Jihlava – Benátky n/J 2:3 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 3:2 (kon.) | Most – Prostějov 3:4 (kon.)
Kladno – Litoměřice 4:2 (kon.) | Slavia – Havířov 2:1 (kon.) | Kadaň – Přerov 5:3 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 7:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:3 (0:0, 1:0, 1:3)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 12.09.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:16
    Kroni Musliu získal na útočné modré kotouč. Bleskově se přesunul na levý kruh, odkud vypálil a Škarek musel zasahovat.. V týž okamžik dostává Patrik Danišovský dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    38:36
    Před brankou se k dorážkám dostával Tomáš Čachotský a Josef Skořepa. První jmenovaný se dostal k puku, jenže u pravé tyčky Tarkkiho byl seknut Filipem Pyrochtou a vzápětí byl faulován také druhý jihlavský útočník, kterého podrazil Petr Kolmann.

    Pokračuje se ve hře čtyři domácích a tří hostí.

    Na vyloučení: 3-6.
     
    38:03
    Síly na ledě se srovnají pro nedovolené bránění Tomáše Kalába.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    37:01
    Vrátka na trestné lavici Benátek jsou opět otevřená a nyní na ně směřuje Ivan Ďurač. Ten si odpyká dvě minuty, protože hráčská lavice hostí opět špatně střídala a Benáteckých bylo na ledě šest.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    34:19
    Že by přišla změna bezgólového stavu? Dukla si poprvé od začátku druhé třetiny zahraje přesilovku, protože Jan Víšek podrazil soupeře.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    27:33
    Hokejisté Dukly se budou bránit, jelikož Vlastimil Bilčík dostává dvě minuty za držení protihráče.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    18:24
    Závěr první třetiny okoření Dukla přesilovou hrou. Na vlastní obranné modré u střídaček fauloval kapitán Benátek Jan Plodek, který jde na dvě minuty ven za podražení.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    12:01
    Nejenže se hokejistům hostí přesilovka vůbec nedaří, nyní se navíc dopustili hraní v šesti, což viděl jak čárový Čížek, tak hlavní sudí Kašík. Trest pro hráčskou lavici odpyká Lukáš Volf.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    10:34
    Krátce po nepřesné střele Lukáše Volfa je hra pro zákrok Jakuba Škarka přerušena. Ven jde Filip Dundáček, jenž se dopustil podražení.

    Na vyloučení: 1-0.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 40. Říha (Diviš, Čachotský), 60. Čachotský (Zeman) – 48. Prokeš (Pyrochta), 52. Plodek (Volf), 57. Ordoš (Krejčí)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kajínek, Kaláb, Bilčík, Říha, Grebeňuk, Dundáček, Marcel – Stoklasa, Skořepa, Jergl – Diviš, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, Jícha, Březina – Síkela, Kondratěv, Danišovský.
    HC Benátky nad Jizerou: Tarkki (Kváča) – Krejčí, Kolmann, Mikliš, Pyrochta, Havlín, Kočí, Husa – Hrníčko, Plodek, Volf – Ordoš, Musil, Víšek – Ďurač, Hrabík, Bittner – Musliu, Janele (C), Prokeš.

    Rozhodčí: Kašík – Čížek, Křivohlavý

    Diváci: 1062
    bahis siteleri