Liverpool – Barcelona 4:0 (kon.)
konec
Liverpool FC
4:0 (1:0)
FC Barcelona
Sobota 06.08.2016, 18:15 • Anfield Road, Liverpool • International Champions Cup
Předzápasové kurzy
    90+3. Marco GRUJIĆ - 4:0
     
    90+3
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Nakonec je tu ještě jeden gól v síti Barcelony! Debakl Katalánců dovršuje MARCO GRUJIĆ, jenž po centru Markoviće překonává Brava parádní hlavičkou, která se snesla do vzdálenější šibenice – 4:0.
     
    90+1
    Odpracováno má Dejan Lovren. Toho nahrazuje Andre Wisdom.
    71. Akce Maného, který vystřelil levačkou vedle.
     
    71
    Sádio Mané dnes ukazuje, že peníze, které za něho Liverpool zaplatil Southamptonu, se mohou hodně vyplatit. Mané se v šestnáctce uvolnil přes Mathieua a levačkou zamířil těsně vedle vzdálenější tyče!
    48. Divock ORIGI - 3:0
     
    48
    Liverpool právě vstřelil branku!
    To je neskutečné! Claudio Bravo, který přišel dobrány Barcelony po přestávce, opět inkasuje! Kevin Stewart sebral protihráči míč a poslal kolmici na DIVOCKA ORIGIHO, který se i přes křižujícího Mascherana prosadil ke gólovému zakončení – 3:0.
    47. Javier MASCHERANO - 2:0
     
    47
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Vynikající nástup Reds do druhé půle! Mané obral o míč váhajícího Mathieuho a po narážečce s Firminem poslal míč po zemi před bránu. Tam se za balónem vrhli skluzem Jordan Henderson a bránící JAVIER MASCHERANO a míč končí v síti! Argentinskému obránci je připsán vlastní gól!
     
    42
    James Milner je ještě před přestávkou střídán Albertem Morenem. Těžko říci, zda je to kvůli výkonu, nebo byly ve hře i zdravotní problémy. Každopádně Milnerova levá strana v posledních minutách hořela.
    41. Suárez ve velké šanci Mignoleta neprostřelil.
     
    41
    Výborný zákrok Mignoleta! Pas Munira prošel k Luisovi Suárezovi, kterého si nepohlídali Klavan s Milnerem. Simon Mignolet stačil útočníkovi Barcelony zmenšit střelecký úhel a vyrazil prudkou střelu mířenou z pravé strany šestnáctky na roh.
     
    35
    A horko bylo také na druhé straně! Messi obešel Milnera a vytvořil příležitost pro Luise Suáreze. Uruguayský střelec se snažil míč dopravit za Mignoleta důrazem, ovšem belgický brankář i s pomocí obránců Clyna a Lovrena odolal.
    32. Coutinho svou akci zakončil střelou nad.
     
    32
    Výborně to udělal Coutinho, který si naběhl na výkop Mignoleta. Brazilec poté přetlačil bránícího hráče a z levého křídla se dostal až do zakončení. Jeho rána však končí nad břevnem!
     
    29
    Mohlo být srovnáno! Střelu Ardy Turana z hranice šestnáctky však dokázal vyrazit Mignolet a v dorážce záložníkovi Barcelony zabránil Milner!
    23. Lionel Messi zakončoval v první šanci Barcelony do tyče.
     
    23
    A byla z toho obrovská šance! Balón se po sérii rychlých přihrávek dostal až k Lionelovi Messimu, který trefil vzdálenější tyč Mignoletovy svatyně!
    15. Sádio MANÉ - 1:0
     
    15
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Reds trestají chybu, které se dopustil Arda Turan! Turacký záložník totiž na půlce poslal Cámarovi nedůraznou přihrávku, kterou zachytil Adam Lallana. Ten balón vyvezl k šestnáctce, kde si ho několikrát narazil s Robertem Firminem a nakonec našel finální přihrávkou SÁDIA MANÉHO, jenž zblízka překonal Ter Stegena.
    1. Úvodní šance Wijnalduma.
     
    1
    Aktivní začátek Liverpoolu! Lovren rozběhl dlouhým pasem Maného, který po narážečce se spoluhráčem připravil šanci pro Wijnalduma. Zakončení nizozemského záložníka skončilo po teči protihráče těsně nad!

    Martin Augustin

    Branky: 15. Mané (Lallana), 47. Mascherano (vla.), 48. Origi (Stewart), 90+3. Grujić (Marković)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:11.
    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Lovren, Klavan, Milner (C) (42. Moreno) – Lallana, Can, Wijnaldum – Mane, Firmino, Coutinho.
    Náhradníci: Manninger – Henderson, Grujić, Moreno, Brannagan, Origi, Ings, Matip, Stewart, Wisdom, Marković, Randall, Arnold.

    FC Barcelona: Ter Stegen – Vidal, Mascherano, Mathieu, Cámara – Busquets, Turan, D. Suárez – Messi (C), L. Suárez, Munir.
    Náhradníci: Bravo, Masip – Digne, Alfaro, Douglas, Piqué, Rakitić, Iniesta, Bravo, Mújica, Roberto, Vermaelen.

    Rozhodčí: Martin Atkinson

    Diváci: 89845
    bahis siteleri