Přerov – Litoměřice 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Prostějov 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Motor ČB 5:3 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Most – Havířov 2:1 (kon.) | Třebíč – Kladno 3:4 (po pr.)
Jihlava – Slavia 2:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
HC Slavia Praha
Sobota 29.10.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Skořepa z vrcholu pravého kruhu bekhendem netrefil volnou klec.
     
    59:12
    Frodl je venku z branky, Slavia hraje v šesti.
     
    58:27
    Březina si udělal prostor, když se dostal k odraženému puku. Z pravého kruhu se mu ještě nepodařilo vystřelit, ale pod nohami obránce vyšťoural kotouč. Jeho střelu v tísni vyrazil Frodl.
     
    58:06
    Kverka dokázal projít kolem tří obránců a najet si až před branku Svobody, přesněji k jeho levé tyči, kde vypálil jen těsně vedle tyče vzdálenější.
     
    56:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po Endálovi se puk dostal k Pohlovi, jenž přihrál RONALDU KNOTOVI přesně na střelu z první a slávistický kapitán, který dnes již několikrát podobně vypálil, tentokrát zaznamenal čistým průstřelem snižující gól. No, závěrečné minuty budou ještě pořádně dramatické. Asistence: Jan Pohl, Lukáš Endál.
     
    55:26
    No tohle byla pořádná žíně, kterou vyslal Stoklasa z levého kruhu na Frodla. Slávistický mladík si dnes opravdu zachytá, jen co je pravda. Nyní sevřel kotouč na hrudi.
     
    50:05
    Jen co jsem dopsal předešlý komentář, dostává dvě minuty za sekání v obranném pásmu u levého kruhu Michal Důras. Slavia tak bude hrát přesilovku.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    49:19
    Tohle vůbec nebyla špatná akce v podání Slavie. Kotouč dostal kousek před modrou Kverka, který si ještě najel blíže ke středu a vypálil. Puk ale Miroslav Svoboda viděl a naprosto jistě zachytil. Následovala menší šarvátka před jeho brankou, které se účastnil i domácími fanoušky "oblíbený" Lukáš Endál, ovšem vyloučovat se nebude.
     
    47:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po přihrávce Stoklasy podnikl RICHARD DIVIŠ výpad po levé straně až před branku. Tam nadvakrát puk pod Frodlem do branky neprotlačil, ovšem kus černé gumy nakonec skončil za čárou. Napotřetí už byl jihlavský pohodář a tvůrce dobré nálady v kabině úspěšný. Asistence: Filip Stoklasa.
     
    42:15
    Nyní to už bylo ze stran Slavie nebezpečnější. Novákova střela skončila před brankou u Endála, jehož dorážku jistě pokryl Svoboda.
     
    36:32
    Jergl před brankou na okamžik ztratil puk, načež jej přihrál na Semana, který již zblízka neměl dostatek prostoru na překonání Frodla.
     
    35:48
    Jevgenij Kondratěv také pořádně zrychlil, čímž na levé straně získal velkou výhodu a řítil na Frodla. Zkoušel ho rozhýbat, leč puk nad jeho levý beton nezasunul. Ruský technický hokejista ale za svojí pracovitost určitě dostane pochvalu od trenéra Vlka.
     
    34:55
    Čachotský předvedl rychlé nohy a šikovné ruce, kterými se dostal individuálně prakticky až mezi kruhy. Jeho střelu po ledě zastavil Frodl.
     
    33:43
    Třetí lajna s Lukášem Endálem hraje dneska velmi dobře. Jankovský posouval touš na střed pásma pro Tulačku, který vystřelil z první. Svoboda zareagoval dobře a vyrazil jeho pohotovou střelu betonem.
     
    31:55
    Pozice na pravém kruhu se velmi líbí Davidu Březinovi, který změnou pohybu oklamal soupeře a mířil do horní poloviny na vzdálenější tyč, kde zasáhla vyrážečka hokejisty, který je jmenován Slavií na post Sympaťáka WSM Ligy – Dominika Frodla.
     
    31:18
    Diviš se Stoklasou dobrou prací u pravého kruhu ve svém obranném pásmu připravili o puk Duška s Kverkou. Druhý jmenovaný podnikl poté po levé straně výpad, který zakončil střelou z pravého kruhu. Frodl jí vyrazil a od horní tyčky se kotouč dostal za branku.
     
    28:20
    Endál byl u odraženého puku nejrychlejší a přestože o něj v souboji se Szathmárym přišel, dokázal poté dvakrát ohrozit branku Svobody. V obou případech se totiž propracoval k teči střely Pohla od modré, ale dvakrát poslal kotouč vedle pravé tyče.
     
    27:06
    Josef Skořepa si to z pravé strany namířil před branku, kde puk pod betony Frodla do slávistické svatyně neprotlačil.
     
    24:03
    Martin Bača ukázal, že dokáže hodně tvrdě vystřelit. Stejně jako nyní. Po vyhraném buly pálil z pravé strany od modré těsně vedle levé tyčky Svobody.
     
    21:58
    V posledním domácím utkání proti Havířovu hrála Dukla první třetinu výborně, ale od druhé vypadla z role a Slezané dokázali vyrovnat. Nyní to tak zatím nevypadá. U levé tyče branky dostal kotouč Březina, jenž zamířil kolem ramena Frodla, jenž střelu domácího útočníka dokázal vytěsnit.
     
    16:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští po sérii přihrávek sevřeli trio sešívaných před Frodlem a radují se z prvního gólu. Šidlík si párkrát vyměnil puk s Říhou, který poté vystřelil. Ačkoliv Frodl za pomocí obránců ještě stačil lehce zblokovat puk, ten se dostal k levé tyči gólmana Slavie, kde jej nejproduktivnější muž WSM Ligy TOMÁŠ ČACHOTSKÝ zavěsil pod horní tyčku. Asistence: Jiří Říha, Petr Šidlík.
     
    15:34
    Přesně tak tomu i je. Nejprve se totiž provinil Patrik Marcel držením a hned poté Ronald Knot podražením. Dvouminutová přesilovka pro Duklu pět na tři.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    14:21
    To dva pokusy Kalába již vyšly. Nejprve domácí bek pálil od modré a kotouč po odrazu projel vedle levé tyče Frodla. Vzápětí další střelu jihlavského obránce od modré vytěsnil gólman Slavie a dojíždějící Diviš již neměl z bekhendu příliš prostoru v zakončení.
     
    07:55
    Trest také na jihlavské straně, dvě minuty za provinění hráčské lavice, která hrála v šesti, odpyká Václav Půža.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    07:35
    Skořepa po přejetí modré hezky přihrál na Zemana. Ten si přes levý kruh nabruslil blíže ke středu branky a vystřelil. Puk se otřel ještě o jednoho z hráčů Slavie a lehce ve vzduchu zaplaval, proto Frodl pro jistotu sáhl po touši lapačkou.
     
    04:58
    Říhovu ránu od modré vyrazil Frodl před sebe, zblízka jej dorážkou nepřekonal Stoklasa svým bekhendovým pokusem.
     
    03:19
    Obránce Patrik Marcel, jenž v úvodu sezony hrál právě za Duklu a ve Slavii zastává post útočníka, dohrál za brankou soupeře a dostává dvě minuty za vražení na hrazení.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    02:27
    Zajímavé momenty na obou stranách. Nejprve se odražený puk dostal z druhé vlny mezi kruhy na obránce Pohla, který jej nápřahem těsně minul. Poté ujel po levé straně Stoklasa, jenž hledal před brankou Březinu. Domácí útočník také před Frodlem stihl šťouchnout do puku, který poslal do ochranné sítě.
     
    02:00
    Střela Dundáčka rozhodně neměla špatné parametry. Z levého kruhu šla k bližší tyči, kde jí Frodl vytěsnil vyrážečkou.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 17. Čachotský (Říha, Šidlík), 48. Diviš (Stoklasa) – 57. Knot (Pohl, Endál)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda – Půža, Říha, Szathmáry, Šidlík, Dundáček, Kaláb, Dobrovolný (C) – Zeman, Skořepa, Čachotský – Jergl, F. Seman, Důras – Stoklasa, Diviš, Březina – Čermák, Kondratěv, Jícha.
    HC Slavia Praha: Frodl – Knot (C), Pohl, Holý, Kolařík, J. Novák, Bača – M. Kadlec, Dušek, Kverka – P. Beránek, Šafránek, Kubica – Endál, Tulačka, Jankovský – Kružík, Andrlík, Marcel.

    Rozhodčí: Kašík – Jindra, Kreuzer

    Diváci: 2079
    bahis siteleri