Jihlava – Benátky n/J 2:3 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 3:2 (kon.) | Most – Prostějov 3:4 (kon.)
Kladno – Litoměřice 4:2 (kon.) | Slavia – Havířov 2:1 (kon.) | Kadaň – Přerov 5:3 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 7:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:3 (0:0, 1:0, 1:3)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 12.09.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Že by ještě přišla zápletka? Tuto situaci hosté trošku podcenili a po zásluze kapitulují. Zeman přistrčil puk před branku pro TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO, který snižuje na rozdíl jedné branky. Jenže do konce zápasu už zbývá jen 20,4 vteřiny. Asistence: Adam Zeman.
     
    56:55
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Na Horáckém zimním stadionu je vymalováno. Tedy aspoň bodově. Kombinace Dukly v útočném pásmu byla hodně kostrbatá, čehož využili hosté k rychlému útoku. Na jeho konci byl JAN ORDOŠ, který přebral v útočném pásmu přihrávku od Krejčího, najel si před branku a zřejmě se trefil pod víko. Asistence: Daniel Krejčí.
     
    54:32
    Odražený puk si našel mezi kruhy Josef Skořepa. Trošku jej potáhl a zamířil na vyrážečku gólmana, která byla na místě.
     
    51:24
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovku přesně po osmi vteřinách. JAN PLODEK získal kotouč mezi kruhy po střele Volfa a tak zkušený hráč, jako je kapitán hostí, přesně věděl, kam vystřelit – přesně k levé tyči nad beton gólmana. Asistence: Lukáš Volf.
     
    51:16
    Kroni Musliu získal na útočné modré kotouč. Bleskově se přesunul na levý kruh, odkud vypálil a Škarek musel zasahovat.. V týž okamžik dostává Patrik Danišovský dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    49:11
    Skořepa číhal přesně mezi kruhy na puk, který také dostal. Bleskově vypálil, jenže Tarkki opět sáhl po kotouči a vyrazil jej, čímž zneškodnil jihlavskému útočníkovi gólovou radost.
     
    47:56
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    A nyní se již hosté radují. RADEK PROKEŠ si vybruslil od modré blíže ke kruhům a napřáhl. Jeho střela změnila lehkou tečí jednoho z hráčů směr a zajela nad levý beton Škarka. Asistence: Filip Pyrochta.
     
    45:05
    Tak šance najednou přicházejí na obou stranách. Nejprve předvedl pár rychlých kroků Krejčí, který jako bek pálil z pravé strany jen těsně vedle bližší tyčky. Poté dělovku Mikliše od modré vyrazil výborně Jakub Škarek.
     
    44:11
    Bilčík výborně zblokoval střelu Husy, čímž vyslal do úniku Skořepu. Ten z levého kruhu milimetrově našel před brankou Jergla, kterého z bezprostřední blízkosti vyčapal obrovitý Tarkki a Březina z nulového úhlu neměl moc šancí trefit klec.
     
    42:00
    Říha se ve spolupráci s Dundáčkem za brankou ubránili napadajícímu Janelemu a druhý jmenovaný bleskově rozehrál na spoluhráče. Po pravé straně si najel před Tarkkiho Danišovský, ovšem pokus o střelu mezi betony Fin přečetl.
     
    39:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    47,7 vteřiny před koncem druhého dějství konečně přichází na Horáckém zimním stadionu branka. Čachotský dostal puk na Diviše, který přihrál na modrou JIŘÍMU ŘÍHOVI a exbenátecký obránce posílá Duklu utěšenou ránou poprvé v této sezoně v základní hrací době do vedení. Jednoduše propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Richard Diviš, Tomáš Čachotský.
     
    38:50
    Čachotský dával zpětnou přihrávku před branku na Zemana, kterého i vleže vychytal Tuomas Tarkki. No, finský gólman potvrzuje, že gólmanská škola země tisíců jezer je také vyhlášená.
     
    38:36
    Před brankou se k dorážkám dostával Tomáš Čachotský a Josef Skořepa. První jmenovaný se dostal k puku, jenže u pravé tyčky Tarkkiho byl seknut Filipem Pyrochtou a vzápětí byl faulován také druhý jihlavský útočník, kterého podrazil Petr Kolmann.

    Pokračuje se ve hře čtyři domácích a tří hostí.

    Na vyloučení: 3-6.
     
    38:03
    Síly na ledě se srovnají pro nedovolené bránění Tomáše Kalába.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    37:49
    To je až neuvěřitelné, co nyní Tarkki zneškodnil. V mlýnici před brankou si na něj nepřišel Březina ani další hráč Dukly. Kotouč nakonec vyjel kolem jeho levého betonu za branku.
     
    37:01
    Vrátka na trestné lavici Benátek jsou opět otevřená a nyní na ně směřuje Ivan Ďurač. Ten si odpyká dvě minuty, protože hráčská lavice hostí opět špatně střídala a Benáteckých bylo na ledě šest.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    34:19
    Že by přišla změna bezgólového stavu? Dukla si poprvé od začátku druhé třetiny zahraje přesilovku, protože Jan Víšek podrazil soupeře.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    29:20
    Jihlava se v oslabení dostala do situace dva na jednoho. Po pravé straně ujel Matej Síkela a snažil se propasírovat touš mezi betony Tarkkiho. Ten se znovu ohlížel, nevěděl, zda se puk pod jeho výstrojí skutečně zastavil. To se tak stalo a nezměnil to ani Danišovský. Další slovenský forvard lehce zašťoural mezi betony finského gólmana, což se samozřejmě hostím nelíbilo a strhla se menší mela. Vylučovat se ale nebude.
     
    27:33
    Hokejisté Dukly se budou bránit, jelikož Vlastimil Bilčík dostává dvě minuty za držení protihráče.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    27:20
    Jenže Čachotský poté ukázal, jak pohotové jsou jeho ruce. Vykombinoval se k přihrávce před branku na Zemana, kterého u pravé tyčky vychytal Tarkki.
     
    25:12
    Tohle byla skutečně šikovná akce v podání Alberta Janeleho. Sjel si k levému kruhu, kde oklamal Tomáše Kalába stahovačkou a hned poté vypálil na vzdálenější tyč Škarka, kterou netrefil.
     
    23:25
    Tohle už byla akce povedená, jen co je pravda. Nejenže se Čachotský na modré vyhnul obránci soupeře, ještě se dostal po pravé straně do pásma a přihrával před branku na Diviše. Ten se ke střele nedostal, protože puk zblokovali obránci, ale jen k Adamu Zemanovi, jenž si bleskově seřídil mířidla a poté vyklepal prach z levého betonu Tarkkiho.
     
    22:17
    Matej Síkela to zkusil lišácky, když naznačoval přihrávku před branku na Kondratěva. Místo toho si sjel k Tarkkimu a zkusil z nulového úhlu dostat touš k bližšímu hornímu rohu, což se těsně nepovedlo.
     
    19:50
    Kotouč se sice dostal do sítě a domácí se na okamžik radovali, jenže Zemanův gól není uznán pro postavení útočícího hráče – buď Vlastimila Bilčíka nebo Richarda Diviše – v brankovišti.
     
    18:24
    Závěr první třetiny okoření Dukla přesilovou hrou. Na vlastní obranné modré u střídaček fauloval kapitán Benátek Jan Plodek, který jde na dvě minuty ven za podražení.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    17:29
    Asi největší šance dosavadního průběhu zápasu. Dukla podnikla kontr dva na jednoho, do kterého se poté dostal i Adam Zeman. Toho našla přesná přihrávka, domácí útočník si sjel mezi kruhy, střílel do levé šibenice, ale buď část masky Tarkkiho nebo jeho levé rameno vyrazilo puk vedle branky.
     
    15:15
    Šikovný Dominik Hrníčko vybojoval v rohu za brankou puk a hned si to namířil směr pravá tyčka Škarka. Odtud vystřelil jen těsně vedle vzdálenější tyčky.
     
    12:01
    Nejenže se hokejistům hostí přesilovka vůbec nedaří, nyní se navíc dopustili hraní v šesti, což viděl jak čárový Čížek, tak hlavní sudí Kašík. Trest pro hráčskou lavici odpyká Lukáš Volf.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    10:34
    Krátce po nepřesné střele Lukáše Volfa je hra pro zákrok Jakuba Škarka přerušena. Ven jde Filip Dundáček, jenž se dopustil podražení.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    05:38
    Rána Kajínka hned po buly se zastavila u Tarkkiho, který si ale nijak jistý zákrok nepřipsal. Ještě se ohlížel, kde má vůbec puk a zda mu někde nevypadl.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 40. Říha (Diviš, Čachotský), 60. Čachotský (Zeman) – 48. Prokeš (Pyrochta), 52. Plodek (Volf), 57. Ordoš (Krejčí)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kajínek, Kaláb, Bilčík, Říha, Grebeňuk, Dundáček, Marcel – Stoklasa, Skořepa, Jergl – Diviš, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, Jícha, Březina – Síkela, Kondratěv, Danišovský.
    HC Benátky nad Jizerou: Tarkki (Kváča) – Krejčí, Kolmann, Mikliš, Pyrochta, Havlín, Kočí, Husa – Hrníčko, Plodek, Volf – Ordoš, Musil, Víšek – Ďurač, Hrabík, Bittner – Musliu, Janele (C), Prokeš.

    Rozhodčí: Kašík – Čížek, Křivohlavý

    Diváci: 1062
    bahis siteleri