Vladivostok – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Toljatti – Chanty-Mansijsk 4:3 (kon.) | Kazaň – Barys 2:1 (kon.)
Nižněkamsk – Jekatěrinburg 2:5 (kon.) | CSKA Moskva – Záhřeb 3:1 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 6:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
6:1 (1:1, 5:0, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Úterý 25.10.2016, 18:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 11981 diváků.
     
    59:39
    Andrej Zubarev (PET) u mantinelu naprosto zbytečně dohrál Tomáše Ziga, Bratislavští si tak zahrají ještě jednu – byť zkrácenou – přesilovou hru.
     
    58:52
    Zničehonic měli hosté možnost alespoň snížit. Nedorost se zbavil Kablukova, jeho následná střela z bezprostřední blízkosti ale orazítkovala levou tyč!
     
    55:14
    Petrohradší si zahrají další přesilovou hru, podaří se hostům při vyloučení Šišky (SBA) přidat pátou přesilovkovou trefu?
    55:03 Prochorkinova trefa uznána nebyla.
     
    55:03
    Alexandr Barabanov už zvedal ruce nad hlavu, ale předčasně. Nikolaj Prochorkin vjel do Poggeho brankoviště, další branka SKA tak nemůže být uznána!
     
    51:44
    Změna v brankovišti SKA, během komerční přestávky Koskinena nahradil Igor Šesťorkin!
     
    50:04
    Jeden z hráčů SKA byl úplně volný před Poggem, místo střely ale zvolil přihrávku na úplně volného Zubareva, elitní zadák SKA ale nezakončil přesně!
     
    40:01
    Do třetí třetiny v dresu Slovanu skutečně nastoupil Justin Pogge!
    39:29 Jegor JAKOVLEV - 6:1
     
    39:29
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Demolice Slovanu pokračuje! JEGOR JAKOVLEV si všiml, že má před sebou dálnici volného prostoru, a tak našlápl, jako nůž máslem projel až do mezikruží a ačkoliv jeho následnou střelu Brust vyrazil, na následnou dorážku domácího zadáka už byl krátký! Asistence: Jevgenij Dadonov, Vadim Šipačov.
    36:31 Nikita GUSEV - 5:1
     
    36:31
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Na pátý pokus to domácím vyšlo v rovnovážném počtu hráčů, stav 5:1 je pro Slovan krutý, leč zasloužený. Šipačov krásnou přihrávkou vyslal do úniku Dadonova, jenž sice Brusta nepřekonal, ale za záda hostujícího gólmana puk následně dorazil NIKITA GUSEV! Asistence: Jevgenij Dadonov, Vadim Šipačov.
     
    35:07
    Po nepřehledné situaci před Koskinenem se odražený touš dostal na hůl Jonathana Cheechooa, který ale z bezprostřední blízkosti poslal puk přímo do tyčky!
     
    33:44
    Jarno Koskiranta (PET) na útočné modré zbytečně fauloval jednoho z hostů, Slovan si tak zahraje přesilovou hru.
    33:34 Jegor JAKOVLEV - 4:1
     
    33:34
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ofenzivní síla domácích je až neuvěřitelná, domácí přidali další přesilovkový gól! Vojnov nabil napřaženému Kovalčukovi, jehož ránu od modré vyrazil Brust pouze k JEGORU JAKOVLEVOVI, který v pádu uklidil puk do sítě! Asistence: Ilja Kovalčuk, Vjačeslav Vojnov.
     
    33:03
    Barry Brust (SBA) vyfasoval už druhý menší trest v rozmezí několika minut, tentokrát za hákování Jakovleva. Trest odpyká Juraj Šiška.
    32:20 Patrik HERSLEY - 3:1
     
    32:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Třetí přesilovková trefa SKA, domácí zaslouženě zvyšují svůj náskok! Šipačov naznačil střelu a místo toho nahrál napřaženému PATRIKOVI HERSLEYMU, jehož následná pumelice z první byla tak prudká, že kotouč se v síti nezastavil a vyletěl zpět ven. Asistence: Vadim Šipačov.
     
    31:36
    Po zaváhání v rozehrávce Bratislavských Rosandić zatáhl za záchrannou brzdu a kolenem podrazil v zajímavé pozici Ketova (PET), domácí si tak zahrají další přesilovku.
     
    28:46
    Nakonec z toho byla zajímavá příležitost Slovanu. Právě zkušený Chipchura se dostal k odraženému kotouči a bekhendem se pokusil přehodit Koskinenův beton, to se mu ale o fous nepodařilo!
     
    24:30
    Před Brustem bylo znovu pořádné horko! V dobré střelecké pozici se ocitl Jevgenij Dadonov, po jeho střele to ale na tribunách jen zahučelo.
    23:45 Anton BĚLOV - 2:1
     
    23:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Mno, tak to bylo rychlé! Ihned po vyhraném buly dostal ANTON BĚLOV nabito na modrou čáru a zkušený zadák se trefil parádně do šibenice! Asistence: Ilja Kovalčuk, Nikita Gusev.
     
    23:41
    To samé se nyní podařilo Ďalogovi, nicméně Bratislavští poté hráli v pěti! Domácí si tak zahrají krátkou přesilovku pět na tři.
     
    22:01
    Slovan jde potřetí do čtyř, dvě minuty za hákování Šipačova vyfasoval brankář hostí Barry Brust (SBA).
     
    21:29
    Dadonov vyslal do samostatného úniku Jevgenije Šipačova, ten si ale znovu vylámal zuby na výtečném Barrym Brustovi!
     
    18:35
    Maxim Čudinov (PET) po ztrátě puku sekl po Petrášovi, za což vyfasoval dvouminutový trest. Slovan si zahraje další početní výhodu!
     
    17:46
    Domácí si mohli vzít ztracené vedení zpět. Kovalčuk ujel po levém křídle a poté ještě vylepšil střeleckou pozici pro Barabanova, který si však z bezprostřední blízkosti vylámal zuby na Brustovi!
    17:01 Michal HLINKA - 1:1
     
    17:01
    Slovan právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno, Slovan udeřil z ojedinělé šance! Václav Nedorost se uvolnil v rohu kluziště a poté našel v předbrankovém prostoru MICHALA HLINKU, který přesně trefil mezírku mezi Koskinenem a levou tyčí! Asistence: Václav Nedorost, Marek Ďaloga.
     
    15:58
    Právě Skalický byl adresátem Vopelkovy přihrávky zpoza branky, Koskinen ovšem jistě zasáhl. O chvilku později mu ale pomohla boční tyč!
     
    13:20
    Ilja Kovalčuk si zkušeně počkal na z druhé vlny si najíždějícího Vojnova a předložil mu přesný pas, střela zkušeného obránce z voleje ale za záda skvělého Brusta neprošla a strážce bratislavské svatyně mně záhadným způsobem vytěsnil i dorážku Jakovleva!
     
    12:20
    Hra je nyní přerušena, Lušňák (SBA) půjde po komerční přestávce pykat za podražení Jevgenije Dadonova.
     
    10:16
    Ilja Kovalčuk tvrdě vypálil z levého kruhu a Barry Brust teď měl co dělat, aby udržel puk před brankovou čarou!
     
    08:43
    Skvěle to teď udělal Jevgenij Dadonov, který se neukvapil, po Šipačjovově pasu jako nůž máslem projel až před Brusta a vrátil kotouč Šipačovovi, ten ale tváří v tvář gólmanovi Slovanu poslal kotouč do tyče!
     
    06:17
    Nikolaj Prochorkin (PET) ihned po prohraném buly sevřel kotouč rukou v blízkosti vlastního brankoviště – přesilovka pro Bratislavské.
    05:13 Jevgenij DADONOV - 1:0
     
    05:13
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Bleskurychle využitá přesilovka a SKA se ujímá vedení! Šipačov našel zpoza branky povedenou přihrávkou nepokrytého JEVGENIJE DADONOVA, jenž přesnou střelou z první nedal Brustovi šanci! Asistence: Vadim Šipačov, Nikita Gusev.
     
    04:57
    Tomáš Zigo (SBA) zbytečně vystřelil puk na tribunu, Petrohradští si tak zahrají přesilovou hru.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 6. Dadonov (Šipačov, N. Gusev), 24. A. Bělov (Kovalčuk, N. Gusev), 33. Hersley (Šipačov), 34. J. Jakovlev (Kovalčuk, Vojnov), 37. N. Gusev (Dadonov, Šipačov), 40. J. Jakovlev (Dadonov, Šipačov) – 18. M. Hlinka (Nedorost, Ďaloga)


    SKA Petrohrad: Koskinen (52. Šesťorkin) – Vojnov, Zubarev, Chafizullin, Čudinov, Hersley, J. Jakovlev, Rykov, A. Bělov – Barabanov, Dacjuk, Kovalčuk – Dadonov, Šipačov, N. Gusev – Koskiranta, Moses, Děrgačjov – Kablukov, Ketov, Prochorkin.
    HC Slovan Bratislava: Brust (41. Pogge) – Rosandić, Meszároš, Starosta, Plastino, Ďaloga, Bačik, Pokorný – Jeglič, Nedorost, M. Hlinka – Taffe, Cheechoo, Chipchura – Valský, Zigo, Petráš – Skalický, Vopelka, Lušňák – Šiška.

    Rozhodčí: Beljajev, Sidorenko – Misjur, Palej

    Diváci: 11981
    bahis siteleri