Třebechovice p. O. – Nový Bydžov 4:3 (kon.) | Náchod – Hronov 5:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 4:1 (kon.)
BK Havlíčkův Brod B – Chotěboř 3:4 (kon.) | Wolves Č. Těšín – Orlová 2:6 (kon.) | Bohumín – Studénka 6:5 (kon.)
HC Jičín – Jaroměř 2:1 (po pr.) | Světlá nS – Choceň 5:4 (kon.) | Rožnov p. R. – Krnov 8:5 (kon.)
Ledeč n. S. – Česká Třebová 2:18 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod B
3:4 (2:2, 1:2, 0:0)
HC Chotěboř
Středa 12.10.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    27:19
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hosté byli sice pod tlakem, ale paradoxně jdou v Kotlině poprvé v utkání do vedení! Dominik Kopecký vypálil od modré čáry a kotouč krásně tečoval mimo dosah gólmana Kekuly v předbrankovém prostoru PETR MAŠEK! Asistence: Dominik Kopecký.
     
    21:51
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Chotěboř stejně jako v předchozích případech poměrně rychle odpovídá a na tabuli svítí znovu nerozhodný stav 3:3! Benjamin Činčila našel krásnou křížnou nahrávkou od mantinelu volného TOMÁŠE KREJČÍHO, jenž ranou z první prostřelil gólmana Kekulu! Krejčí zastává i roli rozhodčího při mládežnických zápasech a teď ukázal, že si rozumí nejen s píšťalkou, ale i s holí! Asistence: Benjamin Činčila.
     
    20:31
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A havlíčkobrodský útočník MARTIN HYNEK to provedl naprosto parádně, když si sjel až před bránu, zamíchal s pukem na holi a po ledě prostřelil gólmana Peška!
     
    19:52
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Velká škoda pro brodské hokejisty, hosté pouhých osm sekund před první sirénou vyrovnávají! Zblízka pálil MICHAL HAJŠMAN, a i když ho gólman Adam naprosto senzačně vychytal lapačkou, na následnou dorážku, jež se štěstím prošla za jeho záda přes beton, už byl krátký! Asistence: Dominik Kopecký.
     
    13:32
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A pozor, Bruslaři si berou zpět ztracené vedení! Bohužel, v Kotlině se dnes nehlásí, proto je pravděpodobné, že jména střelců a asistentů budeme po první pauze upravovat. Brankář Pešek kapituloval po střele, jež na něj vyletěla z levého kruhu. Jejím autorem byl VÁCLAV PECEN! Asistence: Martin Polák.
     
    04:32
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Tak to byla blesková odpověď, v Kotlině máme vyrovnáno! Tomáš Krejčí vypálil z okraje pravého kruhu a kotouč parádně tečoval mimo dosah gólmana Adama BENJAMIN ČINČILA! Puk zaplul přesně do pravého horního rohu Adamovy klece! Asistence: Tomáš Krejčí.
     
    04:21
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tak to byl celkem rychlý gól, ze kterého se teď Bruslaři radují! Martin Polák vyhrál vhazování na ONDŘEJE HLÍDKA, jenž se opřel do puku na okraji pravého kruhu a našel skulinku mezi betony gólmana Peška! Asistence: Martin Polák.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Hlídek (Polák), 14. Pecen (Polák), 21. Hynek (TS) – 5. Činčila (Krejčí), 20. Hajšman (Kopecký), 22. Krejčí (B. Činčila), 28. Mašek (Kopecký)


    BK Havlíčkův Brod B: Adam (21. Kekula) – Pecen, L. Motl, Kříž, Bancíř, Mendl, M. Semrád, Suchý – Křížek, Cejpek, Szilva "C", Hlídek, Hynek, Polák, M. Přibyl, Hubert
    HC Chotěboř: Pešek (Hamarič) – Kopecký, Veselý, Musílek, Krejčí, Vácha "C", Müller – Hospodka "A", Eis, Nermuť, Dvořák, Piskač, Svoboda, Kašpar, Hajšman, Langhans, B. Činčila, P. Mašek

    Rozhodčí: Jiří Kareš – Jaromír Říha, Martin Vepřovský
    bahis siteleri