Olomouc – Warriors Brno 1:3 (kon.) | Přerov – Vsetín 5:2 (kon.) | PZ Kladno – K. Vary 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 5:2 (kon.) | Kobra – Ústí n/L 4:6 (kon.) | Tábor – Kometa Brno 1:9 (kon.)
Žďár n/S – Havířov 5:1 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 6:1 (kon.) | Chomutov – Kladno 0:0 (odl.)
Slavia – Liberec 1:6 (kon.) | Poruba – HK MD Šumperk 1:0 (kon.) | Mountfield HK – HC Litvínov 5:6 (1:2 po s.n.)
Č. Budějovice – Letňany 10:1 (kon.) | Třinec – Vítkovice 6:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:4 (1:1, 2:0, 3:3)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 01.12.2016, 18:00 • WERK ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    56:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Následoval rychlý protiútok, ze kterého Marguš našel přesnou přihrávkou ONDREJE RYBNIKÁRA, jenž z mezikruží poslal kotouč do sítě. Asistence: Tobiáš Marguš.
     
    52:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už byl ovšem vítkovický gólman bez šance. Před brankou se ke kotouči dostal LUKÁŠ KRÁLÍK a napálil jej pod horní tyč hostující branky. Asistence: Pavel Matěj.
     
    50:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A v tuto chvíli už je vyrovnáno. Kučera ve své brance zaspal a po střele JIŘÍHO TVRDÉHO od modré čáry může lovit kotouč ze své sítě. Bez asistence.
     
    49:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jurzyca chyboval v rozehrávce, čehož využil VOJTĚCH PLÁNKA, jenž se řítil sám na Kučeru a poslal kotouč za jeho záda. Asistence: Tomáš Vjačka.
     
    45:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté snižují náskok svého soupeře. DAVID PASTOR nabruslil do útočného pásma podél pravého mantinelu a následně překonal Kučeru střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: René Smolka.
     
    40:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Poměrně smolná chvíle pro vítkovického gólmana. MATOUŠ ČMIEL pouze nahazoval kotouč na branku, tam si jej ale do vlastní sítě srazil Micka. Hattrick pro domácí devítku! Asistence: Lukáš Bulava.
     
    39:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jen pár sekund před koncem druhé části Oceláři využívají početní výhodu a odskakují svému soupeři do dvoubrankového vedení. Po přihrávce Konderly pálil z levého kruhu TOBIÁŠ MARGUŠ a kapitán Třince se trefil přesně do opačného horního růžku. Asistence: Patrik Konderla.
     
    24:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    I třetí přesilová hra tohoto utkání je využita. Po střele Chovaniaka od modré čáry neměl Micka puk zcela pod kontrolou, čehož využil dorážející MATOUŠ ČMIEL. Asistence: Daniel Chovaniak.
     
    18:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Také hosté nabídnutou možnost využívají a srovnávají stav zápasu. Po přihrávce Brady pálil od modré čáry FILIP ZAPLETAL a na tuto střelu byl třinecký gólman krátký. Asistence: Marek Brada.
     
    01:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ovšem zůstali v útočném pásmu, ke kotouči se nakonec dostal MATOUŠ ČMIEL a z levého kruhu jej nasměroval za Mickova záda. Bez asistence.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 2. Čmiel, 25. Čmiel (Chovaniak.), 40. Tobiáš Marguš (Konderla), 41. Čmiel (Bulava), 53. Králík (Matěj), 57. Rybnikár (Tobiáš Marguš) – 19. Zapletal (Brada), 46. Pastor (Smolka), 50. V. Plánka (Vjačka), 51. Tvrdý


    HC Oceláři Třinec: Kučera (Švančara) – Bulava, Konderla, Srníček, Wantulok, Cienciala, Weber, Chovaniak – Králík, Čmiel, Szmek, Wardas, Jurzyca, Matěj, Stročka, Tobiáš Marguš, Rybnikár, Macháček
    HC Vítkovice Ridera: Micka (Šedivý) – Cubo, Kočí, Smolka, Zapletal, Raška, F. Plánka, Smička – Tvrdý, Lednický, Hudeček, Zajíc, Brada, V. Plánka, Pastor, Kubík, Krejsa, Vjačka

    Rozhodčí: Kika – Novotná, Doleček
    bahis siteleri