Arouca – Chaves 0:1 (kon.) | Boavista – Feirense 1:2 (kon.) | Tondela – Porto 0:0 (kon.)
Rio Ave – Sporting 3:1 (kon.)
konec
FC Arouca
0:1 (0:1)
GD Chaves
Neděle 18.09.2016, 17:00 • Estádio Municipal de Arouca, Arouca (kapacita: 7.000 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Stadionem se nese hlasitý pískot, který mohl přetavit v obrovskou radost Walter González, jenž se dokázal na pravé straně šestnáctky prosadit mezi dvojicí protihráčů, jeho následný lob ale zamířil nad!
     
    90
    Střídání v týmu GD Chaves: ze hřiště odchází Bruno Braga, přichází Carlos Ponck.
     
    88
    Chaves vzápětí podnikl po levém křídle rychlý protiútok, následná přízemní střela na přední tyč ale byla příliš slabá na to, aby si s ní Bracali neporadil!
     
    87
    V obraně Chavesu panoval obrovský zmatek, kterého mohl využít jeden z domácích fotbalistů, jenže tváří v tvář Ricarda z blízkosti propálit nedokázal!
     
    82
    Střídání v týmu GD Chaves: ze hřiště odchází Perdigão, přichází João Mário.
     
    75
    Na opačné straně hřiště mohl zahrozit z volného přímého kopu Artur Moreira, jehož technická střela se stáčela vedle bližší levé tyče, brankář Ricardo ale přesto zasáhl a míč vletu nataženou pravou rukou vyrazil!
    74. Perdigão nebyl daleko od toho, aby vstřelil druhý gól.
     
    74
    Perdigão rozehrál standardní situaci a do pokutového území poslal z dálky tak nebezpečnou technickou střelu, že domácí brankář Bracali musel zasahovat! Bracali sice nic neviděl, nakonec ale míč stáčející se ke vzdálenější pravé tyči tygřím skokem vyrazil!
     
    73
    Střídání v týmu FC Arouca: ze hřiště odchází Hugo Basto, přichází Kuca.
     
    69
    Střídání v týmu GD Chaves: ze hřiště odchází Fábio Martins, přichází Hamdou Elhouni.
     
    64
    Nuno Coelho byl zřejmě tím hráčem, který si v blízkosti levého rohu pokutového území srovnal míč na pravačku a poté napřáhl k nádherné technické střele, která těsně míjela vzdálenější pravý horní roh brány!
     
    57
    Střídání v týmu FC Arouca: ze hřiště odchází Zequinha, přichází Artur Moreira.
     
    57
    Následovala standardní situace z ostrého úhlu, Bruno Braga to ale přesto zkusil a na bránu vyslal prudkou točenou střelu, která se málem stočila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Bracali ji ale dokázal skvělým zákrokem vyrazit mimo!
     
    54
    Žlutou kartu dostává Fábio Martins (GD Chaves).
     
    52
    Battaglia se postavil k rozehrání volného přímého kopu a pěknou střelou, která za zdí začala okamžitě padat, se snažil zamířit přesně k přední levé tyči, brankář Bracali byl u ní ale včas!
     
    46
    Střídání v týmu FC Arouca: ze hřiště odchází Mateus, přichází Marlon de Jesús.
    44. PERDIGÃO - 0:1
     
    44
    Chaves právě vstřelil branku!
    Fábio Martins si na levé straně hřiště skvěle navedl míč na silnější pravačku a poté krásným přetaženým centrem našel na vzdálenější pravé tyči nabíhajícího PERDIGÃA, který do něj v pádu dokázal vložil pravou nohu a usměrnil míč v těžké pozici z blízkosti do brány. Asistence: Fábio Martins.
     
    40
    Hugo Basto po levé straně skvěle pronikl do šestnáctky a poté byl od míče tvrdě odstaven Paulinhem, který zahrál skvěle tělem. Domácí se dožadovali odpískání penalty, ovšem marně.
     
    35
    Arouca na pravém křídle rozehrála rohový kop a na vzdálenější levé tyči vznikly obrovské zmatky, naštěstí pro hostující tým to ale dobře dopadlo a míč propadl do území nikoho.
    25. Arouca po pravém křídle založila nebezpečný útok.
     
    25
    Fotbalisté Aroucy předvedli nádhernou akci, když po krásném centru z pravého křídla hlavičkoval jeden z domácích hráčů ze středu šestnáctky těsně nad! Ricardo si na míč sáhl, takže bude následovat rohový kop.
    14. Bruno Braga a jeho táhlá střela ze střední vzdálenosti.
     
    14
    Bruno Braga pořádně vystrašil domácího brankáře táhlou střelou ze střední vzdálenosti, která mířila těsně nad zemí k pravé tyči, Bracali ji ale konečky prstů dokázal vytáhnout na rohový kop!
    10. Battagliaova tečovaná střela pořádně vystrašila Bracaliho.
     
    10
    Battaglia si z pravého křídla krásně navedl míč na levačku a poté napřáhl ke střele, která byla tečována a málem se ze vzduchu snesla pod břevno, Bracali ale vytáhl skvělý zákrok a nataženou rukou míč vytáhl na rohový kop!

    Tomáš Reiner

    Branky: 44. Perdigão (Fábio Martins)

    Karty:   54. Martins (CVS)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 12:4. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:19.
    FC Arouca: Bracali – Anderson Luís, Jubal, Velázquez, Hugo Basto (73. Kuca) – Crivellaro, André Santos, Nuno Coelho – Mateus (46. Marlon de Jesús), Walter González, Zequinha (57. Artur Moreira). (rozestavení 4-3-3)
    Náhradníci: Rui Sacramento, Adilson, Carleto, Bruno Lopes.

    GD Chaves: Ricardo – Paulinho, Felipe, Leandro Freire, Nélson Lenho – Fábio Martins (69. Elhouni), Assis, Battaglia, Braga (90. Carlos Ponck) – Perdigão (82. João Mário), Rafael Lopes. (rozestavení 4-4-2)
    Náhradníci: António Filipe, Vukcevic, Fábio Santos, Fall.

    Rozhodčí: Luís Ferreira. Asistenti: Nuno Manso, Luís Cabral. Čtvrtý rozhodčí: Carlos Macedo
    bahis siteleri