Kladno – Chomutov 4:7 (kon.) | Písek – Liberec 0:7 (kon.) | Kolín – Mountfield HK 0:1 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 0:6 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.) | HC Litvínov – Slavia 5:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – Pardubice 3:6 (kon.) | Havířov – Třinec 1:3 (kon.) | Vsetín – Zlín 1:2 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 0:3 (kon.) | Letňany – Sparta 4:5 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 4:5 (2:1 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:6 (0:4, 0:2, 0:0)
HC Kometa Brno
Sobota 24.09.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    55:37
    Vojtěch Kadlic, který již nastupuje i za juniory Komety, dostal kotouč na levou stranu do jízdy, dostal se na levý kruh a tvrdě vystřelil. Šťastný má kotouč na hrudi a přerušuje hru.
     
    51:31
    V rohu za brankou Dukly to přehnal s důrazem Jan Süss a dostává dvě minuty za držení. Jihlava bude mít možnost vstřelit alespoň čestnou branku.

    Na vyloučení: 2-3.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    45:27
    Kometa bude mít možnost zvýšit své vedení. Jan Trávník je vyloučen na dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 2-2.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    45:12
    Střela Jeřábka se odrazila přes několik hokejek a Šťastný vůbec nevěděl, kde puk skončí. Ve finále ale stačil zasáhnout a lehce škrtnout kotouč mimo tři tyče.
     
    42:53
    Domácí ukázali hezký hokejový moment. Kadleček se po pravé straně dostal do pásma a předložil kotouč mezi kruhy na chvilku nehlídaného Jindru, který zamířil k bližší tyči, kam sáhl Holík lapačkou a svůj zákrok naoko vyšperkoval semaforem.
     
    39:33
    Velký závar před brankou Komety gólem opět nekončí. První útok Dukly kotouč za čáru nedostrkal.
     
    35:33
    Jihlava si zahraje druhou přesilovou hru v dnešním utkání. Na dvě minuty je vyloučen Marek Minárik za hákování.

    Na vyloučení: 1-2.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    31:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tohle má Daniel Šťastný opravdu těžké. Do úniku se dostal LUKÁŠ FRYDRYCH a tváří v tváři jihlavskému gólmanovi zakončil. Ten stihl napoprvé zakročit, ale proti dorážce stejného hráče již mohl jen bezmocně rozhodit rukama. Kde byli spoluhráči Šťastného, kteří by zabránili pohotové Frydrychově dorážce? Asistence: Patrik Vašíček, Jan Novák.
     
    30:28
    Dukle to tam prostě nepadá, to je prakticky stejné jako u jihlavského A-týmu. Hrbatý objel branku a naservíroval puk před Holíka na Kardoše, který trefil zblízka pouze soupeřova gólmana.
     
    26:55
    Matěj Svoboda se před brankou dostal k odraženému puku a mohl si po třech asistencích připsat i první branku. Proti jeho dorážce však bleskově zakročil Šťastný levým betonem.
     
    23:58
    Jakub Matula se dostal před brankou k odraženému puku a Šťastný pohotovým zákrokem betonem zachránil svůj tým od další inkasované branky.
     
    22:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zatímco se Dukla na gól nadře, což je vidět i v dnešním utkání, Brno pokračuje v brankostroji. Od modré vypálil po Svobodově přihrávce Věžník a KAREL PLÁŠEK před brankou tečoval kotouč k levé tyči za záda Šťastného, který neměl šanci zasáhnout. Asistence: Robert Věžník, Matěj Svoboda.
     
    Jan Juřička zůstává po čtyřech obdržených brankách v první třetině na střídačce a od druhé dvacetiminutovky bude hájit branku Jihlavy Daniel Šťastný.
     
    18:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Druhá lajna Komety se během krátkého času prosazuje podruhé. Střondala poslal puk na KARLA PLÁŠKA, který si s ním najel k pravé straně branky a svojí akci zakončil bekhendovým blafákem pod horní tyčku, čímž dovršuje zmar Dukly v první třetině. Asistence: Vojtěch Střondala, Matěj Svoboda.
     
    16:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se ujímají již třígólového vedení a zatím Duklu přehrávají ve všech směrech. Svoboda přihrál puk mezi kruhy na VOJTĚCHA STŘONDALU, který se trefil pod horní tyč a zakončuje tak povedenou souhru druhého útoku hostí. Asistence: Matěj Svoboda, Karel Plášek.
     
    15:36
    Šance Komety, a to pořádná. Frydrych si sjel středem pásma až k brance, ale vychytal jej Juřička. K dorážce se z nulového úhlu dostával Vojtěch Střondala, ale již neměl dostatek prostoru k zakončení k levé tyči gólmana.
     
    14:26
    Hezká akce domácího celku. Jindra posílal puk brankovištěm na Jaroslava Musila, který byl na poslední chvíli zablokován obráncem Krejčím a k zakončení do poloprázdné klece se nedostal.
     
    12:54
    Nevím, co se nyní přesně stalo, ale fakt je ten, že kapitán Dukly Jihlava Slavomír Kadleček dostává desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.

    Na vyloučení: 1-1.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    12:32
    Domácí si také zahrají přesilovou hru. Aktivním napadáním nejenže za brankou vybojovali puk, ale také faul, kterého se dopustil Jan Mlčák, jenž dostává dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    10:47
    Hodně blízko k brance si naopak sjel Karel Plášek a zhruba o metr minul vzdálenější – levou – tyč domácí svatyně.
     
    09:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hodně nepříjemná situace pro Duklu, která se od zápasu v Třinci trápí. Hosté jdou totiž do dvougólového vedení, když střelu Jurnečky od modré usměrnil centr čtvrté formace MAREK MINÁRIK za záda Juřičky. Asistence: Tomáš Jurnečka, Vojtěch Kadlic.
     
    01:07
    Nyní se navíc domácí budou bránit, jelikož Jakub Filip dostává dvě minuty za zbytečné sekání.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    00:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tohle se trenérovi Štěpánu Moravcovi rozhodně líbit nebude. Již včera říkal, že jeho svěřenci hrají již druhé utkání, kdy inkasovali prakticky v prvních dvou minutách. Nyní je to hned z první akce. Střela ŠTĚPÁNA KUČERY ze středu útočného pásma propadla Juřičkovi do branky. Asistence: Jan Süss, Jakub Matula.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 1. Kučera (Süss, Matula), 10. Minárik (Jurnečka, Kadlic), 17. Střondala (Svoboda, Plášek), 19. Plášek (Střondala, Svoboda), 23. Plášek (Věžník, Svoboda), 32. Frydrych (Vašíček, Novák)


    HC Dukla Jihlava: Juřička (21. Šťastný) – Vrátný, Vála, Marek, Mareš, Veleba, Trávník – Jindra, Kadleček, Daňhel – Slabý, Vala, Filip – Kardoš, Hrbatý, Musil. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Jeřábek, Kučera, Věžník, Krejčí, Mlčák, Jurnečka, Vašíček – Frydrych, Matula, Süss – Plášek, Střondala, Svoboda – Krejčí, Kunc, Lašák – Novák, Minárik, Kadlic. Trenér: Jan Zachrla

    Rozhodčí: Pokorný – Horký, Nechvátal
    bahis siteleri