Ottawa – Montreal 4:3 (2:1 po s.n.) | Tampa – New Jersey 3:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Anaheim 3:2 (kon.) | Columbus – San Jose 2:3 (kon.) | Florida – Detroit 4:1 (kon.)
Washington – NY Islanders 2:1 (kon.) | Toronto – Boston 4:1 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 3:2 (kon.)
Chicago – Nashville 5:3 (kon.) | Arizona – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Colorado – Dallas 6:5 (kon.)
Vancouver – Calgary 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
Minnesota Wild
4:3 (0:2, 3:0, 1:1)
Winnipeg Jets
Neděle 16.10.2016, 01:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Mark SCHEIFELE - 4:3
     
    59:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak ještě tu máme zápletku, Winnipeg totiž snižuje na rozdíl jediné branky. Bude to ale stačit? K odraženému puku se dostal MARK SCHEIFELE, který pokořil ležícího Dubnyka. Asistence: Mathieu Perreault, Dustin Byfuglien
    54:08 Jonas BRODIN - 4:2
     
    54:08
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota z ničeho nic přidává další branku! JONAS BRODIN vyslal spíše takové nahození z pravé strany hřiště, které skončilo v síti. Hutchinson toho nejspíše moc neviděl, ale i tak by takovou střelu měl gólman jeho kvalit mít. Bez asistence.
    35:00 Eric STAAL - 3:2
     
    35:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Parádní protiútok Minnesoty končí nádherným gólem. Coyle našel přesným pasem naprosto volného ERICA STAALA, který překonal přesunujícího se Hutchinsona. Wild tak dokonávají obrat! Asistence: Charlie Coyle, Zach Parise
    28:23 Matt DUMBA - 2:2
     
    28:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MATT DUMBA se hned po vhazování opřel do puku a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Hutchinson toho asi příliš neviděl, Wild tak hodně rychle srovnávají vývoj zápasu. Asistence: Chris Stewart, Mikku Koivu
    27:25 Chris STEWART - 1:2
     
    27:25
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota se hned po ubránění přesilovky dostává ke gólu. K puku se na modré dostal CHRIS STEWART, který na dvakrát překonal Hutchinsona. Nutno podotknout, že mu hodně pomohla i teč vracejícího se obránce. Stewart tak dokonale odčinil své vyloučení. Asistence: Jared Spurgeon.
    19:58 Blake WHEELER - 0:2
     
    19:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Dustin Byfuglien zakončuje první třetinu parádní akcí, kdy objel celou třetinu soupeře, vystřelil od modré a BLAKE WHEELER tečoval puk před Dubnykem, který neměl moc šancí k zasáhnutí. Winnipeg tak rázem vede o dva góly. Asistence. Dustin Byfuglien.
    18:49 Nikolaj EHLERS - 0:1
     
    18:49
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    NIKOLAJ EHLERS zachytil katastrofální rozehrávku Brodina, který ve vlastní třetině nahrál na jeho hokejku. Ehlers se poté opřel do puku a nedal Dubnykovi svým projektilem šanci. Bez asistence.

    Michal Janoštík

    Branky a nahrávky: 28. Stewart (Spurgeon), 29. Dumba (Stewart, M. Koivu), 35. Staal (Coyle, Parise), 55. Brodin – 19. Ehlers, 20. Wheeler (Byfuglien), 60. Scheifele (Perreault, Byfuglien)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Scandella, Spurgeon, Brodin, Dumba, Folin – M. Koivu, Pominville, Staal – Parise, Stewart, Dalpe – Haula, Zucker, Coyle – Granlund, Niederreiter, Pulkkinen.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Stuart, Enström, Byfuglien, Postma, Myers, Morrissey – Thorburn, Wheeler, Stafford – Matthias, Perreault, Burmistrov – Lowry, Scheifele, Ehlers – Connor, Tanev, Laine.
    bahis siteleri