Bournemouth – Southampton 1:3 (kon.) | Manchester City – Arsenal 2:1 (kon.) | Tottenham – Burnley 2:1 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
2:1 (1:1)
Burnley FC
Neděle 18.12.2016, 17:00 • White Hart Lane, London • Anglická Premier League • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Matthew Lowton (Burnley FC) ve středovém kruhu podrazil Kanea a obdržel žlutou kartu.
     
    84
    Třetí a zároveň poslední střídání v týmu Burnley FC: víc toho už neukáže Dean Marney, na závěrečné minuty utkání přišel do hry Steven Defour.
     
    83
    Střídání v týmu Burnley FC: dohráno má George Boyd a své fotbalové schopnosti přijde odprezentovat Michael Kightly.
     
    80
    Střídání v týmu Burnley FC: na místo Ashleyho Barnese nastoupil Sam Vokes.
     
    77
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: kvůli zdravotním komplikacím musel hřiště opustit Danny Rose, zraněného spoluhráče nahradil Ben Davies.
     
    73
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: zatímco hrací plochu opouští Dele Alli, opačným směrem míří Son Heung-min.
    71. Danny ROSE - 2:1
     
    71
    Tottenham právě vstřelil branku!
    White Hart Lane se otřásá v základech, protože domácí celek právě dokonal obrat! Sissoko zaútočil středem hřiště a před vápnem roztáhl hru na levou stranu, kde si míč převzal DANNY ROSE, který se blýskl milimetrově přesnou ranou k bližší tyči. Asistence: Moussa Sissoko.
     
    70
    Za šlapák na Warda byl Moussa Sissoko (Tottenham Hotspur) potrestán žlutou kartou.
     
    64
    Hráči pokračují v zahazování svých šancí! Jednu z nich měl nyní Christian Eriksen, jehož razantnímu pokusu z dvaceti metrů Heaton vystavil exkluzivní stopku.
     
    63
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Moussa Dembélé, přichází Moussa Sissoko.
    62. Dele Alli (TOT)
     
    62
    Gólovou příležitost si vytvořil také domácí tým! Dembélé kousek od levého rohu vápna předal míč Dele Allimu, jehož technická střela se těsně nevešla do pravého horního rohu brány. Heaton si nebyl vůbec jistý a proletěl se vzduchem.
     
    60
    Lloris si připsal důležitý zákrok! Uvnitř pokutového území si na centrovaný míč naskočil Ashley Barnes a po jeho hlavičce musel gólman Tottenhamu skočit ke své pravé tyči.
     
    50
    Ze střední distance se do míče opřel Eriksen a nemířil vůbec špatně. Jeho prudká rána totiž prosvištěla jen těsně kolem levého horního rohu Heatonovy brány. V hledišti to jenom zahučelo...
     
    42
    Tohle byla šance jako hrom! Objevil se v ní kanonýr Harry Kane, jenž gólmana Heatona pořádně vyděsil projektilem vyprodukovaným z hranice velkého vápna.
     
    28
    Ashley Barnes (Burnley FC) přímo na středové čáře nešetrným skluzem atakoval Dembélého a za své provinění byl potrestán žlutou kartou.
    27. Dele ALLI - 1:1
     
    27
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Po necelé půlhodině hry se mohou radovat také příznivci domácího týmu, který vyrovnává stav utkání! Prudká Walkerova nabídka z pravé strany proskotačila až k DELE ALLIMU, který bez přípravy zacílil neomylně k pravé tyči. Tedy do protipohybu brankáře Heatona, který tak byl absolutně bez šance na jakýkoliv zákrok. Asistence: Kyle Walker.
    21. Ashley BARNES - 0:1
     
    21
    Burnley právě vstřelilo branku!
    Při úvodním gólu duelu odvedl obrovský kus práce Arfield, který v levé části hřiště dokázal vybojovat míč a okamžitě ho naservíroval do pokutového území. V něm Boyd po chytré otočce poslal balon do prostoru před bránou, kde se hrací předmět odrazil na kopačku ASHLEYHO BARNESE a ten už si se zakončením věděl rady.
     
    14
    Domácí přesto zůstali u míče a díky tomu mohli pokračovat v útočné aktivitě. Centrovaný balon zleva propadl až k Dele Allimu, jenž z ostrého úhlu orazítkoval bližší tyčku.
    11. Andre Gray (BLY)
     
    11
    Velice rušno bylo na opačné straně hřiště! Precizní přihrávku na hranici malého vápna totiž obdržel Andre Gray, ale v obrovské šanci selhal, když zblízka zamířil přesně do míst, v nichž se vyskytoval Lloris.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 27. Alli (Walker), 71. Rose (Moussa Sissoko) – 21. Barnes

    Karty:   70. Moussa Sissoko (TOT) – 28. Barnes (BLY), 90+2. Lowton (BLY)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 12:1. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:11.
    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Walker, Dier, Vertonghen, Rose (77. Davies) – Wanyama, Dembélé (63. Moussa Sissoko) – Winks, Alli (73. Son Heung-min), Eriksen – Kane.
    Náhradníci: Vorm – Son Heung-min, N'Koudou, Trippier, Moussa Sissoko, Wimmer, Davies.

    Burnley FC: Heaton (C) – Lowton, M. Keane, Mee, S. Ward – Boyd (83. Kightly), Hendrick, Marney (84. Defour), Arfield – Barnes (80. Vokes) – Gray.
    Náhradníci: Robinson – J. Flanagan, Vokes, Kightly, Defour, Tarkowski, Darikwa.

    Rozhodčí: Friend – Scholes, Eaton
    bahis siteleri