Chabarovsk – Novosibirsk 3:4 (0:2 po s.n.) | Vladivostok – Novokuzněck 3:2 (po pr.) | Kunlun – Omsk 3:4 (kon.)
Čerepovec – Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 2:0 (kon.) | Petrohrad – Barys 9:0 (kon.)
Viťaz – Dynamo Moskva 3:4 (0:1 po s.n.) | Soči – Magnitogorsk 0:5 (kon.) | Spartak Moskva – Čeljabinsk 1:2 (1:2 po s.n.)
Záhřeb – Minsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Jokerit 2:1 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Jugra Chanty-Mansijsk
Úterý 15.11.2016, 17:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:11
    Severstal bude mít možnost zdramatizovat dnešní utkání! Valentěnko za vlastní brankou nedovoleně zastavil Poláka a dostává dvouminutový trest!
     
    54:41
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Konstantin Sokolov – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:08
    Magonin zatáhl po levé straně kotouč do útočného pásma a následnou přihrávkou našel před brankou Vojtěcha Poláka. Český útočník dokázal svou střelu i dorazit, avšak v obou případech ho Šaryčenkov vychytal!
     
    53:37
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Nikolaj Kazakovcev – 2 min., hákování).
     
    50:16
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Clay Wilson – 2 min., sekání).
    49:50 Roman LJUDUČIN - 1:3
     
    49:50
    Jugra právě vstřelila branku!
    Teď mohou domácí hokejisty dvě nevyužité přesilovky obzvlášť mrzet, neboť Jugra se dostává do dvoubrankového vedení! Do středního pásma dostal přihrávku Lapenkov, který následným pasem našel rozjetého ROMANA LJUDUČINA, jenž si při úniku dokázal poradit a překonal Smirjagina! Asistence: Jevgenij Lapenkov, Alexander Ugolnikov.
     
    47:13
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Anton Kurjanov – 2 min., podražení).
     
    44:06
    Hned na začátku přesilové hry měl velkou šanci Nikolaj Stasenko, ke kterému propadl kotouč před brankou. Domácí obránce však mířil pouze do boční sítě!
     
    43:42
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Konstantin Majorov – 2 min., nedovolené bránění).
    42:35 Denis CHLYSTOV - 1:2
     
    42:35
    Jugra právě vstřelila branku!
    A na druhé straně se dostává Jugra do vedení, čímž otáčí skóre dnešního zápasu! Valentěnko poslal z vlastního pásma krásnou přihrávku, kterou našle na útočné modré Ljudučina. Ten skvěle načasoval příhrávku pro DENISE CHLYSTOVA, který svou střelu namířil mezi tři tyče a dostal svůj tým do vedení! Asistence: Roman Ljudučin, Pavel Valentěnko.
     
    42:16
    V závěru přesilové hry vypálil od modré Stasenko, jehož střelu zblokoval jeden z hráčů Jugry přímo na hůl Vovčenka, který vystřelil z voleje, avšak Šaryčenkov byl na svém místě!
     
    40:10
    Vyloučení v týmu Jugra Chanty-Mansijsk (Konstantin Panov – 2 min., držení protihráče).
     
    38:41
    Přesilová hra Jugry však neměla dlouhého trvání, neboť Lapenkov se v rohu kluziště provinil nedovoleným zákrokem v souboji s Wilsonem a dostává dvě minuty!
     
    38:19
    A v závěru druhé třetiny si zahraje Jugra přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Ruslan Karlin, který ve vlastním pásmu podrazil Sokolova.
     
    31:28
    Domácí Ruslan Karin se dostal do protiútoku a po šikovné kličce se dostal až před Šaryčenkova, avšak jeho následná střela mířila těsně vedle!
     
    30:11
    Severstal mohl hned na začátku dvouminutového oslabení skórovat. Do úniku dva na jednoho se dostal Trubačjov s Vovčenkem. Zakončoval druhý jmenovaný, avšak Šaryčenkova nepřekonal!
     
    29:41
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Vojtěch Polák – 2 min., sekání).
     
    22:22
    Na trestnou lavici rovněž míří Roman Ljudučin, který šel svého spoluhráče pomstít – dostává dvě minuty za hrubost.
     
    22:22
    Teď se však bude vylučovat! Anton Sizov fauloval Želdakova, když trefil koleno svého soupeře a dostává trest na pět minut plus do konce utkání!
     
    15:23
    Reakce Valentěnka na zřejmě čistý hit Poláka však nebyla příliš adekvátní, a tak hostující bek dostává hned 2+2 minuty!
     
    10:29
    A máme tu první vyloučení v tomto zápase! Na trestnou lavici směřuje domácí Skorochodov za nedovolený zákrok v souboji s Kulikem.
    10:05 Roman LJUDUČIN - 1:1
     
    10:05
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hostující celek však velmi rychle odpovídá a máme srovnáno! Chlystov se dostal ke kotouči na pravé straně ve střední pásmu a krásnou přihrávkou našel rozjetého ROMANA LJUDUČINA, který byl při zakončení faulován, i tak však dokázal zakončit přesně! Asistence: Denis Chlystov.
    06:35 Dmitrij KAGARLICKIJ - 1:0
     
    06:35
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A máme tady úvodní branku dnešního utkání! Na pravé straně se dostal ke kotouči DMITRIJ KAGARLICKIJ, jenž se dokázal dostat před obránce, následně si vyměnil kotouč s Trubačjovem a poslal puk za záda Šaryčenkova! Asistence: Jurij Trubačjov
     
    03:52
    Hned po vhazování v útočném pásmu se dostal ke střele Truňov, který se pokoušel ohrozit branku Šaryčenkova, avšak jeho střela mířila těsně vedle!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 7. Kagarlickij (Trubačjov) – 11. Ljudučin (D. Chlystov), 43. D. Chlystov (Ljudučin, Valentěnko), 50. Ljudučin (Lapenkov, Ugolnikov)


    Severstal Čerepovec: Smirjagin – Wilson, Masuhr, Jevsejenkov, Stasenko, D. Ježov (C), Sizov, Kudako – V. Polák, P. Černov, Kagarlickij – Truňov, Trubačjov, Vovčenko – Skorochodov, Magogin, Mons – Kazakovcev, Karlin, A. Vorobjov.
    Jugra Chanty-Mansijsk: Šaryčenkov – Valentěnko, Želdakov, Kulik, N. Chlystov, Ugolnikov, Ibragimov, Selezňov, Orlov – Ljudučin, D. Chlystov, Lapenkov – Koroljov, Panov, P. Medveděv – Sokolov, Kurjanov, Akmaldinov – Ankudinov, K. Majorov, Buljanskij.

    Rozhodčí: Gamalej, Naumov – Golovljov, Šalagin
    bahis siteleri