Sunderland – Arsenal 1:4 (kon.) | Manchester Utd. – Burnley 0:0 (kon.) | Middlesbrough – Bournemouth 2:0 (kon.)
Tottenham – Leicester 1:1 (kon.) | Watford – Hull City 1:0 (kon.) | West Brom – Manchester City 0:4 (kon.)
Crystal Palace – Liverpool 2:4 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
2:4 (2:3)
Liverpool FC
Sobota 29.10.2016, 18:30 • Selhurst Park, Londýn • Anglická Premier League • 10. kolo
Předzápasové kurzy
    71. Roberto FIRMINO - 2:4
     
    71
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Hosté se přibližují k zisku tří bodů! Lallana na sebe natáhl ve středu hřiště dva hráče a posunul rychle na Hendersona, který ze středu hřiště narýsoval krásnou kolmici rozběhnutého ROBERTU FIRMINOVI, jenž nezmatkoval a brankář Mandandu pohodlně přeloboval – 2:4!
    44. Joël MATIP - 2:3
     
    44
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné, hosté se prosazují i z dalšího rohového kopu! Coutinho tentokrát posadil míč přesně na hlavu stopera JOELA MATIPA, jemuž hosté skvěle vyblokovali cestu za míčem a obránce hostů zcela osamocen nasměroval míč tvrdou hlavičkou přesně doprostřed branky pod břevno – 2:3!
    33. James MCARTHUR - 2:2
     
    33
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje, domácí opět vyrovnávají! Jednoduchou akci zahájil nákop Danna, který dobře sklepl Benteke doprava pro Zahu, který krásně podsekl míč a poslal jej přesně na hlavu JAMESE MCATHURA, který podruhé v zápase zaúřadoval ze vzduchu a prudce trkl míč přesně k levé tyči branky hostů – 2:2!
    21. Dejan LOVREN - 1:2
     
    21
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují, hosté jsou opět ve vedení! Druhý rohový kop v krátkém sledu rozehrál opět Coutinho. Ten dokázal nacentrovat míč přesně do míst, kam si naběhl DEJAN LOVREN, který předskočil Scotta Danna a zamířil hlavou přesně mezi nohy bezmocného Mandandy, ale hlavně napravil svůj předchozí kiks – 1:2!
    18. James MCARTHUR - 1:1
     
    18
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Co teď vymýšleli stopeři hostů, to je mi opravdu záhadou! Dlouhý nákop brankáře prodloužil Benteke k Matipovi, který dal míč hodně do špeku Lovrenovi, jenž však vyrobil ještě větší hrubici, když míč poslal jen nad sebe do vzduchu a JAMES MCARTHUR se octl sám před Kariusem, kterého hlavou pohodlně přeloboval – 1:1!
    16. Emre CAN - 0:1
     
    16
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Velkou zásluhu má na ní Alberto Moreno, který přihrál Coutinhovi a ten mu míč krásným obloučkem do vápna vrátil. Hostující obránce ve vzduchu efektně z první sklepl míč nabíhajícímu EMRE CANOVI, který z první po zemi mezi nohama obránce trefil prostor mimo dosah Mandandy – 0:1!

    Daniel Kinc

    Branky: 18. McArthur, 33. McArthur (Zaha) – 16. Can (A. Moreno), 21. Lovren (Coutinho), 44. Matip (Coutinho), 71. Firmino (Henderson)

    Karty:   63. Cabaye (CRP) – 48. Can (LIV), 72. Firmino (LIV)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:10. Střely mimo: 1:5. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:5.
    Crystal Palace FC: Mandanda – J. Ward, Tomkins, Dann (C), Kelly – McArthur (86. Campbell), Ledley (74. Puncheon) – Čung-Jong (66. Townsend), Cabaye, Zaha – J. Benteke.
    Náhradníci: Hennessey – Delaney, Flamini, Puncheon, Townsend, Fryers, Campbell.

    Liverpool FC: Karius – Clyne, Matip, Lovren, A. Moreno – Lallana (76. Wijnaldum), Henderson (C), Can – Mané (90+2. Klavan), Firmino, Coutinho (89. Origi).
    Náhradníci: Mignolet – Klavan, Lucas Leiva, Randall, Wijnaldum, Origi, Sturridge.

    Rozhodčí: Andre Marriner
    bahis siteleri