Třebechovice p. O. – Nový Bydžov 4:3 (kon.) | Náchod – Hronov 5:3 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 4:1 (kon.)
BK Havlíčkův Brod B – Chotěboř 3:4 (kon.) | Wolves Č. Těšín – Orlová 2:6 (kon.) | Bohumín – Studénka 6:5 (kon.)
HC Jičín – Jaroměř 2:1 (po pr.) | Světlá nS – Choceň 5:4 (kon.) | Rožnov p. R. – Krnov 8:5 (kon.)
Ledeč n. S. – Česká Třebová 2:18 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod B
3:4 (2:2, 1:2, 0:0)
HC Chotěboř
Středa 12.10.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Krajská liga: Pardubický kraj
Partner:
     
    59:30
    Bruslaři rozehrávají ze svého pásma a už jsou v šesti v poli bez gólmana Kekuly, jenž zůstal na střídačce!
     
    59:05
    Lukáš Křížek mohl být slavný! Z levé strany uháněl sám na gólmana Peška, ale zblízka zřejmě netrefil vůbec bránu!
     
    57:02
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Cejpek – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    57:02
    Tomáš Krejčí (CHO) už usedl na lavici hanby za hrubost.
     
    54:52
    Hosté špatně vystřídali a jsou potrestáni za hru v příliš mnoho hráčích na ledě. Dvouminutový trest odpyká Marek Müller (CHO).
     
    53:50
    Jan Hospodka vystřihl nádhernou individuální akci! Prokličkoval se až před bránu, kde byl sám se svým spoluhráčem. Zodpovědnost vzal na sebe, ale našel jen uprostřed brankoviště Kekulovu náruč!
     
    51:19
    Tentokrát to bylo od Martina Hynka (HBR) jednoznačné podražení. Přesilovka pro hosty.
     
    50:50
    Vladimír Szilva se protáhl po levém křídle až do prostoru kruhu a dobře mířil do protější šibenice. Brankář Pešek ale puk skvěle vyrazil lapačkou do ochranné sítě!
     
    49:50
    Lukáš Křížek podobně jako s Chocní vybojoval skvěle kotouč, přebruslil soupeřovy hráče a hnal se sám na bránu. Zblízka ale nezamířil přesně!
     
    45:44
    Hodně zbytečný faul hostů, kteří se dopustili podle sudího Kareše dalšího faulu. Hákování se podle něj dopustil Petr Mašek (CHO).
     
    43:14
    Vyloučení v týmu HC Lvi Chotěboř (Krejčí – 2 min.).
    Vyloučení v týmu HC Lvi Chotěboř (Piskač – 2 min.).
     
    41:05
    Václav Pecen měl obrovskou šanci vyrovnat! Zblízka bekhendem zakončoval před odkrytou bránou brankáře Peška, ale nezamířil přesně!
     
    37:54
    Hra byla dlouho plynulá, proto do ní sudí Kareš znovu musel zasáhnout. A aby z toho nebyl jen trest na dvě minuty za podražení, Michal Semrád (HBR) vyfasoval i desítku za nesportovní chování.
     
    37:12
    A Tomáš Nermuť v další gólovce! Tentokrát se ocitl úplně sám před bránou, ale zblízka jeho ránu zázračně vytáhl gólman Kekula mimo tři tyče!
     
    34:05
    Ondřej Hlídek se teď na sebe zlobí a dívá se ke stropu Kotliny. Dostal parádní pas před bránu a z voleje zacinkal jen na pravou Peškovu tyčku!
     
    32:37
    Petr Mašek dostal dobrý pas z pravého křídla a před bránou z voleje zakončoval! Měl ale těžkou pozici. Byl v rychlosti a blízko bráně, trefil tak jen Kekulovy betony!
     
    30:09
    Brankář Pešek teď trochu zaspal a neudržel nahozený puk. K dorážce se tlačil Martin Polák, ale puk do sítě nepropasíroval!
     
    29:07
    Brankář Pešek teď měl i pořádnou porci štěstí! Těsně před ním tečoval kotouč nahozený od modré čáry Martin Hynek, ale kotouč maskovanou oporu Chotěboře trefil!
     
    28:05
    Vladimír Szilva se mohl postarat o rychlou odpověď, když se protáhl až před bránu, ale tam nedokázal dostat puk za betony gólmana Peška!
     
    27:19
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Hosté byli sice pod tlakem, ale paradoxně jdou v Kotlině poprvé v utkání do vedení! Dominik Kopecký vypálil od modré čáry a kotouč krásně tečoval mimo dosah gólmana Kekuly v předbrankovém prostoru PETR MAŠEK! Asistence: Dominik Kopecký.
     
    24:33
    A další diskutabilní výrok sudího Kareše, na obou stranách jich dnes bylo už několik. Martin Polák při střele z mezikruží našel jen Peškův beton a byl faulován. Lukáš Křížek (HBR) se svého spoluhráče zastal, ale vyloučen je nelogicky jen on za krosček.
     
    24:05
    Od modré čáry vypálil Michal Smerád, brankář Pešek betony vyrazil puk před sebe a Martin Polák trefil z dorážky beton gólmana Peška!
     
    23:23
    Vyloučení v týmu HC Lvi Chotěboř (Mašek – 2 min.).
     
    21:51
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Chotěboř stejně jako v předchozích případech poměrně rychle odpovídá a na tabuli svítí znovu nerozhodný stav 3:3! Benjamin Činčila našel krásnou křížnou nahrávkou od mantinelu volného TOMÁŠE KREJČÍHO, jenž ranou z první prostřelil gólmana Kekulu! Krejčí zastává i roli rozhodčího při mládežnických zápasech a teď ukázal, že si rozumí nejen s píšťalkou, ale i s holí! Asistence: Benjamin Činčila.
     
    20:31
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A havlíčkobrodský útočník MARTIN HYNEK to provedl naprosto parádně, když si sjel až před bránu, zamíchal s pukem na holi a po ledě prostřelil gólmana Peška!
     
    20:31
    Martin Hynek pelášil sám na bránu a i když jeho blafák nevyšel, když minul bránu, sudí za sekání na něj nařídil trestné střílení!
     
    19:52
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Velká škoda pro brodské hokejisty, hosté pouhých osm sekund před první sirénou vyrovnávají! Zblízka pálil MICHAL HAJŠMAN, a i když ho gólman Adam naprosto senzačně vychytal lapačkou, na následnou dorážku, jež se štěstím prošla za jeho záda přes beton, už byl krátký! Asistence: Dominik Kopecký.
     
    18:23
    Michal Kašpar a Benjamin Činčila několikrát zakončovali z bezprostřední blízkosti, ale gólman Adam si vleže s jejich dorážkami zblízka poradil!
     
    18:09
    Rozhodčí Kareš opět rozjel svůj festival vyloučení podobně, jako tomu bylo při minulém utkání s Chocní. Tentokrát vyloučil Vladimíra Szilvu (HBR) za vysokou hůl, ale z našeho místa to vypadalo, že chotěbořského hokejistu zasáhl spíše jeho spoluhráč.
     
    15:56
    Josef Vácha (CHO) si pomohl za hranicí pravidel sekáním a vyfasoval trest na 2 minuty. Velmi výhodná přesilovka 4 na 3 pro Bruslaře.
     
    15:35
    Martin Hynek mohl zblízka pálit do odkryté brány, ale při pokusu o zakončení mu kotouč na poslední chvíli sjel z hole! Velká škoda pro domácí barvy!
     
    15:00
    Chotěbořeská přesilovka však trvala jen 7 sekund, hákováním se provinil Marek Piskač (CHO) a bude se hrát 4 na 4.
     
    14:53
    Hosté se usadili v útočném území a vykoledovali si faul. Michal Semrád (HBR) už usedl za katr kvůli držení protihráče.
     
    13:32
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! A pozor, Bruslaři si berou zpět ztracené vedení! Bohužel, v Kotlině se dnes nehlásí, proto je pravděpodobné, že jména střelců a asistentů budeme po první pauze upravovat. Brankář Pešek kapituloval po střele, jež na něj vyletěla z levého kruhu. Jejím autorem byl VÁCLAV PECEN! Asistence: Martin Polák.
     
    13:05
    Hosté už byli v plném počtu, když mladá Bruslaři ujeli do přečíslení 2 na 1. Martin Hynek, pokud mě zrak nešálil a byl to skutečně on, místo nahrávky na Ondřeje Hlídka vypálil, ale Matěj Pešek si jeho střelu pohlídal!
     
    10:50
    Brankář Adam měl teď štěstí, když prudká rána ze strany minula jeho klec. Potom betony vychytal Dominika Kopeckého (CHT), který fauloval unikajícího Vladimíra Szilvu a je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    09:07
    Martin Polák předvedl odvážné a hezké sólo! Ze strany se šikovně prosmýkl až před brankoviště, ale v těžké pozici bekhendem a v pádu nedokázal dobře zakončit!
     
    07:05
    Vladimír Szilva dostal hezký pas dopředu, na útočné modré čáře si obhodil posledního protihráče a pelášil sám na bránu. Gólmana Peška ale zblízka neprostřelil!
     
    04:32
    Chotěboř právě vstřelila branku!
    Tak to byla blesková odpověď, v Kotlině máme vyrovnáno! Tomáš Krejčí vypálil z okraje pravého kruhu a kotouč parádně tečoval mimo dosah gólmana Adama BENJAMIN ČINČILA! Puk zaplul přesně do pravého horního rohu Adamovy klece! Asistence: Tomáš Krejčí.
     
    04:21
    BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tak to byl celkem rychlý gól, ze kterého se teď Bruslaři radují! Martin Polák vyhrál vhazování na ONDŘEJE HLÍDKA, jenž se opřel do puku na okraji pravého kruhu a našel skulinku mezi betony gólmana Peška! Asistence: Martin Polák.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Hlídek (Polák), 14. Pecen (Polák), 21. Hynek (TS) – 5. Činčila (Krejčí), 20. Hajšman (Kopecký), 22. Krejčí (B. Činčila), 28. Mašek (Kopecký)


    BK Havlíčkův Brod B: Adam (21. Kekula) – Pecen, L. Motl, Kříž, Bancíř, Mendl, M. Semrád, Suchý – Křížek, Cejpek, Szilva "C", Hlídek, Hynek, Polák, M. Přibyl, Hubert
    HC Chotěboř: Pešek (Hamarič) – Kopecký, Veselý, Musílek, Krejčí, Vácha "C", Müller – Hospodka "A", Eis, Nermuť, Dvořák, Piskač, Svoboda, Kašpar, Hajšman, Langhans, B. Činčila, P. Mašek

    Rozhodčí: Jiří Kareš – Jaromír Říha, Martin Vepřovský
    bahis siteleri