Novokuzněck – Nižněkamsk 4:5 (kon.) | Novosibirsk – Kazaň 1:2 (kon.) | Omsk – Toljatti 6:3 (kon.)
N.Novgorod – Záhřeb 5:0 (kon.) | Minsk – Jokerit 3:2 (2:1 po s.n.) | Soči – HC Slovan 3:0 (kon.)
konec
Avangard Omsk
6:3 (4:1, 1:1, 1:1)
Lada Toljatti
Úterý 22.11.2016, 14:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:08
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Erik Gustafsson – 2 min., podražení).
     
    51:34
    Vyloučení v týmu Lada Togliatti (Dmitrij Sinicyn – 2 min., nedovolené bránění).
    51:06 Alexandr PĚREŽOGIN - 6:3
     
    51:06
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hra pokračoala dál, nicméně rozhodčí si následně prohlédl opakovaný záběr, ze kterého bylo jasné, že střela ALEXANDERA PĚREŽOGINA se odrazila od vnitřní kamery ven z branky, a tak Avangard navyšuje své vedení! Asistence: Vladimír Sobotka.
     
    51:06
    Další velká šance Avangardu! Na levou stranu dostal přihrávku rozjetý Alexander Pěrežogin, jehož střelu však zastavilo břevno! Omsk trefil brankovou konstrukci již potřetí v tomto zápase!
     
    49:13
    Filatov zatáhl kotouč na pravou stranu, odkud jej následně poslal před branku. Furch vyrazil puk pouze před sebe, kde se dostával k dorážce Zernov, avšak tomu zablokoval hůl Nikitin!
     
    48:33
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Alexandr Osipov – 2 min., podražení).
    47:40 Kristaps SOTNIEKS - 5:3
     
    47:40
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Lada snižuje na rozdíl dvou branek a v závěru dnešního utkání se bude ještě pokoušet o vyrovnání! KRISTAPS SOTNIEKS nabruslil do útočné třetiny a vyslal svižnou střelu zápěstím. Furch zřejmě neviděl přes svého obránce ideálně, a tak střelu nedokázal zastavit. Asistence: Anton Krysanov.
     
    44:54
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Alexandr Kučerjavenko – 2 min., vysoká hůl).
     
    42:59
    Lemťugov dostal na pravou stranu dobrou přihrávku, měl dostatek času si střelu připravit, avšak nakonec mířil těsně vedle pravé tyče!
     
    39:39
    V závěru prostřední periody mohl Omsk navýšit své vedení! Z hranice pravého kruhu vystřelil Anton Burdasov, avšak jeho střelu zastavilo břevno!
     
    37:29
    Teď měla Lada velkou šanci! Nikita Filatov dostal dobrou přihrávku na pravou stranu, odkud vystřelil přes obránce. Furch sice zasáhl, nicméně mu kotouč proklouzl výstrojí a kutálel se do branky, nicméně Osipov včas zasáhl!
     
    35:37
    První formace Avangardu zůstala v útočném pásmu a kombinovala. Následně vystřelil z mezikruží Medveděv, avšak jeho střelu zastavilo břevno!
    34:32 Nikita FILATOV - 5:2
     
    34:32
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    A Lada snižuje na rozdíl tří branek! Aronson se dokázal prokličkovat až před Furcha, avšak český brankář jej vytlačil za branku. Následná přihrávka Aronsona našla před brankou NIKITU FILATOVA, a ten měl již úlohu jednoduchou! Asistence: Taylor Aronson.
    29:33 Nikolaj LEMŤUGOV - 5:1
     
    29:33
    Avangard právě vstřelil branku!
    A Omsk přesilovou hru velmi rychle využívá a střílí pátou branku v tomto utkání! Na levou stranu dostal přihrávku Medveděv, který pohotovým pasem oslovil před brankou NIKOLAJE LEMŤUGOVA, a ten si před Ježovem věděl rady! Asistence: Jevgenij Medveděv, Maxim Pestuško.
     
    29:10
    Anton Šenfeld ve středním pásmu zasáhl koleno obránce Děrvuka a bude vyloučen! Hlavní rozhodčí uděluje hostujícímu útočníkovi pětiminutový trest!
     
    22:28
    Přesilovka hostujícího celku velmi rychle končí! Na trestnou lavici míří útočník Nikita Filatov, který podrazil v útočném pásmu Burdasova.
     
    21:59
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Ilja Děrvuk – 2 min., vražení na hrazení).
     
    15:43
    Nikita Filatov dostal dobrou přihrávku na levou stranu, udělal kličku do středu a nebezpečně vystřelil, avšak Dominik Furch vytáhl velmi dobrý zákrok a kotouč vyrazil ramenem!
    11:15 Ilja MICHEJEV - 4:1
     
    11:15
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí celek hraje opravdu ve velké pohodě a přidává čtvrtou branku v dnešním utkání! Volgin byl v rohu kluziště napadán při rozehrávce, chyboval, a tak se ke kotouči dostal ILJA MICHEJEV, který obkroužil Ježova a dostal kotouč za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    06:47
    Střídání v týmu Lada Togliatti: ze hřiště odchází Edgars Masalskis, přichází Ilja Ježov.
    06:47 Anton BURDASOV - 3:1
     
    06:47
    Avangard právě vstřelil branku!
    Ano, tak na nedostatek gólů si v dnešním utkání zatím opravdu stěžovat nemůžeme... Avangard se prosazuje potřetí v řadě a dostává se do dvoubrankového vedení! Masalskis nepřesně rozehrál a následně dostal kotouč před branku ANTON BURDASOV, který si dokázal poradit! Asistence: Alexander Kučerjavenko.
     
    06:03
    První formace Avangardu se dostala v útočném pásmu ke kotouči a po dobré kombinaci Pestuška s Pěrežoginem dostal kotouč do dobré pozice Sobotka, avšak toho vychytal skvělým zákrokem Masalskis!
    03:24 Alexandr PĚREŽOGIN - 2:1
     
    03:24
    Avangard právě vstřelil branku!
    Avangard se skutečně po úvodní inkasované brance zdravě naštval a domácí hráči otáčejí za půl minuty stav dnešního zápasu! Na levé straně se dostal ke kotouči Maxim Pestuško, který se rozhlédl, mezi kruhy našel ALEXANDERA PEREŽOGINA, jehož střela skončila v síti! Asistence: Maxim Pestuško.
    02:58 Nikolaj LEMŤUGOV - 1:1
     
    02:58
    Avangard právě vstřelil branku!
    Dnešní utkání zatím rozhodně nenudí, neboť Avangard dokázal na úvodn í branku soupeře velmi rychle odpovědět! NIKOLAJ LEMŤUGOV nabruslil po pravé straně do útočného pásma, udělal kličku do středu a přesnou střelou k tyči překonal Masalskise! Asistence: Jevgenij Medveděv, Michail Juňkov.
    01:27 Denis ZERNOV - 0:1
     
    01:27
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Tak, to je velmi povedený vstup hostujícího týmu do zápasu, neboť Lada se dostává již ve druhé minutě do vedení! Sincyn zatáhl kotouč do útočného pásma, následně poslal kotouč pod sebe pro DENISE ZERNOVA, jehož rána mířila přesně pod břevno a Dominik Furch nedokázal zasáhnout! Asistence: Dmitrij Sincyn, Grigorij Bělousov.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 3. Lemťugov (J. Medveděv, Juňkov), 4. Pěrežogin (Pestuško), 7. Burdasov (Kučerjavenko), 12. I. Michejev, 30. Lemťugov (J. Medveděv, Pestuško), 52. Pěrežogin (Sobotka) – 2. Zernov (Sinicyn, Bělousov), 35. Filatov (Aronson), 48. Sotnieks (Krysanov)


    Avangard Omsk: Furch – J. Medveděv (C), Martynov, A. Osipov, Nikitin, Ahnelöv, Gustafsson, Děrvuk – Pěrežogin, Sobotka, Pestuško – Burdasov, Kučerjavenko, Chochrjakov – Pjanov, Fajzullin, I. Michejev – Lemťugov, Juňkov, Fiščenko.
    Lada Toljatti: Masalskis (7. I. Ježov) – Korjagin, Sotnieks, Aronson, Maleňkich, Sinicyn, Gurkin, Volgin (C) – Děmagin, A. Ivanov, Filatov – Bělousov, Zernov, Šenfeld – V. Komarov, Krysanov, Rybin – Bočarov, A. Strelcov, V. Strelcov.

    Rozhodčí: Ansons, Lavrentěv – Majtak, Pronskich
    bahis siteleri