném počtu.
     
    19:20
    Po opravdu hodně dlouhé době rozhodčí přerušuje hru, a to kvůli zašlápnutému kotouči v rohu pásma hostů. Hradec v pěti už zase tlačí na vrátka Letňan.
     
    19:46
    Pozor! Larsen byl v úniku faulován a v samotném závěru první třetiny pojedou hosté trestné střílení!
     
    19:46
    Letňany právě vstřelily branku!
    A Letňany vyrovnávají! PETER EG LARSEN se rozjel bez bázně a hany, Koubovi nasadil forhendovou kličku. Hradecký brankář ho sice dobře vybruslil, ale hostující forvard pak přece jenom dokázal propasírovat kotouč do sítě – 2:2! Bez asistence.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodních dvacet minut nás tedy ani v nejmenším nenudilo! Aktivním hokejem se o to starali hokejisté obou týmů, ale přece jenom jasně nebezpečnějším týmem byl Hradec Králové. Ten klidně mohl vést víc než o dva góly. Jenže další šance neproměnil, a tak Letňany v posledních šesti minutách dokázaly vyrovnat. Zklidní se hra po přestávce?

    Druhá třetina začne přibližně ve 14:32.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:37
    Hradecký kapitán Martin Štohanzl našel z rohu pásma Jakuba Haška, ale přihrávka byla prudká a Hašek byl navíc poctivě hlídán.
     
    21:09
    První hradecká letka pokračovala, střelu od modré tečoval Štohazl a dorážel Jirásek. Tomu kotouč uskočil.
     
    21:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale dneska je to zatím výhradně druhá formace, kdo za hradecké barvy střílí góly! Domácí dostali kotouč za letňanskou obranu a DOMINIK SKLENÁŘ byl u něj jako první. Viděl, že na manévrování nemá moc prostoru, tak se rozhodl okamžitě vystřelit a Vlase propálil nad lapačku. Hradec si bere zpátky vedení – 3:2! Bez asistence.
     
    23:05
    Domácí mají převahu, teď si vytvořila tlak třetí formace. Matouš s Vaňátem doráželi na brankovišti, ovšem Tomáš Vlas si situaci pohlídal.
     
    24:36
    Po dlouhé době zaútočili hosté, Larsen se šikovně vymotal do mezikruží a vybíral, kam to pošle. Kouba vystihl jeho úmysl lapačkou.
     
    25:37
    Aktuálně sledujeme především urputný boj o kotouč ve středním pásmu. A stále bez zbytečného přerušování.
     
    25:57
    Nakonec domácí zavezli puk, Hašek střílel a před Vlasem získal kotouč Filip Jirásek. Úmysl mu ale nevyšel, gólmana neprocedil.
     
    26:58
    I nadále se hrálo kolem Vlasovy klece, útočný faul ovšem posílá domácí do čtyř. Adam Jonáš (HKM) – 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    27:19
    Letci mají v oslabení znovu plné ruce práce s hradekcým útokem. Šedivého fikaný odraz od zadního mantinelu dorážel Matouš a Vlas musel podržet spoluhráče.
     
    28:09
    O chvíli později ale chyběly centimetry k vyrovnání! Letci se usadili před brankovištěm a Larsen dorazil střelu od modré za Koubova záda. Ležícího gólmana ale zachránil jeho obránce, jenž odpálil puk, který už už putoval k brankové čáře!
     
    29:20
    Hodně hektická pasáž se teď už uklidní. Hradec je kompletní, po jeho úvodní šanci jsme sledovali výtečnou přesilovku Letňan.
     
    29:23
    No a teď uvidíme další. Okamžitě po buly pyká za nedovolené bránění Mikuláš Matouš (HKM).
     
    30:21
    Milan Antoš je teď výhradním střelcem Letců, ale jeho tvrdé pokusy z větší vzdálenosti míjejí hradeckou svatyni.
     
    30:38
    Letňanská přesilovka je minulostí. Larsen (LET) je vyloučen za hákování, budeme sledovat hru čtyři na čtyři.
     
    31:30
    Parádní akcí se blýskl Martin Štohanzl, jenž přebruslil tři čtvrtě stadionu. Jeho zakončení na bližší tyčku čelil už Lukáš Pařík, jenž v brance vystřídal Tomáše Vlase. Teď si Pařík připsal první úspěšný zákrok.
     
    31:45
    Hradečtí zakládají přesilovkovou kombinaci. Nepříjemná střela Jiráska možná cvakla Paříka do masky, možná do ramene, a odrazila se za bránu.
     
    32:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Chvilku před koncem Hradečtí přesilovku využívají a postarala se o to první formace, která už si gól jednoznačně zasloužila! Martin Štohanzl prokázal, že s FILIPEM JIRÁSKEM si prostě rozumí, neboť svého parťáka našel schovanou přihrávkou zcela nehlídaného před brankou a Jirásek zakončil bez otálení pod břevno – 4:2! Asistence: Martin Štohanzl, Jakub Hašek.
     
    32:32
    Šanci odpovědět představuje pro hosty další prohřešek Adama Jonáše (HKM), nyní putuje k trestoměřičům za podražení.
     
    34:32
    Celé dvě minuty se odehrály bez přerušení, a zároveň musím říct, že téměř mimo hradeckou třetinu. Letcům tahle přesilovka tentokrát vůbec nevyšla.
     
    34:48
    Denis Martinec nabídl puk od hrazení Filipu Jiráskovi, ten vypálil z první, ale Lukáš Pařík zasahuje.
     
    35:23
    Souboj mezi Jelínkem a Martincem, po němž se oba poroučeli k ledu, rozhodčí neposoudil jako nedovolený.
     
    35:38
    Lukáš Pařík, loni obrovská opora letňanského mladšího dorostu, teď radši vyjel z brány proti puku a podržel ho.
     
    36:16
    Letňany právě vstřelily branku!
    Že by se opakoval scénář první třetiny? Letci se znovu dostávají na dostřel! Do hradeckého pásma pronikli po delší době, ale rovnou ve čtyřech. Lukáš Rousek dokázal protlačit kotouč za obránce PETERU EG LARSENOVI, jenž si ho bleskově přetáhl na bekhend a zakončil mezi Koubovy betony – 4:3! Asistence: Lukáš Rousek.
     
    37:32
    Teď už zase pokračuje hradecká aktivita. Domácí jsou pozorní, drží taktovku hry a ve druhé třetině soupeře k moc akcím nepouštějí.
     
    38:20
    Znovu to byl Filip Jirásek, dnes nejvýraznější hráč, kdo zahrozil. Obkroužil letňanskou bránu, jenže pak poslal kotouč jen rovnoběžně s čarou.
     
    39:07
    Letňany právě vstřelily branku!
    No tak já se snad dám na věštění! Scénář úvodní části se skutečně opakuje, v poslední minutě před odchodem do šaten hosté znovu vyrovnávají! Velké zaváhání hradecké obrany potrestal kapitán Nedorost krásným přenecháním PETERU EG LARSENOVI, jenž se před prázdnou brankou nemýlil. Dánský střelec tak završuje hattrick – 4:4! Asistence: Lukáš Nedorost.
     
    39:47
    Ale Hradec to ještě zkouší. Sklenář se krásně uvolňoval, ale v tísni musel kotouč přenechat za sebe. Potom pálil Mikuláš Pohl a Pařík musel výtečně zashnout.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Hokejisté Mountfieldu druhou třetinu herně ovládli, jenže nakonec ne gólově – to kvůli dvěma obrovským propadnutím v závěru druhé třetiny. Letci už podruhé v zápase dotáhli dvoubrankové manko, hattrickem se o to postaral dánský reprezentant Peter Eg Larsen, který přišel do Čech z Herningu. Zatím tedy prokazuje parádní střelecký apetit, v týmu Letců vyčnívá.

    Druhá třetina začne přibližně v 15:18.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    Lukáš Pařík teď rozehrávkou svým spoluhráčům příliš nepomohl a díky Haškově práci střílel ze strany Štohanzl. Gólman však už byl tou dobou ve správném postavení.
     
    41:24
    Hradec tlačí. Do Pohlovy střely od modré ještě stahal hokejkou Pažourek, Pařík vykopl puk levým betonem.
     
    41:39
    Trochu zbytečný faul ukončuje domácí aktivitu. Miroslav Havelec (HKM) v rohu pásma nechal hokejku pod nohama protihráče a odchází pykat za podražení.
     
    42:13
    Erik Hlinka načasoval střelu tak "výborně", že sestřelil svého spoluhráče Davida Kalinu. O chvíli později už kotouč dolétl ke Koubovi, jež přerušuje hru.
     
    42:51
    Peter Eg Larsen si brousil zuby na svůj čtvrtý úder, ovšem Štěpán Kouba byl proti. Následně se jeho spoluhráči osvobodili, ale hradecký brankář musel znovu zasahovat proti Nedorostovi.
     
    43:38
    Zbytek oslabení odehráli domácí výtečně a jakmile skočí Havelec na led, zahrají si přesilovku. Novák (LET) je vyloučen za držení hole.
     
    44:12
    Hosté zblokovali střelu Denise Martince, ale hradecký bek pak udžel puk v pásmu. Nicméně Pařík musel vyrazit jen pokus Jiráska z větší vzdálenosti.
     
    44:56
    Teď měl tedy gólman i trochu štěstí, když se Pohlova střela odrazila od zadního hrazení a už už putovala zpátky do brankoviště. Pařík to nakonec zvládl.
     
    45:13
    Kotouč dojel do náruče hostujícího brankáře, hra je přerušena.
     
    45:40
    Hokejisté z hlavního města jsou kompletní, oslabení také odbránili velmi dobře.
     
    45:49
    Vzápětí udržel Pařík pokus Dominika Šedivého z levé strany.
     
    46:19
    Hradecký Šlaicher vykroužil s pukem zpoza brány, jeho zpětný pas hosté zblokovali až do středního pásma.
     
    46:52
    Oba týmy už potřebovali střídat, Mountfield tak jenom nahodil puk na Paříka. A tento úmysl Tadeáše Jakubce byl v danou chvíli pro domácí optimální.
     
    47:13
    Štěpán Kouba proti rychlému protiútoku Larsena udržel lapačku u tyče a zasáhl, pak se naopak hosté museli vracet proti Jiráskově přečíslení.
     
    47:30
    Filip Jirásek se už dostával do gólovky, když za záchrannou brzdu zatáhl Lukáš Rousek (LET). Dvě minuty za hákování a přesilovka pro Hradec.
     
    48:11
    Hosté se osvobodili a teď přidělávají soupeři velké potíže okamžitým přístupem k hráčům.
     
    48:35
    Málo chybělo Mikuláši Pohlovi, aby se natáhl po puku před odkrytou klecí. Ale je tu další vyhození Letců.
     
    49:08
    Troufnu si říct, že hradecké přesilovky mají potenciál. Pohl teď nabídl puk napříč pásmem Štohanzlovi, jemuž těžká střela z první nesedla a Pařík si na oblouček počkal lapačkou.
     
    49:17
    Vzápětí zblokoval Jiráskův švih do ochranné sítě Matěj Jelínek.
     
    49:27
    Další projektil z pravé strany nenašel cestu Paříkovou výstrojí.
     
    49:52
    A to už jsou hosté kompletní, následuje další buly v pásmu Letňan. Hradec v celkové rovině zápasu i nadále tvoří hru.
     
    50:23
    Teď si troufnu říct, že při Sílově nahození Pařík nic moc neviděl a musel být rád, že mu puk projel pár čísel vedle druhé tyčky.
     
    51:12
    Příliš prudká rozehrávka vrací hru k Paříkovi – zakázané uvolnění.
     
    51:40
    Denis Martinec se na modré čáře položil do zpětné přihrávky a z první ji poslal na branku. Lukáš Pařík využil čistého výhledu a dělovku schoval do lapačky.
     
    52:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    I když neměl Hradec vyloženě drtivý nápor, tenhle gól si za převahu rozhodně zasloužil. A je to DOMINIK SKLENÁŘ, kdo proti svým bývalým spoluhráčům z Letňan zapisuje hattrick! Domácí útočník si počkal za obranou a když k němu došel puk od Pažourka, potáhl si ho bekhendem kolem Paříka, načež gólmana krásně přehodil – 5:4! Asistence: Kryštof Pažourek.
     
    52:56
    Mountfield mohl mít v kapse šestý úder. Mikuláš Matouš dostal přihrávku zpoza branky, jenže do puku se z první netrefil!
     
    53:44
    Letci nyní úspěšně zbrzdili hradecký elán, po dlouhé době musel zasahovat i Štěpán Kouba. Schválně, jestli hosté dotáhnou i tohle.
     
    54:20
    Prudký nástřel domácích dojížděl jako první Jakub Hašek. Kotouč se odrazil od mantinelu do hájemství Lukáše Paříka, který ho bezpodmínečně musel podržet.
     
    54:46
    Sklenář s Havelcem číhali kousek před Paříkem, ale první jmenovaný v tísni neprotlačil puk na svého parťáka.
     
    55:31
    Trochu neúmyslný zákrok, ale přece jen faul. Martin Štohanzl (HKM) v rotaci složil protihráče k ledu a odchází pykat za nedovolené bránění. To znamená pro hosty obrovskou šanci na vyrovnání!
     
    56:07
    Zatím se Hradeští brání výtečně.
     
    56:19
    Znovu letí puk až k Paříkovi. Mezitím to zkusil od modré čáry Milan Antoš, Kouba při dobrém výhledu střelu kontroloval.
     
    56:54
    Filip Jirásek se v oslabení obtáčel kolem letňanské branky, druhou tyčku jen těsně minul!
     
    57:19
    A vzápětí trefil jen boční síťku Jakub Hašek. Takhle tedy Letci na vyrovnání nedosáhnou.
     
    57:43
    Skvěle odehrané oslabení domácích, kteří jsou kompletní. Ale ještě má soupeř čas.
     
    58:07
    Rozhodnout mohl Mikuláš Matouš, jehož našel ideálně Šedivý. Matoušovu střelu zblízka vytáhl Pařík betonem těsně vedle tyčky!
     
    58:46
    Lvi dál odrážejí pokusy soupeře a Kouba ani nemusí zasahovat.
     
    59:09
    Úžasný Lukáš Pařík! Jakub Hašek v přečíslení přenechal Filipu Jiráskovi, který střílel pod břevno, ale Pařík spektakulárním zákrokem puk vytáhl. A z dorážky trefil Jirásek snad tyčku!
     
    59:49
    Pražané se zase jen na chvilku dostali do pásma domácích. Hradec teď zašlápl kotouč v útočné třetině, rozhodčí ho vykazují do neutrální zóny. Ale tohle už asi zvládne.
     
    59:55
    Tak to je neuvěřitelné! Letci to po buly sehráli naprosto fantasticky, do sóla vyslali Lukáše Rouska, jenže toho tváří v tvář Štepán Kouba vychytal!
     
    Konec zápasu.
     
    Panečku, to bylo drama! Na začátek přípravy jsme sledovali opravdu strhující hokejovou podívanou, ve které se za svůj výkon nemusí stydět ani jeden z týmů. Sluší se ale říct, že Hradec si vítězství zasloužil. Letňany sice dvakrát dotáhly jeho dvoubrankový náskok, ovšem na vítězný úder z 53. minuty už odpověď nenašly.
     
    V hradecké FORTUNA areně jsme viděli také několik výtečných individuálních výkonů. Hradecký Dominik Sklenář, který přišel pod Bílou věž právě z Letňan, se blýskl hattrickem, stejně jako dánská posila Letců Peter Eg Larsen.

    Z týmu hostů si zaslouží vypíchnout (ne oči) také oba brankáři, Tomáš Vlas i Lukáš Pařík, kteří měli jednoznačně víc práce než jejich oponent Štěpán Kouba. Potíže jim přidělával hlavně Filip Jirásek, jenž mohl dát opravdu o hodně víc gólů než jen jeden.
     
    Každopádně se budeme těšit, že útočné řady obou týmů naváží v dalších zápasech na dnešní výkony. V obraně je toho pochopitelně mnohem víc co zlepšovat. Ale ještě je dost času, však jsme teprve na startu.

    Z Hradce Králové vám přeji krásný zbytek úterního dne! (15:57:30)

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Pažourek (Sklenář), 12. Sklenář (Pažourek), 22. Sklenář, 33. Jirásek (Štohanzl, Hašek), 53. Sklenář (Pažourek) – 15. Kocík, 20. Larsen (TS), 37. Larsen (Rousek), 40. Larsen (Nedorost)


    Mountfield HK: Kouba (Dvořák) – Kukla, Martinec, Pohl, Jonáš, Voňka, Viktorin, Lelek, Kynčl – Jirásek, Štohanzl "C", Hašek – Sklenář, Pažourek, Havelec – Šedivý, Matouš, Vaňát – Jakubec, Šlaicher, Síla. Trenér: Miroslav Krupka.
    HC Letci Letňany: Vlas (30. Pařík) – Antoš, Prepsl, Lytvynov, Novák, Hlinka, Homola – Nedorost "C", Rousek, Larsen – Kocík, Soukup, Bílek – Jelínek, Kalina, Kubíček. Trenér: Martin Rousek.

    Rozhodčí: Veinfurter – Pechánek, Veselý.
    bahis siteleri