Novokuzněck – Barys 4:2 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:5 (kon.) | Omsk – Chanty-Mansijsk 1:0 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 2:1 (po pr.) | Ufa – Čerepovec 3:2 (kon.) | Toljatti – Záhřeb 2:3 (kon.)
Kazaň – HC Slovan 2:1 (kon.) | Soči – Riga 3:1 (kon.) | Spartak Moskva – Jokerit 1:2 (kon.)
po prodl.
Traktor Čeljabinsk
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
SKA Petrohrad
Úterý 23.08.2016, 16:00 • Traktor Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:33 Kirill KOLCOV - 2:1
     
    62:33
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Až teď se domácí poprvé v prodloužení dostali do útočného pásma a hned rozhodují! Jeden z hostů podcenil souboj u zadního mantinelu, ztratil puk a při následné trochu neurovnané akci se touš dostal na hokejku KIRILLA KOLCOVA. Ten z pravého kruhu rychle zakončil a svižnou ranou ke vzdálenější tyči překonal dobře Koskinena v bráně Petrohradu. Asistence: Jurij Petrov, Alexandr Černikov
     
    60:58
    Velké zmatky u Děmčenka! Brankář Traktoru neudržel nahození a Tichonov šel hodně důrazně za dorážkou. Nakonec ale Děmčenko udržel puk u své tyče.
     
    49:29
    Řepík po střele svého spoluhráče jen tak dojížděl k brankovišti, kde ho Mikko Koskinen (PET) nepochopitelně atakoval a výsledkem jsou dvě trestné minuty za hrubost. Trest odpyká Ilja Kovalčuk.
     
    40:52
    Paul Szczechura (CLJ) navíc oslabuje domácí celek. Dostává dvě trestné minuty za hákování!
     
    40:40
    Hosté se dostali do velké šance! Na začátku třetí třetiny se jim podařilo dostat puk ke Kovalčukovi, ale ten tísněn nezvládl zakončení do odkryté části brány.
     
    34:42
    Druhá megašance Alexeje Kručinina v tomto utkání. Opět se domácí forvard dostal sám až před Koskinena, ale ani bekhendová klička neslavila úspěch.
    31:34 Jevgenij DADONOV - 1:1
     
    31:34
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nyní už se po vhazování hosté zmocnili kotouče a okamžitě to vyústilo ve vyrovnání! Krásná kombinace Guseva se Šipačjovem už mohla být zakončena, ale nakonec ještě došlo k přihrávce na zcela volného JEVGENIJE DADONOVA, jenž v pohodě zakončil do odkryté brány! Asistence: Vadim Šipačjov, Nikita Gusev
     
    21:20
    A Čeljabinsk si zahraje dvojnásobnou přesilovku! Dvouminutový trest za vysokou hůl inkasuje Dinar Chafizullin (PET). Nutno říci, že se jednalo o smolný zákrok.
     
    20:42
    Poměrně rychle po začátku druhé periody tady máme první vyloučení zápasu. Hodně nevybíravým zákrokem se prezentoval Vjačeslav Vojnov (PET), který kolenem zastavil soupeře a dostává dvě trestné minuty za podražení.
     
    13:33
    Obrovská šance na navýšení vedení! Zničehonic se za zády všech hostujících hráčů zjevil velmi aktivní Alexej Kručinin, avšak jeho střelu Koskinen při souboji tváří v tvář dokázal zneškodnit!
     
    10:23
    Důležitý zákrok Mikky Koskinena. Finský brankář čelil dvěma Kručininovým dorážkám, ale ani jedna si cestu za záda hostujícího gólmana nenašla.
     
    08:59
    Nyní ale mohlo být vyrovnáno! Jevgenij Ketov se individuálně skvěle protáhl až před Děmčenka, avšak ten jeho zakončení nezbaštil a následně si poradil i s dorážkou!
    06:10 Paul SZCZECHURA - 1:0
     
    06:10
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Kručinin se znovu ujal kotouče, tentokrát nestřílel a našel hokejku PAULA SZCZECHURY. Útočník Čeljabinsku vyslal jedovatou ránu z vrcholu kruhu a Koskinen puk vinou zakrytého výhledu nedokázal zastavit! Asistence: Alexej Kručinin
     
    02:23
    Zajímavá šance! Volného kotouče u pravého kruhu se zmocnil Vojnov, jenž si najel do mezikruží a bekhendem protáhl Děmčenka!

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 7. Szczechura (Kručinin), 63. Kolcov (Petrov, Černikov) – 32. Dadonov (Šipačjov, Gusev)


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – Bělov, Borodkin, Kolcov, Žuldikov, Šinin, Klimontov, Petrov – Kručinin, Szczechura, Jakuceňa – Šarov, Pestunov, Mirnov – Birner, Peňkovskij, Řepík – Šolochov, Černikov, Petrov – Zinovjev.
    Trenér: Anvar Gatijatulin

    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Zubarev, Vojnov, Čudinov, Chafizullin, Bělov, Jakovlev – Kovalčuk, Dacjuk, Plotnikov – Gusev, Dadonov, Šipačjov – Chochlačjov, Moses, Prochorkin – Ketov, Koskiranta, Tichonov – Děrgačjov.
    Trenér: Oleg Znarok

    Rozhodčí: Ravodin, Fraňo – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 7 500
    bahis siteleri