Chabarovsk – Novosibirsk 3:4 (0:2 po s.n.) | Vladivostok – Novokuzněck 3:2 (po pr.) | Kunlun – Omsk 3:4 (kon.)
Čerepovec – Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 2:0 (kon.) | Petrohrad – Barys 9:0 (kon.)
Viťaz – Dynamo Moskva 3:4 (0:1 po s.n.) | Soči – Magnitogorsk 0:5 (kon.) | Spartak Moskva – Čeljabinsk 1:2 (1:2 po s.n.)
Záhřeb – Minsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Jokerit 2:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
9:0 (5:0, 2:0, 2:0)
Barys Nur-Sultan
Úterý 15.11.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:53 Ilja KOVALČUK - 9:0
     
    51:53
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Desítka je už blízko! Vadim Šipačov našel zpoza branky ILJU KOVALČUKA, který se z vrcholu pravého kruhu trefil ke vzdálenější tyčce. Šipačjov si připisuje už pátou asistenci. Asistence: Nikita Gusev a Vadim Šipačov.
    41:56 Jevgenij DADONOV - 8:0
     
    41:56
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ DADONOV si zapisuje už čtvrtý zásah v dnešním zápase! Tentokrát mu pomohl obránce Cam Barker, který srazil přihrávku Dadonova na Šipačova za záda vlastního gólmana. Asistence: Vadim Šipačov a Nikita Gusev.
    25:06 Sergej PLOTNIKOV - 7:0
     
    25:06
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Kanonáda pokračuje! Po další pěkné kombinaci se na levém kruhu dostal k puku SERGEJ PLOTNIKOV a napálil ho za záda přesouvajícího se Karlssona. Tomu navíc ztížil situaci obránce Dallman, jenž mu ještě zakryl výhled. Asistence: Ilja Kovalčuk a Vadim Šipačov.
    22:09 Nikita GUSEV - 6:0
     
    22:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Karlsson s nulou dlouho nevydržel! Hostující obrana jen přihlížela tomu, jak Jevgenij Dadonov nahrál před branku NIKITOVI GUSEVOVI, který si v klidu srovnal kotouč na hůl a poslal ho k bližší tyčce svatyně Barysu – 6:0. Asistence: Jevgenij Dadonov.
    15:48 Jevgenij DADONOV - 5:0
     
    15:48
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí předvedli naprosto exhibiční kombinaci po ose Jevgenij Dadonov, Vadim Šipačov a Dinar Chafizullin. Zakončení posledně jmenovaného ještě Poulin do sítě nepustil, ale dojíždějící JEVGENIJ DADONOV už měl snadnou práci a završil hattrick. Ledová plocha je zaházena čepicemi. Asistence: Vadim Šipačov a Dinar Chafizullin
    09:37 Jevgenij DADONOV - 4:0
     
    09:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí využívají i třetí přesilovou hru a vedou už 4:0! JEVGENIJ DADONOV se natlačil až před branku a bekhendem zvedl kotouč pod břevno Poulinovy svatyně. Tohle je neskutečná demolice! Asistence: Dinar Chafizullin a Nikita Gusev.
    04:20 Sergej PLOTNIKOV - 3:0
     
    04:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Další bleskově využitá přesilovka SKA! Domácím v posledních zápasech vychází naprosto vše a to potvrdili i nyní! Z pravého kruhu vypálil Ilja Kovalčuk a kotouč tečoval mezi betony gólmana Poulina SERGEJ PLOTNIKOV – 3:0. Asistence: Vjačeslav Vojnov a Ilja Kovalčuk.
    02:04 Vjačeslav VOJNOV - 2:0
     
    02:04
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a po dvou minutách vedou 2:0! Od modré čáry vypálil VJAČESLAV VOJNOV, kotouč ještě prošel mezi nohama clonícího Plotnikova a Poulin ho tak zaregistroval až v síti. Asistence: Ilja Kovalčuk.
    01:22 Jevgenij DADONOV - 1:0
     
    01:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    První šanci si připravili hosté, ale do vedení jde Petrohrad! Nikita Gusev vyjel s kotoučem zpoza branky a krásně jej předložil JEVGENIJI DADONOVOVI, jenž se trefil pod beton brankáře Poulina. Asistence: Vadim Šipačov a Nikita Gusev.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 2. Dadonov (Šipačov, N. Gusev), 3. Vojnov (Kovalčuk), 5. S. Plotnikov (Vojnov, Kovalčuk), 10. Dadonov (Chafizullin, N. Gusev), 16. Dadonov (Šipačov, Chafizullin), 23. N. Gusev (Dadonov), 26. S. Plotnikov (Kovalčuk, Šipačov), 42. Dadonov (Šipačov, N. Gusev), 52. Kovalčuk (N. Gusev, Šipačov)


    SKA Petrohrad: Šesťorkin – Zubarev, Vojnov, Čudinov, Chafizullin, J. Jakovlev, Hersley, Rukavišnikov – S. Plotnikov, Dacjuk (C), Kovalčuk – Dadonov, Šipačov, N. Gusev – Barabanov, Koskiranta, Děrgačjov – Ketov, Kablukov, Tichonov.
    Barys Nur-Sultan: Poulin (21. H. Karlsson) – M. Semjonov, Dallman, Trjasunov, Barker, Šalapov, Lipin, Savčenko – Bochenski (C), St. Pierre, Dawes – R. Starčenko, Kučin, Rymarev – Markelov, Trivino, Paňukov – N. Ivanov, Grenc, Chudjakov – Belgibajev.

    Rozhodčí: Beljajev, Ravodin – Michel, Strelcov

    Diváci: 12136
    bahis siteleri