Plzeň – Mladá Boleslav 1:1 (4:2 po pen.) | Jihlava – Pardubice 1:4 (kon.) | Olomouc – Opava 1:0 (kon.)
Ostrava – Příbram 3:2 (kon.) | Č. Budějovice – Teplice 1:3 (kon.) | Slavia – Slovácko 1:0 (kon.)
Zlín – Sparta 0:1 (kon.)
po penal. (4:2)
FC Viktoria Plzeň
1:1 (0:1)
FK Mladá Boleslav
Sobota 24.09.2016, 11:00 • Luční • Celostátní liga staršího dorostu • 7. kolo
     
    Z Plzně je to pro dnešek vše. Děkujeme za pozornost a u dalších přenosů se budeme těšit! Na počtenou! (13:01:34)
     
    V penaltovém rozstřelu vyhrála Plzeň poměrem 4:2, razítko tomu dal Kryštof Pavlík! Dva body tedy patří domácímu celku, hostující Mladá Boleslav si odváží jeden bod do tabulky dorostenecké ligy.
     
    V Plzni je dobojováno a ačkoliv to tak nevypadalo, tak vítězem tohoto mače je domácí mužstvo. V první půli se trefil pouze Dominik Machů. Byl to asi nejlepší hráč Mladé Boleslavi v dnešním zápase. Rozhodně mladík, který se nám tady staral valnou část zápasu o zábavu. Podal výborný výkon. Ale přesto musel být smutný, protože z poslední akce utkání srovnal hlavou Filip Čihák. Předtím několik velkých šancí zahodil Dušan Pinc!
     
    Konec zápasu.
     
    Plzeň bere z tohoto zápasu dva body! KRYŠTOF PAVLÍK umístil svoji penaltu doprostřed branky. Petr Mikulec neměl šanci!
     
    5. série
    4:2
    Kryštof Pavlík zajišťuje dva body pro červenomodré střelou doprostřed branky Petra Mikulce!
     
    4. série
    3:2
    Emoce jdou ven ze Šampalíka. David Novák nedává!
     
    4. série
    3:2
    To samé, co provedl před chvílí Tomáš Vilček, ukázal nyní i Martin Rychnovský.
     
    3. série
    2:2
    To samé provedl i David Krčmář!
     
    3. série
    2:1
    Tomáš Vilček je přesný. Míč poslal na opačnou střelu než směřoval Mikulec.
     
    2. série
    1:1
    Jan Král nedal Šampalíkovi šanci střelou k pravé tyči.
     
    2. série
    1:0
    Petr Mikulec vystihl směr střely Lukáše Pihrta!
     
    1. série
    1:0
    Dominik Machů mijí branku Šampalíka. Ten rozběh byl hodně krátký.
     
    1. série
    1:0
    Martin Suchý dává branku střelou k levé tyči.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    Filip Čihák tedy srovnal stav zápasu a jasně řekl, že oba týmy mají jistý bod z tohoto mače. Rozhodnou tedy penalty.
     
    90
    Druhý poločas skončil.
     
    90
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je tady první branka Viktorie v tomto zápase. V samotném závěru už domácí svírali hosty a ty to nevydrželi. Lukáš Pihrt nacentroval z pravé strany a FILIP ČIHÁK na bližší tyči hlavou překonal Petra Mikulce.
     
    89
    Jakub Kadar vhazoval, ale Plzeň se zbrkle připravila o míči. Posléze odhlavičkoval míč Jan Král. Boleslav chytře kouskuje hru.
     
    88
    Po autovém vhazování se do vápna snášel centr Lukáše Pihrta, ale brankář Petr Mikulec ukryl míč v rukou.
     
    87
    Hodně času měl Martin Suchý v oblasti takových třiceti metrů od branky Petra Mikulce, ale hráč Viktorie svým pokusem nevystrašil brankáře Mladé Boleslavi. K vyrovnání to mělo hodně daleko.
     
    86
    Tohle střídání má za cíl pošetřit čas. David Novák dohrál, Patrik Procházka právě přišel na hřiště v Luční ulici.
     
    84
    Nejprve sice Jan Král odkopl míč do bezpečných míst, následně se ale obránci bílých nedohodli. Rohový kop z pravé strany branku neznamenal, Jakub Kadar se na sebe může hodně zlobit, protože po odrazu z vápna Boleslavi měl dost času na umístění své střely, ale naložil s ní hodně špatně.
     
    83
    Vítek Vejr aktivním presinkem získal míč pro bílé. Vhazovat bude David Krčmář. Boleslav se už pevně soustředí na obranu s cílem udržet čisté konto a vybojovat v Plzni tři body.
     
    82
    Pro plzeňské utíká čas rychle. Přímý kop na zadní tyč neusměrnil za záda Petra Mikulce hlavičkující Filip Čihák.
     
    81
    Vítek Vejr, kapitán bílých, si míč v souboji s Filipem Čihákem předkopl. Takže u míče je nyní mužstvo trenéra Kohouta.
     
    80
    Centr za obranu Boleslavi, jenž měl zpracovat Dušan Pinc, skončil v náručích Petra Mikulce, který i deset minut před koncem drží čisté konto.
     
    79
    Martin Rychonvský a Filip Čihák začínají akci Plzně, času už domácímu celku moc nezbývá.
     
    78
    Dominik Machů chtěl rozehrát přímý kop nakrátko, což se nepovedlo zrovna dvakrát ideálně ale mužstvo v bílém zůstává u míče.
     
    77
    Suchý sice ještě o míč nepřišel, našel svého spoluhráče Kadara, ale ten to přehnal s délkou své přihrávky na Tomáše Vilčeka.
     
    76
    Erik Koubský je prvním hráčem bílých, který toto utkání nedohraje. Nahradí ho Matěj Šimon.
     
    74
    Vítek Vejr sice zpracoval míč pro Martina Komárka, ale ten nenašel svým pasem Davida Nováka. Plzeň ale posléze přišla o míč a vhazovat bude David Krčmář.
     
    73
    David Novák, David Krčmář a posléze už nikdo z hostů. Pouze Šampalík, jenž se vrhl pod nohy Vítka Vejra.
     
    71
    S přibývajícím časem je Plzeň aktivní, Boleslav se více soustředí na obranu. Několikrát nechávají hráči v bílém volné soupeře ve svém vápně. Naposledy třeba Dušana Pince, který spálil snad tisící stoprocentní šanci v tomto zápase.
     
    71
    Hráči Plzně se nedohodli po autovém vhazování z pravé strany. Vhazovat bude celek v bílém.
     
    69
    Matyáš Šampalík odstartoval akci Plzně výhozem na Lukáše Pfeifera, ale u tohoto muže akce domácích skončila. David Novák posléze vybojoval rohový kop, ale míč pouze prolétl vápnem červenomodrých.
     
    67
    Lukáš Pfeifer si vyměnil míč s Martinem Rychnovský, který poslal do vápna Boleslavi centr z levé strany, ale od Filipa Čiháka se balon dostal za lajnu.
     
    66
    Trenér Kohout ví, že už mu až tak moc času nezbývá. Plzeň nechce prohrát třetí zápas v řadě. Do hry jde Pfeifer místo Kulhánka.
     
    65
    Plzeň svírá Boleslav v tlaku, ale zatím stále zůstává bílý celek ve vedení. Nic na tom nezměnil ani centr Jakuba Kulhánka z levé strany.
     
    64
    Tak pokolikáté dnes zůstal ve vápně Boleslavi neuhlídaný Dušan Pinc. Robustní hráč Viktorie tvoří hru domácích.
     
    62
    Mohlo být srovnáno v západočeské metropoli. Obrana hostů si vůbec nevšímala Filipa Čiháka a mohla za to hodně zaplatit, protože stoper Viktorie poslal míč na Dušana Pince, ten reagoval pasem do velké šance na Lukáše Pihrta, jen v souboji tváří v tvář Petru Mikulcovi neuspěl. Následně odkopla obrana hostů míč do zámezí.
     
    61
    Tomáš Vilček šel hodně agresivně do souboje s Dominikem Machů a hráč Boleslavi byl posléze hodně otřesený. Po přímém kopu nemusel Matyáš Šampalík do akce.
     
    60
    Rohový kop u pravé strany neohrozil duševní zdraví hráčů hostů. Petr Mikulec dnes podává bezchybný a soustředěný výkon.
     
    59
    U rohového praporku stáli dva hráči Boleslavi, na sebe to vzal Dominik Machů, po centru do vápna Plzně si počínal nedovoleně v souboji s Matyášem Šampalíkem David Novák.
     
    58
    Boleslav je aktivní, po přímém kopu z levé strany, jehož exekuce se ujal Dominik Machů šel míč do zámezí od Jakuba Kulhánka.
     
    57
    Dominik Machů se dnes jako jediný zapsal do listiny střelců, ale po jeho nepřesném přímém kopu to bude muset Boleslav zkusit znovu.
     
    55
    Plzeň se snažila zhustit střed hřiště a víceméně donutila bílé, aby hráli přes levou stranu. Následně kontr Plzně táhl po levé straně Martin Rychnovský, Dušan Pinc se ve vápně obtočil kolem soupeře, ale trestuhodně přestřelil branku Petra Mikulce.
     
    54
    Dušan Pinc zaslouží pochvalu za svůj důraz s obranou Boleslavi, protože právě u tohoto mladíka začala akce, jež pokračovala přihrávkou Martina Suchého na Martina Rychnovského na levé straně hřiště. Posledně jmenovaný našel na penaltě volného a již zmiňovaného Pince, který ale hlavou neumístil míč za záda Petra Mikulce.
     
    52
    Viktoria se nemůže prosadit a nic na tom nezměnila ani akce, která byla založená na autovém vhazování Jakuba Kulhánka. Plzeňská sedmička sice našla Dušana Pince, ale centr plzeňské devítky přistál v rukou Petra Mikulce
     
    51
    Jakub Klíma měl na začátku akce hostů dost času na rozmyšlení, co s míčem udělá, ale udělal to nejhorší možné z pohledu Mladé Boleslavi a sice, že svým nákopem do autu odevzdal míč soupeřům.
     
    50
    Od začátku druhé půle se Viktoria snaží o to, aby bylo před Mikulcem rušno, ale stále platí, že svěřenci trenéra Kohouta sice více drží míč, ale jejich finální fáze není vůbec přesná.
     
    49
    Petr Miuklec zatím srovnání stav zápasu sedmého kola dorostenecké ligy nepřipustil, protože brankář hostů včas vyběhl a vyboxoval míč do bezpečí.
     
    49
    Ondřej Rudzan nezastihl míč na hrací ploše a hráč Mladé Boleslavi se tak bude muset bránit kontru Plzně, který vede ve středu hřiště Lukáše Pihrt.
     
    47
    Filip Vacovský si podržel Vítka Vejra v souboji na polovině hřiště. Mladá Boleslav ale z přímého kopu nic nevytěžila. S odpovědí se přihnal Dušan Pinc, který po souboji s Janem Králem přenesl hru na levou stranu, kde chtěl první branku Viktorie v dnešním zápase zaznamenat Martin Rychnovský, ale jeho pokus z hranice pětadvaceti metrů byl zblokovaný.
     
    46
    Dušan Pinc rozehrál druhou půli. Krčmář v jednom z prvních soubojů přetlačil Jakuba Kulhánka. Akce Boleslavi vygradovala, když se k přímému kopu postavil Dominik Machů. Autor jediné branky zápasu ale centrem na zadní tyče nenašel svého kapitána Vítka Vejra.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 12:02.
     
    A tím také první poločas končí. Není to žádná skvělá podívaná. Plzeň se sice stará o zábavu, chce se prosadit útočné fázi, ale ať se děje, co se děje, tak vždy narazí na připravenou obranu Mladé Boleslavi. Zatím jsme viděli jediný gól, jehož autorem byl Dominik Machů a byla to opravdu skvělá branka. Hráč hostů přeloboval Matyáše Šampalíka z takových pětatřiceti metrů. Červenomodří si za pětačtyřicet minut hry nevypracovali žádnou větší šanci a po přestávce se jejich herní projev musí rapidně změnit.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Daniel Novák chtěl rozvinout svojí akci po levé straně o přihrávku na Vítka Vejra, ale kapitán hostí nebyl u míče první. Včas si k němu seběhl kapitán Viktorie Filip Vacovský, následně ale Matyáš Šampalík odkopl míč zbrkle do autu.
     
    44
    Dušan Pinc nezpracoval míč zrovna ideálně a od jeho hlavy jde hrací předmět do autu. Následně ale Plzeň získala míč. Kadar našel na pravé straně Tomáše Vilčeka, který přihrával do ohně, ale hráč domácích byl v ofsajdu.
     
    42
    Skutečně, jestli za něco může zatím pochválit trenér Kolčava své svěřence, tak je to výborná obrana. Plzeň zatím neohrozila nikterak významně Petra Mikulce. Mezitím se Ondřej Rudzan vrací do hry.
     
    41
    Na trávník je povolán lékařský štáb Mladé Boleslavi. Hráč v bílém nyní nezažívá příjemné diskuse se svým levým kolenem. Klidně tohle utkání nemusí Ondřej Rudzan dohrát. Boleslav bude pokračovat chvíli v deseti.
     
    40
    Ondřej Rudzan zůstal ležet na polovině hřiště, ale sudí nepřerušila hru, takže domácí pokračovali v útočném snažení. Ve vápně se ale svým důrazem neprosadil Dušan Pinc.
     
    38
    Trenér Kohout sahá ke změně. Lukáš Mudra končí v tomto utkání. Za osmatřicet minut upoutal pouze žlutou kartou. Nahradí jej Dušan Pinc.
     
    37
    Hodně místa dostali hosté po rohovém kopu, který z levé strany zahrával Ondřej Rudzan, následně přilétl míč do vápna Plzně. Erik Koubský ale centrem nikoho nenašel.
     
    35
    Jestli něco zatím vychází hostům na jedničku, tak je to defenziva, kterou diriguje výborným výkonem Jan Král. Viktoria je nejistá.
     
    34
    Jakub Kadar nemohl s touto akcí nic moc dělat, nezbylo mu nic jiného než si míč navést na levou nohu, ale pokus plzeňského obránce nebyl vůbec přesný a razantní. Míč skončil v náručích Petra Mikulce.
     
    33
    Signál Plzeňských bez úspěchu. Míč přistál v rukou Petra Mikulce, muže, který po více než polovině hrací doby drží čisté konto a zatím nemusel moc zasahovat.
     
    32
    Lukáš Pihrt táhl akci Viktorie po pravé straně, hráči Boleslavi se nedohodli a de facto proti němu nikdo nevystoupil ,nicméně plzeňská osmnáctka se utopila ve vlastních záměrech. Erik Koubský kontroval rychlým protiútokem, ale Plzeń se opět dostala k míči.
     
    31
    Dominik Machů přidal na důrazu a na polovině hřiště nedovoleně zastavil Tomáše Pihrta. Následně akce Plzně končí ofsajdem.
     
    29
    Plzeň je nervozní. Kapitán Filip Vacovský zahrál trošku laxně, Daniel Novák vybojoval rohový kop, po kterém zůstal ve vápně domácích úplně nehlídaný Jan Král, jenže hráč Boleslavi mířil hlavou těsně vedle levé tyče. Tahle šance volala po druhém gólu zápasu.
     
    26
    Ještě předtím fauloval Vítek Vejr soupeře ve středu hřiště. Boleslavi tato branka hodně pomůže. Viktoria musí přidat, protože zatím se do větší šance nedostala.
     
    24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak tohle je fotbalová nádhera. Kvůli tomuhle se chodí na fotbal a je paráda. DOMINIK MACHŮ prokázal výbornou herní inteligenci. Z takových pětatřiceti metrů viděl, že Matyáš Šampalík nestojí v braně ideálně. Zkrátka, že má za svými zády hodně místa. Takže poslal technickou střelu za jeho záda. Brankář Plzně couval, ale na míč nedosáhl.
     
    22
    Ta akce Boleslavi končí, po autovém vhazování měl přilétnout do vápna Plzně míč z levé strany, ale Ondřej Rudzan už byl s hracím předmětem za lajnou.
     
    21
    Kryštof Pavlík neměl zájem o hru, místo toho, aby se snažil podpořit plzeňskou akci, tak aniž by se ho kdokoliv dotkl, tak spadl na zem. Akci Boleslavi vede po levé straně Daniel Novák.
     
    20
    Lukáš Mudra to udělal šikovně. Věděl, že nemůže přejít přes soupeře, takže jej nastřelil a právě od boleslavského fotbalisty šel míč do zámezí. Matyáš Šampalík bude vykopávat.
     
    19
    Míč si zpracoval Pihrt pro sebe, neuletěl mu. Plzeň posléze zůstala u míče, protože Dominik Machů, i přes velkou snahu hráče hostů, nezastavil na polovině hřiště Martina Suchého.
     
    17
    Centr na první tyč si bez problémů pohlídal Petr Mikulec. Zatím se nedá říci, že by některý z týmů měl převahu. Za sedmnáct minut hry jsme neviděli větší šanci, ale poměrně se hraje ve velkém tempu.
     
    15
    Akce Boleslavi začala výměnou míče mezi Rudzanem a Králem, ale posléze měla opravdu jepičí život, protože Rudzan našel pouze připraveného Lukáše Mudru.
     
    15
    Tahle akce nic nepřinesla. Vhazovat bude Martin Rychnovský z levé strany.
     
    14
    Daniel Novák hledal svým pasem Dominika Machů, ale právě na prvně jmenovaném ztroskotala akce hostů. Nicméně Mladá Boleslav zůstane na polovině červenomodrého týmu.
     
    13
    Jan Král hledal spoluhráče, ale do souboje se vložil Kadar. Následně z toho byl tlak bílých, ale Šampalík neinkasoval.
     
    11
    Po faulu Viktoriána rozehrával Klíma volný přímý kop, vzdušným pasem našel spoluhráče, který připravil solidní pozici pro zakončujícího Daniela Nováka, jehož střela ale patřila do kategorie hodně nepovedených. Matyáš Šampalík nemusel zasahovat.
     
    11
    Snad poprvé se bílí dostali až před Matyáše Šampalíka a byla z toho zajímavá příležitost, protože hráč Boleslavi byl sám před brankářem červenomodrých, ale těsně minul svatyni západočeského mužstva.
     
    10
    Lukáš Mudra podrazil Dominika Komárka v souboji, ve kterém věděl, že už se nemůže dostat k míči. Je z toho žlutá karta pro domácího fotbalistu.
     
    8
    Dominik Machů odkopává do bezpečí z pohledu bílých, nicméně zatím je Boleslav hodně pasivní, hru tvoří celek v červenomodrém. Právě Pihrt si pomáhal nedovoleně rukama v souboji na středu hřiště.
     
    8
    Pavlík chtěl přetlačit svého soupeře, ale místo toho si míč ukopl, takže hlavně dění se přesunulo k brankáři Mladé Boleslavi.
     
    6
    Pavlík s Pihrtem si zatím na hřišti rozumí. Je z toho rohový kop Viktoriánů, který zahrál Viktoria nakrátko díky Pihrtovi, ale následně hráč Plzně přišel o míč. Vhazovat bude celek v bílém.
     
    5
    Plzeň je v úvodu zápasu více na míči, ale zatím nemusel brankář Mikulec zasahovat. Nyní bude k vidění autové vhazování obránce Mladé Boleslavi.
     
    5
    Po faulu na Pihrta z toho byl přímý kop, exekutor zahrál na Čiháka, který se snažil navést míč na levou nohu, ale spolupráce s Rychnovským záměry Viktoriánů zbrzdila.
     
    3
    Nebyl z toho žádný centr do vápna, byla z toho přihrávka Pavlíka na Rychnovského, který levačkou přestřelil branku Mikulce.
     
    3
    Ve středu hřiště se snažil něco vymyslet Pihrt po autu Rudzana. Plzeň má k dispozici volný přímý kop, který je ideální pro praváka.
     
    2
    Čihák zvládl hlavičkový souboj. Plzeň se pokusila hrát po levé straně, kde byl připravený Lukáš Mudra. Hra se nakonec přesunula na opačnou polovinu hřiště.
     
    1
    Pavlík se snažil o akci po pravé lajně, ale jeho přihrávka byla zblokovaná do zámezí. Následně Viktoria přišla o míč.
     
    1
    Suchý s Vilčekem se snaží o aktivní napadání rozehrávky bílých. Rudzan ale svým nákopem nikoho nenašel. Viktora se po dlouhé době dostane k míči.
     
    1
    Vítek Vejr se jako první dotkl míče. Následoval nákop na Davida Nováka. Akce hostů bude pokračovat vhazováním.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Fotbalisté přichází na hrací plochu. Utkání sedmého kola dorostenecké ligy mezi Plzní a Mladou Boleslaví začne za malou chvíli. Domácí budou hrát v červenomodrých dresech, hosté oblékli ryze bílé oblečení.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: Šampalík – Kadar, Suchý, Čihák, Vacovský (C), Kulhánek, Rychnovský, Vilček, Mudra, Pavlík, Pihrt
    Náhradníci: Hrachovec – Pfeifer, Pinc, Vais, Petr, Svoboda, Ryška

    FK Mladá Boleslav: Mikulec – Komárek, Krčmář, Novák David, Rudzan, Vejr (C), Machů, Koubský, Novák Daniel, Klíma, Král
    Náhradníci: Zeman – Najman, Novák Jakub, Hajdo, Procházka, Fingerhut, Šimon

    Rozhodčí: Šálková – König, Kříž.
     
    Rozhodčí
    Zápas sedmého kola Celostátní ligy staršího dorostu mezi Plzní a Mladou Boleslaví bude jakožto hlavní sudí řídit Helena Šálková. Na lajnách jí bude pomáhat dvojice Michal König a Lukáš Kříž!
     
    Vzájemné duely
    V minulé sezoně z toho nejprve v Plzni byla remíza 1:1. Posléze v Mladé Boleslavi brala Viktoria tři body za výhru 2:1.
     
    FK Mladá Boleslav
    Hostující tým je po sedmi odehraných zápasech nového ligového ročníku na desátém místě s bilancí 2 – 2 – 0 -3. V posledním zápase zvítězil na domácím pažitu proti Ostravě. Bral dva body za výhru na penalty (předtím diváci branku neviděli).

    Bolehlavem tohoto mužstva je zřejmě chabá koncovka, protože Boleslav ze sedmi utkání vstřelila pouze sedm branek, což je na ligu dorostenců málo.

    Loni skončili hosté na jedenáctém místě, když získali celkem 51 bodů, ale venku se jim dařilo, protože obsadili v tabulce hostujících duelů čtvrtou pozici.
     
    FC Viktoria Plzeň
    V loňském ročníku ligy starších dorostenců skončili červenomodří na sedmé pozici se ziskem 55 bodů. Hlavně úvod sezony se fotbalistů ze západočeské metropole nepovedl.

    V té letošní si nevedou vůbec špatně. Trenér Kohout si pochvaloval již letní přípravu. Jeho svěřenci na ni navázali, když po šesti odehraných zápasech jsou na čtvrté příčce, ale mají utkání k dobru oproti druhé Olomouci a třetí Příbrami a o dva mače méně než vedoucí Hradec Králové. Právě s tímto celkem byla k Luční ulici letos k vidění parádní přestřelka, kdy Viktoria nakonec zvítězila hokejovým skóre 6:5.

    Poslední dva duely ale Plzeň prohrála. Nejprve doma až po penaltách nestačili na Slovácko, v tomto týdnu nebrali tři body po šestibrankové podívané v Brně (2:4).

    Západočeši jsou v tabulce domácích střetnutí šestí. Na vlastním trávníku zatím pokaždé bodovali. Podaří se jim to i dnes?
     
    Hezký den, dnes je na programu utkání dorostenecké fotbalové ligy mezi Plzní a Mladou Boleslaví. Zápas začíná v 11:00 a textovým přenosem vás provede Vít Muzikář.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    Vít Muzikář

    Branky: 90. Čihák, rozh. pen. Pavlík – 24. Machů

    Karty:   10. Mudra (PLZ)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    1:0   Martin Suchý (PLZ)
    1:0   Dominik Machů (MBL)
    2. série:
    1:0   Lukáš Pihrt (PLZ)
    1:1   Jan Král (MBL)
    3. série:
    2:1   Tomáš Vilček (PLZ)
    2:2   David Krčmář (MBL)
    4. série:
    3:2   Martin Rychnovský (PLZ)
    3:2   David Novák (MBL)
    5. série:
    4:2   Kryštof Pavlík (PLZ)


    FC Viktoria Plzeň: Šampalík – Kadar, Suchý, Čihák, Vacovský (C), Kulhánek (67. Pfeifer), Rychnovský, Vilček, Mudra (38. Pinc), Pavlík, Pihrt
    Náhradníci: Hrachovec – Pfeifer, Pinc, Vais, Petr, Svoboda, Ryška

    FK Mladá Boleslav: Mikulec – Komárek, Krčmář, Novák David (86. Procházka), Rudzan, Vejr (C), Machů, Koubský (76. Šimon), Novák Daniel, Klíma, Král
    Náhradníci: Zeman – Najman, Novák Jakub, Hajdo, Procházka, Fingerhut, Šimon

    Rozhodčí: Šálková – König, Kříž
    bahis siteleri