Mönchengladbach – Ingolstadt 2:0 (kon.) | Mohuč – Leverkusen 2:3 (kon.) | Hamburg – Bayern 0:1 (kon.)
Augsburg – Darmstadt 1:0 (kon.) | Frankfurt – Hertha 3:3 (kon.) | W. Brémy – Wolfsburg 2:1 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
2:0 (1:0)
FC Ingolstadt 04
Sobota 24.09.2016, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Dvě minuty před koncem základní hrací doby provádí Gladbach své poslední střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Oscar Wendt, který se postaral o druhý gól domácího celku. Na jeho místo přichází Nico Schulz!
     
    85
    Žlutou kartu dostává hostující obránce Levels, který na pravé straně velmi ostře zajel pod nohy Nico Elvediho, a tak dostává od hlavní rozhodčího napomenutí v podobě žluté karty!
     
    84
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Lars Stindl, přichází Jannik Vestergaard.
     
    77
    Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Alfredo Morales, přichází Stefan Lex.
    76. Oscar WENDT - 2:0
     
    76
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    A domácí celek se dostává do dvoubrankového vedení a výrazně se přibližuje k vítězství v dnešním zápase! Ve středu hřiště se dostal k míči Dahoud, který se rozhlédl, poslal míč na volného OSCARA WENDTA, který se nacházel v levé části vápna zcela sám a proti Nylandovi si dokázal poradit!
    70. Střelu Juliana Korba zastavila tyč
     
    70
    Tentokrát byl Mönchengladbach opět velmi blízko navýšení svého vedení! Do středu hřiště dostal přihrávku Hazard, který roztáhl hru na pravou stranu pro Korba, který si míč zpracoval, avšak jeho následnou střelu zastavila tyč!
     
    68
    Nyní přišla také velká šance Ingolstadtu, který byl blízko vyrovnání! Z pravé strany poslal nebezpečný centr před branku Levels, jehož centr dokázal hrudí odvrátit Korb!
     
    65
    Ingolstadt se po velké šanci Johnsona dostal do protiútoku, který po pravé straně mohl táhnout Lezcano, avšak za záchranou brzdu zatáhl Nico Elvedi, který fauloval a dostal žlutou kartu!
     
    65
    Teď přišla další velká šance domácího celku! Dahoud obdržel přihrávku před vápnem, zasekl míč a našel ve vápně opět Johnsona. Jeho pohotovou střelu však dokázal vyrazit Nyland!
    62. Lars Stindl byl blízko vstřelení druhé branky v tomto zápase
     
    62
    Teď byl domácí celek velmi blízko vstřelení druhé branky v tomto zápase! Lars Stindl dokázal obrat o míč brankáře Nylanda a z ostrého úhlu posílal míč do branky, avšak trefil pouze tyč!
     
    58
    Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Moritz Hartmann, přichází Lukas Hinterseer.
     
    56
    Borussia provádí své první střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází André Hahn, který byl dnes velmi aktivní, avšak do žádné větší příležitosti se probojovat nedokázal. Na hřiště na jeho místo přichází Thorgan Hazard!
     
    53
    Dlouhý odkop Yanna Sommera hledal ve středu hřiště André Hahna, který šel do vzdušného souboje s Suttnerem. Domácí hráč si v souboji pomohl loktem, a tak dostává žlutou kartu!
    42. Lars STINDL - 1:0
     
    42
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Gladbach se dostává v závěru poločasu do vedení! Celou akci táhl po levé straně Hahn, který následně poslal míč před branku, kde se dostával do zakončení Johnson, nicméně obrana Ingolstadtu v tomto případě ještě dokázala míč dostat za vápno. V tomto prostoru se nacházel LARS STINDL, který svou přízemní střelou propálil vše, co mu stálo v cestě!
    25. Lars Stindl se ocitl v dobré šanci, avšak na zakončení neměl dostatek času
     
    25
    Domácí Borussia tentokrát konečně vyrazila do protiútoku, který táhl středem hřiště Dahoud. Jeho následná přihrávka našla Johnsona, který však prohrál souboj s Suttnerem. Americký záložnk následně míč vybojoval zpět a hledal ve vápně Stindla, nicméně ten neměl na zakončení čas!
     
    12
    Johnson si na pravé straně ideálně narazil míč s Stindlem a postupoval vpřed. Následně dostal míč na levou stranu k Wendtovi, který jej přiťukl Dahoudovi, a ten z voleje vystřelil. Nyland byl však na svém místě včas!
     
    4
    Ingolstadt se dostal na vlastní polovině k míči a Matip poslal dlouhý nákop na útočnou polovinu. Leckie šel do vzdušného souboje s Elvedim a švýcarského beka zasáhl do obličeje, za což si vysloužil žlutou kartu!
    2. Morales se ocitl ve velké šanci, avšak nedokázal ideálně zakončit
     
    2
    Hned na začátku dnešního utkání měl obrovskou šanci hostující Morales, který dostal za obranu ideální centr od Hartmanna. Americký záložník však nezakončil ideálně!

    Jan Havlovic

    Branky: 42. Stindl, 76. Wendt (Dahoud)

    Karty:   53. Hahn (MNC), 65. Elvedi (MNC) – 4. Leckie (ING), 85. Levels (ING)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 2:5. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 22:14.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Jantschke, Elvedi – Johnson, Kramer, Christensen, Dahoud, Wendt (89. N. Schulz) – Stindl (C) (84. Vestergaard), Hahn (56. T. Hazard).
    Náhradníci: Sippel – Vestergaard, Herrmann, T. Hazard, N. Schulz, Traoré, J. Hofmann.

    FC Ingolstadt 04: Nyland – Levels, Matip (C), Tisserand, Suttner – Groß, Cohen – Leckie, Hartmann (58. Hinterseer), Morales (77. Lex) – Lezcano.
    Náhradníci: Hansen – Jung, Lex, Hinterseer, Wahl, Christiansen.

    Rozhodčí: Bastian Dankert – Rohde, Hacker (vš. Německo)
    bahis siteleri