Jihlava – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 5:4 (kon.) | Most – Prostějov 3:2 (kon.)
Kladno – Litoměřice 2:4 (kon.) | Slavia – Havířov 0:4 (kon.) | Frýdek-M. – Ústí n/L 4:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 30.11.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    V samotném závěru ještě dostává za menší pošťuchovačku se soupeřem dvě minuty Jan Husa. Na trestnou už mířit nemusí, je přesně čas 60:00 a jde o vůbec první – a taky poslední – vyloučení třetí třetiny.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    58:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní asi dává jihlavským třem bodům definitivu MICHAL DŮRAS. Nejenže před brankou získal puk, ale rychle se přesunul na druhou stranu, kde po ose Dundáček – Jergl dostal puk od druhého jmenovaného a prostřelil Bláhu kolem pravého betonu z prostoru mezi kruhy. Asistence: Aleš Jergl, Filip Dundáček.
     
    58:00
    Anatolij Protasenja svými dlouhými rukami a dlouhou hokejkou sebral na levé straně útočné modré puk z rozehrávky hostí, sjel si na levý kruh a zkusil vypálit mezi betony. Bláha má kotouč kdesi v zástěře nebo právě mezi nohami.
     
    54:46
    Byl to zřejmě Josef Mikyska, který se na pravém kruhu v útočném pásmu ujal puku a namířil si to před branku. Pokoušel se vytáhnout Škarka z branky a zasunout puk pod něj, to se mu ale nepodařilo. Puk vzápětí za jeho klecí vyjel na Chlapíka, který vyzval ke střele na středu pásma Petra Kolmanna. Jeho dělovku vyrazil domácí gólman ramenem.
     
    51:50
    David Březina se po chybné rozehrávce hostí řítil sám na branku Bláhy. Zkoušel to střelou na gólmanovu lapačku, která srazila puk mimo tři tyče.
     
    44:18
    Nyní se gólman hostí opět vyznamenal, když dokázal vyrazit zblízka pokus Adama Zemana a následnou střelu Dundáčka od modré.
     
    41:46
    Zahrozili také hosté. Na pravém kruhu zůstal nehlídán kapitán Václav Kočí, jenž dostal přihrávku zpoza branky. Zkoušel to střelou do horní poloviny branky, kde byla nastavena Škarkova hruď.
     
    41:08
    Jihlava do třetí třetiny vlétla hodně rázně. Čachotský se prodral až před branku, kde ještě přenechal kotouč Zemanovi, jenž těsně minul prostor u levé tyče Bláhy.
     
    40:25
    Zvoní to také na druhé straně. Aleš Jergl dostal ideální přihrávku mezi kruhy a připravil si puk na střelu, jenže kus černé gumy se odrazil od horní tyčky ven.
     
    39:15
    Po návratu vyloučeného Jergla na led předvedli domácí za svojí klecí chybu v rozehrávce. K puku se tak dostal Lukáš Volf, který si z pravé strany najel před branku, ovšem druhý gól nepřidal, neboť mířil nad horní tyč.
     
    38:50
    Po další střele hostí od modré dorážel před brankou Ladislav Bittner, kotouč ale skončil na Škarkovi, který zasahuje pravým betonem.
     
    37:15
    Od modré ihned po vyhraném buly střílel Ondřej Mikliš, gólovou radost hostujícího obránce zastavila pravá tyčka.
     
    37:10
    Aleš Jergl je čtvrtým vyloučeným hráčem Dukly, ven míří za podražení.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    32:12
    Vyloučení nám opět pokračují, nyní si jde odsedět dvě minuty kapitán Dukly Jiří Dobrovolný, který je vyloučen za podražení.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    30:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Třetí využitá přesilovka dnešního utkání, druhá na straně domácího celku. Jihlavští hokejisté zakombinovali a Říha z první od modré dal kotouč na pravý kruh pro Důrase. Domácí forvard také z první posunul kus černé gumy před branku, kde FILIP SEMAN jednoduše nastavil hokejku a poslal puk do branky. Asistence: Michal Důras, Jiří Říha.
     
    30:01
    Do čtyř půjdou i hosté. Václav Kočí v levém rohu za brankou podrazil soupeře a hráč, který se druhou asistencí podílel na vyrovnání Benátek, jde na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    29:25
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Také hosté využívají přesilovou hru a zatím těží z minima maximum. Koči dal puk na modrou pro Mikliše, který si počkal, aby vzápětí zkusil prudším nahozením poslat kotouč na branku Škarka. Před domácím gólmanem po puku sáhl LUKÁŠ VOLF a tečoval jej do sítě. Asistence: Ondřej Mikliš, Václav Kočí.
     
    29:11
    Po dlouhé době vidíme vyloučení. Šimon Szathmáry je druhým vyloučeným hráčem domácích, ven putuje za hákování.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    25:29
    Lukáš Volf měl na holi vyrovnání, když převzal dlouhý puk a jel sám na Škarka. Zkusil to střelou na jeho levou tyčku a lapačku, kterou o půl metru minul.
     
    22:45
    Zeman přebral před modrou dlouhý puk od Kajínka a namířil si to rovnou mezi dva hráče soupeře. Dostal se před ně, ovšem ti jej vzali do klinče na hranici faulu a o puk jej těsně před brankou Bláhy připravili.
     
    14:15
    Dukla se dostala do přečíslení tři na jednoho. Čachotský po pravé straně dával puk mezi kruhy na Diviše, který si sjel blíže k brance, ale nestřílel. Ještě dal puk před brankoviště na Zemana, který doražením do prázdné klece minul kus černé gumy. Akce za všechny drobné!
     
    13:42
    Vskutku pohledná práce Michala Důrase. Domácí forvard dostal sice přihrávku za sebe, ale obtočil se kolem vlastní osy i kolem zkoprnělého Ladislava Bittnera, čímž získal výhodu a mohl si najet na pravý kruh. Zkusil to kousek nad ledem, ovšem Bláha schoval kotouč do výstroje.
     
    12:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zblokovaných střel už měl tak akorát dost FILIP DUNDÁČEK. Domácí obránce po Stoklasově vyhraném buly dostal puk od Protasenji na modrou, najel si blíže na střed útočného pásma a jeho střela zapadla přesně pod horní tyčku. Asistence: Anatolij Protasenja, Filip Stoklasa.
     
    10:27
    Aktivní napadání domácích se setkalo s odezvou. Čachotský zachytil na modré puk a při kličce jej zahákoval Ivan Ďurač, který jde také ven. Tady nebylo co řešit.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    07:27
    Na trestnou lavici jde tedy i první hráč Benátek nad Jizerou. Je jím David Vrbata, který nakonec domácího obránce ve středním pásmu zahákoval.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    06:07
    A málem to domácím přineslo první branku. Mezi kruhy měl puk Stoklasa, přehodil si ho na bekhend a po ledě vystřelil. Bláha srazil kotouč na levou stranu, kde byl volný Čachotský, ovšem zblízka gólmana nepřekonal.
     
    05:05
    Navíc nyní ztratili na modré puk. Vybojoval ho David Březina, který jel v situaci dva na jednoho na branku Bláhy. Zkusil vystřelit ze stejného místa, odkud dal vítězný gól na ledě Motoru, ale nápřahem se nyní z vrcholu levého kruhu neprosadil. Gólman hostí srazil puk ramenem.
     
    03:27
    Útok Dukly ale pokračovat nebude, ba naopak. Anatolij Protasenja je prvním vyloučeným hráčem zápasu, dostává dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 1-0.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 13. Dundáček (Protasenja, Stoklasa), 31. F. Seman (Důras, Říha), 59. Důras (Jergl, Dundáček) – 30. Volf (Mikliš, Kočí)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kajínek, Říha, Dundáček, Bilčík, Szathmáry, Šidlík, Dobrovolný (C) – Jergl, F. Seman (A), Důras – Protasenja, Stoklasa, Březina – Diviš, Zeman, Čachotský (A) – Jícha, Danišovský.
    HC Benátky nad Jizerou: Bláha (Hosnedl) – Mikliš, Kočí (C), Kolmann (A), Havlín, Zeleňák, Husa, Tržický – Hrníčko, Hrabík, A. Dlouhý – Vrbata, J. Mikyska, Chlapík – Prokeš, Volf, Bittner – Ďurač, Da. Svoboda, J. Havel – Janele.

    Rozhodčí: Kika, Obadal – Lukš, Wesley

    Diváci: 1179
    bahis siteleri