NY Islanders – Pittsburgh 5:3 (kon.) | Calgary – Toronto 3:0 (kon.) | Los Angeles – San Jose 1:4 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
1:4 (0:3, 1:0, 0:1)
San Jose Sharks
Čtvrtek 01.12.2016, 04:45 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Logan Couture (SJS) (2 + 0)
    Joel Ward (SJS) (0 + 2)
    Dustin Brown (LAK) (1 + 0) (07:18:33)
     
    Československá stopa v utkání

    Marián Gáborík (LAK) (0 + 1, 4 střely, čas na ledě 14:19)
    Peter Budaj (LAK) (18 zákroků)
     
    Střely na branku v zápase

    Los Angeles Kings: 27

    San Jose Sharks: 24
     
    Je konec, kalifornské derby si i podruhé v sezóně pro sebe berou San Jose Sharks a Žraloci potvrzují, že si užívají herní pohodu. Dnes ve Staples Center potvrdili první místo Pacifické divize. O výsledku utkání rozhodli už v první třetině, kdy se trefili třikrát. Dvakrát z toho během poslední minuty úvodního dějství. Pak sice Dustin Brown snížil na rozdíl dvou zásahů, ale víc už Los Angeles nestihlo. Martin Jones v brance hostů opět předvedl parádní výkon. A co hlavně, Žraloci bezchybně odbránili posledních dvacet minut hry, soupeři moc šancí na vyrovnání nedali. Po atraktivním střetnutí se s vámi loučím, přeji hezký čtvrtek.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Ještě jedno vhazování v útočném pásmu Los Angeles Kings, spíše jen symbolické. Martin Jones ale ještě musí dávat pozor.
     
    59:39
    Jedna z posledních rozehrávek Kings z vlastního pásma, už šlo ale spíše o nahození kotouče.
    58:43 Logan COUTURE - 1:4
     
    58:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Pravděpodobně je rozhodnuto o tom, kdo si dnes odnese body z utkání. Králům risk bez brankáře nevyšel. Nejprve sice trápili Martina Jonese mezi třemi tyčemi San Jose. Pak ale stačilo jedno vyhození a bylo po domácích nadějích. LOGAN COUTURE trefuje přes celé kluziště přesně prázdné zařízení a dává druhý gól v zápase. Nejspíše už se bude zbytek třetí třetiny jen dohrávat. Bez asistence.
     
    58:25
    Už se tak stalo, Peter Budaj je na střídačce a Los Angeles to zkouší se šesti muži v poli.
     
    58:06
    Začínají poslední dvě minuty základní hrací doby, Kings jsou zatím u své klece a uvidíme, jestli za chvíli odvolají brankáře.
     
    57:30
    Marián Gáborík měl velikou šanci něco udělat s výsledkem, ale dnes má velkou střeleckou smůlu, další možnost zastavil Martin Jones.
     
    57:06
    Muzzinova střela z dálky sice nebyla špatná, ale šla hodně vedle. Ještě by Kings potřebovali, aby ji někdo před zařízením tečoval a usměrnil do sítě.
     
    56:28
    Tentokrát na vhazování úspěšnější Žraloci, kteří puk vyhodili až k Budajovi. Pak se sice na puk dostal Toffoli, ale byl ještě moc daleko od branky na to, aby ochránce klece San Jose zaskočil.
     
    56:17
    Už se sice znovu po komerční přestávce hrálo, ale následně puk končí v ochranné síti, takže buly se musí opakovat.
     
    56:11
    Teď už je to s tlakem Los Angeles Kings o něco lepší. Greeneho střela mířila na branku, pak ji ještě někdo dorážel. Jenže gólman hostujícího celku znovu připraven.
     
    56:00
    Martin Jones výborně zastavuje puk poté, co jej musel lovit lapačkou ze vzduchu.
     
    55:30
    Hraje se nyní opravdu dlouho bez přerušení. Přitom domácí by jistě potřebovali na chvilku hru pozastavit, aby se ještě měli šanci uklidnit a koncentrovat.
     
    54:59
    Znovu stejná situace. Forbort nahazoval puk ze středního pásma do útočného, ale Dustin Brown jen vezl kotouč po mantinelu, navíc už nedostal prostor.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 24. D. Brown (Gáborík, Dowd) – 4. Labanc (Couture, J. Ward), 20. Couture (Donskoi, J. Ward), 20. Carpenter (Bødker), 59. Couture


    Los Angeles Kings: Budaj (Zatkoff) – Forbort, Doughty, Muzzin, Martinez, Gravel, M. Greene – King, Kopitar, Lewis – Pearson, J. Carter, Toffoli – D. Brown, Dowd, Setoguchi – Gáborík, N. Shore, Nolan.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Marleau, J. Thornton, Pavelski – Donskoi, Couture, J. Ward – Bødker, Tierney, Labanc – M. Karlsson, Carpenter, Haley.

    Rozhodčí: Schlenker, Watson – Nagy, Murchison

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri