Ottawa – Montreal 4:3 (2:1 po s.n.) | Tampa – New Jersey 3:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Anaheim 3:2 (kon.) | Columbus – San Jose 2:3 (kon.) | Florida – Detroit 4:1 (kon.)
Washington – NY Islanders 2:1 (kon.) | Toronto – Boston 4:1 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 3:2 (kon.)
Chicago – Nashville 5:3 (kon.) | Arizona – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Colorado – Dallas 6:5 (kon.)
Vancouver – Calgary 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
Tampa Bay Lightning
3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
New Jersey Devils
Neděle 16.10.2016, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:43 Valtteri FILPPULA - 3:2
     
    45:43
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning jdou poprvé v dnešním utkání do vedení! Brayden Point podél levého mantinelu nahrál na modrou čáru Jasonu Garrisonovi, jehož pokus za bezmocného Coryho Schneidera lehce tečoval VALTTERI FILPPULA. Tampa Bay tak dává na 3:2! Asistence: Jason Garrison a Brayden Point.
    30:07 Alex KILLORN - 2:2
     
    30:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    No a toho se nyní dočkali! Tohle je úplně jiná Tampa Bay než v první třetině. Nikita Kučerov kličkoval na pravém křídle a snažil se vystřelit. Andy Greene jeho zakončení zblokoval přímo k ALEXI KILLORNOVI, jehož střela zápěstím skončila za Corym Schneiderem. 2:2! Asistence: Nikita Kučerov a Tyler Johnson.
    27:53 Steven STAMKOS - 1:2
     
    27:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    A máme sníženo! Elitní formace Tampy Bay předvedla parádní akci. Jonathan Drouins zamířil do útočného pásma i přesto, že podklouzl. Na levou stranu posléze přihrál Ondřeji Palátovi, jehož nádhernou křížnou přihrávku do branky dopravil STEVEN STAMKOS. Bolts tak po zásluze upravují na 1:2 ze svého pohledu! Asistence: Ondřej Palát a Jonathan Drouin.
    04:26 Travis ZAJAC - 0:2
     
    04:26
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey pokračuje v parádním startu do utkání a ujímá se dvoubrankového vedení v páté minutě! P.A. Parenteau se ve středním pásmu dostal ke kotouči a následně parádní přihrávkou z otočky našel TRAVISE ZAJACA, jehož střelu z první ještě lehce ztečoval Anton Strålman. Touš následně skončil za zády Vasilevského, 2:0! Asistence: P.A. Parenteau.
    00:52 Kyle PALMIERI - 0:1
     
    00:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Nyní už ovšem inkasuje, to je start Ďáblů jako z říše snů! John Moore se díky skvělému napadání svých spoluhráčů dostal ke kotouči na modré čáře a nekompromisní ranou, kterou tečoval KYLE PALMIERI, je otevřeno skóre dnešního duelu. Asistence: John Moore.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 28. Stamkos (Palát, Drouin), 31. Killorn (Kučerov, T. Johnson), 46. Filppula (Garrison, Point) – 1. Palmieri (J. Moore), 5. Zajac (Parenteau)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Bishop) – Hedman, Strålman, Garrison, Šustr, Nestěrov, Coburn – Palát, Stamkos (C), Drouin – Killorn, T. Johnson, Kučerov – Naměstnikov, Filppula, Point – Paquette, Boyle, J.T. Brown.
    New Jersey Devils: Cory Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Severson, J. Moore, Lovejoy, Auvitu, Quincey – Hall, Zajac, Parenteau – Cammalleri, Henrique, Palmieri – B. Bennett, Zacha, Smith-Pelly – Wood, Fiddler, Speers.

    Rozhodčí: Pollock, Hebert – Cormier, Kovachik.

    Diváci: 19 092 (vyprodáno)
    bahis siteleri