Waasland-Beveren – Lokeren 1:1 (kon.) | Gent – Sint-Truiden 2:1 (kon.) | Mechelen – Waregem 2:3 (kon.)
Charleroi – Oostende 2:1 (kon.)
konec
YR KV Mechelen
2:3 (2:0)
SV Zulte-Waregem
Sobota 24.09.2016, 20:00 • AFAS-stadion Achter de Kazerne • Belgická liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    88. LERAGER - 2:3
     
    88
    Waregem právě vstřelil branku!
    Neskutečné, hosté dokázali smazat dvoubrankovou ztrátu a nyní jdou do vedení! Vetokele hlavičkou sklepl míč pod sebe na LUKASE LERARGERA, který nekompromisní střelou pod břevno utišil snad všechny domácí příznivce na stadionu!
     
    86
    Podobná situace jako před malou chvílí, jen na druhé straně. Rits zastavuje slibně se rozvíjející akci soupeře a taktéž vidí kartu žluté barvy.
     
    84
    Hráči Mechelenu se dostávali do rychlého brejku, který taktickým faulem zastavil Marrone a po zásluze vidí žlutou kartu.
    80. COOPMAN - 2:2
     
    80
    Waregem právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno! Hlavičkový pokus Leyeho sice brankář Moris vyrazil před sebe, ale na dorážku SANDERA COOPMANA už nestačil, 2:2!
     
    76
    Domácí v tomto zápase naposledy střídají. Ze hřiště pomalým krokem odchází Kolovos, opačným směrem míří Paulussen.
     
    71
    Dnes velmi aktivní Naessens odchází. Možná proto, že byl v karetním ohrožení. Nahradí ho na závěrečnou dvacetiminutovku Coopman.
     
    68
    Obrovská příležitost pro hosty! Sám na bránu postupoval Lerager, který však nedokázal prostřelit domácího brankáře. Ten předvedl parádní zákrok!
     
    64
    Problémy pro domácího gólmana! Ten si v souboji s Naessensem neporadil a míč mu vypadl. Naštěstí pro něj nebyl v blízkosti žádný hostující hráč. Brankář Mechelenu si nyní stěžuje hlavnímu arbitrovi, že byl faulován.
     
    62
    Hlavní sudí teď Naessensovi sečetl všechny fauly a uděluje vůbec první žlutou kartu v tomto zápase!
     
    60
    A střídají domácí. Dohráno má střelec první branky Verdier. Místo něho se na trávník podívá Veselinovič.
     
    54
    Zraněný Cocalič odchází z hrací plochy. Nahrazuje ho Vanlerberghe.
    51. NAESSENS - 2:1
     
    51
    Waregem právě vstřelil branku!
    Hosté rozehrávali roh. Na centr Leragera si nejlépe vyskočil JENS NAESSENS, který se konečně dočkal! Hostující útočník našel mezeru mezi domácím brankařem a obráncem, 2:1!
     
    46
    Hosté v poločase střídali. Ze hřiště odešel Baudry, kterého nahradil Vetokele.
    38. CROIZET - 2:0
     
    38
    Mechelen právě vstřelil branku!
    Druhá chyba v hostující obraně znamená druhý gól pro Mechelen! Do samostatného úniku se tentokráte dostal YOHAN CROIZET, který si nejprve obešel brankáře Steppeho, následně naznačil střelu na obránce hostů, který šel do skluzu a v poslední fázi míč poslal do odkryté brány, 2:0!
     
    36
    Míč ve vzduchu pouze posunul De fauw. Balón se na zadní tyči dostal k Naessensovi, který ve skluzu nedokázal trefit prázdnou bránu! To byla už několikátá veliká příležitost tohoto hráče!
     
    28
    Další obrovská šance hostujícího týmu! Lerager se podíval pod sebe, kde si o míč říkal Naessens. Ten pouze nastavil nohu a jeho pokus končí těsně vedle pravé tyče Morise!
     
    22
    Obrovská šance hostů! Naessens našel před bránou úplně volného Leragera, který však z bezprostřední blízkosti trefuje pouze domácího brankáře!
     
    15
    Kolovos se po dvou kličkách dostal do dobré palebné pozice a zkoušel střelu na zadní tyč. Ta však zhruba o dva metry míjí svatyni Steppeho! Domácí jsou aktivnějším týmem!
    6. VERDIER - 1:0
     
    6
    Mechelen právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba v rozehrávce hostů! NICOLAS VERDIER toho využil a postupoval sám na bránu Waregemu. Nakonec obstřelil brankáře Steppeho a posílá Mechelen do vedení!

    Štěpán Slovák

    Branky: 6. Verdier, 38. Croizet – 51. Naessens, 80. Coopman, 88. Lerager

    Karty:   86. Rits (MEC) – 62. Naessens (WAR), 84. Marrone (WAR)


    YR KV Mechelen: (4-3-3) Moris – Vitas, Cocalič (54. Vanlerberghe), De Witte, Bjelica – Matthys, Rits, Schouterden – Croizet, Verdier (60. Veselinovič), Kolovos (76. Paulussen)
    Náhradníci: Paulussen (76. Kolovos), Leal, Veselinovič (60. Verdier), Cobbaut, Coosemans, Vanlerberghe (54. Cocalič), Claes

    SV Zulte-Waregem: (4-2-3-1) Steppe – De fauw, Derijck, Baudry (46. Vetokele), Hamalainen – Meïté, Marrone – Naessens (71. Coopman), Lerager, Kaya – Leye
    Náhradníci: Bossut, Verboom, Vetokele (46. Baudry), Madu, Cordaro, Brebels, Coopman (71. Naessens)

    Rozhodčí: Vertenten – Nijssen, Vanyzere (Van De Velde)
    bahis siteleri