Vsetín – Poruba 3:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Olomouc 6:2 (kon.) | HC Plzeň – Mountfield HK 4:1 (kon.)
Zlín – Třinec 4:3 (po s.n.) | Ústí n/L – PZ Kladno 2:5 (kon.) | Pardubice – Tábor 10:2 (kon.)
HC Litvínov – Č. Budějovice 4:5 (kon.) | Vítkovice – Žďár n/S 9:2 (kon.) | Havířov – Jihlava 1:3 (kon.)
Warriors Brno – Přerov 3:4 (po pr.) | Kladno – Kobra 9:6 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 8:2 (kon.)
K. Vary – Chomutov 1:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
HC RT TORAX Poruba
Neděle 04.12.2016, 10:30 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    51:40
    Hosté se ve středním pásmu nemohli dohodnout, a tak za ně rozhodl Adámek. Vzal si kotouč a dovezl jej za branku Poruby, odkud pak puk putoval po trase Jenáček – Lobodowski a po střele druhého jmenovaného se puk ocitl opět u Adámka, tentokrát na modré. Útočník s devítkou na zádech vypálil a již zvedal ruce nad hlavu. Trefil však jen pravou tyčku.
     
    49:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ŠIMON JENÁČEK se ocitl v úniku. Na hostujícího brankáře střelou nad lapačku nevyzrál a úspěšná nebyla ani dorážka Calaby, po které se puk ocitl u Fojtáška, který přesným pasem našel opět JENÁČKA, a ten už se tentokrát z mezikruží nemýlil, jelikož mu hostující gólman nabídl prázdnou branku. Asistence: Michal Fojtášek, Tomáš Calaba.
     
    46:28
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Kotásek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:47
    Vávra z levého kruhu nastřelil pravou tyčku.
     
    38:00
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Bořuta – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:19
    Mlýnková a Dohnal se po levém křídle dostali před branku. Mlýnková dlouho váhala ze střelou, a tak se nakonec musela otočit kolem přijíždějícího obránce. Její bekhendový pokus zapadl mezi betony hostujícího gólmana, od tyčky se však odrazil zpět do hřiště. Dorážku Dohnala už si Mokrý pohlídal.
     
    32:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Půček nastřelil betony hostujícího gólmana, od kterých se puk odrazil na TOMÁŠE CALABU. Domácí útočník zjistil, že střela po ledě, kterou původně zamýšlel, nebude nejlepší variantou, a tak poslal puk nad levý beton. Asistence: Jan Půček, Matěj Vávra.
     
    29:12
    Hosté jdou do tří. Mikulík chtěl vystřelit po otočce před brankovištěm, což se nelíbilo Bořutovi a proti soupeři zasáhl nedovoleným způsobem. Hostující hráč dostává menší trest za hákování.
     
    28:59
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Fabianczyk – 2 min., sekání).
     
    24:51
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Havlík – 2 min., podražení).
     
    22:37
    Jenáček to vzal po pravém křídle, zamíchal s pukem a chtěl jej poslat mezi beton a pravou tyčku. Hostující gólman se natáhl přes celé brankoviště a skórovat domácímu hráči nepovolil.
     
    22:37
    Jenáček s Adámkem se dostali do úniku, prvně jmenovaný byl podražen a pokus si zopakuje.
     
    20:40
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Lobodowski – 2 min., hákování).
     
    17:10
    Poruba právě vstřelila branku! Necelé tři minuty před koncem první třetiny máme vyrovnáno. DANIEL STODŮLKA využil toho, že vsetínský gólman nebyl připraven ve své bráně a kombinaci hostů zakončil střelou do prázdné branky. Asistence: Tomáš Machů, Richard Bořuta.
     
    14:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se ovšem ve vlastním oslabení prosazuje. Před hostujícím gólmanem se ocitli nepokryti hned dva vsetínští hráči. ŠIMON JENÁČEK to vzal na sebe a Mokrého propálil střelou mezi betony. Asistence: Stanislav Kunst, Petr Kuboš.
     
    13:33
    Dva hráči Poruby ujížděli Vsetínským a Baďura si při jejich zastavování počínal nedovoleně. Domácí hráč dostává menší trest za faul kolenem.
     
    12:22
    Adámek nehleděl kolem sebe, v mžiku se dostal do útočného pásma a z levého kruhu vystřelil. Trefil pravou tyčku porubské branky.
     
    04:12
    Mokrý si myslel, že kotouč přikryl u levé tyčky. Puk byl však vedle lapačky, našel jej Dohnal a poslal přihrávku na Půčka, který před prázdnou brankou vypálil. Jasný gól Vsetínu překazil Husák, který se v brankovišti do střely položil.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 15. Jenáček (Kunst, Kuboš), 33. Calaba (Půček, Vávra), 50. Jenáček (Fojtášek, Calaba) – 18. Stodůlka (Machů, Bořuta)


    VHK ROBE Vsetín: Lidák (Ševců) – Fojtášek, Vávra, Kuboš, Lukačka, Mikulík, Kunst, Sviták, Navrátil – Půček, Adámek, Lobodowski, Dohnal, Calaba, Jenáček, Baďura, Mlýnková.
    HC RT TORAX Poruba: Mokrý (Morys) – Havlík, Becher, Fabianczyk, Husák, Krátký, Machů, Gajdoš, Pitucha – Kotásek, Stodůlka, Barčák, Häring, Bořuta, Boniatti.

    Rozhodčí: Mikula – Štefková, Cabák
    bahis siteleri