Sunderland – Arsenal 1:4 (kon.) | Manchester Utd. – Burnley 0:0 (kon.) | Middlesbrough – Bournemouth 2:0 (kon.)
Tottenham – Leicester 1:1 (kon.) | Watford – Hull City 1:0 (kon.) | West Brom – Manchester City 0:4 (kon.)
Crystal Palace – Liverpool 2:4 (kon.)
konec
Sunderland AFC
1:4 (0:1)
Arsenal FC
Sobota 29.10.2016, 13:30 • Stadium of Light, Sunderland • Anglická Premier League • 10. kolo
Předzápasové kurzy
    78. Alexis SÁNCHEZ - 1:4
     
    78
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, hosté přidávají čtvrtou branku! Střídající Ramsey se hned dostal do akce, když na hranici vápna vysunul do vápna Gibbse, ale jeho rána skončila jen na tyči. Poté se míč odrazil k ALEXISI SÁNCHEZOVI, jenž na malém vápně obešel obránce a kolem padajícího brankáře zakončil doprostřed branky jemnou střelou – 1:4!
    76. Olivier GIROUD - 1:3
     
    76
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Arséne Wenger si může mnout ruce, OLIVIER GIROUD přidává svou druhou branku! Mesut Ozil našel svým centrem od rohového praporku skvěle naběhnutého francouzského útočníka, který ukázkově hlavou prodloužil míč na zadní tyč, a Pickford na přesně mířenou teč nestačil – 1:3!
    72. Olivier GIROUD - 1:2
     
    72
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Hosté se však vracejí bleskově zpět do vedení a nutno dodat, že zaslouženě! Alexis poslal míč do běhu Gibbsovi, který skvěle odcentroval na střed vápna přesně do míst náběhu OLIVIERA GIROUDA, který po pár vteřinách na hřišti trefil míč skvěle levačkou z voleje a nasměroval jen přesně k tyči – 1:2!
    65. Jermain DEFOE - 1:1
     
    65
    Sunderland právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! K penaltě se postavil domácí kanonýr JERMAIN DEFOE, který zvolil střelu placírkou do horních pater branky, zatímco Petr Řech si vybral opačný kout branky – 1:1!
    19. Alexis SÁNCHEZ - 0:1
     
    19
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Elneny na pravé straně pohodlně přihrál Oxlade-Chamberlainovi, který naznačil centr, ale ještě si potáhl míč do běhu a následně odcentroval přesně do míst, kam si pohotově mezi oba stopery naběhl ALEXIS SÁNCHEZ a prudkou hlavičkou protečoval balón přesně k pravé tyči – 0:1!

    Daniel Kinc

    Branky: 65. Defoe (pen.) – 19. Alexis Sánchez (Oxlade-Chamberlain), 72. Giroud (Gibbs), 76. Giroud (Özil), 78. Alexis Sánchez (Ramsey)

    Karty:   31. Khazri (SUN), 33. N'Dong (SUN), 41. Pienaar (SUN), 48. Djilobodji (SUN) – 64. Čech (ARS), 66. Alexis Sánchez (ARS), 80. Gibbs (ARS)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 2:12. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 9:13.
    Sunderland AFC: Pickford – Jones, Koné, O'Shea (C) (42. Djilobodji), van Aanholt – Rodwell, N'Dong, Pienaar (70. Januzaj) – Watmore (84. Gooch), Khazri – Defoe.
    Náhradníci: Mika – Djilobodji, Love, Anichebe, Manquillo, Januzaj, Gooch.

    Arsenal FC: Čech – Bellerín, Mustafi, Koscielny (C), Gibbs – Coquelin (89. Maitland-Niles), Elneny – Oxlade-Chamberlain (77. Ramsey), Özil, Iwobi (69. Giroud) – Alexis Sánchez.
    Náhradníci: Ospina – Gabriel, Holding, Jenkinson, Maitland-Niles, Ramsey, Giroud.

    Rozhodčí: Martin Atkinson
    bahis siteleri