Opava – Kopřivnice 4:0 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 1:2 (1:2 po s.n.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 3:2 (po pr.)
Nymburk – Pelhřimov 8:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 8:2 (kon.) | Řisuty – Bílina 4:3 (kon.)
Vsetín – Poruba 2011 5:2 (kon.) | Žďár n/S – Písek 5:4 (po pr.) | Klatovy – Vrchlabí 5:3 (kon.)
Mor. Budějovice – David Servis 10:2 (kon.) | Tábor – Kolín 3:1 (kon.) | Trutnov – Klášterec nO 1:4 (kon.)
Jablonec n/N – Sokolov 5:1 (kon.) | Kobra – Děčín 5:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:2 (1:1, 3:0, 4:1)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Sobota 29.10.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec, Havlíčkův Brod naprosto zaslouženě zvítězil nad Jindřichovým Hradcem vysoko 8:2 a slaví zisk dalších velmi důležitých tří bodů do tabulky. Nepříjemnou kaňkou utkání je zranění brankáře hostů Michaela Formánka, který by měl být ale podle nejčerstvějších zpráv snad brzy v pořádku. Ode mě je to pro dnešek vše, s tímto pozitivním konstatováním se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek víkendu. Z Kotlin zase někdy u onlajnů na početnou! (19:38:04)
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No a nejen zakončit, ale dokonce ještě jednou udeřit! Luboš Voříšek sice po velkém důrazu před brankovištěm ještě neuspěl, ale kotouč se od gólmana Koreně odrazil přímo na hůl TOMÁŠE SEMRÁDA, jenž neměl problém s tím, aby kus černé gumy napasoval do zcela odkryté klece! Asistence: Luboš Voříšek.
     
    59:30
    Děj hry se odvíjí ještě v pásmu hostů, uvidíme, jestli domácí dokáží ještě zakončit.
     
    59:10
    Oba týmy posílají na led ze střídaček čerstvé síly, Havlíčkův Brod rozehrává mezitím od své brány.
     
    58:50
    Bruslaři dál drží puk na svých holích a snaží se už utkání v klidu dohrát.
     
    58:19
    Petr Kuchta se rozjel až k bráně, zamíchal s pukem několikrát na holi a snažil se rozhodit gólmana Koreně, ale kotouč za jeho záda neprošťouchl!
     
    58:19
    Bruslaři se snažili bleskově odpovědět a Petr Kuchta pojede trestné střílení!
     
    58:09
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Hosté sympaticky nesložili zbraně ani za velmi nepříznivého stavu a dočkali se zasloužené odměny! Po přiťuknutí Simona Berana vypálil od modré čáry Tomáš Šmerha, jehož ránu sice ještě dokázal brankář Panec vyrazit, ale na svižnou dorážku MARKA VANTUCHA už nestačil! Asistence: Tomáš Šmerha, Simon Beran.
     
    57:30
    David Michálek s Jakubem Lacinou si hezky přihráli v útočném pásmu, ale jejich spoluhráči nakonec kombinaci pokazili a zakončení z toho nevzešlo.
     
    57:08
    Lukáš Křížek byl blízko své druhé trefě v utkání a v A-týmu celkově! Na levé straně byl sám a vypálil z kruhu, ale našel jen připravenou Koreňovu lapačku! Mířil dobře k protější tyčce!
     
    56:37
    Parta z Vysočiny už si probila cestu do útočného pásma a snaží se rozebrat postupnou kombinací jindřichohradecký obranný val.
     
    56:22
    Po dalším přerušení hry vhodí sudí kotouč do hry ve středním pásmu.
     
    55:53
    Brankář Panec přerušil hru a jeden z hostů se ještě lehce pošťuchoval s Filipem Navrátilem. Havlíčkobrodský kotel skanduje pokřik "Vůbec nic, vůbec nic, neumíte vůbec nic!".
     
    55:21
    Hosté se probili do útočného pásma, ale dlouho se tam s kotoučem neohřáli. Havlíčkobrodská obrana jim brzy zatarasila cestu a může rozehrát.
     
    54:51
    Soubor z Kotliny dál drží kotouč a kombinuje s ním daleko od svého gólmana Pance.
     
    54:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, máme tady premiérovou branku v A-týmu! Vajgar založil útočnou akci, při níž však kotouč ztratil a pustil Broďáky do bleskového protiútoku. Miroslav Třetina kotouč zavezl puk do útočného pásma, při přečíslení 2 na 1 našel před bránou volného LUKÁŠE KŘÍŽKA, který si srovnal kotouč na hůl a z mírného úhlu na levé straně propálil gólmana Koreně! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    53:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že z přesilovky Bruslařů nic nebude, ale opak se stal nakonec pravdou! Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu, Luboš Voříšek zpoza brány naservíroval kotouč jako na zlatém podnosu na osu hřiště DAVIDU VALOVI, který svižnou střelou skóroval nad beton brankáře Koreně! Asistence: Luboš Voříšek.
     
    52:18
    Havlíčkův Brod přišel o postavení v útočném pásmu, ale už tam znovu kombinuje.
     
    51:54
    Hodně aktivní střelec Tomáš Semrád vůbec na nic nečekal a po převzetí puku vypálil od modré čáry. Jeho střela však neměla potřebné parametry a minula svůj cíl.
     
    51:27
    Bruslaři se ocitli při útočné kombinaci v úzkých a sami se nepřesnou nahrávkou vyhnali s pukem až do středního pásma
     
    51:16
    Vyloučení v týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec (Šmerha – 2 min., vysoká hůl).
     
    50:48
    Patrik Přidal se uvolnil mezi kruhy a i při vlastním oslabení z osy hřiště vypálil. Jeho projektil brankář Koreň vyrazil betonem do blízkosti hrazení.
     
    50:18
    Havlíčkův Brod získal puk a Tomáš Semrád ho vyhodil přes celou délku hřiště až za bránu soupeře. Fanoušci si zaslouží velkou pochvalu, a to jak ti domácí, tak i jindřichohradečtí. Jsou zatím hodně slyšet.
     
    49:52
    Hosté vypálili od modré čáry a před brankovištěm ještě nepříjemně tečoval kotouč Ota Lazorišák. Puk se ale hodně zpomalil, brankář Panec stihl zareagovat a schoval puk ve výstroji do přerušení hry.
     
    49:31
    To byl hodně hloupý faul, který předvedl ve středním pásmu Kryštof Kulhánek (HBR). Obdržel dvouminutový trest za podražení.
     
    49:19
    Petr Tejral byl hodně blízko druhé brance. Po zmatku před brodským brankovištěm zblízka střílel do odkrytého koutu brány, ale gólman Panec předvedl skvělý provaz a kotouč schoval ve své výstroji!
     
    48:57
    Hráči obou mužstev bojují o puk v blízkosti mantinelu za bránou Vajgaru.
     
    48:41
    Bruslaři mají stále výrazně navrch a svého soupeře pouštějí z pevného objetí u jindřichohradecké brány jen hodně sporadicky.
     
    48:27
    Hosté teď uklidnili svou hru a rozehrávají od své brány.
     
    48:02
    Utkání sleduje 619 fanoušků. Hosté vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    47:48
    Hosté se dostali pod tlak a tak raději jen vyhodili kotouč na zakázané uvolnění.
     
    47:11
    Havlíčkův Brod rozehrává ze svého území, přičemž aktivní útočníci Jindřichova Hradce se prezentují velmi dobrým forčekinkem.
     
    46:50
    Hosté přesunuli děj hry do útočného pásma, ale o kotouč tam brzy přišli.
     
    46:21
    Havlíčkův Brod i nadále diktuje tempo hry a tahá za delší konec pomyslného provazu. Slušně zaplněná Kotlina, tedy alespoň její brodská část, si zápas dál užívá.
     
    45:57
    Hosté jsou kompletní, hraje se 5 na 5.
     
    45:47
    Jakub Lacina znovu vypálil z blízkosti modré čáry, ale jeho projektil gólman Koreň dobře viděl a vyrazil ho betony do rohu jindřichohradeckého pásma.
     
    45:22
    Jakub Lacina nahodil kotouč na bránu, ale o kousek ji minul. Hrát tak mohou hosté z Jindřichova Hradce, kteří dojeli dříve k puku.
     
    45:07
    Bruslaři si dál nahrávají v útočném území.
     
    44:43
    Hra je opět přerušena a znovu se bude vhazovat u brankáře Koreně.
     
    44:22
    Brankář Koreň přikryl kotouč pod lapačkou až do přerušení hry. Vhazovat se bude v blízkosti jeho brány.
     
    44:06
    Hokejisté od rybníku Vajgar se probili po buly ke kotouči a osvobodili se dlouhým vyhozením až do hájemství brodského gólmana Pance.
     
    43:57
    Hosté už začínají být podráždění a dopouštějí se zbytečných faulů. Marek Vantuch (JHR) usel ke dvěma minutám za katr kvůli sekání.
     
    43:36
    Bruslaři už si proklestili cestu do útočného pásma a znovu obléhají jindřichohradeckou bránu.
     
    43:11
    Děj hry se už teď odvíjí u brankáře Pance. Na ledě se nám hodně přiostřuje, k vidění teď bylo několik tvrdých zákroků, ale sudí nevylučuje.
     
    42:48
    Soubor z Kotliny se dál drží na dostřel soupeřovy brány a zápas už si vyloženě užívá. Hostům se vidina bodového zisku ještě více vzdálila.
     
    42:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté hodně zazmatkovali při rozehrávce a Kotlinou se rozléhá píseň od Zuzany Norisové "Pátá!"! Lukáš Křížek nahodil z levého křídla kotouč do útočného pásma, brankář Koreň se vydal pomoci rozehrát spoluhráčům a po velké chybě zblízka dorážel do zcela odkryté svatyně LUBOŠ VOŘÍŠEK! Asistence: Lukáš Křížek.
     
    42:01
    Bruslaři se po vhazování v útočném pásmu dostali s kotoučem už za modrou čáru soupeře do neutrální zóny a tak se píská jejich ofsajd.
     
    41:56
    Kdepak, Vajgaru se teď vůbec nedaří založit kloudný útok. Jindřichův Hradec jen posouvá kotouče na zakázané uvolnění a dál se brání.
     
    41:25
    Jihočeši vyhodili na zakázané uvolnění, Havlíčkův Brod zůstane alespoň ještě v nejbližších sekundách nastěhován u gólmana Koreně.
     
    41:12
    Petr Kuchta se hnal do slibné palebné pozice před brankovištěm a šťouchl do kotouče, i když na něj dotíral protihráč. Gólman Koreň puk přikryl lapačkou u svého betonu.
     
    40:55
    Hosté dál kombinují na dostřel brodské brány, ale brankář Panec situaci ve své blízkosti kontroluje jen pohledem. Nemusel zatím zasahovat.
     
    40:36
    Domácí hráči po buly nevymýšleli nic komplikovaného a jednoduše posunuli kotouč do středního pásma.
     
    40:25
    Hosté dohrávají ještě zbytek své přesilové hry, který si přenesli do třetí periody z prostřední části. Teď zastavil jejich útočné snažení ofsajd.
     
    40:11
    Vajgar se usadil v útočném pásmu a kombinuje na dostřel gólmana Pance.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část je za námi a jednoznačně se odvíjela podle havlíčkobrodského scénáře. Postupně se trefili David Michálek, Patrik Přidal a Tomáš Chlubna, kteří zajistili Bruslařům vedení 4:1 Další perioda začne zhruba v 18:57.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    Ještě jednou se přerušuje hra kvůli hře vysokou holí. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    39:43
    Brankář Panec nakonec musel zasahovat, když na jeho svatyni vyletěla rána z pravého kruhu. Maskovaná opora Bruslařů přikryla puk v náruči.
     
    39:10
    Havlíčkův Brod vyhrál důležité vhazování ve svém pásmu a rychle vyhodil.
     
    38:59
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Navrátil – 2 min., faul kolenem).
     
    38:30
    Jindřichův Hradec se snažil přejít přes střední pásmo, ale Bruslaři prostor v neutrální zóně velmi dobře zahustili a vybojovali hrací předmět do své moci.
     
    38:01
    Brankář Panec teď vypomohl svým obráncům, když kotouč, který se rychle odrazil od zadního hrazení po nahození soupeře, rychle ukryl pod lapačkou.
     
    37:47
    Petr Tejral znovu ukázal rychlé nohy a šikovné ruce. Získal kotouč po přesné nahrávce a šikovně ho zavezl do útočného území, kde hledá někoho ze spoluhráčů.
     
    37:24
    Hráči obou mužstev dlouho bojovali o kotouč v neutrální zóně. Hra už je přerušena a buly proběhne na červeném puntíku blíže modré čáře Vajgaru.
     
    36:49
    Hodně rušno teď bylo před brodským brankářem Pancem, kde se v nepřehledné skrumáži odrážel kotouč k hráčům obou týmů. Bruslaři ale ošemetnou chvíli přečkali.
     
    36:31
    Domácí vyvezli puk do útočného pásma, ale jen na chviličku. Nevymysleli s ním v Koreňově blízkosti nic nebezpečného a musejí kvapit rychle zpět.
     
    36:04
    Havlíčkův Brod se stále neprotlačil ke kotouči a i nadále se musí soustředit na hlídání svých zadních vrátek, na něž teď hosté usilovně buší.
     
    35:32
    Jihočeši okupují útočné území a přihrávají si.
     
    35:04
    Jindřichův Hradec vystavil stopku útočnému řádění Bruslařů v blízkosti gólmana Koreně a snaží se rozehrát ze zákrytu své brány.
     
    34:40
    Vajgar se usadil v útočném pásmu, ale jen na malou chvilku. Broďáci ho totiž o kus černé gumy připravili a nyní už si sami hledají cestu vpřed.
     
    34:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle už bude mít soubor z Kotliny hodně těžké, Bruslaři opět udeřili a vedou v Kotlině už o tři góly! Petr Kuchta s TOMÁŠEM CHLUBNOU ujeli do přečíslení 2 na 1, prvně jmenovaný našel svého kamaráda před brankovištěm a ten ranou z voleje po ledě prostřelil přesunujícího se gólmana Koreně! Asistence: Petr Kuchta, Lukáš Křížek.
     
    33:55
    Tomáš Chlubna vybojoval kotouč a hledal ve středním pásmu zadovkou svého spoluhráče Petra Kuchtu, ale pas byl nepřesný a hrát mohou hosté.
     
    33:45
    Hra je přerušena po zákroku gólmana Pance, který dobře viděl střelu od modré čáry a kus černé gumy ukryl ve své výstroji u tyčky.
     
    33:17
    Havlíčkův Brod stále nemá puk a musí se bránit při útočné aktivitě Vajgaru.
     
    32:50
    Děj hry se rychle přesunul na druhou stranu hrací plochy, brankář Panec musí být ostražitý, protože Jihočeši stále kombinují v jeho blízkosti.
     
    32:28
    A znovu David Michálek v příznivé palebné pozici před brankovištěm! Mladý gólman Koreň se však skvěle roztáhl ve svém brankovišti!
     
    32:06
    Domácí na chvíli ztratili postavení v útočném území, ale už se do něj rychle vrátili postupným útokem zpět. Brankář Koreň má oči na stopkách.
     
    31:46
    David Michálek dostal nabito na pravé křídlo, sjel si blíže k bráně a z kruhu vypálil. Jeho ránu brankář Koreň vyrazil lapačkou do bezpečí.
     
    31:17
    Na stadionu panuje velký hluk, proto jsem neslyšel hlášení hlasatele. Ochozy však tleskaly, proto očekávám, že se jednalo o dobrou zprávu z nemocnice o zdravotním stavu zraněného gólmana Formánka. To je moc dobře!
     
    31:06
    Brankář Koreň přerušil hru a buly proběhne v kruhu po jeho levici. Atmosféra je stále vynikající, řekl bych, že dnes si našla cestu do Kotliny i početná návštěva.
     
    30:59
    Hra je přerušena kvůli přihrávce rukou v táboře Havlíčkova Brodu. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    30:44
    Soubor z Kotliny dál okupuje útočné území a drží soupeře pod tlakem.
     
    30:30
    A domácí stále nemají dost, dál drží kotouč na svých holích a vyměňují si ho na dostřel mladého jindřichohradeckého gólmana Matěje Koreně.
     
    30:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A pozor, Bruslaři jdou do dvougólového trháku! Bruslaři se aktivně tlačili před brankoviště soupeře, po Davidu Michálkovi a Miroslavu Třetinovi, kteří puk do sítě nepropasírovali, se kotouč odrazil k PATRIKU PŘIDALOVI, jenž využil toho, že brankář Koreň byl rozhozený a nebyl v dobrém postavení, a ten svižnou střelou z levé strany trefil volný kout u bližší tyčky! Asistence: Miroslav Třetina, David Michálek.
     
    29:44
    Tlak Bruslařů sílí, Jindřichův Hradec neví, kam dřív ve svém pásmu skočit.
     
    29:26
    Havlíčkův Brod je kompletní a hned mohl navýšit své vedení! Miroslav Třetina narýsoval skvělý pas před bránu na Patrika Přidala, ale ten nedokázal dobře zamířit!
     
    29:00
    Bruslaři se i nadále v klidu brání. Soupeř si vůbec neví rady s tím, jak se na delší dobu zabydlet v útočném pásmu nebo se probít k lepší střele.
     
    28:35
    Domácí hokejisté se zatím v pohodě brání. Dvakrát v krátkém časovém sledu získali puk a osvobodili se vyhozením.
     
    28:10
    Jindřichův Hradec už je zabydlený v útočném pásmu a kombinuje v přesilovkovém vzorci, ale nedokázal z toho vytěžit žádné slibnější zakončení.
     
    27:50
    Bruslaři získali puk a vyhodili.
     
    27:24
    Domácí svého soupeře dál tlačili u jeho brány, ale teď se budou muset bránit. Luboš Voříšek (HBR) je vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    26:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mazaná teč Patrika Přidala se ještě neujala, ale nyní už se Bruslaři radují z dokonaného obratu! Elitní útok dokonale vyšachoval soupeřovu obranu, když Patrik Přidal předložil ideální pas před bránu volnému DAVIDU MICHÁLKOVI a velký talent brodského hokeje se zblízka před odkrytou bránou nemýlil! Asistence: Patrik Přidal.
     
    25:26
    Hostům se stále nepovedlo vyhodit a dál jsou schouleni do obranného klubíčka u své brány.
     
    25:01
    Jihočeši už jsou kompletní, ale dál jsou pod enormním tlakem.
     
    24:48
    Petr Kuchta udělal všechno dobře při samostatném úniku. Položil si brankáře Koreně na led a snažil se ho přehodit, ale maskovaná opora Jihočechů předvedla skvělý zákrok a vyrazila puk do bezpečí!
     
    24:27
    Domácí zamkli svého soka v jeho pásmu a vytvořili si další nebezpečnou akci! Nejdříve ze strany trefil jen brankáře Koreně Filip Beneš, potom narýsoval David Kozlík hezký pas před brankoviště na Tomáše Ludvíka, jehož ránu z voleje Koreň skvěle vychytal!
     
    23:48
    Vajgar získal puk a osvobodil se.
     
    23:30
    Bruslaři si vytvořili obrovský tlak, při němž brankář Koreň dobře vyrazil několik nebezpečných střel. Velkou šanci měl po nahrávce Miroslava Třetiny před brankovištěm Luboš Voříšek, ale zblízka mu střela nesedla!
     
    22:26
    Bruslaři budou mít k dispozici přesilovku 5 na 3? a to přesně minutu! Josef Bureš(J HR) je vyloučen na 2 minuty za zdržování hry.
     
    22:01
    Jakub Lacina vypálil po sérii nahrávek od modré čáry, ale trefil jen dobře postaveného gólmana Koreně, jenž byl dobře přitisknutý ke své levé tyčce.
     
    21:31
    Tomáš Semrád trefil od modré čáry jen před sebou stojícího Petra Tejrala, který už se znovu po křídle hnal k bráně. Byl ale dobře pokrytý a jeho dalekonosnou ránu vyrazil betony gólman Panec.
     
    21:01
    Havlíčkův Brod už se usadil v útočném území a kombinuje.
     
    20:45
    Parta z Kotliny se snažila přejít do útočného pásma, ale neobešlo se to bez ofsajdu. Oba fanouškovské tábory i nadále vytvářejí skvělou kulisu.
     
    20:34
    A znovu Bruslaři nezaložili kloudný útok a soupeř z jižních Čech se osvobodil dlouhým vyhozením do útočného území.
     
    20:10
    Hosté získali ve svém pásmu kotouč a vyhodili.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hned se bude vhazovat ve středovém kruhu a budeme pokračovat druhou třetinou. Oba gólmani si mění brány.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:49
    Tomáš Semrád se hezky uvolnil na modré čáře, když odbruslil od protihráče, ale neprostřelil hradbu těl v prostoru mezi kruhy.
     
    19:30
    Havlíčkův Brod vyhrál vhazování a okupuje útočnou zónu.
     
    19:21
    Tak to je neuvěřitelné, další nepříjemné zranění! David Vala dostal vysokou holí do obličeje a drží si před ústy ručník. Trest na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl obdržel Dominik Kundrát (JHR).
     
    18:50
    Tomáš Šmerha nevyužil obrovskou šanci! Úplně sám před bránou jen trefil ležícího gólmana Pance, který akrobatickým zákrokem podržel svůj tým! Následná dorážka před odkrytou bránou šla jen do boční síťky.
     
    18:36
    Havlíčkův Brod už okupuje útočné pásmo a nahrává si.
     
    18:18
    Vajgar se snažil rychle přejít do útočného pásma, což se mu sice povedlo, ale neobešlo se to bez postavení mimo hru. Buly ve středním pásmu.
     
    17:58
    Bruslaři prohráli vhazování v útočném pásmu a děj hry se odvíjí v jejich pásmu.
     
    17:44
    Ještě se budou dohrávat 2 minuty a 16 sekund z první třetiny.
     
    Hráči i rozhodčí už se vracejí zpět na hrací plochu.
     
    Podle informací našeho fotografa dostal brankář Formánek tvrdý zásah do krku, a to buď bruslí, nebo holí protihráče. Každopádně přejeme brzké uzdravení a co nejrychlejší návrat do druholigových bojů. Rozhodně se jednalo o nechtěný zákrok, jeden z Bruslařů měl velkou rychlost a zřejmě už se nestihl padajícímu gólmanovi vyhnout.
     
    Kotlinou se rozléhá hromový potlesk. Brankář Formánek na nosítkách opouští ledovou plochu.
     
    Je možné, že havlíčkobrodský hráč se nestihl při samostatném úniku ve velké rychlosti brankáři Vajgaru vyhnout a prudce do něj narazil bruslí. Druhou možností je to, že gólman Formánek se udeřil tvrdě hlavou o led.
     
    Na ledě už jsou nosítka. Mladého brankáře se stále nepovedlo dopravit z ledu do nemocnice.
     
    17:44
    Doufejme, že maskovaná opora Vajgaru bude brzy v pořádku a co nejdříve se vrátí na led. teď už je jistě, že zápas bude muset dochytat mladík Matěj Koreň, který se narodil v roce 2000. Věkem se tak jedná o prvoročáka ve starším dorostu.
     
    17:44
    Bohužel, první třetina je přerušena a bude se čekat na příjezd záchranné služby. To je opravdu hodně nepříjemný moment. Utkání bude pokračovat po přestávce.
     
    17:44
    Brankář Matěj Koreň už se rozcvičuje, tohle je opravdu hodně nepříjemný pohled na stále ležícího brankáře Formánka, kolem něho se vytvořil hlouček spoluhráčů i protihráčů.
     
    17:44
    Tohle opravdu není hezký pohled. Brankář Formánek stále leží ve svém brankovišti a vypadá to, že v zápasu nebude moci pokračovat.
     
    17:44
    Pokud jsem v hluku, který na stadionu oba fankluby vytvářejí, dobře slyšel, branka nebyla uznána, protože padla už po přerušení hry. Fanoušci Bruslaři jsou s tímto verdiktem hodně nespokojení a hlasitě pískají.
     
    17:44
    Bruslaři sice zblízka po dorážce dopravili kotouč do brány, ale hlavní sudí okamžitě rozpažil a branku neuznal. Na ledě zůstal ležet otřesený jeden z hostů, vypadá to na brankáře Michaela Formánka.
     
    17:15
    Havlíčkobrodská družina sice kombinuje v útočném pásmu, ale kotouč musí nahánět hlavně v blízkosti hrazení. Hosté dobře hlídají prostor před svou bránou.
     
    17:00
    Hráči bojují o puk v rohu pásma Jindřichova Hradce.
     
    16:35
    Hra je přerušena, buly proběhne v pásmu Vajgaru.
     
    16:09
    Petr Kuchta nabral velkou rychlost na levém křídle, protáhl se velkým obloukem až před bránu, ale zblízka neprostřelil brankáře Formánka!
     
    15:45
    Domácí mají kotouč ve své moci, ale teď se jim nedaří probít se do střelecké pozice. Jindřichův Hradec velmi dobře napadá jejich rozehrávku.
     
    15:21
    Hosté získali puk a alespoň chvíli ho podrželi v útočném pásmu.
     
    14:55
    Domácím se přesilovka vůbec nepovedla, nedokázali si během ní vytvořit vyloženou šanci a Vajgar se celkem v klidu ubránil. Už se hraje 5 na 5.
     
    13:48
    Kotouče létají kolem jindřichohradecké brány, jen to sviští. Havlíčkův Brod by ale potřeboval přesnější zakončení.
     
    13:30
    Bruslaři mají tlak a kombinují v útočném pásmu.
     
    12:55
    Filip Navrátil a Filip Beneš se snažili dorážet z bezprostřední blízkosti, ale gólman Formánek i v pozici ležmo dokázal udržet puk před brankovou čarou! Parádní zákroky brankáře hostů! Domácí hrají přesilovku 5 na 3, vyloučen je Filip Navrátil (HBR), který dostal osobní trest na 10 minut za nesportovní chování, a Marek Vantuch (JHR) na 2 plus 2 minuty za hákování.
     
    12:31
    Bruslaři svírají svého soupeře v útočném pásmu a pálí ze všech možných pozic útočného pásma.
     
    12:08
    Vyloučení v týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec (Furch – 2 min., podražení).
     
    11:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To, co už dlouho viselo ve vzduchu, nakonec přichází! Bruslaři využili přesilovku a je vyrovnáno! Patrik Přidal sice zblízka jen vyprášil Formánkovy betony, ale kotouč se odrazil do levého kruhu ke KRYŠTOFU KULHÁNKOVI, jenž tvrdě vypálil a trefil se přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Patrik Přidal, Tomáš Semrád.
     
    11:10
    Havlíčkův Brod se vrátil zpět do útočného pásma, kde si několikrát vyměnil kotouč a zblízka mohl pálit David Michálek, ale nesešteloval si ideálně mířidla.
     
    10:55
    Střelu Tomáše Semráda, který tvrdě vypálil od modré čáry, nedokázal nikdo z domácích před brankovištěm tečovat. Hosté vyhodili.
     
    10:32
    Vyloučení v týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec (Beran – 2 min., sekání).
     
    09:30
    Vajgar je dál pod tlakem. Fanoušci roztáhli za pokřikování "Superstar!" velkou plachtu, na níž je vyobrazen brodský kapitán a nápis "Great one: Superstar".
     
    09:02
    Obrázek hry se nemění. Bruslaři mají více ze hry a většinu času tráví v blízkosti soupeřovy brány, ale s produktivitou jsou zatím na štíru.
     
    08:37
    Tomáš Semrád měl kolem sebe dost místa v blízkosti modré čáry a golfákem vypálil. Brankář Formánek však puk dobře viděl a zasáhl betony.
     
    08:04
    Miroslav Třetina se svými kumpány se snažil vymyslet něco nebezpečného v útočném území, ale Jindřichův Hradec znovu dobře pokryl všechny prostory.
     
    07:42
    Havlíčkův Brod přišel o útočné pásmo a když se do něj vrátil, byl mu odpískán ofsajd. Buly proběhne ve středním pásmu blíže modré čáře Vajgaru.
     
    07:05
    Domácí družina má zatím více ze hry a svítá svého soupeře po většinu času u jeho brány, jenže zatím to ke vstřelenému gólu nevedlo. Jihočeši dobře střeží prostor těsně u své brány.
     
    06:43
    Tomáš Chlubna si vybruslil až před brankoviště,v kam na něj směřovala prudká nahrávka. Útočník Bruslařů však nedokázal prostřelit brankáře Formánka.
     
    06:12
    Kotouč se teď rychle stěhuje od jedné branky ke druhé, moc šancí teď nevidíme.
     
    05:48
    Havlíčkův Brod se důrazně tlačil před brankoviště, ale defenziva Vajgaru je zatím hodně obezřetná a hodně pomáhá svému brankáři Formánkovi.
     
    05:28
    Domácí stále drží útočné pásmo a daří se jim kombinovat v blízkosti gólmana Formánka.
     
    05:10
    Miroslav Třetina dobře protečoval nahozený puk do útočného pásma na Davida Michálka, jenž z pravého křídla našel bekhendovým pasem Patrika Přidala, ale ten zblízka nezamířil přesně!
     
    04:58
    Kapitán Jihočechů Ota Lazorišák se ujal puku, projel s ním po pravém křídle do útočného pásma a z kruhu našel připravenou Pancovu náruč.
     
    04:45
    Hosté se dostali pod tlak a po několika střelách Broďáků, které nezasáhly svůj cíl, raději místo riskantní rozehrávky vyhodili kus černé gumy na zakázané uvolnění.
     
    04:08
    Soubor z Kotliny už se probil ke kotouči a znovu si hledá cestu k ohrožení jindřichohradecké brány. Vajgar přijela do Havlíčkova Brodu podpořit početná skupina jeho fanoušků.
     
    03:50
    Brodský brankář Panec musel zasahovat, když na jeho bránu přiletěla dalekonosná střela. Letící kotouč však dobře viděl a betony ho vytěsnil do bezpečí.
     
    03:25
    Havlíčkův Brod však Jihočechy velmi brzy odzbrojil a nastěhoval se do útočného území, kde rozvíjí rychlou kombinaci. Brankář Formánek dává pozor.
     
    03:12
    Hosté už jsou v plném počtu a hned zavezli kotouč do útočného pásma.
     
    02:39
    David Michálek obdržel dobrý pas před brankoviště, rychle si srovnal kotouč na hůl a vypálil. Puk přes betony gólmana Formánka však neprocedil!
     
    02:15
    Domácí vybojovali kotouč a hledají si cestu do útočného pásma. V přesilovce se zatím hodně trápí, brankář Formánek je bez práce.
     
    01:47
    Vajgar právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Havlíčkův Brod, který při vlastní přesilovce naprosto zbytečně inkasuje! PETR TEJRAL využil chyby brodských obránců, získal kotouč a ujel do samostatného úniku, při němž si položil brankáře Pance na led a zblízka zasunul puk do sítě! Bez asistence.
     
    01:15
    Miroslav Duben, zkušený obránce Havlíčkova Brodu, chvilku po vhazování vypálil od modré čáry a jeho dělovka o kousek minula levou Formánkovu tyč.
     
    01:09
    Soubor z Kotliny se probil do nebezpečného zakončení zblízka! Luboš Voříšek střílel zblízka, ale trefil jen betony dobře postaveného gólmana Formánka!
     
    01:09
    Vyloučení v týmu KLH Vajgar Jindřichův Hradec (Bureš – 2 min.).
     
    00:45
    Bruslaři dál okupují útočné pásmo a hledají si postupnou kombinací prostor ke střele. Obrana Jindřichova Hradce je zatím pozorná.
     
    00:30
    Soubor z Kotliny získal puk a dostal se do útočného pásma. Zavezl ho tam mladík David Michálek, jenž dnes v elitním útoku zaskakuje za Lukáše Endála.
    Budou se dnes gólmani ve 2. lize činit?

     
    00:05
    Vajgar vyhrál úvodní vhazování ve středovém kruhu a má kotouč ve svém pásmu, odkud se snaží přes napadající Bruslaře rozehrát.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše, každou chvíli začínáme!
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Panec (Novák) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacina, Vala, Kulhánek, Bušek – Přidal, Třetina "C", Kulhánek – Kuchta, Voříšek, Chlubna – Navrátil, Kozlík, Beneš – Ludvíke, Křížek

    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Formánek (Koreň) – Farka, T. Kohút, Pípal, Straka, Bureš, Růžek, Zderadička – Lazorišák "C", Beran, Vantuch "A", Bílek "A", Pichler, Kundrát, Furch, Šmerha, Tejral, Motař

    Rozhodčí: Vojtěch Král – Lukáš Linhart, Jan Kleprlík.
     
    Příjemný sobotní podvečer! Srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině, kde nás dnes čeká zápas BK Havlíčkův Brod – KLH Vajgar Jindřichův Hradec, který se odehraje v rámci 11. kola 2. ligy skupiny Střed. Utkání začíná v 17:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 12. Kulhánek (Přidal, Semrád), 27. Michálek (Přidal), 31. Přidal (Třetina, Michálek), 35. Chlubna (Kuchta, Křížek), 43. Voříšek (Křížek), 54. Vala (Voříšek), 55. Křížek (Třetina), 60. Semrád (Voříšek) – 2. Tejral, 59. Vantuch (Šmerha, Beran)


    BK Havlíčkův Brod: Panec (Novák) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacina, Vala, Kulhánek, Bušek – Přidal, Třetina "C", Michálek – Kuchta, Voříšek, Chlubna – Navrátil, Kozlík, Beneš – Ludvík, Křížek
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Formánek (18. Koreň) – Farka, T. Kohút, Pípal, Straka, Bureš, Růžek, Zderadička – Lazorišák "C", Beran, Vantuch "A", Bílek "A", Pichler, Kundrát, Furch, Šmerha, Tejral, Motař

    Rozhodčí: Vojtěch Král – Lukáš Linhart, Jan Kleprlík

    Diváci: 619
    bahis siteleri