Jihlava – Benátky n/J 2:3 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 3:2 (kon.) | Most – Prostějov 3:4 (kon.)
Kladno – Litoměřice 4:2 (kon.) | Slavia – Havířov 2:1 (kon.) | Kadaň – Přerov 5:3 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 7:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:3 (0:0, 1:0, 1:3)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 12.09.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Že by ještě přišla zápletka? Tuto situaci hosté trošku podcenili a po zásluze kapitulují. Zeman přistrčil puk před branku pro TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO, který snižuje na rozdíl jedné branky. Jenže do konce zápasu už zbývá jen 20,4 vteřiny. Asistence: Adam Zeman.
     
    56:55
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Na Horáckém zimním stadionu je vymalováno. Tedy aspoň bodově. Kombinace Dukly v útočném pásmu byla hodně kostrbatá, čehož využili hosté k rychlému útoku. Na jeho konci byl JAN ORDOŠ, který přebral v útočném pásmu přihrávku od Krejčího, najel si před branku a zřejmě se trefil pod víko. Asistence: Daniel Krejčí.
     
    51:24
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovku přesně po osmi vteřinách. JAN PLODEK získal kotouč mezi kruhy po střele Volfa a tak zkušený hráč, jako je kapitán hostí, přesně věděl, kam vystřelit – přesně k levé tyči nad beton gólmana. Asistence: Lukáš Volf.
     
    47:56
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    A nyní se již hosté radují. RADEK PROKEŠ si vybruslil od modré blíže ke kruhům a napřáhl. Jeho střela změnila lehkou tečí jednoho z hráčů směr a zajela nad levý beton Škarka. Asistence: Filip Pyrochta.
     
    39:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    47,7 vteřiny před koncem druhého dějství konečně přichází na Horáckém zimním stadionu branka. Čachotský dostal puk na Diviše, který přihrál na modrou JIŘÍMU ŘÍHOVI a exbenátecký obránce posílá Duklu utěšenou ránou poprvé v této sezoně v základní hrací době do vedení. Jednoduše propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Richard Diviš, Tomáš Čachotský.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 40. Říha (Diviš, Čachotský), 60. Čachotský (Zeman) – 48. Prokeš (Pyrochta), 52. Plodek (Volf), 57. Ordoš (Krejčí)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kajínek, Kaláb, Bilčík, Říha, Grebeňuk, Dundáček, Marcel – Stoklasa, Skořepa, Jergl – Diviš, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, Jícha, Březina – Síkela, Kondratěv, Danišovský.
    HC Benátky nad Jizerou: Tarkki (Kváča) – Krejčí, Kolmann, Mikliš, Pyrochta, Havlín, Kočí, Husa – Hrníčko, Plodek, Volf – Ordoš, Musil, Víšek – Ďurač, Hrabík, Bittner – Musliu, Janele (C), Prokeš.

    Rozhodčí: Kašík – Čížek, Křivohlavý

    Diváci: 1062
    bahis siteleri