Kometa Brno – Č. Budějovice 1:4 (kon.) | Jihlava – Sparta 5:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 6:2 (kon.)
Vítkovice – Liberec 4:2 (kon.) | Slavia – Kladno 4:0 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 11:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:4 (1:1, 3:0, 1:3)
HC Sparta Praha
Pátek 21.10.2016, 15:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z čtyřbrankového náskoku Dukly je rázem jednogólový a je zaděláno na drama. Tomáš Jandus přihrál puk na levý kruh pro MARTINA JANDUSE, jenž vystřelil po ledě z první a přesouvajícímu se Brožovi projel kotouč pod betony do sítě. Asistence: Tomáš Jandus, Jaroslav Vandas.
     
    48:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Situace zhola obdobná té předchozí a Pražané se rázem po dvou rychlých gólech během 43 vteřin dostávají do utkání. Tomáš Jandus vyhrál buly na modrou pro JAROSLAVA VANDASE, který to zkusil od modré a puk skončil až v Brožově síti. Asistence: Tomáš Jandus.
     
    47:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Střelu Wojnara zblízka ještě stačil Brož vytěsnit koncem lapačky, což byl vskutku výborný zákrok. Sparta se i tak dostala k odraženému puku, Jeřábek jej poslal na modrou pro MARTINA JANDUSE a ten překonal Brože, jenž toho zřejmě moc neviděl. Asistence: Radek Jeřábek, Jakub Wojnar.
     
    40:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté nyní příliš nevěděli, kde jim hlava stojí. Hejna nahrál na pravý kruh Heinrichovi, jehož pumelici vyrazil Wolf. K puku se hned dostal Hejna, který přihrál pro změnu na levou stranu pro DAVIDA ČERMÁKA, jenž fotbalovým lobem (že by inspirace Poborským?) přehodil Wolfa. Asistence: Martin Hejna, Aleš Heinrich.
     
    38:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá přesilovou hru. Čermák se ještě na levé straně před brankou neprosadil. Napodruhé tak poslal přihrávku na volného MARTINA HEJNU, který měl zblízka jednoduchou úlohu a po lahůdkové souhře propálil Wolfa. Přesilovka Dukly navíc stále pokračuje, hráč Sparty dostal pětiminutový trest. Asistence: David Čermák.
     
    20:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ne ne, opravdu se mi nesplašil počítač, to má jen Jihlava naprosto perfektní nástup do druhé třetiny. Krátce po buly získali domácí puk, Mejzlík přihrál mezi kruhy pro RICHARDA PESCHOUTA a kapitán Jihlavy mířil neomylně nad vyrážečkou Wolfa do horní části branky. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    20:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Sparta sice na začátku druhé třetiny zaútočila jako první, ale raduje se Jihlava. DAVID ČERMÁK přidává svůj jubilejní desátý gól v sezoně, když po přihrávce Hejny prostřelil z pravé strany Wolfa. Asistence: Martin Hejna.
     
    15:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní už je srovnáno. Čermák našel na pravém kruhu blíže u branky Hejnu, který poslal přihrávku podél brankoviště na ALEŠE HEINRICHA. Nejproduktivnější hráč Dukly nastavil hokejku a poslal kotouč za marně se natahujícího Wolfa. Asistence: Martin Hejna, David Čermák.
     
    09:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ačkoliv se Spartě přesilová hra vůbec nedařila, nakonec jí využívá. Martin Jandus po přihrávce svého bratra Tomáše vystřelil z pravého kruhu a před Brožem tečoval VOJTĚCH KOMÁREK kotouč do sítě. Pražané tak využívají přesilovku a jdou do vedení. Asistence: Martin Jandus, Tomáš Jandus.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 16. Heinrich (Hejna, Čermák), 21. Čermák (Hejna), 21. Peschout (Mejzlík), 39. Hejna (Čermák), 41. Čermák (Hejna, Heinrich) – 10. Komárek (M. Jandus, T. Jandus), 48. M. Jandus (Jeřábek, Wojnar), 48. Vandas (T. Jandus), 55. M. Jandus (T. Jandus, Vandas)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Váňa, Pospíchal, Krtek, Srnský, Kadlec, Pražák, Huňáček – Hejna, Heinrich, Čermák – Maštera, Mejzlík, Peschout – Geier, Rezek, Kraučuk – Hendrych, Berka. Trenér: Patrik Augusta
    HC Sparta Praha: Wolf (Nahodil) – Jeřábek, M. Jandus, Vandas, Eliáš, Duben, Janda – T. Jandus, Komárek, Krátký – Pejchal, Seniov, Maršoun – Wojnar, Chlouba, Safin – Mrkvička, Jaššo, Sedliský. Trenér: Pavel Geffert

    Rozhodčí: Skopal – Polák, Rampír
    bahis siteleri