Kolín – Havlíčkův Brod 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.) | Zlín – Kometa Brno 2:4 (kon.)
Chomutov – Slavia 3:2 (kon.) | Vsetín – Olomouc 2:1 (kon.) | Havířov – Jihlava 2:3 (po pr.)
Písek – Č. Budějovice 1:6 (kon.) | Třinec – Vítkovice 4:5 (0:1 po s.n.) | Liberec – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
HC Kometa Brno
Sobota 29.10.2016, 12:30 • ZS Luďka Čajky • Extraliga staršího dorostu • 18. kolo
Partner:
     
    41:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté zasazují svému soupeři další tvrdý úder. Nahozeného kotouče před branku se zmocnil Süss, posunul ho na LUKÁŠE FRYDRYCHA a ten ho nekompromisně pověsil pod břevno zlínské klece. Asistence: Jan Süss, Roman Jeřábek.
     
    40:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Z 0:2 na 3:2. Obrat Komety je dokonán. Útočník PETR KREJČÍ dostal přihrávku za obranu, jel sám na Kořénka a ač na poprvé sice neuspěl, tak jeho dorážka už si cestu do sítě našla. Bez asistence.
     
    32:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Šindelka rychle rozehrál kotouč, Kučera s ním kolem mantinelu dojel až do útočné třetiny, kde jeho střelu Kořének sice vyrazil, ale na následnou dorážku z hole RICHARDA ZAJÍČKA byl už krátký. Asistence: Štěpán Kučera, Martin Šindelka.
     
    29:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté snižují. Po vyhraném buly se ke kotouči dostal Jeřábek, od mantinelu našel před brankou číhajícího JANA SÜSSE, který po kličce do bekhendu překonal bezmocného Kořénka. Asistence: Roman Jeřábek.
     
    27:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Následnou šanci už ale Zlín využívá. KRISTIÁN LEŠKA se opřel do puku a jeho střela skončila až za zády překvapeného Šindelky. Radost syna nejproduktivnějšího hráče v historii extraligy byla nelíčená. Bez asistence.
     
    09:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Kometa svou šanci nevyužila, ale ševci nyní ano. Po rychlém protiútoku se po přihrávce od Hefky prosazuje JAN VÁCLAVEK. Asistence: Vlastimil Hefka, Kryštof Dvořáček.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 10. Václavek (Hefka, Dvořáček), 28. Leška – 30. Süss (Jeřábek), 33. Zajíček (Kučera, Šindelka), 41. Krejčí, 42. Frydrych (Süss, Jeřábek)


    Berani Zlín: Kořének (Kubík) – Janošek, Gába, Dřímal, Hamrlík, Jenáček, Marek – Dvořáček, Světlík, Chalupa. Pröschl, Kočica, Václavek, Lekeše, Hefka, Sedláček, Fajkus, Kristek, Leška.
    HC Kometa Brno: Šindelka (Pleticha) – Krejčí Petr, Věžník, Jurnečka, Slabý, Kučera, Mlčák, Vašíček, Jeřábek – Süss, Minárik, Krejčí Petr II, Matula, Novák, Frydrych, Zajíček, Kunc, Kadlic.

    Rozhodčí: Šudoma – Valentík, Kučera.
    bahis siteleri