Vladivostok – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Toljatti – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | Kazaň – Barys 2:1 (kon.)
Nižněkamsk – Jekatěrinburg 2:5 (kon.) | CSKA Moskva – Záhřeb 3:1 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 6:1 (kon.)
konec
Lada Toljatti
4:3 (0:2, 3:0, 1:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Úterý 25.10.2016, 17:00 • Lada Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tři sekundy před koncem třetí třetiny hostující celek snižuje, postaral se o to JEVGENIJ LAPENKOV. Asistence: Pavel Valentěnko, Pavel Varfolomejev.
     
    42:11
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Vstup do třetí třetiny se domácím povedl na výbornou. DENIS ZERNOV dostal hodně prostoru a dokázal ho využít ke střele, která končí v brance. Bez asistence.
     
    33:08
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Domácí fanoušci jsou v extázi. Lada otáčí průběh zápasu. Andrej Ivanov našel výborným pasem ANTONA ŠENFELDA, který si dokázal poradit s brankářem soupeře. Alexandr Šaryčenkov se mohl jen ohlédnout za kotoučem. Asistence: Andrej Ivanov, Alexandr Bolšakov.
     
    26:28
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Lada dál hrála aktivně a výsledkem je vyrovnávací branka. I tentokrát to domácí zkusili individuálně a vyšlo to. Alexandr Šaryčenkov vyrazil puk jen nad sebe a následně se dostal za čáru. Autorem gólu je JEFIM GURKIN. Asistence: Alexandr Bolšakov.
     
    22:54
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Aktivněji hrající domácí hokejisté z kraje druhé třetiny snižují, postaral se o to po krásné samostatné akci VASILIJ STRELCOV. Asistence: Stanislav Bočarov.
     
    06:30
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hostující celek se dostává do dvoubrankového vedení. Po krásné přihrávce spoluhráče se prosazuje JEVGENIJ LAPENKOV. Asistence: Pavel Varfolomejev.
     
    01:09
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hostujíc celek se dostává do jednobrankového vedení. Po pěkné kombinaci se prosazuje PAVEL VARFOLOMEJEV. Asistence: Jevgenij Lapenkov a Denis Gorbunov.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 23. V. Strelcov (Bočarov), 27. Gurkin (A. Bolšakov), 34. Šenfeld (A. Ivanov, A. Bolšakov), 43. Zernov – 2. Varfolomejev (Lapenkov, S. Gusev), 7. Lapenkov (Varfolomejev), 60. Lapenkov (Valentěnko, Valentěnko)


    Lada Toljatti: Masalskis (I. Ježov) – Korjagin, Sotnieks, Maleňkich, A. Bolšakov, Kostromitin, Aronson, Gurkin – V. Strelcov, Bumagin, A. Ivanov – Filatov, V. Komarov, Šenfeld – Krysanov, Zernov, Rybin – Achmetov, A. Strelcov, Bočarov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (Šaryčenkov) – Valentěnko, S. Gusev, Malevič, N. Chlystov, S. Romanov, Ugolnikov, Orlov – Akmaldinov, Buljanskij, Kurjanov – Panov, Gorbunov, Varfolomejev – Lapenkov, Dvurečenskij, K. Majorov – P. Medveděv, Chacej, Sokolov.

    Rozhodčí: Gamalej, Konc -Zacharenkov, Raming
    bahis siteleri