Kolín – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.) | Zlín – Kometa Brno 2:4 (kon.)
Chomutov – Slavia 3:2 (kon.) | Vsetín – Olomouc 2:1 (kon.) | Havířov – Jihlava 2:3 (po pr.)
Písek – Č. Budějovice 1:6 (kon.) | Třinec – Vítkovice 4:5 (0:1 po s.n.) | Liberec – Pardubice 3:2 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 29.10.2016, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 18. kolo
Partner:
     
    62:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Po obrovském tlaku domácích se v početní výhodně na modré čáře napřáhl MIKULÁŠ POHL, který se s ničím nepáral a prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 3:2! Asistence: Patrik Mašín.
     
    53:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Obrovský tlak domácích končí rozvlněním sítě za Haasem a vyrovnáním skóre! Šedivý vybojoval kotouč pro MIKULÁŠE MATOUŠE, jenž překonává Haase – 2:2. Asistence: Dominik Šedivý.
     
    45:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tóth s Křížkem ujížděli dva na jednoho, několikrát si vyměnili kotouč a prověřili Koubu. Ten nejprve ještě se svým zákrokem uspěl, na následnou akci z hole MATĚJE TÓTHA už byl ale krátký – 1:2. Asistence: Zdeněk Křížek, Lukáš Kučera.
     
    23:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže Mašína neproměněná šance mrzet tolik nemusí. Hned z následné akce totiž domácí vyrovnávají! Hašek se dostal v rohu k odraženému puku, který poslal do mezikruží, kde už byl připravený KRYŠTOF PAŽOUREK, jenž rozvlňuje síť mladoboleslavské svatyně – 1:1. Asistence: Jakub Hašek, Patrik Mašín.
     
    11:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Už jsem chtěla psát, že Hradečtí půjdou po nedovoleném zákroku znovu pykat za katr. Jenže to se nestane, jelikož hosté využívají ponechanou výhodu. Šípek zavezl kotouč do pásma, odkud nahrál Čermákovi, jenž ještě místo střely zvolil přihrávku přes brankoviště na HYNKA HAVELKU, jenž zakončoval do poloprázdné klece. Asistence: Michal Čermák, Jakub Šípek.

    Lenka Jonešová

    Branky a nahrávky: 24. Pažourek (Hašek, Mašín), 54. M. Matouš (Šedivý), 63. Pohl (Mašín) – 12. Havelka (Čermák, Šípek), 46. Tóth (Křížek, Kučera)


    Mountfield HK: Kouba (D. Dvořák) – Martinec, Pohl, J. Kynčl, Jonáš, Kukla – Šedivý, Sklenář, Mašín, M. Síla, Pažourek (C), M. Matouš, Havelec, F. Jirásek, Jakubec, Štohanzl, Vaňát, Hašek, Maršík. Trenér: Miroslav Krupka.
    BK Mladá Boleslav: Haas (Marek) – Beneš, Dlabola, D. Jirásek (C), Imlauf, Homolka, Nepokoj, Červenka – Čermák, J. Dvořák, Křížek, Tóth, Hrachovec, Šípek, Foerster, Havelka, Jindra, Kučera. Trenér: Jiří Zörkler.

    Rozhodčí: Barek – Kis, Holeček
    bahis siteleri