Novokuzněck – Barys 4:2 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:5 (kon.) | Omsk – Chanty-Mansijsk 1:0 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 2:1 (po pr.) | Ufa – Čerepovec 3:2 (kon.) | Toljatti – Záhřeb 2:3 (kon.)
Kazaň – HC Slovan 2:1 (kon.) | Soči – Riga 3:1 (kon.) | Spartak Moskva – Jokerit 1:2 (kon.)
konec
Spartak Moskva
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
Jokerit Helsinky
Úterý 23.08.2016, 18:30 • Lužniki Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Domácí stratég si vyžádal oddechový čas! Trenér Spartaku uděluje svým svěřencům pokyny k závěrečné hře bez brankáře!
     
    59:08
    Markus Svensson opouští svou branku! Spartak Moskva zkouší v poslední minutě třetí třetiny štěstí bez brankáře v šesti bruslařích na ledě!
    53:46 Peter REGIN - 1:2
     
    53:46
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit otáčí vývoj dnešního utkání! Hosté rovněž využívají přesilovou hru! Nahozený kotouč se odrazil k PETERU REGINOVI, jež trefil odkrytou část branky! Rozhodčí se ještě radil s kolegou u videa kvůli posunutí klece, ale muž u videa tentokrát branku uznal! Asistence: Charles Genoway.
     
    52:59
    Bude se vylučovat! Jokerit dostává dobrou šanci! Na trestnou lavici totiž usedne Ryan Stoa, jež si odpyká dvě minuty za hákování.
     
    51:41
    Spartak si mohl vzít zpět ztracené vedení! Dmitrij Kalinin se opřel do přihrávky na modrou čáru, jeho ránu ještě před brankou tečoval Berdnikov, ale Helenius udržel beton na ledě!
    48:02 Oliver LAURIDSEN - 1:1
     
    48:02
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Jokerit z ničeho nic dává gól! Čisté svědomí určitě nebude mít Markus Svensson. Pekka Jormakka přihrál na modrou čáru OLIVERU LAURIDSENOVI, jež dělovkou mezi betony domácího brankáře vyrovnává na 1:1! Svensson tohle mohl chytat! Asistence: Pekka Jormakka, Michael Keränen.
     
    44:01
    Peter Regin si našel odražený kotouč před brankou Spartaku, přehodil si puk na bekhend, ale v těžké pozici už jej nestačil zvednout nad Svenssonův beton!
     
    36:43
    Další velká šance Jokeritu! Domácí obrana dala spoustu času k zakončení Salminenovi, který se dlouho napřahoval a nakonec nastřelil Svenssonův beton!
     
    36:24
    Neuvěřitelný zákrok domácího brankáře! Hosté rychlou kombinací rozložili obranu Spartaku. Tommi Huhtala obdržel puk na zadní tyč, kde měl spoustu času na zakončení, ale už nestačil zvednout střelu pod víko! Puk končí ve Svenssonově lapačce!
    33:04 Ryan STOA - 1:0
     
    33:04
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Spartak využívá přesilovou hru! Dmitrij Kalinin vypálil od modré čáry, jeho ránu vyrazil Helenius jen před sebe a RYAN STOA už měl snadnou práci! Asistence: Dmitrij Kalinin, Matthew Gilroy.
     
    32:08
    Bude se vylučovat! Spartak si zahraje třetí přesilovou hru! Dvě minuty za nedovolené bránění si odpyká Masi Marjamäki.
     
    28:31
    Markus Svensson své zaváhání rychle napravil, když se roztáhl v brankovišti a betonem zakročil proti bekhendovému blafáku Charlese Genowaye!
     
    26:10
    Vjačeslav Leščenko si vzal puk ve středním pásmu, prodral se za modrou čáru, rychlou kličkou obešel obránce, ale před Heleniusem už nestačil seřídit mířidla!
     
    20:49
    Spartak si zahraje další přesilovou hru! Topi Jaakola dostává dvě minuty za vysokou hůl!
     
    18:11
    Na druhé straně pálil v dobré pozici Tommi Huhtala. Huhtala se rychle otočil mezi kruhy a střelou zápěstím nechal vyniknout domácího gólmana!
     
    17:25
    Domácí se řítili do protiútoku 2 na 1, ale ani tato šance nekončí gólem! Do přihrávky se totiž položil obětavý obránce, který zachytil pomalý kotouč!
     
    15:29
    Další dobrá šance Spartaku! Ryan Stoa si najel na brankoviště, kam obdržel přihrávku z rohu útočného pásma, ale z těsné blízkosti trefil jen Heleniusův beton!
     
    13:40
    Velká šance Spartaku! Alexandr Vasiljev se natlačil před obránce a mířil sám na brankáře! Jeho první ránu Helenius vyrazil před sebe, ale Vasiljev dorážkou nenasměroval puk na branku!
     
    05:15
    Další závar před brankou Spartaku! Masi Marjamäki si sjel na přihrávku před Svenssona, ale na dlouhou hůl už nestačil nasměrovat puk mimo dosah domácího brankáře!
     
    04:34
    Hosté kombinovali u pravého mantinelu v útočném pásmu. Masi Marjamäki si udělal prostor k zakončení a střelou z mezikruží prověřil domácího brankáře!
     
    03:54
    Bude se znovu vylučovat! Přesilovou hru si tentokrát zahraje Jokerit! Ivan Jacenko dostává dvě minuty za podražení!
    02:58 Neuznaná branka Spartaku Moskva
     
    02:58
    Spartak vstřelil branku, ale Jeřábek se ještě vydal za kolegu u videa, jež branku neuznal! Matthew Gilroy sice protlačil kotouč za čáru, jenže videorozhodčí nebyl s jeho počínáním na brankovišti spokojen!
     
    00:58
    Bude se poprvé vylučovat! Brian O´Neill si odsedí dvě minuty za vysokou hůl!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 34. Stoa (Kalinin, Gilroy) – 49. Lauridsen (Jormakka, Keränen), 54. Regin (Genoway)


    Spartak Moskva: Svensson (Bespalov) – Bondarev, Gilroy, Kalinin, Dyblenko, Högström, Kirillov – Stoa, Radil, Glazačev – Šmoljov, Vasiljev, Berdnikov – Bobrov, Leščenko, Potapov – Levickij, Kuvajev, Jacenko.
    Jokerit Helsinky: Helenius (Zapolski) – Genoway, Jaakola, Lajunen, Rissanen, Jensen, Lauridsen – Regin, Salminen, Marjamäki – Hishon, Huhtala, O'Neill – Keränen, Jormakka, Niemi – Mäki, Wirtanen, Anttila – Mäkinen.

    Rozhodčí: Odins, Jeřábek – Šalagin, Šišlo
    bahis siteleri