Svätý Jur – Martin 3:0 (kon.) | Bardejov – Haniska 4:0 (kon.) | Skalica – Pohronie 3:0 (kon.)
B. Bystrica – Žilina B 1:1 (kon.) | Poprad – MFK Zvolen 2:2 (kon.)
konec
Partizán Bardejov
4:0 (1:0)
FK Haniska
sk Sobota 06.08.2016, 17:00 • Futbalový štadión, Bardejovská Nová Ves • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Partizán Bardejov

    Bardejov skončil v minulej sezóne na peknom piatom mieste, keď na postupujúci Prešov strácal iba 5 bodov. Bardejovčania každoročné vstúpujú do sezóny s cieľom dostať sa do prvej šestky a v tejto prelomovej sezóne tomu nebude inak. V Bardejove sa to začína stavať pomalý tradíciou, že pred sezónou odídu kľúčový hráči a šancu dostanú mladý z dorastu. Asi najväčším prekvapením pre fanúšikov je odchod brankárskej stálice Čikoša-Pavlička, ktorý si oblečie dres druholigovej Skalice. Odchod najlepšieho strelca minulej sezóny Milunovića sa očakával, ale čakal sa odchod do kvalitnejšej súťaže. Naopak Gagnon sa už pokúšal presadiť na skúškach v Žiline a Dunajskej Strede, ale uspel až v Trnave. Do tímu pribudol brankár Novák z Krásnej, ktorá napriek postupu do druhej ligy sa rozhodla ukončiť svoje pôsobenie. Najväčšie očakávania sú od strelca Hamuľáka, ktorý prišiel na výmenu za Sipľáka z Michaloviec. Z dorastu sa k tímu pripojila dvojica Sova, Góra. Hlavné od mladého poľského legiónara čakajú v Bardejove veľmi veľa.

    Odišli: Ján Čikoš Pavličko (MFK Skalica), Marko Milunovic ( MFK Skalica), Luic Gagnon (Spartak Trnava), Michal Sipľak (MFK Michalovce), Jakub Bialončík ( SIM Raslavice)

    Prišli: Richard Novák ( FK Krásna), Michal Hamuľak (MFK Michalovce), Richard Nemergut (MŠK Rimavská Sobota-návrat z hosťovania). Mateusz Gora a Jozef Sova ( obaja z dorastu)
     
    FK Haniska

    Haniska sa po neprebojovaní do prvej šestky bojovala o zotrvanie v druhej lige aj pre túto sezónu. Ale keďže sa o vypadávajúcich vedelo už skôr, tak to už bola iba taká formalita. Napokon Haniska skončila druhá za nesmierne silným Popradom. Aj v Haniske to počas leta len tak hučalo odchodmi a príchodmi hráčov.

    Odchody: Kolbas (Veľký Horeš), Cicman (Lokomotíva Košice), Pekár (Hitra FK), Majerník (FBK Voss), Gallo (Veľký Horeš), Gorej (FK Čaňa), Lipčák, Borovský (TJ Mladosť Kalša) a Novotný (FK Geča 73).

    Príchody: Lukáč (Tatran Prešov), Szaniszló (Moldava nad Bodvou), Stankovič a Ondira (VSS Košice), Cuprišin (Bardejov), Romulo Santos (prestup sa doťahuje).
     
    Úvodné zostavy:

    Partizán Bardejov: Novák – Andraščík (C), Šosták, Staš, Belunek – Jacko – Grohoľ, Góra – Makela, Ivanko-Macej – Hamuľak.
    Náhradníci: Gmitter – Nemergut, Kuhajdík, Verčimák, Sova, Pyda, Ducár.

    FK Haniska: Suchý – Laczko, Szaniszló, Hrubovčák, Beck, Cuprišin, Molnár, Horváth, Stankovič, Pástor (C), Lukáč.
    Náhradníci: Fedor – Gizický, Tache, Ondira.

    Rozhodca: Cvengroš – Vitko, Vician.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postárali domáci hráči, ktorí nastupujú v klasickej červenej sade a hostia v reflexnej oranžovej.
     
    2
    Pekná spolupráca Grohoľa s Górom, ktorý loptu posunul na Jacka a jeho technický pokus z cca. 20 metrov zablokoval hosťujúci hráč.
     
    3
    Hostia zatiaľ v pevnom bloku pred svojou šestnástkou, kde zatiaľ končí väčšína domácich akcií.
     
    3
    Andraščík sa dostal k lopte na pravej strane, ale jeho center nenašiel Hamuľaka.
     
    4
    Pekná akcia trojice Szaniszló, Molnár, Hrubovák, posledný menovaný loptu potiahol až do šestnástky, kde skúšal nájsť svojich spoluhráčov centrom, ale skvelý obranný zákrok Staša oslobodil domácich.
     
    6
    Cuprišin faulovaný Jackom a hostia budú posielať loptu až do šestnástky.
     
    6
    Beckov center ale nenašiel voľného Lukáča.
     
    9
    Bardejov dal gól!
    Ivanko-Macej sa zamotal na ľavej strane vo svojich kľučkách, ale na štastie domácih mu lopta ušla presne ku Belunkovi, ktorého center z prvej našiel presne hlavu MICHALA HAMUĽAKA a ten strieľa svoj prvý ligový gól v drese Bardejova. Zároveň ale hneď ku šťastnému strelcovi bežia lekári, pretože v hlavičkovom súbojí došlo ku zraneniu.
     
    11
    Domáci hráč s nálepkou na čele už odchádza po vlastných za postrannú čiaru a my budeme pokračovať v hre.
     
    13
    Domáci zatiaľ hrajú v desiatich, ale loptu držia na svojich kopačkách a postupným útokom sa snažia dostať k šestnástke súpera.
     
    14
    Ale teraz si Makela počínal na svojej polovičke nedovolené a hostia budú zahrávať ďalšiu štandardnú situáciu.
     
    16
    Makela pekne potiahol loptu pred šestnástku, kde loptu posunul na ľavú stranu Ivankovi-Macejovi, ten si urobil priestor a vypálil ale trafil iba obrancu do nohy.
     
    16
    Zranený Hamuľak už je na ihrisku a domáci už sú v plnom počte.
     
    18
    Prvé menšie zaváhanie domácej obrany sa snažil využiť Hrubovčák, ale Staš túto situáciu s prehľadom zvládol.
     
    20
    Makela pekne naviazal na seba dvoch hráčov a poslal skvelý pás za obranu, kde sa ocitla dvojica Hamuľak, Andraščík. Domáci útočník si loptu prebral, ale potom čo sa nepochopil so svojim spoluhráčom hostia loptu odkopujú ďaleko preč.
     
    21
    Domáci ale loptu dostali späť na svoje kopačky, Ivanko-Macej sa pekne predral po ľavej strane do šestnástky a svojou prihrávkou našiel Grohoľa, ktorý pohybom oklamal hostí a napokon z otočky vypálil a jeho strela končí na pravej žrdi.
     
    25
    Ďalšia skvelá lopta za obranu, tentokrát od Ivanka-Maceja na Góru, ktorý ju hlavou spomálil, ale Hamuľak si ju prebral šľapakom a to hlavný rozhodca neplánuje tolerovať.
     
    29
    Belunkov prvý center neprešiel, tak si domáci mladík loptu naspäť vybojoval a svojou prihrávkou našiel v strede šestnástky Góru, ktorý trestuhodné nepremieňa, keď jeho strele chýbala razancia.
     
    31
    Tak domáci pália jednú šancu za druhou, Ivanko-Macej pohybom oklámal všetkých, dostal sa až do šestnástky, ale jeho technický pokus bol privysoký.
     
    32
    Haniska sa po dlhom čase dostala až pred domácu šestnástku, ale dvojica Belunek, Góra skvele zapracovala a obrala o loptu Molnára.
     
    34
    Jacko cez celú šírku ihriska našiel svojou prihrávkou Makelu, ktorý to skúsil hneď z prvej, ale jeho jemný volej končí tesne vedľa.
     
    35
    Ďalší mladík z dorastu Góra dnes preukazuje naplno svoju kvalitu, aj teraz sa ocitol s loptou v šetsnástke, posunul si ju ešte okolo hráča ale v poslednom momente ho opustila presnosť a míňa bránu.
     
    38
    Makela pekne pustil loptu na Belunka, ktorého center našiel na druhej strane šestnástky Ivanka-Maceja, ktorý ešte loptu pristavil Jackovi a jeho bombu vyrazil Suchý.
     
    40
    Sporný súboj v šestnástke, keď si Hamuľak spracovával loptu v šestnástke a odzadu ho zložil k zemi jeden z hostí ale rozhodca neukázal na bielý bod.
     
    42
    Ďalší krásna akcia domácich! Šosták zastavil akciu hostí, Grohoľ loptu potiahol a posunul Górovi, ktorý zapojil do akcie na krídle Makelu. Center domáceho hráča našiel na zadnej žrdi maličkého Grohoľa, ktorému chýbalo pár cm aby loptu poslal do siete.
     
    44
    Ďalšia lopta za obranu na Hamuľaka, ktorý si ju ramenom posunul smerom k bráne a jeho strela z ôsmich metrov končí vysoko nad bránou.
     
    45
    V prvom polčase sa budú nadstavovať 2 minúty.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Bardejov tam kde skončil prvý polčas, tam začína aj ten druhý. Belunek sa s tým nemaznal, poslal cetner na Hamuľaka, ktorý ho len umiestnil na bránu a Suchý so šťastím loptu vyrazil na žrd.
     
    47
    V krátkom slede druhý roh pre domácich, ale zatiaľ centre od rohovej zástavky domácim nejdú.
     
    51
    Grohoľ predviedol svojú šikovnosť, keď sa vďaka rýchlostí dostal do prečíslenia 3 na 2, Góra ale jeho spätnú prihrávku neumiestnil medzi tri žrde.
     
    52
    Teraz Makelova rýchlosť, prihrávka na Hamuľaka, ktorý z metra posiela loptu priamo do Suchého.
     
    53
    Jacko sa pár kľučkami zbavil obrancov ale pred šestnástkou ho nedovolené zastavil jeden z hostí a uvidíme zaujímavý priamý kop v podaní domácich. K realizácii sa odhodlal Andraščík a jeho pokus skončil na ľavej žrdí.
     
    55
    Domáci sa bavia futbalom, ale zatiaľ ich strelecká muška je poriadne vychýlená. Makelov volej z vnútra šestnástky sa medzi tri žrde nevošiel.
     
    57
    Žltú kartu dostáva Michal Molnár (FK Haniska).
     
    59
    Po jednom súboji ostal ležať na ihrisku Jacko, ktorý za pomoci lekára odchádza mimo ihrisko.
     
    61
    Hostia sa rýchlo dostali až pred domácu šestnástku, ale center Cuprišina nenašiel nikoko a aj preto Novák bez väčších problémov loptu skryl do náručia.
     
    63
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Mário Jacko, prichádza Jakub Verčimák.
     
    64
    Hrubovčák vyskúšal strelu spoza šestnástky, ale jeho pokus chýbal aspoň meter.
     
    66
    Bardejov dal gól!
    Výborná spolupráca domácich, keď Góra fantastický zareagoval a poslal loptu za obranu, kde si nabehol MICHAL GROHOĽ a ten fantastickým spôsobom poslal loptu ponad vybiehajúceho Suchého.
     
    68
    Už sa to nedá ani počítať koľko toho dnes domáci hráči spálili. Teraz skvelé zareagoval Grohoľ v strede ihriska, posunul loptu doľava na Makelu, ktorý zapol turbo ale akciu riešil samostatne a namiesto prihrávky lepšie postaveným spoluhráčom míňa bránu.
     
    69
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Mateusz Góra, prichádza Juraj Kuhajdík.
     
    70
    Dnešné stretnutie sleduje 415 divákov.
     
    73
    Bardejov dal gól!
    Makelov center hostia neupratali do bezpečia, Verčimák získal loptu pre Ivanka-Maceja, ktorý ju posunul do druhej vlny JURAJOVI KUHAJDÍKOVI a ten krásnou strelou vymietol šibenicu.
     
    73
    Striedanie v tíme FK Haniska: z ihriska odchádza Matúš Horváth, prichádza Samuel Ondira.
     
    76
    Ivanko-Macej sa dostal s loptou až skoro ku bráne, ale keďže bol z uhla skúšal prihrávku, ktorú mu hostia zablokovali.
     
    76
    Domáci skúsili signál, Kuhajdík si vymenil loptu s Ivankom-Macejom, ale brankár hostí zareagoval na prekvapivu strelu Kuhajdíka.
     
    78
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Ľubomír Ivanko-Macej, prichádza Ján Ducár.
     
    79
    Žltú kartu dostáva Jakub Laczko (FK Haniska).
     
    82
    Bardejov dal gól!
    Skvelý center za obranu Kuhajdíka, hosťujúca obranca úplne zaspala a JAKUB VERČIMÁK aj vďaka odrazu do žrde zvýšil už na 4:0.
     
    82
    Striedanie v tíme FK Haniska: z ihriska odchádza Peter Pástor, prichádza Richard Tache.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Miroslav Stankovič (FK Haniska).
     
    87
    Striedanie v tíme FK Haniska: z ihriska odchádza Stanislav Cuprišin, prichádza Marcel Gizický.
     
    89
    Zápas sa už iba dohráva.
     
    90
    Po skončení riadného hracieho času sa budú hrať ešte 1 minúta.
     
    90+1
    Ešte v úplnom závere priamy kop pre domácich.
     
    90+1
    Kuhajdík mieril nad a touto strelou sa skončilo druholigové stretnutie.
     
    90+1
    Koniec zápasu. (18:51:29)

    Jakub Šoth

    Branky: 9. Hamuľak, 66. Grohoľ, 73. Kuhajdík, 82. Verčimák

    Karty:   57. Molnár (HNS), 79. Laczko (HNS), 85. Stankovič (HNS)


    Partizán Bardejov: Novák – Andraščík (C), Šosták, Staš, Belunek – Jacko – Grohoľ, Góra – Makela, Ivanko-Macej – Hamuľak.
    Náhradníci: Gmitter – Nemergut, Kuhajdík, Verčimák, Sova, Pyda, Ducár.

    FK Haniska: Suchý – Laczko, Szaniszló, Hrubovčák, Beck, Cuprišin, Molnár, Horváth, Stankovič, Pástor (C), Lukáč.
    Náhradníci: Fedor – Gizický, Tache, Ondira.

    Rozhodčí: Cvengroš – Vitko, Vician

    Diváci: 415
    bahis siteleri