Chabarovsk – Novosibirsk 3:4 (0:2 po s.n.) | Vladivostok – Novokuzněck 3:2 (po pr.) | Kunlun – Omsk 3:4 (kon.)
Čerepovec – Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 2:0 (kon.) | Petrohrad – Barys 9:0 (kon.)
Viťaz – Dynamo Moskva 3:4 (0:1 po s.n.) | Soči – Magnitogorsk 0:5 (kon.) | Spartak Moskva – Čeljabinsk 1:2 (1:2 po s.n.)
Záhřeb – Minsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Jokerit 2:1 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Jugra Chanty-Mansijsk
Úterý 15.11.2016, 17:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Jugra se nachází ve Východní konferenci na jedenácté příčce se ziskem 36 bodů, avšak stále drží kontakt s příčkami, které zaručují postup do play-off. Chanty-Mansijsk v poslední době dokázal zastavit šňůru porážek, která čítala již šest zápasů. V posledních dvou zápasech Jugra získala šest bodů, když v domácím prostředí porazila Medveščak 2:1 a Slovan 3:1. Potvrdí Jugra zlepšené výkony na ledě Severstalu?
     
    Čerepovec se po nepovedené loňské sezoně se netají ambicemi postoupit do play-off. Severstal před sezonou posílil pozici brankáře – přivedl Jakuba Kováře, který se stal stabilní jedičkou. Start českého reprezentanta v dnešním utkání je však ohrožen, neboť Kovář nedochytal poslední utkání s Viťazem – odstoupil po první třetině.

    Severstal podává v letošní sezoně poměrně nevyrovnané výkony. V Západní konferenci se nachází na desátém místě se ziskem čtyřiceti bodů, a tak i nadále živí šanci na postup do play-off. V posledním utkání Čerepovec nepotrdil zlepšené výkony, když na ledě Viťazu inkasoval hned čtyřikrát a z ledu soupeře si tak neodvezl ani bod. To budou chtít hokejisté Severstalu v dnešním utkání změnit a přidat do tabulky tři body!
     
    Příjemné úterní odpoledne všem hokejovým fanouškům a fanynkám. Kontinentální hokejová liga má dnes na programu celkem deset duelů. My se společně zaměříme na souboj Severstalu Čerepovec s Jugrou Chanty-Mansijsk. Úvodní výkop je naplánován v 17:00 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Severstal Čerepovec: Smirjagin (Dončenko) – Wilson, Masuhr, Jevsejenkov, Stasenko, D. Ježov (C), Sizov, Kudako – V. Polák, P. Černov, Kagarlickij – Truňov, Trubačjov, Vovčenko – Skorochodov, Magogin, Mons – Kazakovcev, Karlin, A. Vorobjov.

    Jugra Chanty-Mansijsk: Šaryčenkov (Fokin) – Valentěnko, Želdakov, Kulik, N. Chlystov, Ugolnikov, Ibragimov, Selezňov, Orlov – Ljudučin, D. Chlystov, Lapenkov – Koroljov, Panov, P. Medveděv – Sokolov, Kurjanov, Akmaldinov – Ankudinov, K. Majorov, Buljanskij.

    Rozhodčí: Gamalej, Naumov – Golovljov, Šalagin.
     
    Oba týmy právě nastupují na led. Za malou chvilku začínáme!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Úvodní vhazování dnešního duelu vyznělo lépe pro hostující celek, který tak dostává možnost úvodního útoku.
     
    00:09
    Jugra se dostala v útočné třetině hned do zakončení a Smirjagin musel zasahovat proti střele Ljudučina.
     
    00:51
    Hostující obranná dvojice se dostala pod tlak ve vlastní třetině, nicméně Kulik dokázal odehrát kotouč do středního pásma.
     
    01:15
    Severstal nyní předvedl pohlednou akci v útočné třetině. Na pravou stranu dostal kotouč Truňov, který si najel směrem do středu, avšak jeho střelu dokázal Šaryčenkov lapit.
     
    01:43
    Obránce Jevsenjenkov zaváhal za vlastní brankou a nabídl kotouč soupeři. Toho se zmocnil Sokolov, který jej poslal na modrou pro Želzdakova, avšak jeho nahození skončilo v náruči Smirjagina.
     
    02:15
    Andrej Ankudinov se pohlednou otočkou uvolnil v pravém rohu v útočném pásmu a následnou přihrávkou hledal před brankou Majorova, nicméně pozorní obránci Severstalu kotouč uklidili do bezpečí.
     
    02:54
    Jugra nastoupila do utkání velmi aktivně a svého soupeře zatím jasně přehrává. Do žádné vážnější šance se však hostující celek zatím nedostal.
     
    03:21
    Aktivní Ljudučin se dostal ke kotouči na levé straně a šel i za následným vlastním nahozením. Jeho postup však čistým zákrokem zastavil Wilson.
     
    03:52
    Hned po vhazování v útočném pásmu se dostal ke střele Truňov, který se pokoušel ohrozit branku Šaryčenkova, avšak jeho střela mířila těsně vedle!
     
    04:13
    Severstal se dokázal udržet v útočném pásmu a po přihrávce Poláka pálil od modré Stasenko, avšak jeho střela skončila v náruči hostujícího brankáře.
     
    04:37
    Třetí formace Severstalu měla nyní velmi dobré střídání. Mons nahodil kotouč na levou stranu, kde se nacházel Magogin, jenž velmi tvrdě vypálil, avšak jeho pokus vyrazil Šaryčenkov do ochranné sítě.
     
    05:11
    Kazakovcev našel na útočné modré rozjetého Karlina, který dokázal vystřelit přes obránce, avšak jeho střela nebyla přesná!
     
    05:47
    Do útočného pásma se dostal Sokolov, který pronikl po pravé straně. Jeho následný pas měl najít Kurjanova, avšak ten na kotouč nedosáhl.
     
    06:35
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A máme tady úvodní branku dnešního utkání! Na pravé straně se dostal ke kotouči DMITRIJ KAGARLICKIJ, jenž se dokázal dostat před obránce, následně si vyměnil kotouč s Trubačjovem a poslal puk za záda Šaryčenkova! Asistence: Jurij Trubačjov
    06:35 Dmitrij KAGARLICKIJ - 1:0
     
    07:07
    Jugra nevstoupila do dnešního utkání špatně, avšak stačila jedna chyba ve středním pásmu a rázem prohrává...
     
    07:55
    Hostujícímu celku se vůbec nepovedla rozehrávka, a tak mají kotouč hráči Severstalu, kteří se chystají do útoku.
     
    08:59
    Obránce Želdakov si vzal na starosti rozehrávku hostujícího celku, avšak přihrávka na Chlystova nebyla přesná, a tak je z toho zakázané uvolnění, první v dnešním zápase.
     
    10:05
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hostující celek však velmi rychle odpovídá a máme srovnáno! Chlystov se dostal ke kotouči na pravé straně ve střední pásmu a krásnou přihrávkou našel rozjetého ROMANA LJUDUČINA, který byl při zakončení faulován, i tak však dokázal zakončit přesně! Asistence: Denis Chlystov.
    10:05 Roman LJUDUČIN - 1:1
     
    10:29
    A máme tu první vyloučení v tomto zápase! Na trestnou lavici směřuje domácí Skorochodov za nedovolený zákrok v souboji s Kulikem.
     
    11:13
    Jugra kombinovala v útočném pásmu, avšak hráči hostujícího celku se nedokázali dostat do zajímavější střelecké pozice, a tak Severstal dokázal vyhodit.
     
    11:44
    Hráči Severstalu opět skvěle napadali ve vlastním pásmu a podařilo se jim dostat puk do středního pásma.
     
    12:11
    Tahle přesilovka rozhodně nepatří ze strany Jugry k nejpovedenějším. Hostující celek se zatím nedostal během této přesilové hry k jediné střele!
     
    12:49
    Domácí jsou již v plném počtu a měli zajímavou možnost, ze které se mohli dostat znovu do vedení! Jevgenij Mons pálil z levé strany, avšak Šaryčenkov kotouč vyrazil!
     
    13:28
    Černov vyhrál v útočném pásmu kotouč na obránce Alexandera Jevsejenkova, který pohotově vystřelil, avšak Šaryčenkov byl pozorný!
     
    14:07
    Čtvrtá formace Severstalu se usadila v útočném pásmu. Vorobjov posílal před brankou nebezpečnou přihrávku, na kterou si najížděl Karlin, avšak kotouč těsně nezasáhl.
     
    14:49
    Útok domácího celku nevyšel, a tak se Jugra pokoušela dostat do protiútoku. Sokolov však pouze nahodil kotouč do útočné třetiny a jeho formace míří střídat.
     
    15:23
    U hostující střídačky se do sebe pustili Pavel Valentěnko a Vojtěch Polák. Vše bylo poté, co Polák ve střední pásmu poslal k zemi Romana Ljudučina!
     
    15:23
    Reakce Valentěnka na zřejmě čistý hit Poláka však nebyla příliš adekvátní, a tak hostující bek dostává hned 2+2 minuty!
     
    15:49
    Domácí celek tak čeká v závěru této třetiny čtyřminutová přesilovka. Na jejím začátku se však dostal ke kotouči Lapenkov, který nabruslil až do útočné třetině a vybojoval vhazování.
     
    16:23
    Teď už se však Severstal usazuje v útočném pásmu a rozjíždí kolotoč přihrávek!
     
    17:06
    Severstal se nedokázal udržet v útočném pásmu a při následném pokusu se vrátit zpět byl odpískán ofsajd!
     
    17:35
    Domácímu celku se zatím při dlouhé přesilovce příliš nedaří. Severstal se nemůže usadit v útočném pásmu, neboť obrana Jugry zatím skvěle brání vlastní modrou.
     
    18:22
    Kagarlickij posílal kotouč křížnou přihrávkou na pravou stranu, kde se nacházel Černov, avšak tomu nesedlo zpracování.
     
    18:46
    Domácí celek se konečně při právě probíhající přesilové hře dostal ke střele. Pokus Wilsona však nemířil mezi tři tyče!
     
    19:23
    V samotném závěru přesilové hry se dostal ke střele Vovčenko, avšak jeho pokus dokázal vyrazit pravým betonem Šaryčenkov!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina nabídla poměrně zajímavou hokejovou podívanou, kterou však kalí časté přerušování hry. Do vedení se dostal domácí celek v sedmé minutě, když po krásné narážečce s Trubačjovem skóroval Dmitrij Kagarlickij. Jugru však úvodní inkasovananá branka nepoložila. Ba naopak, o čtyři minuty později se hosté radovali z vyrovnaní po přesné střele Romana Ljudučina, který dokázal skórovat i přesto, že byl faulovaný!

    Druhá třetina začne na ledě Severstalu přibližně v 18:00.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Obránce Clay Wilson chyboval při rozehrávce, a tak se ke kotouči dostal Panov, který najel do útočného pásma, avšak jeho následná střela skončila v náruči Šaryčenkova.
     
    20:47
    Domácí celek vstoupil do druhé třetiny aktivně a dalším hráčem, který si připsal střelecký pokus, byl Stasenko, avšak hostující brankář byl opět připraven.
     
    21:32
    Útočník Medveděv dokázal udržet pro své spoluhráče útočné pásmo, avšak jeho následné nahození skončil u domácích obránců.
     
    22:14
    Adam Mashuhr se dostal při rozehrávce pod tlak, nicméně dokázal rozehrát a Severstal míří vpřed.
     
    22:22
    Teď se však bude vylučovat! Anton Sizov fauloval Želdakova, když trefil koleno svého soupeře a dostává trest na pět minut plus do konce utkání!
     
    22:22
    Na trestnou lavici rovněž míří Roman Ljudučin, který šel svého spoluhráče pomstít – dostává dvě minuty za hrubost.
     
    22:57
    Domácí celek předvedl povedenou kombinaci ve střední pásmu. Z pravé strany následně vystřelil Černov, avšak jeho střelu kryl Šaryčenkov!
     
    23:51
    Při hře čtyři na čtyři se zatím daří více domácímu celku, který se opět dokázal usadit v útočném pásmu. Ke střele se však hráči Severstalu nedostali.
     
    24:28
    Jugra je již v plném počtu, neboť Roman Ljudučin si již svůj trest odseděl a začíná dlouhá, tříminutová přesilová hra hostujícího týmu.
    Jakub Kovář se zranil v minulém utkání s Viťazem a dnes v brance českého reprezentanta nahradil Smirjagin

     
    25:06
    Hosté stále kombinují v útočném pásmu, nicméně nemohou se kombinací dostat do nějaké zajímavější střelecké pozice.
     
    25:49
    Až nyní se Jugra dostala opět do kombinace v útočném pásmu. Nebezpečnou přihrávku před brankou posílal Ljudučin, nicméně obrana Čerepovce dostala kotouč do rohu.
     
    26:33
    Obrana Severstalu nyní předvedla velmi dobrou práci. Kotouče se ve vlastním pásmu zmocnil Trubačjov, který jej vyvezl do středního pásma a celá čtyřka domácích střídá.
     
    27:10
    Aktivní Vovčenko napadal v útočném pásmu a málem se dostal ke kotouči, avšak kousek mu chyběl, aby jej dokázal zpracovat.
     
    27:22
    Jugra si zcela jistě slibovala od dlouhé přesilové hry daleko více, nicméně ani pořádně nedokázala zaměstnat Smirjagina. Domácí jsou v plném počtu!
     
    28:38
    Nikita Chlystov zaváhal ve vlastním pásmu při rozehrávce, když se mu zamotal kotouč mezi nohy. Jeho zaváhání napravil Kulik, který zavezl kotouč za branku.
     
    29:22
    Pavel Černov se dostal s kotoučem za brankou a následnou přihrávkou hledal Poláka, avšak ten se ke kotouči nedostal.
     
    29:41
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Vojtěch Polák – 2 min., sekání).
     
    30:11
    Severstal mohl hned na začátku dvouminutového oslabení skórovat. Do úniku dva na jednoho se dostal Trubačjov s Vovčenkem. Zakončoval druhý jmenovaný, avšak Šaryčenkova nepřekonal!
     
    30:53
    Jugra se nyní dokázala usadit v útočném pásmu a z levé strany nebezpečně pálil Lapenkov. Jeho střela však mířila pouze do boční sítě!
     
    31:28
    Domácí Ruslan Karin se dostal do protiútoku a po šikovné kličce se dostal až před Šaryčenkova, avšak jeho následná střela mířila těsně vedle!
     
    31:59
    Vojtěch Polák se hned po svém návratu na led dostal k zajímavé střele z pravé strany, avšak Šaryčenkov dokázal jeho pokus vyrazit!
     
    32:46
    Aktivní Ruslan Karlin postupoval po pravé straně do útočného pásma a opět se pokoušel dostat před branku. Tentokrát ho však zastavil obránce Kulik!
     
    33:18
    Severstal se opět pokoušel projít do útočného pásma, avšak na modré čáře byl příliš nedočkavý Vovčenko, a tak je odpískán ofsajd.
     
    33:54
    Na levé straně si udělal prostor Sokolov, který vyslal ostrou střelu zápěstím, nicméně jeho pokus Šaryčenkov dokázal vyrazit.
     
    34:24
    Další šanci Jugry měl na hokejce Lapenkov, jehož první střela byla zblokovaná, avšak hostující forvard se dostal i k dorážce, ta však mířila mimo.
     
    34:59
    Maxim Truňov na pravé straně prověřil pozornost Šaryčenkova střelou zápěstím, avšak hostující gólman byl na svém místě!
     
    35:47
    Severstal je v závěru druhé třetiny aktivnějším týmem, nicméně stále se nemůže dostat do nějaké větší šance. O zajímavý průnik se pokoušel Lapenkov, avšak jeho střela skončila v náruči Šaryčenkova.
     
    36:15
    Hostujícímu celku se nyní vůbec nepovedla rozehrávka a po delší době hlavní rozhodčí odpískal zakázané uvolnění.
     
    36:42
    Od modré čáry to zkoušel útočník Ankudinov, nicméně jeho střela zápěstím skončila v náruči Smirjagina. Následuje vhazování v pásmu Severstalu.
     
    37:12
    Domácí celek nyní předvedl zajímavou kombinaci v útočném pásmu, když si Truňov narazil kotouč s Vovčenkem a bleskově vystřelil, nicméně jeho střelu lapil Šaryčenkov.
     
    37:58
    Almadinov dostal dlouhou přihrávku na levou stranu, nicméně se dokázal dostat před obránce a kotouč vybojoval.
     
    38:19
    A v závěru druhé třetiny si zahraje Jugra přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Ruslan Karlin, který ve vlastním pásmu podrazil Sokolova.
     
    38:41
    Přesilová hra Jugry však neměla dlouhého trvání, neboť Lapenkov se v rohu kluziště provinil nedovoleným zákrokem v souboji s Wilsonem a dostává dvě minuty!
     
    39:08
    Útočník Vovčenko nahodil kotouč do útočného pásma, avšak následně v rohu upadl, a tak jsou u kotouče domácí!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Hned na začátku druhé třetiny dostal hostující celek možnost zajímavé, tříminutové přesilovky, nicméně Jugře se nepodařilo na delší dobu usadit v útočném pásmu. Ve druhé polovině třetiny se dokázal i Severstal dostat do zakončení, nicméně oba brankáři si zatím vedou velmi dobře!

    Třetí třetina začne přibližně v 18:53!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Konstantin Panov – 2 min., držení protihráče).
     
    40:39
    Severstal dostal k dispozici přesilovou hru pět na tři, avšak domácí se dostali ke střele až po necelých třiceti sekundách, když pálil Wilson, avšak trefil pouze jednoho z hráčů hostujícího týmu.
     
    41:24
    Severstalu se zatím ani klasická přesilovka nedaří dle představ a momentálně se nemůže dostat s kotoučem do útočného pásma.
     
    41:48
    Trubačjov operoval s kotoučem za brankou a následnou přihrávkou se pokoušel najít Masuhra, avšak tomu kotouč přeskočil hůl.
     
    42:16
    V závěru přesilové hry vypálil od modré Stasenko, jehož střelu zblokoval jeden z hráčů Jugry přímo na hůl Vovčenka, který vystřelil z voleje, avšak Šaryčenkov byl na svém místě!
     
    42:35
    Jugra právě vstřelila branku!
    A na druhé straně se dostává Jugra do vedení, čímž otáčí skóre dnešního zápasu! Valentěnko poslal z vlastního pásma krásnou přihrávku, kterou našle na útočné modré Ljudučina. Ten skvěle načasoval příhrávku pro DENISE CHLYSTOVA, který svou střelu namířil mezi tři tyče a dostal svůj tým do vedení! Asistence: Roman Ljudučin, Pavel Valentěnko.
    42:35 Denis CHLYSTOV - 1:2
     
    43:18
    Jugra se pokoušela aktivně napadal rozehrávku svého soupeře, avšak Jevsejenkov dokázal i pod tlakem rozehrát!
     
    43:42
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Konstantin Majorov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:06
    Hned na začátku přesilové hry měl velkou šanci Nikolaj Stasenko, ke kterému propadl kotouč před brankou. Domácí obránce však mířil pouze do boční sítě!
     
    44:41
    Od modré nebezpečně vypálil Clay Wilson, jehož ránu ještě tečoval Vovčenko, nicméně Šaryčenkov dokázal zasáhnout!
     
    45:11
    Hostující hráči dokázali dostat kotouč do pásma svého soupeře a přesilová hra Severstalu se již pomalu blíží ke svému konci.
     
    45:42
    V samotném závěru přesilové hry vypálil od modré čáry Adam Masuhr, nicméně Šaryčenkov dokázal kotouč lapit do své náruče.
     
    46:33
    Nikolaj Kazakovcev podnikl po levé straně nebezpečný průnik před branku. Následně se domácí útočník ještě pokoušel obkroužit branku, nicméně v tom mu zabránil obránce.
     
    47:13
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Anton Kurjanov – 2 min., podražení).
     
    47:37
    Hned na začátku další přesilové hry domácího celku se dostal ke střele Truňov, nicméně jeden z hostujících hráčů dokázal střelu zablokovat.
     
    48:04
    O další střelu od modré čáry se postaral Clay Wilson, avšak jeho pokus dokázal Šaryčenkov vyrazit pravým betonem!
     
    48:26
    Jugra se sice osvobodila, avšak Severstal se dokázal dostat velmi rychle zpět do útočného pásma!
     
    48:55
    Hostující celek opět dokázal dostat kotouč do středního pásma a čtveřice hráčů může vystřídat!
     
    49:17
    Jugra zvládla i další oslabení a vyloučení Anton Kurjanov je zpět na ledě!
     
    49:50
    Jugra právě vstřelila branku!
    Teď mohou domácí hokejisty dvě nevyužité přesilovky obzvlášť mrzet, neboť Jugra se dostává do dvoubrankového vedení! Do středního pásma dostal přihrávku Lapenkov, který následným pasem našel rozjetého ROMANA LJUDUČINA, jenž si při úniku dokázal poradit a překonal Smirjagina! Asistence: Jevgenij Lapenkov, Alexander Ugolnikov.
    49:50 Roman LJUDUČIN - 1:3
     
    50:16
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Clay Wilson – 2 min., sekání).
     
    51:02
    Hostujícímu týmu se zatím přesilová hra příliš nedaří. Hráči Severstalu dokázali již dvakrát vyhodit kotouč z vlastní třetiny.
     
    52:27
    Mezi kruhy dostal přihrávku útočník Lapenkov, jehož střela z voleje však nemířila mezi tři tyče.
     
    53:07
    Jugra hraje v posledních minutách poměrně pasivně, avšak to je, vzhledem k aktuálním stavu skóre, pochopitelné.
     
    53:29
    Na pravé straně se dostal ke kotouči Konstantin Panov, který se dostal za branku, avšak jeho následná přihrávka žádného z jeho spoluhráčů nenašla.
     
    53:37
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Nikolaj Kazakovcev – 2 min., hákování).
     
    54:08
    Magonin zatáhl po levé straně kotouč do útočného pásma a následnou přihrávkou našel před brankou Vojtěcha Poláka. Český útočník dokázal svou střelu i dorazit, avšak v obou případech ho Šaryčenkov vychytal!
     
    54:41
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Konstantin Sokolov – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:58
    Severstal se dokázal i při hře čtyři na čtyři dostat do kombinace v útočné třetině. Od modré čáry následně vystřelil obránce Stasenko, avšak Šaryčenkov byl pozorný!
     
    55:41
    Vyloučený Kazakovcev je již zpět na ledě! Mezitím vypálil od modré Adam Masuhr, jehož střela však zalétla přímo do lapačky Šaryčenkova!
     
    56:11
    Severstal bude mít možnost zdramatizovat dnešní utkání! Valentěnko za vlastní brankou nedovoleně zastavil Poláka a dostává dvouminutový trest!
     
    56:28
    Od modré čáry vypálil Masuhr, jehož rána však letěla mimo tři tyče!
     
    56:48
    Už při hře čtyři na čtyři měl velkou šanci Černov, který pálil z hranice pravého kruhu, avšak jeho střela rovněž nebyla přesná.
     
    57:11
    Severstal pokračuje v kombinaci v útočném pásmu, avšak zatím se stále nemůže dostat do nějaké zajímavější střelecké pozice.
     
    57:43
    Wilson dostal přihrávku mezi kruhy, odkud pohotově vypálil, avšak trefil pouze hráče před sebou!
     
    58:06
    Útočník Vovčenko zavezl kotouč do útočného pásma po pravé straně a následně posílal kotouč na modrou čáru, avšak v daném prostoru se aktuálně nikdo z domácích nenacházel.
     
    58:25
    Kulik se dostal ve vlastním pásmu ke kotouči, avšak jeho vyhození skončilo na zakázaném uvolnění.
     
    58:47
    Anton Kurjanov se dostal do samostatného úniku, avšak brankář Smirjagina nepřekonal, neboť ten dokázal hokejkou kotouč vypíchnout!
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní utkání je u konce! Severstal Čerepovec nezvládl domácí utkání s Jugrou Chanty-Mansijsk a prohrál 1:3.

    První třetina nabídla poměrně zajímavou hokejovou podívanou. Do vedení se dostal domácí celek v sedmé minutě, když po krásné narážečce s Trubačjovem skóroval Dmitrij Kagarlickij. Jugru však úvodní inkasovaná branka nepoložila. Ba naopak, o čtyři minuty později se hosté radovali z vyrovnaní po přesné střele Romana Ljudučina, který dokázal skórovat i přesto, že byl faulovaný! Ve druhé třetině diváci branku neviděli, nicméně hned na začátku třetí třetiny se Severstal mohl dostat do vedení, když měl k dispozici dvě přesilové hry. Ani jednu domácí celek nevyužil, a tak se na druhé straně prosadila Jugra zásluhou Denise Chlystova. Vedení hostujícího celku navýšil ještě Roman Ljudučin, který upravil na konečných 3:1.

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (19:29:45)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 7. Kagarlickij (Trubačjov) – 11. Ljudučin (D. Chlystov), 43. D. Chlystov (Ljudučin, Valentěnko), 50. Ljudučin (Lapenkov, Ugolnikov)


    Severstal Čerepovec: Smirjagin – Wilson, Masuhr, Jevsejenkov, Stasenko, D. Ježov (C), Sizov, Kudako – V. Polák, P. Černov, Kagarlickij – Truňov, Trubačjov, Vovčenko – Skorochodov, Magogin, Mons – Kazakovcev, Karlin, A. Vorobjov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Šaryčenkov – Valentěnko, Želdakov, Kulik, N. Chlystov, Ugolnikov, Ibragimov, Selezňov, Orlov – Ljudučin, D. Chlystov, Lapenkov – Koroljov, Panov, P. Medveděv – Sokolov, Kurjanov, Akmaldinov – Ankudinov, K. Majorov, Buljanskij.

    Rozhodčí: Gamalej, Naumov – Golovljov, Šalagin
    bahis siteleri