Polsko – Česko 0:8 (kon.)
konec
Polsko
0:8 (0:4, 0:4, 0:0)
Česko
Pátek 16.12.2016, 13:30 • Zimní stadion Púchov • Turnaj olympijských nadějí Visegrádské čtyřky (ženy)
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.
     
    Podruhé vás zdravím ze slovenského Púchova, kde české hokejistky do 16 let pod hlavičkou patnáctky bojují na Turnaji olympijských nadějí Visegrádské čtyřky. Včera náš výběr začal velmi dobře, když tým Maďarek do 18 let zdolal 6:1.

    Dnes nás čeká největší outsider turnaje, tedy osmnáctka Polska. Ta včera nedokázala čelit Slovenkám, prohrála 0:8 a na bránu vyslala pouhé čtyři střely. Druhý zápas je potřeba nepodcenit a dojít si pro zítřejší očekávané finále proti Slovenkám.
     
    Úvodní sestavy:

    Polsko: Zamarliková (Sassová) – Danielová, Gogocová, Churasová, Kaminská, Klimecká, Patlová, Podracká, Wcislová – Sopatová, Baranová, Dziwoková, Kalejová, Pirogowiczová, Schrammová, Siejková, Sikorská, Synowiecová, Szymczaková, Wronová, Wybiralová. Trenér: Grzegorz Klich.

    Česko: Švejdová (Štumbaurová) – Škrdlová, Šmajdová, Jandušíková (A), Pejšová, Kotounová, Krčková, Chladová, Hanzlíková – Machalová, Mlýnková (A), Seroiszková – Čajanová, Kaltounková (C), Mazancová – Fabšicová, V. Černá, Sarnovská – Škorpíková, G. Horáková, Hájková. Trenér: Pavel Zuziak.

    Rozhodčí: Krist – Durina, Ševčík.
     
    Česká sestava zůstává po zítřku takřka beze změn. V bráně však nastoupí tentokrát Viktorie Švejdová a ve čtvrté lajně jde do útoku Gabriela Horáková, která včera hrála obranu, zatímco Viktorie Chladová míří opačným směrem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:44
    České hokejistky se pustily do prvního útoku, ale neposlouchal je kotouč. Ten uskočil mezi kruhy Mlýnkové a pak na něj nedosáhla ani Seroiszková, polská gólmanka ho pohotově vypíchla.
     
    01:47
    Tak druhý útok spustil útočnou rotaci, ani jemu se příliš nedařilo. Od modré to pak aspoň zkusila Daniela Pejšová, její střela minula vzdálenější růžek.
     
    02:23
    Střela přes obránce, to byl recept, kterým se zkoušely prosadit Mazancová a pak i Sarnovská. Pokus první jmenované musela brankářka vytěsnit, druhý zblokovala obránkyně.
     
    03:02
    Teď už visel ve vzduchu první gól! Klára Seroiszková se dostala k puku za brankou a poslala ho před prázdnou klec, jenže Valentýně Černé šel pod nohy, takže ho nedokázala zamést!
     
    03:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    O chvíli později už je česká převaha proměněna v první gól. Až do mezikruží si vyjela NATÁLIE MLÝNKOVÁ a pak se trefila přesně pod lapačku stojící gólmanky Zamarlikové – 0:1! Asistence: Barbora Machalová.
     
    04:09
    Na skóre důrazně zabušila především Kristýna Kaltounková, ale Zamarliková druhý český gól nedovolila. Aspoň prozatím.
     
    04:32
    Monika Krčková kontrolovala Polku za svými zády, ale vyhození šlo přímo na Viktorii Švejdovou, která se tak poprvé pozdravila s pukem.
     
    05:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    A přesně po pěti minutách hry je tam druhý. Velkou pochvalu si teď zaslouží Valentýna Černá, která odmakala střídání v útočném pásmu. Nakonec obkroužila branku a o její konstrukci odrazila kotouč k ANNĚ FABŠICOVÉ, která ho okamžitě zametla mezi betony gólmanky do sítě – 0:2! Asistence: Valentýna Černá.
     
    05:42
    Na levé straně přebruslila soupeřku Natálie Mlýnková a nabila na gól Báře Machalové. Té ale střela sklouzla a Zamarliková puk zastavila před čarou!
     
    06:24
    Polskou klec obkroužila Kristýna Kaltounková, ale situace si pak spíš žádala přihrávku na některou z volných hráček než snahu zakončit k tyčce, která skončila neúspěchem.
     
    06:38
    Hra je vzápětí přerušena po zblokované střele české kapitánky.
     
    07:23
    Vzhledem k tomu, jak jednostranný je obraz hry, bych si dneska přál, aby se v co nejlepším světle ukázaly ty mladší a méně zkušené hráčky.
     
    07:55
    Pěkný semafor Aleksandry Zamarlikové! Polská brankářka už šla na led, ale přesto stihla máchnout lapačkou do růžku a vychytat střelu Kláry Seroiszkové.
     
    08:27
    Polské vyhození opět mířilo na naši gólmanku z Liberce. Ani tenhle kotouč ale nemohl být počítán jako střela, navíc šel těsně vedle.
     
    09:11
    Před brankovištěm se prala Sára Čajanová a nakonec puk zahrála alespoň bruslí. Nabídku Mazancové odrazila na gólmanku, která vzápětí černou gumu přikryla.
     
    09:56
    Škoda! Anna Kotounová musela nejdřív zatnout zuby, nakopnout kormidla a dojet vyhozený kotouč. A když už u něj byla, rozhodla se ho nikomu nedat. Bez špetky zaváhání se vydala zpátky přes celé hřiště, klička přes poslední Polku nebyla zlá, ale Kotounová se přes soupeřku nakonec nedostala.
     
    10:57
    Po zmatku na pravé straně brankoviště minula druhou tyčku Barbora Machalová, rozjetou Adélu Škrdlovou pak zase vychytala lapačkou Zamarliková.
     
    11:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Třetí česká radost je na světě, Polky opravdu nemají ve své hře ani sebemenší prvek, kterým by nám mohly konkurovat. Z pravé strany se až do střelecké pozice probila KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ a její pokus byl nejspíš polskou hokejkou ztečován nechytatelně do růžku – 0:3. Asistence: Klára Seroiszková.
     
    12:13
    Další gólové pozice na sebe nenechaly čekat. Dvě další trefy měla na hokejce Kaltounková, tu druhou jí zázračně vytáhla z prázdné brány gólmanka. Pak to nevyšlo ani Mazancové.
     
    12:59
    Měl jsem dojem, že polské nahození do útočného pásma přišlo až za červenou čarou, ale asi ne. Takže zakázané uvolnění.
     
    13:37
    Polská obránkyně Churasová podrazila Kaltounkovou v gólové šanci, tohle bylo opravdu do nebe volající. Ale co se dá dělat.
     
    14:28
    Jako poslední hráčka si pěkně troufla Klára Jandušíková, vyhnula se dvěma soupeřkám a alespoň pak nahodila kotouč do rohu.
     
    15:04
    Aleksandra Zamarliková se natahovala po střele Sarnovské, nicméně kotouč přeletěl horní tyčku.
     
    15:22
    Česká reprezentace si zahraje první přesilovku, vybojovala ji Valentýna Černá. Za jasné podražení pyká Paulina Danielová (POL).
     
    15:47
    Teď si naše děvčata úplně nerozuměla. Obě útočnice před brankou se rozestoupily právě ve chvíli, kdy pálila Adéla Škrdlová, takže gólmanka celkem snadno zasáhla lapačkou.
     
    15:54
    Ze strany vybruslila až do brankoviště Mlýnková, puk zůstal ležet vedle betonu gólmanky, ale rozhodčí ho ztratil z dohledu a přerušil hru. Přitom Seroiszkové chyběl k dorážce kousíček.
     
    16:09
    Daniela Pejšová si křikla a soupeřka jí poslala nádherný puk. Ale k našemu obrannému torpédu v poslední chvíli přistoupila soupeřka a střelu zblokovala až nad ochrannou síť.
     
    16:59
    Kristýna Kaltounková se ve středním pásmu srazila s Alicjou Wcislovou a odnesla to její hokejka, která zůstala na dvě části.
     
    17:12
    Síly na ledě se na chvilku vyrovnají, Anna Fabšicová (CZE) je vyloučena za nedovolené bránění.
     
    17:51
    Polsko je v pěti a český tým se po obranném buly vydává útočit.
     
    18:11
    Kdybychom hráli bez Švejdové, Polky by dneska možná daly už tři góly. Vyhození v jejich vlastní přesilovce zase letělo na branku.
     
    18:53
    Ale teď už je tady první skutečný zákrok pro Viktorii Švejdovou, která musela lapačkou pokrýt nedůrazný bekhend Pirogowiczovvé.
     
    19:30
    Česko je kompletní, Čajanová s Kaltounkovou zakombinovaly v přečíslení. Druhou jmenovanou ale Zamarliková vychytala a ani několik dorážek se pak neujalo.
     
    19:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Osm sekund před odchodem do kabin přidáváme čtvrtý gól. První dorážku ještě KRISTÝNĚ KALTOUNKOVÉ zblokovala obránkyně, ale pak už ležela brankářka zcela odevzdaně na ledě a česká kapitánka z dalšího pokusu trefila prázdnou branku – 0:4. Asistence: Klára Jandušíková, Sára Čajanová.
     
    19:59
    V poslední sekundě ještě Agáta Sarnovská trefuje tyčku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Určitě nechci polské hokejistky žádným způsobem urazit, ale přestože jsou o dva roky starší než naše děvčata, zatím sledujeme víceméně trénink českého týmu. V první třetině z toho byly čtyři branky. Těžko říct, jak v takovém zápase udržet koncentraci. Ale v řadě situací by to chtělo míň sólovat. Uvidíme, jak se bude dál vyvíjet brankový poměr.

    Druhá třetina začne přibližně ve 14:16.
     
    Střely na branku v 1. třetině:

    Polsko – 1
    Česko – 27
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:07
    Druhou část otevřela Barbora Machalová střelou na lapačku Zamarlikové a po sedmi sekundách máme útočné buly.
     
    20:29
    Naše reprezentantky si zahrají druhou přesilovku, Natalia Kaminská (POL) je vyloučena za hákování.
     
    21:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na minutu mi vypadlo spojení, aspoň jsem nemusel psát všechny ty šance našich hokejistek a můžu napsat až tu, která skončila gólem. Pátý kotouč za záda polské brankářky dostala KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ, která ve 22. minutě završuje hattrick – 0:5! Asistence: Klára Jandušíková.
     
    22:18
    Tak i Polky se na chvíli usadily v našem pásmu a vyhodili jsme kotouč na icing.
     
    23:04
    Škoda. Adéla Škrdlová vypíchla puk u mantinelu, ale pak jí ujel přiliš daleko před hokejku, aby mohla přemýšlet o gólu.
     
    23:46
    Druhý zákrok v utkání pro Viktorii Švejdovou. Tentokrát musela dávat pozor při ráně Anny Sopatové.
     
    24:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým se prosazuje pošesté, počtvrté se o to postarala naše kapitánka. KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ vyjela s pukem z pravé strany a i když ho mohla nabídnout Sáře Čajanové, rozhodla se zakončit sama. Pod tělem brankářky jí to vyšlo – 0:6! Asistence: Barbora Machalová, Sára Čajanová.
     
    25:39
    Ovace publika v Púchově si teď vysloužil hlavní rozhodčí, který se poroučel na led.
     
    26:14
    Naše "Švestka" dostala pukem na švestku, tedy abych byl korektní, Švejdová schytala střelu Schrammové do masky. Třetí zákrok.
     
    26:55
    A vzápětí si potřetí v zápase zahrajeme přesilovou hru. Viktoria Gogocová (POL) si odpočine na dvě minuty za napadení.
     
    27:29
    Inu, nevím, zda nešlo spíš o nezaviněnou srážku, ale co už. Klára Seroiszková (CZE) míří na trestnou za nedovolené bránění. 4 na 4.
     
    28:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ťuk ťuk ťuk, ve hře čtyř proti čtyřem přidáváme kráásný sedmý gól! Tohle byla paráda. Jandušíková s si vyměnila puk u střídačky s Čajanovou, aby pak našla uvolněnou DANIELU PEJŠOVOU. Ta měla dost času udělat ještě dva kroky k bráně a pak zavěsit o břevno tak, jak to umí – 0:7! Asistence: Klára Jandušíková, Sára Čajanová.
     
    28:07
    Polky reagují střídáním brankářek, Aleksandru Zamarlikovou nahrazuje Martyna Sassová.
     
    29:49
    Zatímco se oba týmy postupně vrátily ke hře v plném počtu, Sassovou jako první otestovala Natálie Mlýnková. Její rána mířila do masky či na chránič krku.
     
    30:32
    Polské juniorky vystihly naše kudrlinky při rozehrávce na obranné modré čáře, ale dopustily se při tom ofsajdu.
     
    30:56
    Ou, pěkný zákrok! Střelu Adély Hanzlíkové tečovala do protipohybu gólmanky Patricie Škorpíková, ale Sassová máchla lapačkou.
     
    31:12
    O další teč se postarala Kristýna Hájková. Kotouč pak zůstal ležet před betony gólmanky, ale Hájková se přes obránkyni nemohla protáhnout k dorážce.
     
    31:35
    Anička Kotounová na modré čáře oblafla soupeřku pěknou fintou, při které si narazila puk o brusli.
     
    32:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Elitní formace českého týmu minutu svírala soupeřky v pásmu, Klára Seroiszková byla dvakrát faulovaná, ale nakonec to přece jenom končí šťastně. Když už se kompletní útočná trojice navezla před brankoviště, dorážky Mlýnkové a Seroiszkové ještě Sassová nějak zastavila, ale BARBORA MACHALOVÁ pak už dopíchla puk do prázdné brány – 0:8. Asistence: Klára Seroiszková, Natálie Mlýnková.
     
    33:51
    Kristýna Hájková teď měla smůlu, že v souboji jedna na jednu narazila na fyzicky disponovanou Polku, která ji výborným způsobem odclonila.
     
    34:23
    Budíček pro Viktorii Švejdovou. Adéla Hanzlíková (CZE) je vyloučena za hákování.
     
    34:43
    Po vyhraném buly ujely do přečíslení Mlýnková s Machalovou, mezi nimi byla obránkyně. Mlýnková se tak rozhodla pro střelu na bližší růžek, Sassová ji vytáhla držadlem hole.
     
    35:01
    Pozor na to. Od mantinelu zabloudil puk až na kruh, kam si pro něj dojela Iga Schrammová a dobrou švihovkou donutila naši brankářku zasáhnout.
     
    35:46
    Kristýna Kaltounková vyjela svým typickým způsobem až před gólmanku, ale pátou trefu nakonec nepřidává.
     
    36:26
    Oslabení českého týmu je minulostí. Tedy oslabení jen početně, protože i při něm jsme Martynu Sassovou neustále ohrožovali.
     
    37:28
    Kristýna Hájková sklepla puk Báře Machalové do jízdy rukavicí, čárový rozhodčí to viděl a musel přerušit hru.
     
    37:59
    Útok teď vydatně podpořila Anna Kotounová, která nadvakrát nabídla puk Natálii Mlýnkové. Sassová ucpala brankovou čáru.
     
    38:29
    A když už jsem doufal, že to Adéla Škrdlová zamete po ledě, zakončení šlo pár čísel vedle tyčky.
     
    38:29
    Je tu další přesilovka, Alicja Wcislová (POL) je vyloučena za hru tělem.
     
    39:25
    Zatímco Kristýna Kaltounková měla další dvě šance, ze střídačky se na všechny kolem usmívá Daniela Pejšová, která aktuálně nehraje. Stejně jako Krčková, Černá, Fabšicová a Sarnovská. Do hry určitě půjdou po pauze.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Jednostranné utkání nám i ve druhé třetině nabídlo čtyři trefy do polské sítě, české hokejistky si jdou v pohodě za vysokou výhrou. Teď už se víceméně chystají na zítřejší finále se Slovenskem.

    Třetí třetina začne přibližně v 15:03.
     
    Střely na branku ve 2. třetině (celkem):

    Polsko – 3 (4)
    Česko – 26 (53)
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:38
    Polky dohrávaly start třetí třetiny ve čtyřech, ale ubránily se a jsou kompletní.
     
    41:10
    Dvojici střel teď měla Anna Fabšicová. Tu první jí vyrazila gólmanka levým betonem, naše útočnice pak dorážela jen do boční sítě.
     
    41:59
    Spoluhráčky už odjely Kristýně Hájkové střídt, česká sedmička tak musela do pásma sama. Ale teď už jí další hokejistky doplnily.
     
    42:32
    Pro třetí třetinu dopřáli trenéři oddech druhé útočné formaci a obránkyním Daniele Pejšové s Annou Kotounovou, všechny se rovnou mohly svléknout z výstroje.
     
    43:15
    V rychlém sledu jsme viděli dvojici zakázaných uvolnění v podání polských juniorek.
     
    43:47
    Kotouč do polského pásma zatáhla Adéla Škrdlová, ale pak o něj přišla a naše soupeřky se osvobodily.
     
    44:46
    Rozhodčí signalizoval polský ofsajd, a to zvednutou pravicí i mohutným řevem. Nakonec ho musel odpískat.
     
    45:15
    Třetí třetina je z naší strany méně přesná a důrazná, nyní se ale před gólmanku prokousala Kristýna Hájková. Sassová si spodek pohlídala.
     
    45:48
    Natálie Mlýnková z pravé strany vybídla krásnou přihrávkou Adélu Škrdlovou, ta pak mířila zpátky ke druhé tyčce, ale minula.
     
    46:18
    Jandušíková s Fabšicovou bojovaly o kotouč, který se nakonec odrazil na trestnou lavici.
     
    46:39
    Hra se vrací k pravé ruce Sassové, a to vlivem zakázaného uvolnění polské reprezentace.
     
    47:23
    Aktuálně sledujeme boj o udržení v útočném pásmu, příliš se nám nedaří dostávat do střeleckých pozic.
     
    47:48
    Čárový sudí pro změnu odpískal zakázané uvolnění našemu týmu.
     
    48:31
    Až k bráně se málem proháčkovala Patricie Škorpíková, po puku se ještě natahovala Adéla Hanzlíková, ale střelou to neskončilo.
     
    48:48
    Švejdová si připsala první zákrok ve třetí třetině, vzápětí jdeme do čtyř. Patricie Škorpíková (CZE) je vyloučena za hákování.
     
    48:57
    Od modré čáry pěkně napřáhla Wiktoria Gogocová, Švejdová schovala puk v lapačce.
     
    49:19
    Češky v oslabení dostaly devátý puk do sítě, ale gól neplatí! Natálie Mlýnková trefila tyčku, kotouč se odrazil před prázdnou klec ke Kláře Seroiszkové, která ho dorazila za čáru. Jenže radost byla předčasná, podle rozhodčího naše útočnice do puku kopla.
     
    50:10
    No, teď jsme si v rozehrávce trochu zahrávali, nicméně Polky nám kotouč odebraly už za modrou čarou a následný návrat je oceněn ofsajdem.
     
    50:14
    A další.
     
    50:28
    Monika Krčková v nájezdu faulovala polskou útočnici, která pojede trestné střílení!
     
    50:28
    Alicja Wcislová poslala puk metr vedle branky, takže Švejdová zasahovat vůbec nemusela.
     
    50:28
    Česká střídačka si bere oddechový čas, zejména hlas asistenta trenéra Romana Kosiny se rozléhá púchovským stadionem. Třetí třetina určitě není z naší strany ideální.
     
    50:40
    Natálie Mlýnková se v oslabení vyhla soupeřce a ta jí zahákovala. Kdyby čeští rodiče na tribuně mohutně nezařvali, tak pochybuju, že by rozhodčí vylučoval. Takhle po dvou sekundách přece jenom zvedl pravici.
     
    50:40
    Ewa Podracká (POL) – 2 minuty za hákování.
     
    51:26
    Kombinace českého týmu končí zblokovanou střelou Vivien Šmajdové, která skončila v ochranné síti.
     
    51:57
    Hra je tentokrát přerušena poté, co Martyna Sassová ukryla do lapačky vysoký pokus Valentýny Černé.
     
    52:20
    Špatná česká rozehrávka končí na zakázaném uvolnění.
     
    52:43
    Švih z hokejky Gabriely Horákové přeletěl polské břevno, naše soupeřky jsou kompletní.
     
    53:05
    Pánu bohu do oken poslala kotouč také Patricie Škorpíková, potom se Češky špatným zpětným pasem samy vyhnaly z pásma.
     
    53:42
    Natálie Mlýnková to při průniku z levé strany měla proti ruce, takže se po kličce do středu musela vrátit. Tím naše akce skončila.
     
    54:29
    Pěkně si soupeřku obhodila Klára Jandušíková, ale ukousla si přece jenom moc velký krajíc chleba a kotouč jí pak ujel.
     
    55:13
    Nyní polské hokejistky zblokovaly Jandušíkové střelu z pravého kruhu.
     
    55:37
    Už už chtěla z levé strany vyjet do gólové pozice Patricie Škorpíková, ale pak jí pod nohy skočila Anna Sopatová.
     
    55:47
    Kotouč si to po třesku hokejek namířil až za mantinel, je tu nové vhazování.
     
    56:09
    Kristýna Hájková se bruslí natahovala zpátky, jak mohla, ale stejně nedokázala zabránit ofsajdu po zbržděném průniku Škorpíkové.
     
    56:44
    Zničehonic se za českou obranou zjevila opět Wcislová, Švejdovou chtěla objet bekhendovou kličkou, ale tu z dlouhé hokejky nezakončila.
     
    57:14
    První český útok se vydal do brankoviště, jeho šanci ukončil tygří skok Martyny Sassové, která přikryla kotouč.
     
    57:58
    Kristýna Hájková dojela svou vyraženou střelu a do puku píchla znovu, ale beton Sassové se mu postavil do cesty.
     
    58:29
    V modrém půlkruhu Viktorie Švejdové se pořádala valná hromada, za kterou naše gólmanka asi nebyla moc ráda – hráčky ji totiž zavalily. S ní posunuly i branku, takže je hra přerušena.
     
    58:56
    Natálie Mlýnková už už překonávala modrou čáru, když jí Polky nastavily hokejku jako hrazdu. Tohle by neustál ani Chuck Norris, ale rozhodčímu se už nechce vylučovat.
     
    59:43
    Ale tak přece jenom ano. Wiktoria Dziwoková (POL) inkasuje menší trest za podražení.
     
    59:49
    No tak ještě jsme se mohli radovat podeváté, zbloudilý kotouč prudce napálila Anna Fabšicová. Ale Sassová skvěle zasáhla lapačkou.
     
    Konec zápasu.
     
    Nejlepšími hráčkami zápasu jsou vyhlášeny za Polsko Wiktoria Sikorska a za Česko Natálie Mlýnková.
     
    Poslední třetina, ve které Češky šetřily druhou formaci, už byla tedy podstatně slabší a bezgólová. Nic to nemění na tom, že naše hokejistky do 16 let si v klidném tempu došly pro tři body. O dva roky starší Polky nám neměly sebemenší šanci konkurovat.
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Polsko – 4 (8)
    Česko – 13 (66)
     
    Karty jsou rozdané jasně. Zítra od 14 hodin nás tady v Púchově čeká zápas o zlato mezi Českem a Slovenskem, které by nám mělo připravit vůbec první těžké utkání turnaje. Tak uvidíme, jak se děvčata na zítřek vyspí. Náš cíl je ale jasný – vyhrát a završit zlatý hattrick.

    Pro dnešek je to ode mě ze slovenského Púchova všechno, příjemný zbytek pátečního dne! (15:48:41)

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Mlýnková (Machalová), 5. Fabšicová (V. Černá), 12. Kaltounková (Seroiszková), 20. Kaltounková (Jandušíková, Čajanová), 22. Kaltounková (Jandušíková), 25. Kaltounková (Machalová, Čajanová), 29. Pejšová (Jandušíková, Čajanová), 33. Machalová (Seroiszková, Mlýnková)


    Polsko: Zamarliková (29. Sassová) – Danielová, Gogocová, Churasová, Kaminská, Klimecká, Patlová, Podracká, Wcislová – Sopatová, Baranová, Dziwoková, Kalejová, Pirogowiczová, Schrammová, Siejková, Sikorská, Synowiecová, Szymczaková, Wronová, Wybiralová. Trenér: Grzegorz Klich.
    Česko: Švejdová (Štumbaurová) – Škrdlová, Šmajdová, Jandušíková (A), Pejšová, Kotounová, Krčková, Chladová, Hanzlíková – Machalová, Mlýnková (A), Seroiszková – Čajanová, Kaltounková (C), Mazancová – Fabšicová, V. Černá, Sarnovská – Škorpíková, G. Horáková, Hájková. Trenér: Pavel Zuziak.

    Rozhodčí: Krist – Durina, Ševčík.
    bahis siteleri