Mladá Boleslav – Kometa Brno 6:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
6:4 (1:2, 2:2, 3:0)
HC Kometa Brno
Úterý 23.08.2016, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    59:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Křejčíkovo nahození ještě dostrkal mezi tři tyče PETERKA, který tak rozhoduje o třetí výhře v přípravě pro svůj tým. Asistence: Krejčík.
     
    59:20
    Kometa hraje bez brankáře!
     
    55:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši nejspíš rozhodují stav utkání. V posledních minutách se sice Bruslaři převážně jen bránili, ale do úniku se dostal FRANTIŠEK UŘÍDIL, který vykoupal brankáře a poté zakončil. Krček sice puk zbrzdil, ale ten se stejně došoural mezi tři tyče. Pro Uřídila se jedná o velice povedené utkání, připsal si už třetí kanadský bod. Bez asistence.
     
    50:50
    V tutové šanci netrefili Brňané úplně prázdnou branku Mladé Boleslavi.
     
    50:20
    Boleslavští opomenuli úplně volného Luboše Horkého před Dominikem Grohem, jenže brněnskému hráči se nepodařilo ideálně zpracovat puk a vystřelit.
     
    48:31
    Jiří Veselý (MBL) oslabuje svůj tým na dvě minuty za podražení. Dostane se Kometa opět do vedení?
     
    44:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další pěkný gól, na druhé straně zaváhání brněnské obrany. František Uřídil našel zcela volného PETERKU přímo před brankou, který zavěsil puk do levého horního rohu Krčkovy branky. Asistence: František Uřídil.
     
    35:03
    Za hru vysokou holí byl však potrestán i Bednařík (MBL).
     
    34:45
    Po hře vysokou holí na Michala Mattise byli vyloučeni hosté na dvě minuty. Mattis odchází se zdravotní sestrou na ošetřovnu. Dvě minuty dostal Adam Gajarský (KOM).
     
    33:51
    Jenže pozor, řeší se, jestli uznat brněnskou branku, před chvílí se totiž zdálo, že Boleslavští vstřelili branku, konkrétně rozhodčí řešili ještě akci Chujaca. Jenže už bylo pozdě a brankoví rozhodčí nejsou na přípravné duely delegováni, a tak těžko říct, jestli branka domácích padla, či nikoliv.
     
    33:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Mistr NOEN Extraligy staršího dorostu z uplynulého ročníku MATĚJ NOVÁK vstřelil nádhernou branku. Dostal se do samostatného úniku, vykoupal brankáře a zavěsil do horní části branky. Bez asistence.
     
    30:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši znovu vyrovnávají. Ze závaru před brněnskou brankou se prosadil KREJČÍK. Nejprve zkusil uspět Chujac sám, gólman ale stačil kotouč ještě vyrazit. Na následnou dorážku však nestačil. Asistence: Chujac.
     
    30:05
    Matěj Novák opět prokázal svůj hokejový talent. Nabral velkou rychlost, najel až před branku, kde si zkusil vymíchat brankáře. Byl však natolik rozjetý, že nezvládl kotouč propasovat do branky.
     
    28:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    LUBOŠ HORKÝ vypálil z mezikruží, odkud nasměroval kotouč pod břevno mladoboleslavské branky, a vrátil tak svůj tým opět do vedení. Asistence: Robert Havlát.
     
    24:53
    První vyloučení na straně Mladé Boleslavi. Michal Mattis (MBL) – dvě minuty za napadení.
     
    24:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Výborná práce Františka Uřídila před brankou Komety. Mladoboleslavský bek si s kotoučem na holi objel hned několik hráčů, rozhýbal gólmana, naservíroval puk na hůl MILANA DANČIŠINA, jenž se trefil do prázdné branky. Asistence: František Uřídil.
     
    23:42
    Rozhodčí Jaroslav Prokop trestá faul na Jana Prokopa. Vyloučen byl Slabý (KOM) na dvě minuty za podražení.
     
    19:58
    I třetí vyloučení tohoto duelu je na straně Brna. Za podražení inkasoval menší trest Kabelka (KOM).
     
    14:48
    Za podražení dostal dvě minuty Krejčí (KOM). Využije Boleslav druhou přesilovou hru ze dvou?
     
    14:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kapitán PETR KRATOCHVÍL obdržel dobrou přihrávku a zblízka propálil Dominika Groha mezi betony. Kometa tak otáčí průběh utkání. Asistence: Luboš Horký.
     
    07:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hokejová paráda v podání juniorů Brna. Hosté dokázali výborně ujet, Marek Škvrně vybídl ke skórování přijíždějícího MICHALA FURCHA, který už jen nastavil hokejku směr prázdná branka. Asistence: Marek Škvrně, Jakub Čejka.
     
    07:17
    Dnešní utkání sleduje 58 diváků.
     
    06:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nehrající spoluhráči tleskají a vyvolávají DAVIDA MARČEKA, který se na modré čáře napřáhl a zamířil natolik přesně, že trefil volné místo pod Krčkovými betony. Asistence: Bednařík.
     
    05:48
    Adam Gajarský (KOM) potrestán dvěma minutami za hrubost.
     
    05:07
    Domácí v plném počtu.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 7. Marček (Bednařík), 25. Dančišin (Uřidil), 31. Krejčík (Chujac), 45. Peterka (Uřídil), 56. Uřídil, 60. Peterka (Krejčík) – 8. Furch (Škvrně, Čejka), 15. Kratochvíl (Horký), 29. Horký (Havlát), 34. Novák


    BK Mladá Boleslav: Groh (Marek) – Mašek (C), Linhart, Uřidil, Mlčoch, Mattis, Marček, Chujac, Šanko – Veselý, Jan Prokop, Bednařík, Krejčík, Dančišin, Peterka, Kalaš, Outrata, Jindra, Vaníček, Vajsejtl, Kerda
    HC Kometa Brno: Krček (Huzlík) – Slabý, Furch, Lunter, Trnka, Kabelka, Sedláček, Krejčí, Horký, Havlát, Kratochvíl (C), Mlynář, Škvrně, Čejka, Novák, Hasoň, Gajarský, Jajcay, Knap, Hroudný

    Rozhodčí: Jaroslav Prokop – Heller, Vlasta

    Diváci: 58
    bahis siteleri