Poruba 2011 – Vsetín 5:4 (po pr.) | SHK Hodonín – Šumperk 2:3 (2:3 po s.n.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 6:3 (kon.)
Kopřivnice – Opava 6:1 (kon.) | David Servis – Žďár n/S 2:5 (kon.) | Nymburk – Mor. Budějovice 6:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Písek 9:3 (kon.) | Tábor – Pelhřimov 9:4 (kon.) | Bílina – Trutnov 4:2 (kon.)
Jablonec n/N – Řisuty 4:2 (kon.) | Kobra – Klášterec nO 4:3 (kon.) | Vrchlabí – Děčín 6:3 (kon.)
Kolín – Jindř. Hradec 5:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
9:3 (2:1, 4:2, 3:0)
IHC Králové Písek
Středa 30.11.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Střed (ČR) • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dobrý den! Srdečně vás vítám ze zimního stadionu v Kotlině, kde nás dnes čeká zápas BK Havlíčkův Brod – IHC Písek, který se odehraje v rámci 18. kola 2. ligy skupiny Střed. Utkání začíná v 18:00.
     
    Havlíčkův Brod bude v utkání papírovým favoritem. V současné době vede tabulku skupiny Střed a hraje ve skvělé formě. Bodoval pětkrát za sebou, přičemž čtyřikrát si připsal plný bodový zisk. Prohrál jen domácí derby se Žďárem nad Sázavou, jemuž podlehl v prodloužení 3:4.
     
    Písek se v poslední době naopak neskutečně trápí. Z osmi duelů urval jen čtyři body, když doma porazil 6:2 poslední Jindřichův Hradec a ve Kolíně prohrál po prodloužení. Minulé vzájemné střetnuti proti Bruslařům ale zvládl, když vyhrál 4:3 po samostatných nájezdech.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Panec (Novák) – T. Semrád, Bušek, Duben "A", Lacina, Vala, Kulhánek, – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Navrátil, Voříšek, Michálek – Chlubna, Kozlík, Kuchta – Beneš, Ludvík, Křížek

    IHC Písek: Kadlec (Kříž) – Hřebíček, Procházka "C", Pokorný, Červinský, Suda – Urbanec, Vlček "A", Suchan, Kepka, Šuhaj, Sýbek "A", Koupal, Pašek, Rod, Drda

    Rozhodčí: Filip Vrba – Lukáš Rampír, David Otáhal.
     
    Bruslaři za potlesku ochozů a za doprovodu světelných i zvukových efektů naskakují na led.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Miroslav Třetina se ujal puku ve středním pásmu, sjel si až na okraj kruhů a svižnou zápěstní ranou po ledě vyprášil Kadlecovy betony.
     
    00:35
    Hosté se probili postupným útokem do útočného území, ale nahrávka před brankoviště nenašla hůl nikoho z píseckých hráčů.
     
    00:58
    Havlíčkův Brod pokazil rozehrávku a je z toho zakázané uvolnění. Buly proběhne v kruhu po levé ruce gólmana Michaela Pance.
     
    01:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná akce, po které jdou Bruslaři do rychlého vedení! Kryštof Kulhánek nahrál Tomáši Chlubnovi, jenž při přečíslení 2 na 1 prostrčil puk přes protihráče na hůl PETRA KUCHTY. Vousatý útočník to udělal parádně, když zápěstím z levého kruhu skóroval k protější tyčce! Asistence: Tomáš Chlubna, Kryštof Kulhánek.
     
    02:15
    Na druhé straně hrací plochy měl slibnou příležitost Josef Urbanec, který se uvolnil na levé straně, ale jeho projektil vyrazil gólman Panec betony.
     
    02:36
    Havlíčkův Brod teď zahodil neskutečnou sérii tutovek! Hned několik hráčů pálilo z bezprostřední blízkosti, ale gólman Kadlec se vyznamenal!
     
    03:05
    Hosté se usadili v útočném pásmu, kde si vyměňují puk.
     
    03:29
    Jakub Šuhaj napřáhl v prostoru na okraji kruhů a jeho dělovka orazítkovala břevno! Kotouč se vzápětí odrazil do ochranné sítě, hra je přerušena.
     
    03:35
    Soubor z Kotliny byl pod tlakem, a tak raději jen vyhodil puk na icing. Buly proběhne v kruhu u gólmana Pance.
     
    04:05
    Havlíčkobrodská družina získala puk u své brány a povedla se jí i rozehrávka, ale vzápětí se dopustila nepřesnosti v blízkosti Kadlecovy brány.
     
    04:40
    Písek se opět zabydlel na dostřel gólmana Pance, ale jeho defenziva zapracovala spolehlivě a maskovaná opora Bruslařů nemusela zasahovat.
     
    05:21
    Martin Koupal se nádherně protáhl za brodskou obranu po Valově zaváhání do samostatného úniku, ale gólman Panec jeho blafák do bekhendu vyrazil skvěle koncem betonu!
     
    05:55
    Luboš Voříšek se elegantní zasekávačkou zbavil svého strážce v útočném pásmu, jenže vzápětí jeho nahrávku nedokázal zpracovat jeho spoluhráč.
     
    06:21
    Sledujeme teď spíš nepřesný a bojovný hokej, oba týmy se snaží probít dopředu, ale defenzivy jsou zatím po většinu času pevné.
     
    07:25
    Bruslaři se dostali do útočného území a sevřeli soupeře do pevného objetí, z čehož vytěžili přesilovou hru. Jakub Suchan (PIS) se dopustil hákování.
     
    07:47
    Brankář Kadlec musel řešit nepříjemnou ránu z prostoru mezi kruhy, ale poradil si s ní na jedničku a vyrazil ji betony do bezpečí.
     
    07:55
    Hosté vzápětí dokázali vyhodit puk až do Pancova hájemství na opačné straně ledového kolbiště.
     
    08:20
    Havlíčkův Brod se horko těžko probíjí do útočného území, Jihočeši i ve čtyřech velmi dobře zavírají prostory ve středním pásmu.
     
    08:50
    Soubor z Kotliny už se zabydlel na dostřel gólmana Kadlece, jenže zatím mu zoufale chybí střelba. Obranný blok Písku pracuje zatím hodně spolehlivě.
     
    09:25
    Písek je kompletní, v oslabení toho soupeři moc nedovolil.
     
    09:48
    Pět na pět se hrálo jen chviličku, znovu se vylučuje na straně hostů. Jakub Šuhaj (PIS) se provinil podražením.
     
    10:10
    Kryštof Kulhánek měl volný prostor na levém křídle a vypálil zápěstím, ale o kousek minul protější tyčku. Hokejisté z jižních Čech posunuli puk do středního pásma.
     
    10:37
    Tomáš Semrád sice parádně rozehrál a soubor z Kotliny zavezl kotouč do útočného území, jenže tam si nedokázal vytvořit nic nebezpečného a o hrací předmět přišel.
     
    11:01
    Domácí se pokusili zaskočit soupeřovu obranu dlouhou nahrávkou za obranu, ale rozjetý útočník na ni nedosáhl a píská se tak jen zakázané uvolnění.
     
    11:15
    Totterovi svěřenci už se usadili na dostřel gólmana Kadlece, kde si hledají prostor ke střele. Snaží se kombinací rozhýbat obrannou čtveřici Písku.
     
    11:50
    Akce Havlíčkova Brodu pokračovala, a i když už byli hosté v plném počtu, vypálil od modré čáry Jakub Lacina. Střela golfákem však skončila jen v Kadlecově lapačce.
     
    12:10
    Domácí hokejisté jsou zatím jednoznačně lepší a na ledě výrazně dominují. Jihočeši ukazují i dnes, že se jim v poslední době nedaří.
     
    12:28
    Změnit se to snažil útočník Lukáš Drda, jenž zavezl kotouč na okraj kruhů soupeřovy třetiny, ale jeho rána byla zblokována do ochranné sítě.
     
    12:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byla branka, která se hned tak nevidí! Lukáš Endál nahrál do pravého kruhu FILIPU BENEŠOVI, jenž se snažil vystřelit zápěstím, ale puk mu sjel z hole a zůstal přímo před nim. Na druhý pokus z toho už byla výstavní dělovka, když puk zaplul přesně pod víko písecké brány! Asistence: Lukáš Endál, Tomáš Semrád.
     
    13:04
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kozlík – 2 min., posunutí hole).
     
    13:39
    Písek právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná trefa hostů, kteří přesilovku bleskově využili! Jiří Kepka vykouzlil od mantinelu luxusní přihrávku před brankoviště, kam si sjížděl VÁCLAV PAŠEK a nekompromisně tečoval kotouč přesně pod horní tyčku bezmocného gólmana Pance! Asistence: Jiří Kepka, Jakub Šuhaj.
     
    14:26
    A hosté jsou jako pokropení živou vodou, rázem mnohem více času tráví na dostřel gólmana Pance a probíjejí se i do koncovky. Nyní jejich rána z kruhu byla ale nepřesná.
     
    14:56
    Děj hry se rychle přenesl na druhou stranu hřiště, Havlíčkův Brod bojuje o kus černé gumy v blízkosti hrazení píseckého pásma. Jihočeši se teď učebnicově brání.
     
    15:25
    Hokejisté od řeky Otavy vyhráli přetlačovanou o puk ve středním pásmu, jenže následný útok jim nevyšel a píská se postavení mimo hru.
     
    15:50
    Tomáš Semrád se snažil v nouzi nahrát Davidu Kozlíkovi do středového kruhu, ale ten to měl v obležení protihráčů nesmírně těžké.
     
    16:10
    Havlíčkobrodská družina už se zabydlela na dostřel gólmana Písku, jenže zatím z toho nevzešlo nic nebezpečnějšího. Brankář Kadlec má minimum práce.
     
    16:21
    Svěřenci trenéra Karla Slabého jsou teď pod tlakem, ze kterého se jim nedaří vyklouznout. Bruslaři dobře drží útočné pásmo.
     
    16:50
    Lukáš Endál dostal nabito do dobré palebné pozice v levém kruhu, ale ještě se snažil vyšperkovat celou akci nahrávkou před odkrytou bránu. Před brankovištěm však spoluhráče nenašel!
     
    17:17
    Filip Navrátil po vyhraném vhazování dostal nahrávku na modrou čáru, ale jeho dělovka po mohutném nápřahu proletěla daleko od levé Kadlecovy tyčky.
     
    17:40
    Bruslaři teď třímají otěže zápasu ve svých rukou a hýří aktivitou. Jihočeši se soustředí na obranu, ale zatím se jim daří držet brodské střelce na uzdě.
     
    18:17
    Domácí hokejisté trochu zazmatkovali v rozehrávce, jenže Písek toho nedokázal využít. Broďáci svou chybu dokázali bleskově napravit.
     
    18:40
    Soubor z Kotliny byl zatlačen do úzkých a s presinkem Jihočechů to měl opravdu hodně těžké. Nakonec si však poradil a nyní už kombinuje v útočném území.
     
    19:10
    Hra je přerušena, gólman Kadlec utěšenou střelu zpoza spoluhráče z kruhu viděl a schoval ji ve své náruči do přerušení hry.
     
    19:40
    Bruslaři získali puk ve svém pásmu a založili bleskový kontr, při němž si narazil Petr Kuchta puk hodně hezky s Tomášem Semrádem, ale vzápětí nedokázal zamířit z mezikruží mezi tři tyče! Hezká akce!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V úvodní dvacetiminutovce jsme viděli převahu Bruslařů, kteří měli více ze hry a ujali se zaslouženého vedení 2:0 po trefách Petra Kuchty a Filipa Beneše. Hosté sehráli parádně nabídnutou přesilovku, při níž usměrnil kotouč mimo dosah gólmana Pance Václav Pašek. Druhá třetina začne zhruba v 18:48, stav je 2:1.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Patrik Přidal si hezky vybruslil zpoza brány a vypálil z dobré palebné pozice, ale v mírném úhlu na pravé straně vyprášil jen Kadlecův beton.
     
    20:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle přesně havlíčkobrodské barvy potřebovaly, hned na začátku druhé periody se uklidňují odskokem na dvougólový rozdíl! Tomáš Semrád šikovně přiťukl puk do jízdy PATRIKU PŘIDALOVI, jenž si sjel v úniku až před bránu, přehodil si puk na bekhend a našel mezírku mezi Kadlecovými betony! Asistence: Tomáš Semrád.
     
    20:56
    Bruslaři jsou na koni a dál svírají soupeře u jeho brány.
     
    21:28
    Hosté dokázali na delší dobu dostat puk pod kontrolu a přešli do útočného území, kde se jim nyní daří kombinovat kolem gólmana Pance.
     
    22:10
    Filip Beneš měl na holi obrovskou šanci! Lukáš Endál mu geniální nahrávkou předložil puk, dnes už jednou úspěšný brodský střelec se pokusil o blafák, ale trefil jen protihráče!
     
    22:28
    Havlíčkův Brod dál drží soupeře pod velkým tlakem a ostřeluje gólmana Kadlece, jenž teď náporu na svou osobu odolává, ze všech možných pozic.
     
    22:55
    Petr Kuchta vypálil z okraje kruhů, ale jeho projektil gólman Kadlec dobře viděl a letící puk ukryl ve své náruči až do přerušení hry.
     
    23:00
    Ihned po vhazování vypálil od modré čáry Tomáš Semrád, který hraje v neskutečné pohodě, ale brankář Kadlec měl nekrytý výhled a kotouč schoval v náruči.
     
    23:35
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši snižují na nejtěsnější rozdíl, a to díky hodně snadné a zbytečné brance! Kotouč putoval po ose Jakub Šuhaj – Václav Pašek . JAN SÝBEK, a i když se posledně jmenovaný ocitl už v těžkém střeleckém úhlu, prostřelil gólmana Pance, jenž si tento gól za rámeček rozhodně nedá, přes betony! Asistence: Václav Pašek, Jakub Šuhaj.
     
    24:18
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Suda – 2 min., držení protihráče).
     
    24:29
    Miroslav Třetina při kombinaci vykouzlil špičkový pas přímo na hůl Kryštofa Kulhánka, jenž zblízka vypálil z voleje, ale trestuhodně minul pravou Kadlecovu tyč!
     
    24:50
    Havlíčkův Brod dál svírá Písek v jeho pásmu a hledá si prostor ke střele.
     
    25:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle musí Jihočechy hodně mrzet, když už se dostali na dostřel, soupeř z Kotliny jim opět odskočil na rozdíl dvou branek, a to díky využité přesilovce! Tomáš Semrád vypálil z dálky a kotouč se odrazil od zadního mantinelu přímo před brankoviště, odkud ho doklepl za záda gólmana Kadlece střelou z voleje KRYŠTOF KULHÁNEK! Asistence: Tomáš Semrád.
     
    26:00
    Domácí jsou při chuti a dál buší do obranného bloku Jihočechů.
     
    26:38
    Obrovské šance na straně domácích zůstaly nevyužity! Nejdříve teč Miroslava Třetiny zacinkala na břevno písecké brány a potom našel Lukáš Endál geniálním pasem před bránou Davida Buška, jenž stál asi metr od brány, ale nepochopitelně netrefil zcela odkrytou bránu!
     
    26:38
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Šuhaj – 2 min.).
     
    27:00
    Jihočeši se probili ke kotouči a rychle ho odstřelili ven ze svého pásma.
     
    27:15
    Lukáš Endál dvakrát pálil z úhlu v kruhu, ale jeho projektily byly nepřesné a minuly protější tyč. Havlíčkův Brod dál drží hru v útočném území.
     
    27:31
    Havlíčkův Brod hraje v posledních minutách naprosto parádně, už mohl dávno vést o více než jen o dvě branky, šance na to rozhodně měl, a to gigantické.
     
    27:46
    Bude se hrát 4 na 4, domácí to přehnali s důrazem v útočném pásmu. Miroslav Třetina (HBR) se dopustil hrubosti.
     
    28:00
    Filip Vlček ukázal šikovné ruce, když se snažil hezky uvolnit v útočném pásmu u modré čáry, ale nakonec byl přesilou protihráčů odzbrojen.
     
    28:16
    Tomáš Ludvík se protáhl po pravé straně až k bráně, a i když měl na zádech nalepeného svého strážce, trefil z úhlu Kadlecovy betony u bližší tyčky.
     
    28:38
    Luboš Voříšek ukázal svou šikovnost i přehled ve hře. Nádherně míchal s pukem na holi a motal halvy protihráčům, po čemž zpoza brány našel hůl Davida Michálka, ale brodský mladík z první netrefil hrací předmět ideálně!
     
    29:06
    Havlíčkův Brod přišel o postavení v útočném pásmu a musí si hledat cestu do útočného území z neutrální zóny.
     
    29:31
    Domácím nevyšel přechod do soupeřovy třetiny, píská se postavení mimo hru a buly proběhne ve středním pásmu.
     
    29:53
    Ani na další pokus to nevyšlo. Petr Kuchta se sice snažil nechat brusli za sebou ještě ve středním pásmu, ale nakonec se mu to nepovedlo.
     
    30:17
    Patrik Přidal nahrál ve středním pásmu Miroslavu Třetinovi, jenž kotouč ještě prodloužil vedle sebe na rozjetého Lukáše Endála. Vlastý forvard si sjel do kruhu a tvrdě vypálil, ale přestřelil horní tyčku.
     
    30:40
    Aleš Suda chyboval při rozehrávce a kotouče se chopili Bruslaři. Od modré čáry vypálil Miroslav Duben a trefil brusle Davida Michálka před bránou, ale kotouč netrefil zařízení.
     
    31:20
    Kryštof Kulhánek měl na holi další obrovskou šanci. Po výborné nahrávce se ocitl sám v pravém kruhu, ale nesešteloval si dobře mířidla a vypálil na horní tyč.
     
    31:41
    Havlíčkův Brod má na své straně značný tlak, na konci kombinace v útočném pásmu stál David Michálek, jemuž ale rána od modré čáry moc nesedla puk doplachtil do Kadlecovy náruče.
     
    32:09
    Písek se hodně trápí v rozehrávce, Havlíčkův Brod hýří pohybem a aktivní napadání činí Jihočechům velké problémy. Souboj v rohu pásma však hosté zvládli.
     
    32:35
    Domácí si zkusili pomoci nahozeným pukem do útočného území, ale nic z toho nebylo. K puku měli blíže písečtí hokejisté, kteří rozehrávají. O icing nešlo.
     
    32:58
    Petr Kuchta se prohnal po pravém křídle až k bráně a chtěl nahrát spoluhráči před bránu, jenže jeho pas zachytil gólman Kadlec ve výstroji do přerušení hry.
     
    33:03
    Hned po vhazování vypálil překvapivě z osy hřiště Tomáš Chlubna, ale jeho ránu z mezikruží skvěle vyrazil gólman Kadlec nad svou svatyni.
     
    33:19
    Hra je znovu přerušena, buly ve středním pásmu.
     
    33:32
    Miroslav Třetina nahrál puk do jízdy Lukáši Endálovi, který se protáhl kolem protihráče a poslal střílenou nahrávku před brankoviště bekhendem. Puk proletěl kolem tyčky, kapitán Třetina na něj o kousek nedosáhl.
     
    33:47
    Havlíčkův Brod dál okupuje útočné pásmo, Písek se horko těžko probíjí k puku. Fanoušci Bruslařů jsou znovu hodně slyšet.
     
    34:10
    Už to vypadalo, že parta od řeky Otavy po dlouhé době dostane puk ven ze svého pásma, ale opět ho Bruslaři dokázali zachytit a dál kombinují.
     
    34:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že z velké šance gól nebude, ale opak je pravdou! Kryštof Kulhánek dostal puk na LUBOŠE VOŘÍŠKA, jenž měl před brankovištěm moře času na zakončení. Nadvakrát jen vyprášil betony gólmana Kadlece, ale na třetí pokus už našel mezírku mezi plastrony! Asistence: Kryštof Kulhánek.
     
    35:00
    Lukáš Endál nabral rychlost a opět vypálil z pravého křídla, ale neměl dobrou mušku a kotouč opět proletěl jen vedle gólmana Kadlece a jeho brány.
     
    35:35
    Lukáš Endál foukl soupeřově obraně do úniku a zblízka hledal dobře skulinku mezi Kadlecovými betony, kde bylo chvilku místo, ale gólman Jihočechů tento prostor utěsnil včas!
     
    36:11
    Vynikající nahrávku vystřihl Petr Kuchta, jenž nechal před brankovištěm volného Davida Kozlíka, Tomu však puk v klíčové chvíli uskočil a na druhý pokus gólman Kadlec zasáhl betony!
     
    36:48
    Jihočeši sice na chvíli dostali puk ven ze svého území a otupili tak soupeřův mohutný tlak, ale už jsou opět přitlačeni ke svému gólmanu Kadlecovi.
     
    37:21
    Hraje se teď ve středním pásmu, Bruslaři ale i nadále jednoznačně na ledě dominují a buší na zadní vrátka píseckých hokejistů.
     
    38:12
    Luboš Voříšek a Filip Navrátil obdrželi naprosto geniální nahrávky před brankoviště, ale z mírného úhlu na pravé straně oba o kousek minuli bližší tyčku!
     
    38:37
    Havlíčkův Brod je dál u puku, Písek má obrovské problémy v blízkosti své brány.
     
    38:53
    David Bušek zkusil gólmana Kadlece zaskočit ranou z těžkého úhlu, jenže maskovaná opora Jihočechů si dobře pohlídala přední tyčku.
     
    39:06
    Lukáš Endál rozkmital své rychlé nohy na pravém křídle a opět z toho bylo nebezpečí. Svižnou ránu zápěstím gólman Kadlec vyrazil.
     
    39:18
    Písek právě vstřelil branku!
    Jihočeši znovu udeřili ve chvíli, kdy to zrovna vůbec nikdo nečekal! Před bránou se dostal k puku JAKUB SUCHAN, a i když to vypadalo, že mu puk sjel z hole a střela se mu vůbec nepovedla, hrací předmět překvapivě skončil za zády gólmana Pance! Bez asistence.
     
    39:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro hosty, kteří schytali šestou ránu pouhou sekundu před druhou sirénou! Gólman Kadlec neměl vůbec žádnou šanci zasáhnout, když se mezi kruhy objevil s pukem TOMÁŠ CHLUBNA a naprosto úžasnou ranou vyhnal všechny pavouky z vinglu písecké brány! Bez asistence.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prostřední části jsme viděli štědré gólové hody, prosadit se dokázaly oba tábory. Havlíčkův Brod se trefil hned čtyřikrát, a to z holí Patrika Přidala, Kryštofa Kulhánka, Luboše Voříška a Tomáše Chlubny. Z řad Písku se zapsali do střelecké listiny Jan Sýbek a Jakub Suchan. Třetí perioda začne přibližně v 19:37, domácí vedou 6:3.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Jakub Suchan se ocitl v dobré palebné pozici před bránou, jenže svižnou střelou zápěstím trefil jen protihráče před sebou.
     
    40:40
    Havlíčkův Brod už má puk pevně ve své moci a vymýšlí s ním nebezpečnou kombinaci kolem brankáře Kadlece, který má dnes opravdu hodně práce.
     
    41:06
    Bruslaři sice vyhráli přetlačovanou za píseckou bránou, jenže vzápětí si neporozuměli při kombinaci a kotouč ztratili. Hrát mohou Jihočeši.
     
    41:46
    Ve třetí části už je v bráně gólman Kříž, který chytal už proti Bruslařům v této sezoně extraligu staršího dorostu.
     
    42:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Soubor z Kotliny dlouho svíral soupeře pod tlakem a dočkal se už posedmé gólové radosti! Petr Kuchta vystřelil z prostoru kruhů a kotouč zřejmě uvízl pod betony gólmana Kříže, ale tam ho písecký mladík neudržel do přerušení hry a z dorážky ho překonal TOMÁŠ CHLUBNA! Asistence: Petr Kuchta, David Kozlík.
     
    43:21
    Hosté se snaží s nepříznivým stavem něco udělat, ale dnes se jim vůbec nedaří. Havlíčkův Brod je na ledě aktivnější a má i nadále více ze hry, což vyjadřuje i góly.
     
    43:55
    Filip Vlček se uvolnil na ose hřiště a z mezikruží zkusil štěstí, ale kotouč netrefil ideálně a jeho projektil skončil vedle Pancovy brány.
     
    44:06
    Děj hry už se znovu odvíjí v pásmu Písku, brodští fanoušci si hlasitým pokřikem žádají desítku. Gólman Kříž to bude mít zřejmě ještě hodně těžké.
     
    45:13
    Jiří Kepka zblízka snad třikrát dorážel, a i když měl těsně za zády protihráče, musel zasahovat skvěle betonem ležící gólman Panec!
     
    45:59
    Na ledě se v těchto chvílích neděje nic moc zajímavého, Havlíčkův Brod má puk ve své moci a pokouší se přes napadajícího soupeře rozehrát.
     
    46:31
    Domácí se usadili v útočné zóně, kde si přihrávají.
     
    47:15
    Tomáš Semrád spíše nahodil puk od modré čáry a čekal, jestli se někdo z jeho spoluhráčů ještě dostane před bránou k teči. Kotouč vyrazil betony gólman Kříž do ochranné sítě.
     
    47:35
    hráči obou týmů bojují o puk v blízkosti středového kruhu. Písek si hledá cestu do útočného pásma, kam ho Bruslaři samozřejmě nechtějí pustit.
     
    47:55
    Lukáš Křížek je na ledě teprve krátce, ale už stihl dvakrát vystřelit. Proti Vajgaru mu to tam v Kotlině padlo, uvidíme, jak tomu bude dnes.
     
    48:16
    Havlíčkův Brod nakonec neudržel útočné pásmo, Jiří Kepka zachytil odražený puk a zavezl ho až do útočného pásma, kde přihrál spoluhráči.
     
    49:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod znovu udeřil a ve vzduchu se už hodně reálně vznáší magická desítka! Po Davidu Valovi vypálil od modré čáry Kryštof Kulhánek, ke kotouči se probil PATRIK PŘIDAL a zblízka ho propasíroval jemnou tečí za Křížova záda! Asistence: Kryštof Kulhánek, David Vala.
     
    50:04
    Hosté byli pod tlakem a zkusili si pomoci dlouhým vyhozením, ale nemohou střídat, protože se dopustili jen zakázaného uvolnění.
     
    50:24
    Jakub Lacina rozehrál na Tomáše Ludvíka, jenž však byl dobře dostoupený na pravém křídle a puk jen jemně protečoval ´do soupeřova území.
     
    50:45
    Jan Sýbek nabral rychlost u levého mantinelu a zkusil štěstí z hodně ostrého úhlu. Jeho projektil měl patřičnou razanci, s přesností už to však bylo horší. Puk skončil vysoko nad horní tyčkou.
     
    50:54
    Rozhodčí znovu zadul do píšťalky, tentokrát kvůli zakázanému uvolnění Havlíčkova Brodu.
     
    51:33
    Hosté zápas, který se pro ně nevyvíjí dobře, moc neunášejí, hlavně tedy jejich obránce Miroslav Pokorný. Podruhé se pustil do křížku s brodským kapitánem Miroslavem Třetinou a moc nerozumím tomu, proč rozhodčí nenechali oba hráče si to ve férovém souboji rozdat a za každou cenu je rozdělovali.
     
    51:33
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Třetina – 5 min. + osobní trest do konce utkání, hrubost).
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Pokorný – 5 min., hrubost + osobní trest do konce utkání, hrubost).
     
    51:45
    V Kotlině nám stojí čas, zatím si toho nikdo nevšiml.
    I z druhé ligy může vést cesta do extraligy. Potkalo to například Ondřeje Halodu

     
    51:53
    Až teď se rozeběhla, když většina fanoušků pískala. Co se dá dělat, zápas si trochu prodloužíme.
     
    52:21
    Lukáš Křížek čekal na nahrávku u modré čáry soupeře, ale nakonec ji nedostal. Soubor z Kotliny však zaujal ofenzivní postavení.
     
    52:50
    Domácí nakonec přišli o puk, hosté rozehrávají od své brány. Rádi by se ještě dočkali nějakého vstřeleného gólu, ale Bruslaři na ledě výrazně dominují.
     
    53:17
    Petr Kuchta zavezl puk do útočného území, ale při kličce na útočné modré čáře se už ocitl v postavení mimo hru. Hra je přerušena.
     
    53:50
    Nádherná akce! Tomáš Semrád parádně nahrál přímo na hůl Petra Kuchty, jenž zatáhl puk do rohu útočného pásma a nabil mezi kruhy Davidu Kozlíkovi, jehož zápěstní střela trefila vyrážečku gólmana Kříže!
     
    53:50
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Červinský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    54:09
    Hosté získali puk a rychle ho vyhodili ze svého pásma, ale už se musí znovu bránit.
     
    54:33
    Písek opět ukořistil puk ve svém pásmu a vyhodil. Rozehrávat může z brodského pásma šikovný bek Tomáše Semrád.
     
    54:49
    Luboš Voříšek přebral pas před bránou a zblízka vypálil bekhendem, ale brankáře Kříže, jenž roztáhl své betony v brankovišti, neprostřelil!
     
    55:21
    Písek opět vyhodil puk ze svého území, ale už je znovu přitlačen ke svému brankáři Křížovi.
     
    55:57
    Jakub Lacina vypálil od modré čáry a mířil dobře k tyčce, ale gólman Kříž letící puk viděl a ukryl ho ve své rukavici do přerušení hry.
     
    56:20
    Hosté se stále nemohou vymanit za havlíčkobrodského sevření, Havlíčkův Brod hraje v klidu.
     
    56:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Už jsem chtěl napsat, že na desítku to dnes nevypadá, jenže na takové závěry je zatím hodně brzy! Tomáš Ludvík míchal s pukem za bránou soupeře, až narýsoval špičkovou nahrávku před bránu na TOMÁŠE SEMRÁDA, jenž z mírného úhlu na pravé straně skóroval přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Tomáš Ludvík.
     
    57:21
    Kotlinou se rozléhá prosebný hlasitý pokřik "Dejte jim deset, Broďáci, dejte jim deset!".
     
    57:49
    Písek se už soustředí jen na to, aby neobdržel desátou branku. Havlíčkův Brod dál buší do obrany Jihočechů a vytváří si spoustu šancí.
     
    58:23
    Hosté okupují útočné pásmo. Dostali se ještě ke dvěma střelám, ale ty byly nepřesné a gólman Panec je jen kontroloval svým pohledem.
     
    58:38
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Přidal – 2 min., vysoká hůl).
     
    59:11
    David Michálek vyvezl puk do útočného pásma, ale Jihočeši mu nedali ani píď prostoru zadarmo a přitlačili ho k mantinelu.
     
    59:50
    Tomáš Chlubna mířil se spoluhráčem do přečíslení 2 na 1 a vzal situaci na sebe. jeho ránu golfákem z mezikruží vyrazil gólman Kříž do bezpečí!
     
    Konec zápasu.
     
    Ve třetí třetině mířili přesně jen Bruslaři, když postupně rozjásali brodské fanoušky Tomáš Chlubna, Patrik Přidal a Tomáš Semrád. Rekordní desítka odolala, Bruslaři porazili Písek 9:3. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou! (20:12:27)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Kuchta (Chlubna, Kulhánek), 13. Beneš (Endál, T. Semrád), 21. Přidal (T. Semrád), 26. Kulhánek (Semrád), 35. Voříšek (Kulhánek), 40. Chlubna, 43. Chlubna (Kuchta, Kozlík), 50. Přidal (Kulhánek, Vala), 57. T. Semrád (Ludvík) – 14. Pašek (Kepka, Šuhaj), 24. Sýbek (Pašek, Šuhaj), 40. Suchan


    BK Havlíčkův Brod: Panec (Novák) – T. Semrád, Bušek, Duben "A", Lacina, Vala, Kulhánek, – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Navrátil, Voříšek, Michálek – Chlubna, Kozlík, Kuchta – Beneš, Ludvík, Křížek
    IHC Králové Písek: Kadlec (41. Kříž) – Hřebíček, Procházka "C", Pokorný, Červinský, Suda – Urbanec, Vlček "A", Suchan, Kepka, Šuhaj, Sýbek "A", Koupal, Pašek, Rod, Drda

    Rozhodčí: Filip Vrba – Lukáš Rampír, David Otáhal
    bahis siteleri