NY Islanders – Pittsburgh 5:3 (kon.) | Calgary – Toronto 3:0 (kon.) | Los Angeles – San Jose 1:4 (kon.)
konec
New York Islanders
5:3 (1:0, 2:0, 2:3)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 01.12.2016, 02:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Nikolaj KULJOMIN - 5:3
     
    59:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nedočkáme! Crosby prohrál vhazování, kotouč se dostal na hůl NIKOLAJE KULJOMINA, který ze středního pásma trefil prázdnou branku Penguins. Asistence: Casey Cizikas.
    59:33 Anders LEE - 4:3
     
    59:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tento duel má nečekané vyvrcholení! Hickey vypálil od modré čáry, před brankovištěm jeho pokus tečoval ANDERS LEE a puk skončil za bezmocným brankářem Pittsburghu. Asistence: Thomas Hickey a Johnny Boychuk.
    53:08 Jevgenij MALKIN - 3:3
     
    53:08
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    V Barclays Center je vyrovnáno! Dumoulin si najel na pravý kruh, odkud parádním pasem našel neobsazeného JEVGENIJE MALKINA a ten pohodlně nasměroval puk do odkryté klece. Tohle byla ukázková kombinace. Asistence: Brian Dumoulin a Sidney Crosby.
    50:40 Justin SCHULTZ - 3:2
     
    50:40
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Drama je na světě! JUSTIN SCHULTZ se z modré čáry prokličkoval až do předbrankového prostoru, odkud se prosadil přesnou střelou zápěstím. Asistence: Ian Cole.
    40:32 Conor SHEARY - 3:1
     
    40:32
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Lepší vstup do třetí třetiny si nemohli hosté představit. Crosby našel před brankou Hörnqvista, jehož střelu Greiss vyrazil. K dorážce se dostal CONOR SHEARY a poslal puk do branky. Asistence: Patric Hörnqvist a Sidney Crosby.
    37:21 Casey CIZIKAS - 3:0
     
    37:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    Z nenápadné akce Islanders navyšují své vedení. Kotouč se šťastně odrazil na levé straně na hůl CASEYE CIZIKASE, jenž kus černé gumy pohotově napálil za rozhozeného Murrayho. Asistence: Scott Mayfield a Andrew Ladd.
    22:10 Jason CHIMERA - 2:0
     
    22:10
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované se dostávají do dvoubrankového vedení. Střelu Mayfielda vyrazil Murray vedle sebe, odkud se kotouč vrátil do brankoviště od JASONA CHIMERY. Brankář Penguins si posléze vybral smolnou chvilku a kotouč si sám srazil do branky. Asistence: Scott Mayfield a Anthony Beauvillier.
    19:47 Johnny BOYCHUK - 1:0
     
    19:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se nakonec dostávají před koncem první třetiny do vedení! JOHNNY BOYCHUK si nabruslil na pravý kruh k volnému kotouč, pohotově vypálil a trefil se naprosto přesně ke vzdálenější tyči. Murray na ránu sice viděl, ale zastavit ji nedokázal. Asistence: Josh Bailey a Brock Nelson.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 20. Boychuk (Jo. Bailey, B. Nelson), 23. Chimera (Mayfield, Beauvillier), 38. Cizikas (Mayfield, Ladd), 60. Lee (Hickey, Boychuk), 60. N. Kuljomin (Cizikas) – 41. Sheary (Hörnqvist, Crosby), 51. J. Schultz (Cole), 54. Malkin (Dumoulin, Crosby)


    New York Islanders: Greiss (Bérubé) – Leddy, Hamonic, Hickey, Boychuk, de Haan, Mayfield – Jo. Bailey, Tavares, Beauvillier – N. Kuljomin, B. Nelson, Prince – Lee, R. Strome, Chimera – Ladd, Cizikas, Clutterbuck.
    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Määttä, Letang, Dumoulin, Daley, Cole, J. Schultz – Sheary, Crosby, Hörnqvist – Guentzel, Malkin, Rust – Hagelin, Bonino, Kessel – Kühnhackl, Cullen, Fehr.

    Rozhodčí: Peel, Rehman – Murray, Cormier

    Diváci: 12 149
    bahis siteleri